Започаткувала темку у зв"язку з тим, що 22 березня татові виповниться 50 років, і хочу дуже його вразити приємним сюрпризом. Маю кілька ідей, але сподіваюся, трішки допоможуть мені їх реалізувати зробити більш оригінальними.
Так ось, хочу зробити в програмі по створенню фільмів фотоальбом з татового життя, ще не придумала, яку пісню наложити... Ще хочу зробити з мамою торт - корабель (тато завжди мріяв бути моряком). Це з приємних сюрпризів, а матеріальне щось придумаю...
Через 5 днів після татового ДН виповнюється 45 років мамі - ідеї десь сплять
А ще розкажу, як здивували тата 5 років тому:Купили йому класний мобільний (з радіо і МР3 - він любить слухати музику), але це не головне... Я знайшла в інтернеті його найулюбленішу пісню з молодості В. Леонтьєва - "Там в сентябре". Так сталося, що вже років 10 він її не чув, бо на дисках то не продавалося, а старі пластинки не було на чому слухати... Ви б бачили його очі, коли ми на його щойно подарованому телефоні ввімкнули ту пісню
А ще двоюрідний брат, перейнявши мою ідею, своїй мамі знайшов збірку пісень Джо Десена з її студентських років!!! Про той ДН вона згадує щороку... Нашим батькам так приємно отримати щось з часів безтурботної молодості!!!!

Допомога