Сторінка 1 з 1
День св. Валентина
Відправлено 04 лютий 2010 - 21:33
Скоро 14 лютого,на цей день чекають всі закохані,але як зробити щоб цей день дійсно був святковим і незабутнім,якщо твій коханий чоловік до пізна на роботі і живете ви з його мамою???ну впринципі в мене є одна ідейка...1)зранку маленький подаруночок у вигляді серця
2)на протязі дня він буде знаходити маленькі валентинки в гаманці,в пачці з сигаретами,барсетці
3)саме головне-романтична обстановка-на стіні вирізані сердечка з цитатами про любов видатних людей,шкода що гарні цитати я знайшла тільки російською мовою,укр.не так звучить,ароматизовану паличку обовязково,кругом ліжка маленькі свічки у формі сердечок,і якщо получиться дістати то пелюстки троянд на ліжку,ну і звичайно що пляшечку вина або шампуньчика.Мені подобається,тільки щоб це все получилося)))НАРОД,ПІДКИНЬТЕ ЩЕ ЯКІСЬ ІДЕЙКИ,МОЖЛИВО БУДУТЬ ЯКІСЬ ПОПРАВКИ ДО МОЄЇ,ЦІКАВО ПОСЛУХАТИ))
2)на протязі дня він буде знаходити маленькі валентинки в гаманці,в пачці з сигаретами,барсетці
3)саме головне-романтична обстановка-на стіні вирізані сердечка з цитатами про любов видатних людей,шкода що гарні цитати я знайшла тільки російською мовою,укр.не так звучить,ароматизовану паличку обовязково,кругом ліжка маленькі свічки у формі сердечок,і якщо получиться дістати то пелюстки троянд на ліжку,ну і звичайно що пляшечку вина або шампуньчика.Мені подобається,тільки щоб це все получилося)))НАРОД,ПІДКИНЬТЕ ЩЕ ЯКІСЬ ІДЕЙКИ,МОЖЛИВО БУДУТЬ ЯКІСЬ ПОПРАВКИ ДО МОЄЇ,ЦІКАВО ПОСЛУХАТИ))
Відправлено 04 лютий 2010 - 22:32
мій би ні сердечок по кишенях не бачив, ні пелюсток на ліжку))))))
авсе решту сприйняв би дурною роботою, краще б відпочила! сказав би))))
в нашому варіанті все має бути по іншому . він в мене більш "приземлений")))))
в той день в хаті чоловік зо 25 збереться, його день народження святкувати))) то романтикою, аж не пахне)))
авсе решту сприйняв би дурною роботою, краще б відпочила! сказав би))))
в нашому варіанті все має бути по іншому . він в мене більш "приземлений")))))
в той день в хаті чоловік зо 25 збереться, його день народження святкувати))) то романтикою, аж не пахне)))
Відправлено 04 лютий 2010 - 22:36
Дівчатка, така темка уже є... Щось поки що через пошук не можу знайти. Там багато цікавих ідей до цього свята ;)

Щастя бути мамою...
Відправлено 04 лютий 2010 - 22:55
ось тема "До дня закоханих" http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?...iew=getlastpost
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
поки в мне перегруилась сторінка, Фіона вже відповіла :0
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
поки в мне перегруилась сторінка, Фіона вже відповіла :0
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога