Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Вундеркінд з пелюшок Казки - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Вундеркінд з пелюшок Казки Оцінка: -----

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 29 січень 2010 - 11:53

Бачу, що багато хто просить казки від "Вундеркінду з пелюшок". Маю українською мовою. Буду викладати поступово, кожну казочку окремим файлом. :blush:
Стислий опис диску.
Прихований текст
УНІКАЛЬНИЙ СD ROM
"ВУНДЕРКІНД З ПЕЛЮШОК"®
Найкращі казки для малюків
Складно перебільшити роль казки в житті дитини. Завдяки казкам малюки пізнають добро та зло, занурюються у світ фантазій і намагаються наслідувати своїх улюблених героїв. Казки завжди виховували в дітях уміння любити, співпереживати, піклуватися, а також розповідали про життя й традиції різних народів.
Казки-презентації – це сучасний варіант дитячих діафільмів. Вони унікальні, бо дають можливість не тільки почути, але й побачити улюблених героїв, при цьому вони унеможливлюють негативний вплив зміни 24-х кадрів, адже для перегляду казок телеекран не потрібен. У цю збірку ввійшло 50 найвідоміших і найулюбленіших дитячих казок.

Для перегляду презентацій з казками Вам знадобиться програма Mіcrosoft Power Poіnt, яка входити до стандартного пакету Mіcrosoft Offіce. Кожна презентація має від 5 до 15 слайдів і відкривається при першому перегляді у звичайному режимі. При цьому на екрані Ви бачите перший слайд, а ліворуч – зменшене зображення решти слайдів. Для того щоб розпочати перегляд казки, на панелі інструментів виберіть Slіde Show, а потім Vіew Show (у російськомовному варіанті Показ слайдов → Начать показ) або просто натисніть F5. Щойно голос за кадром закінчить озвучення тексту, написаного внизу, слайд автоматично зміниться наступним.

Малюкам до року можна показувати найпростіші казки: «Забавлянки», «Курочка Ряба», «Ріпка», «Колобок», «Теремок» та ін. За один раз можна продемонструвати 1-3 казки – все залежатиме від реакції малюка та його сприйняття. Глен Доман радить закінчувати перегляд до того, як дитина почне втрачати інтерес і відволікатиметься, тоді малюк з нетерпінням чекатиме наступного перегляду. Якщо ваша дитина неуважна, крутиться, цікавиться комп'ютером чи іграшками, що лежать поряд, значить їй або не подобається тема презентації (спробуйте змінити її), або ж вона просто не має настрою. В такому випадку перенесіть перегляд на наступний раз.

Що старша дитина, то більше часу можна присвячувати переглядові казок. Малюк віком до 1,5-2 років із задоволенням і без перерви може дивитися презентації впродовж 10-15 хвилин. У будь-якому разі краще влаштовувати перегляд кілька разів на день по 5-10 хвилин, аніж один раз по півгодини. Всі слайди, за рекомендацією Глена Домана, підписані червоним кольором – він запам'ятовується найкраще, і швидко навчає читанню.  

Ви можете створити власну збірку казок, об'єднавши кілька презентацій. Для цього створіть новий файл Power Рoіnt Fіle – New, (у російськомовному варіанті програми Файл → Создать), потім відкрийте першу казку, яка ввійде до збірки, за допомогою клавіш Сtrl +A виділіть усі слайди й натисніть Сtrl + З (копировать). Потім поверніться у файл збірки й натисніть Сtrl+V (вставить). Послідовно перенесіть у файл збірки решту казок. Вони програватимуться одна за одною автоматично. Не забудьте зберегти новостворену збірку натискуванням клавіш Сtrl + S (сохранить как).

Збірки дають чудову нагоду батькам відпочити чи зайнятися своїми справами, поки малюк слухатиме улюблені казки.

Серед усіх казок діти зазвичай виокремлюють кілька найулюбленіших і передусім просять включати їх. Не відмовляйте їм у цьому, включайте ту казку, яку просить маля (хай навіть вдесяте). З часом Ви самі переконаєтеся, що казка набридла малюкові, тож він зацікавиться іншими.

Насамкінець хочеться сказати, що всі діти різні, тому в перегляді слайдів до кожної дитини має бути індивідуальний підхід – такий, що подобатиметься Вашому малюкові та стимулюватиме його до наступних переглядів. Лише тоді наші презентації допоможуть Вашій дитині максимально розкрити свій потенціал і всесторонньо розвинути ті чудові якості, які виховують у дітях казки.

