lysenya, дякую за гарнющу підбірку.Зроблю завтра мужу свято:)
Дозволю впасти в дєтство :)
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
lysenya, ДЯКУЮ!!!!! ото мій чоловік буде мати чим зайнятись ;))) а потім сину буде цікаво :)
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
вже скачала, а файл чомусь не відкривається. Там в архіві дорога в "Акробат Рідер", чи то в мене знову якісь неполадки з комп'ютером?
lysenya, ДЯКУЮ!!!!! ото мій чоловік буде мати чим зайнятись ;))) а потім сину буде цікаво :)
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
вже скачала, а файл чомусь не відкривається. Там в архіві дорога в "Акробат Рідер", чи то в мене знову якісь неполадки з комп'ютером?
Треба встановити на комп*ютер безкоштовну програмку для перегляду книг DjVu. Десь у моїх постах на форумі вже було посилання, інші дівчата також давали ссилки на її закачування. Перегляньте в форумі,або в неті знайдіть.
Asta la vista, дякую, просто чудова забавка для всієї родини. В мене хоч і донечка, але вона з татом із задоволенням клеяли та граються.
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"