Ти вчера ходила на "Агату Кристи"... Музичні вподобання і чи ходите ви на концерти?
Відправлено 08 квітень 2008 - 08:31
А яку сучасну музику любите Ви? Мені дуже до вподоби Земфіра, Чайф, Брати Гадюкіни, ( я їх просто обожнюю, я була на їх концерті в Києві у 2006 році, коли була вагітною. Такий був аншлаг! такий був концерт!!!!). До вподоби багато пісень російських рокових груп - ДДТ, Сплін, Арбєніна, Лєнінград, БГ.
А чи вдається Вам вибиратись на живі концерти? І чи любите Ви ходити на них?
Відправлено 08 квітень 2008 - 08:44
А яку сучасну музику любите Ви? Мені дуже до вподоби Земфіра, Чайф, Брати Гадюкіни, ( я їх просто обожнюю, я була на їх концерті в Києві у 2006 році, коли була вагітною. Такий був аншлаг! такий був концерт!!!!). До вподоби багато пісень російських рокових груп - ДДТ, Сплін, Арбєніна, Лєнінград, БГ.
Нажаль з народженням малечі забула, що то таке :) В театр, ще вдавалося вирватись, а от на концерт
Ой, ні, забула, взимку ходили на Френсиса Гойю
Відправлено 08 квітень 2008 - 11:07
На "Лєнінград" і я ходила!!!
Це був дуже визначний час: 5 листопада я стала на облік по вагітності,а 7 листопада забрали свою нову машину з салону!!!І ввечері ці події відзначили походом на Шнура і компанію!!!
" а на концерт ТІК - піду, обовязково просто обожнюю їх пісні "пише Viktoriya.А я точно йду сьогодні-в мене три білети у будинок офіцерів,де сьогодні відбудеться концерт"Байки про оленів"!!!
Хоч чоловік з мене і сміється,що вагітних
Відправлено 08 квітень 2008 - 12:05
Тетянка (8.4.2008, 12:07) писав:
Це був дуже визначний час: 5 листопада я стала на облік по вагітності,а 7 листопада забрали свою нову машину з салону!!!І ввечері ці події відзначили походом на Шнура і компанію!!!
" а на концерт ТІК - піду, обовязково просто обожнюю їх пісні "пише Viktoriya.А я точно йду сьогодні-в мене три білети у будинок офіцерів,де сьогодні відбудеться концерт"Байки про оленів"!!!
Хоч чоловік з мене і сміється,що вагітних
До речі, знаєте, як ТіК розшифровується? Тверезість і культура. Це я в одній вінницькій газеті прочитала. Сама б нізащо не здогадалася.
А щодо моїх уподобань, то останнім часом дуже полюбила "Мандри", ще люблю слухати гурти "Скрябін", "Друга ріка", "Плач Єремії", "Лама", "Таліта Кум". Здається, все. З російських подобається Арбеніна.
А на концерти давно не ходила, у мене малявки, а бабусі і дідусі далеко. Тому про театр (крім дитячих вистав) і концерти на час забула. Ось Жекуся підросте - і я....
Відправлено 08 квітень 2008 - 13:05
Відправлено 08 квітень 2008 - 21:55
Відправлено 09 квітень 2008 - 09:42
Тетянка (8.4.2008, 22:43) писав:
Море задоволення!

Супер! А я так і змогла піти, хоча в касах і білети були... З сином нас, думаю, не пустили б.

Допомога