Казка "Ріпка"
Прихований текст

Білосніжка
Прихований текст

Повідомлення відредаговано oka: 29 січень 2010 - 12:21

My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 45
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2010 - 14:36

Бобове зернятко
Прихований текст

My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 26
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ukrajinochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 29 січень 2010 - 23:37

oka, дуже-дуже дякую!!!! вже завтра буду показувати своєму жуліку казочки :))) чекатиму на продовження :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 00:07

а я не можу відкрити
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ukrajinochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 00:22

машеня, в мене спочатку теж не відкривалось чомусь, але я повторно скачала і все гарненько працює :)))
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 00:26

Ukrajinochka, скачалось класно але пише вибрати програму а в списку пауер пойнт нема
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ir4ik 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 30 січень 2010 - 08:51

Дуже дякую!!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lori 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 09:53

oka Дякую зза надану можливість виховувати діток на українських казках. Дуже довго таке шукала, але все було марним, то й показувала ці казки на російській мові. Переробити звукове оформлення не було можливості, а тепер не можу нарадітись що вже є українською!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kvito4ka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 12:17

Дуже дякую!!такі класні книжечки!!!
може ще є?
My Signature
Даже черные полосы жизни у меня состоят из шоколада!!!!!!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   уляночка моя 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 14:08

'oka' дуже цікаві казочки і гарний показ слайдів -супер -давайте ще і побільше щоб наші дітки всі були вундеркіндами... :96:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 16:13

Дуже рада, що казки сподобались та стали в нагоді. Продовжую
В гостях у сонечка
Прихований текст

Вершки та корінці
Прихований текст

Гаманець
Прихований текст

Повідомлення відредаговано oka: 30 січень 2010 - 16:47

My Signature
Зображення Зображення

• 23
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ostap 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 17:04

oka, слайди бомба!!!! головне що можна і самому щось подібне зробити... Ідея класна!! ДЯКУЮ!!!! чекаю на нові казки і для меншеньких діток абляска..))
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 17:13

Загалом казок 49. Викладаю за алфавітом.
Гензель і Гретель
Прихований текст

Є ще зроблені власноруч, можу виставити і їх.

Для найменьших Колобок
Прихований текст

Повідомлення відредаговано oka: 30 січень 2010 - 17:31

My Signature
Зображення Зображення

• 14
  • Back To Top

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 17:34

в якій програмі ви відкриваєте файл після загрузки? я ніяк не можу відкрити.ДопоможітьПЛІЗЗЗЗЗ
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 17:36

машеня, уважно прочитайте стислий опис диску, там все написано.
Я копіюю файли з ліцензійного диску. Сама презентації дивлюсь на компі, а ось на буку де стоїть Лінекс вони не йдуть...

Повідомлення відредаговано oka: 30 січень 2010 - 17:38

My Signature
Зображення Зображення

• 0
  • Back To Top

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 17:43

oka, не можу найти ПАУЕР ПОІНТ а в якій ще програмі дане розширення читається?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 17:50

машеня, в цьому питання, на жаль, допомогти не можу.
My Signature
Зображення Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ostap 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 січень 2010 - 00:22

машеня, павер пойнт - одна з програм рупи Майкрософт-офіс . вона призначена для створення і перегляду презентацій. дані казки побудовані у вигляді презентацій і картинки розкриваються послідовно як при перегляді діафільмів, а не як мультик чи кіно. в цьому випадку дитинка може довше розглядати малюночок і краще його зрозуміти і уявити.
проінсталюй повний майкрософт-офіс і там серед ворда і екселя побачиш і павер-пойнт.
  • 1
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2010 - 10:14

Продовжую:
Вовк і семеро козенят
Прихований текст

Гидке каченя
Прихований текст

Гриби
Прихований текст

Гуси-Лебеді
Прихований текст

Два Морози
Прихований текст

Повідомлення відредаговано oka: 01 лютий 2010 - 10:35

My Signature
Зображення Зображення

• 20
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2010 - 15:19

Дюймовочка
Прихований текст

Курочка ряба
Прихований текст

За щучим веління
Прихований текст

Повідомлення відредаговано oka: 01 лютий 2010 - 15:40

My Signature
Зображення Зображення

• 23
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів