Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Косметологічні послуги - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Косметологічні послуги Оцінка: -----

Користувач поза мережею   jet 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 26 січень 2010 - 14:43

Читаючи розділ, я зрозуміла, що форумчанки не бігають по косметичних салонах. Я й сама така була, бо грошей шкода і боюсь, що занесуть інфекцію.. Але набридло дивитись на себе в дзеркало!
Шкіра в мене мала б бути чудесною, бо вона не надто чутлива, матова, алергій не маю, гормональних збоїв не відчувається (дві вагітності пройшли абсолютно без будь-яких змін для організму) але замучили акне. А так як по руках ніхто не бив, то, чую, занесла інфекцію і тепер від прищиків немає спасу, а ще гірше - постакне.
До чого веду - записалась на консультацію, але хочеться хоч приблизно знати, що мені можуть в такому випадку призначити та скільки це все може коштувати. Напевне мені призначать чистку обличчя, якісь маски потім... Для ліквідації постакне пілінг чи що там роблять..
У когось є такий досвід? І може скажете пару слів про франківські салони?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Jana 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 26 січень 2010 - 14:59

jet, Мені це все, ой як знайоме)) Я завжди хожу в Сьоме небо, там і записалась на консультацію до дерматолога, і на моє диво допомогло, правда в моєму випадку обійшлось все без чистки... А щодо вартості, то вам вже на консультації скажуть, що до чого і скільки то коштує)))
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2010 - 15:28

В мене були проблеми після родів, і така шкіра паскудна, а то був жах! Я правда не з Івано-Франківська про салони Ваші незнаю, але перш завсе я була сходила до шкірного у Львівський шкірний диспансер, лікарка хороша, приписала на очищення крові, посилала на чистку, але не пішла всі лосьйони, креми використовувала, французької фірми, наз. не пам'ятаю, але колекція наз. ісеак. Доречі дуже гарні мила ручної роботи Дігтярне, Лавандове для шкіри очищає і зволожує. А тепер знову треба напевне піти бо жах в зеркалі. Може хтось порадить який косметичний салон у Львові і приблизні ціни, що вони скажуть.
Про чистку кажуть дуже почервоніння, і повторяти раз на 1-2 місяці, так казали незнаю.
My Signature
Зображення
Зображення
Ознака доброти - радість за інших...
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2010 - 16:39

Jana, а які процедури чи препарати вам назначили? Просто хочеться знати, чого чекати. Питалась, там сеанс чистки вартує 130 гривень. То мало чи багато? А салон, власне, не модний салон, а в квартирі зроблено.

amelia, якщо лікар прописує очищення крові, то ви вже вдома самі цим займаєтесь чи як? Читала, для крові треба пити ромашку з календулою...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   baby_jackdaw 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2010 - 16:55

Привіт! Ця проблема мені знайома, а так як до вагітності я жила в Франківську, то розкажу що знаю. Ходила в кілька салонів, та найбільше мені підійшов АРС (біля ратуші). Косметологів там двоє. Є одна старша жіночка - п. Євгенія. Робила мені кілька раз чистку (тоді це було 120 грн.) і потім невеликий курс лікування (за окрему плату): дюрсенваль, лікувальні маски, масаж обличчя і в кінці - легкий пілінг шкіри. Мені особисто дуже допомогло. Там все досить професійно, стерильно і затишно. Але треба записуватись наперед.
З чисткою варто бути обережним і не економити. Подрузі занесли інфекцію, то лікувалась потім довго і нудно.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мармолядка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2010 - 17:09

Усі ті чистки в салонах допомагають лишень на деякий час, а от до дерматолога варто сходити, я от теж ходила в шкірний диспансер, (тим що у Львові то це є за адресою вул.Замарстинівська,83 ), то там і аналізи здаєш і все тобі скажуть шо в тебе є і як з цим боротися, а потім приписують і таблетки(для ощищення організму) і різні мазі аптечні (по рецепту) недорогі, і косметику можуть порадити хорошу(різні креми, маски,скраби) вони хоч дорогі але дієві.

Взагаліто думаю потрібно самому якось намагатися підтримувати хороший стан шкіри, можливо так:

1.Дотриманя певної Дієти (менше жариного, жирного, гострого, більше фруктів, молочних продуктів і.т.д...)

2.Вибір якісної косметики, при потребі лікувальної серії (мені дерматолог радила такі фірми-виробники:А-дерма,Урьяж, Avene, Bioscreen ...)

http://malecha.org.ua/lines/love/l_line7.g..._y_2005_c_9.gif[/img][/url]
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2010 - 17:23

jet, Мені пропонували чистку і продукцію, шкода не пам'ятаю назви, яка на всі 100% допомагає але коштує 150$, але потім для початку вирішили спробувати щось простіше, назначила зинерит+гель для вмивання від авене, і мені допомогло це)) Так що багато витрат я не зазнала (100грн консультація+200 грн препарати)

Ціна чистки коливається між 120-150грн. (Принаймі було так місяців два тому, коли я для себе дізнавалась)
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata_war 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2010 - 17:39

Jana ти ходиш в "сьоме небо", бо тобі там подобається чи там живеш поруч. Якщо так, то ми сусіди. :cray: чоловік ходив туди стригтися як тільки відкрилося, йому не сподобалось і мене відмовив туди ходити.
сорі шо трохи не по темі

