Під час вагітності десь на 5-6 місяці в мене на животику від пупка і до низу зявилась коричнева лінія... кажуть, що то від гормонів, що виділяються в тілі вагітної. після пологів вона зникла сама собою десь через місяця 3-4.
Чоловік з мене сміявся, ти мол як вагітна з цією полосочкою....
читала в неті що в деяких ця лінія не зникала на протязі декількх років, а в декого просто трішки стала світлішою. А як у ВАС з цим ???
У мене теж така смужка була, я навіть не пам"ятаю вже коли точно вона з"явилась, але звичайно, під час вагітності. Не проходила довго, може й з півроку, я вже вирішила, що це назавжди. Але чесно кажучи, навіть і не помітила день, коли її не стало.
В мене смужечка з'явилась десь у 5 місяців, а на 7-му щей темний майже рівносторонній трикутник навколо пупа направлений вершиною вниз, мовляв "Вам туди".
В мене така лінія була завжди, скільки я себе пам"ятаю. Мене, навіть, на пляжі знайомі питали чи я вже народжувала і чудувалися, звідки вона взялася. А десь на дванадцятому тижні вагітності вона стала ще чіткіша та темніша. Мені подобається .
А у мене смужка з*явилась на 5 місяці вагітності і ще досі не зникла. Вона така темна,що боюсь ще довго мені з нею ходити. І трикутник над пупком ще є.
Десь читала, що коли така лінія темна, то буде хлопчик, а як світла - дівчинка! Ох і понавигадують)))))))))
У мене зявилася десь на 7 місяці, потім місяці два "після" була, я все переживала, вимивала її мочалкою і вона зникла)))) Та певно сама по собі, а не від мочалки :D
Під час вагітності я цієї лінії і не помічала, напевно тому, що шкіра була натягнута, а от коли народила відразу побачила світло-коричневу полоску на весь живіт. От тепер думаю, коли це вона зникне. Кажете, терти краще треба під час душу? :D
У мене після родів живіт став супер темним... І полоска досить темна...Хоча і дівчинка народилася... З'явилася вона десь в 6-7 місяців і ось доці вже 5 буде, а вона ще не залишила мене... Ось так і ходжу як зебра...:):):)
... А посмішка рветься від п'яток і до серця!!!! І хочеться сміятися,бо в мене це вдається!!!...("ФлайzZza")