В мене таки дійсно класний настрій!!! Настьона була в бабусі і ми її забрали вже до дому я так скучила, що неможу нарадуватись.
Це так чудово мати родину, шкода що іноді такі цінності через проблеми забуваєм
Живімо усі в мирі та злагоді і Ви і Ми
В мене теж все прекрасно!!! Я зараз з дітьми у батьків і вже сестра з донькою приїхали. А чоловік у Києві закінчує ремонт у ванній кімнаті, а з 1 серпня у відпуск йде і до нас приїде!
Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
Тема про гарний настрій не така популярна, як про поганий...
Ще раз підтверджується афоризм:
Когда нам плохо, мы думаем: 'А где-то кому-то - хорошо'. Когда нам хорошо, мы редко думаем: 'Где-то кому-то - плохо'. (В. Шукшин, РАЗМЫШЛЕНИЯ)
Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
А в мене гарний настрій, бо зараз йдемо на пляж з малим. Погода пречудова сьогодні!!!!!!!!!
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
А у мене теж сьогодні пречудовий настрій, бо ми з синочком сьогодні їздили до лікаря зважилися, і от зараз сиджу і думаю. які ми вже здоровані, а недавно тільки народилися. Яка це радість, мати люблячого чоловіка та свою маленьку кровиночку і разом спостерігати як росте і розвиваеться наш синочок.
До нас гості не ходять !!!! Ми з дому тікаєм і йдемо розважатись, або по гостям !!!! Так було весело вчора, а зранку не дуже , а зараз чудово!! У мене хорооооооший настрій!!!!!
Кожен новий день - шанс для щастя!Изменяла... Изменяю... И буду Изменять... свою жизнь в лучшую сторону!!!))
І в мене чудовий настрій! Життя прекрасне! Нарешті приїхав чоловік, і ми вчора втрьох так гарно гуляли! І сьогодні будемо, і завтра! І погода прекрасна, нарешті сонечко і немає дощу!
А в мене чудовий настрій, тому що ми купили відеокамеру!!!!! Нарешті можна буде зберіг ати приємні миттевості нашого життя не тільки в своїй пам"яті!!!!
Кожен новий день - шанс для щастя!Изменяла... Изменяю... И буду Изменять... свою жизнь в лучшую сторону!!!))
В мене класний настрій після походу в поліклініку - піднявся гемоголубін до 128 - це для мене щось з області фантастики і масік вже зайняв положення голівкою вниз УРАААААА!!!!!!!
А я сьогодні зустрічаюся зі своїми двоюрідними сестричками і невістками. Так за всіми скучила, особливо за Людою (вона живе у Львові). Уже передчуваю приємний вечір.