Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Давайте робити приємні сюрпризи - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Давайте робити приємні сюрпризи і ділитися ідеями тут... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Peremoga 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 03 лютий 2010 - 09:46

Привіт всім!!!

Започаткувала темку у зв"язку з тим, що 22 березня татові виповниться 50 років, і хочу дуже його вразити приємним сюрпризом. Маю кілька ідей, але сподіваюся, трішки допоможуть мені їх реалізувати зробити більш оригінальними.

Так ось, хочу зробити в програмі по створенню фільмів фотоальбом з татового життя, ще не придумала, яку пісню наложити... Ще хочу зробити з мамою торт - корабель (тато завжди мріяв бути моряком). Це з приємних сюрпризів, а матеріальне щось придумаю...

Через 5 днів після татового ДН виповнюється 45 років мамі - ідеї десь сплять :bye: .

А ще розкажу, як здивували тата 5 років тому:Купили йому класний мобільний (з радіо і МР3 - він любить слухати музику), але це не головне... Я знайшла в інтернеті його найулюбленішу пісню з молодості В. Леонтьєва - "Там в сентябре". Так сталося, що вже років 10 він її не чув, бо на дисках то не продавалося, а старі пластинки не було на чому слухати... Ви б бачили його очі, коли ми на його щойно подарованому телефоні ввімкнули ту пісню :shok: :unknw: . Тому, для приємник вражень і сюрпризу, потрібно просто придивитися до рідних ближче!!!!

А ще двоюрідний брат, перейнявши мою ідею, своїй мамі знайшов збірку пісень Джо Десена з її студентських років!!! Про той ДН вона згадує щороку... Нашим батькам так приємно отримати щось з часів безтурботної молодості!!!!
My Signature
Зображення

Зображення

Я впевнена, що кожна матуся може годувати свого малюка груддю,
Вірю, що допоможу повірити в це мамам,
Зроблю все, щоб підтримати і допомогти їм у цьому.
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 03 лютий 2010 - 10:08

Так такі подарунки найкращі. Я в тому році через "однокласників" знайшла однокласників свого тата, дала їм його мобільний і вони всі його привітали з днем народження. В цьому році збираю інформацію для мами.
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Anna Sm 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 03 лютий 2010 - 10:25

Розкажу що ми з сестрою подарували батькам на річницю одруження. У нас була касета із записом дитячих розмов, різних віршиків, і був великий фрагмент, як ми з батьками переглядаємо сімейний фотоальбом і коментуємо. Так от. Касету переробили у цифровий формат, зняли відео, у якому переглядаємо той же альбом і наклали цей запис звуку. Знімали таким чином, щоб видно було лише альбом і руки, які перегортають сторінки, або показують на фото. В ролі "рук тата" виступили руки чоловіка. Вийшло дуже по-доброму. Чи варто казати про враження батьків?
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   CatLeon 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 квітень 2010 - 19:58

Маю питання, можливо не по темі, але...
запросили (чоловіка знайомий) нас з чоловіком на відкриття ресторану, так як я ще на таких заходах небула і незнаю що і як, я думаю з пустими руками якось йти не гарно, але з чим. що б ви порадили?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маркіза Каприза 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 квітень 2010 - 14:23

CatLeon, на відкриття, гадаю, буде доречною гарна композиція з живих квітів ( немаленька і дорогенька:),
а якщо ви знайомі приватно з власником цього закладу, то пляшка дорогого вина в гарній упаковці його порадує, надіюсь. :cray:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Valentynka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 червень 2010 - 21:12

Дуже сподобалась ідея з відео/аудіо. В мого коханого на наступному тижнідень народження, купила йому металевий конструктор,такий, що деталі потрібно скручувати болтиками, який він з задоволенням складав у гостях моєї подруги з її чоловіком поки дитина не бачила))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Bridgitta 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 червень 2010 - 21:42

ми на мамине 55 замовили їй годинник з її фото. здається їй сподобалось.
Зображення
а ще дуже гарно шось вишити. я от чоловіка підсадила на вишивання, бо сама не вмію. :smile:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн