Думаю, всі знають мюзикл Notre Damme des Paris, який підкорив серці мільйонів глядачів. Особливо на французькій. Саме цей мюзикл змінив мої смаки, і тепер я зайнялася пошуком інших мюзиклів в інтернеті для ознайомлення, але чесно кажучи крім відривків в youtube нічого не знайшла. Можливо хтось порадить хороший сайт для скачування мюзиклів, наразі цікавить Красуня і чудовисько. А взагалі діліться враженнями про перегляд чи прослуховування різних мюзиклів. Бо наразі я люблю лише цей - Собор Парижської Богоматері, скачала всі пісні і тепер без перестанку їх слухаю. Вже всім рідним аж надоїло, а у мене серце перевертається, коли чую їх знову і знову.
Я дивилась Красуню і чудовисько на Бродвеї - річ вражаюча, дуже сподобалось! Якщо сценарій той же, то має бути класно!
Ще дивилась Суіні Тод - демон-перукар з Фліт Стріт, але то швидше фільм з елеметнами мюзікла, ну і ще люблю слухати пісні з "Ісус Христос суперзірка" Енді Ллойда Вебера
Ну ще можна згадати Мулен Руж та Чикаго, але це фільми-мюзикли, а на мене саме справляє враження театральні постановки. Я вам раджу подивитися Собор Парижської Богоматері, не пошкодуєте, але спочатку на рос.мові, а вже потім на французькій, щоб було зрозуміло про що йдеться в піснях. Бо я подивилася на франц спочатку, то вже рос. не могла дивитися, оскільки "и в подметки не годиться"
Ой, там російський переклад такий какашний... Я ще до того, як росіяни дорвалися, дивилася французький с ангельськими субтитрами - то нормуль.
Попутно я дуже перлася від вітчизняного "Юнона і Авось" :) Думаю, такого купа у всяких вконтактиках, тіки якість не для дуже перебірливих (то я про себе):)
А ще хочу скачати десь Ромео та Джульєтту звичайно на франц. А переклад краще в неті знайти дослівний, бо той що в рос. театрі такий далекий від реального!!!!!!!!!
Та хочеться скачати на диск та дивитися на екрані тв, бо по компі мене не пре чесно кажучи.