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Jana ой питання відміняється. ти з Франківська, скоріше не побачила. :rolleyes:
My Signature
Зображення
Трудно быть скромной, когда ты лучшая...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2010 - 17:42

Я теж збираюся до косметолога. Років 2 тому як була, то відвідувала Персону Люкс, там робила чистку Віра. Мені все сподобалося, лікар перед тим, як зробити чистку проконсультувала. І в саму чистку входило тоді купу прибамбасів - сам процес чистки + кілька масочок + масаж+ ще щось там було, вже не памятаю. Ще раніше робила чистку десь 1 чи 2 р в житті, все закінчувалося плачем і розчаруванням. А в ПЕрсоні мене і на аналізи всякі відправляли, потім назначили лікування, я чемно все пропила і залишилася задоволена.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2010 - 17:46

Перегляд повідомленняjet (26.1.2010, 16:39) писав:

Питалась, там сеанс чистки вартує 130 гривень.

Перегляд повідомленняbaby_jackdaw (26.1.2010, 16:55) писав:

. Робила мені кілька раз чистку (тоді це було 120 грн.) і потім невеликий курс лікування (за окрему плату): дюрсенваль, лікувальні маски, масаж обличчя і в кінці - легкий пілінг шкіри.

Перегляд повідомленняJana (26.1.2010, 17:23) писав:

Ціна чистки коливається між 120-150грн. (Принаймі було так місяців два тому, коли я для себе дізнавалась)

Ех, нам би такі ціни :cray:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2010 - 17:48

Перегляд повідомленняbaby_jackdaw (26.1.2010, 16:55) писав:

З чисткою варто бути обережним і не економити. Подрузі занесли інфекцію, то лікувалась потім довго і нудно.

а як, власне знати, чи тобі занесли інфекцію? Я от досі не впевнена, чи в мене інфекція ВЖЕ Є чи ні :cray: Як та інфекція проявляється?

що чистка - то тимчасово, я знаю, але ж якщо поможе, то потім простіше підтримувати в чистоті лице..
Ще питання - якщо купиш якусь аптечку косметику (холєра, воно так дорого коштує!), то потім постійно потрібно нею користуватись? А може той крем від Грін Мама, що я ним зараз користуюсь, теж насправді є хорошим для моєї шкіри?

Ще питання - до шкірного в диспансер можна піти просто так? Треба знайти телефон, може в них якась приймальня є, попитатись...

Користувач подумав і додав через 3 хв.:

Перегляд повідомленняКоліжанка (26.1.2010, 17:42) писав:

Я теж збираюся до косметолога. Років 2 тому як була, то відвідувала Персону Люкс, там робила чистку Віра. Мені все сподобалося, лікар перед тим, як зробити чистку проконсультувала. І в саму чистку входило тоді купу прибамбасів - сам процес чистки + кілька масочок + масаж+ ще щось там було, вже не памятаю. Ще раніше робила чистку десь 1 чи 2 р в житті, все закінчувалося плачем і розчаруванням. А в ПЕрсоні мене і на аналізи всякі відправляли, потім назначили лікування, я чемно все пропила і залишилася задоволена.

о, а я буду йти в Persona Grata на Гаркуші. Говорила нині, там теж в чистку входить і живлення і зволоження і ще щось...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2010 - 18:03

nata_war, Та, нічого))
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2010 - 18:21

о, а я буду йти в Persona Grata на Гаркуші. Говорила нині, там теж в чистку входить і живлення і зволоження і ще щось...[b]

Я була в Персоні Люкс, а ПЕрсона Грата бачила, але там не була
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   bianca 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 26 січень 2010 - 18:25

Коліжанка, а скільки тобі вийшло та процедура? Я також хочу йти, але ще не знаю, куди. Хочу моську до ладу привести...
My Signature
Зображення

Это жизнь, а не рай... Я не должна быть идеальной!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 09:19

Ходила. Ніби сподобалсь, а ніби й не дуже. Косметолога звати Кучерак Лариса Марківна, хазяйка салону хвалила, каже, що то найкращий косметолог.
Всі процедури провела дуже ніжно, не було в мене потім ніяких подразнень, але так виглядало, що нічого абсолютно мені не змінилось. Чи то може я чекала кардинальних змін вже після першого разу?..
Словом, працює вона на ізраїльській CHRISTINA, іспанській ANUBIS та інколи американській IMAGE.Сказала, що в мене догляд ВЕСЬ невірно підібраний. Ну, трохи дивно, бо вимвалки я підбираю ніжні, щоб не сушили, тоніки без спирту. От зимою шкіра трохи неводнена, хоча як намазалась дитячим кремом - сухість вся пройшла. Питаюсь - а як правильно? Тут я чекала, що вона мені розкаже про мій тип шкіри, бо може я щось невірно ідентифікую, скаже, на які марки чи хоч компоненти треба звернути увагу. Багато читала, що косметологи так і роблять, бо ж не просто поклала маску і гуляй... А вона "я ніякими ні магазинними ні аптечними не користуюсь, тому це треба кожен засіб окремо по складу дивитись". Ще сказала, що будем щось тут підбирати. Я, страшно ненавиджу коли мене розводять, зрозуміла це як факт, що вона мені підбере щось з Крістіни, а потім типу я це в них маю замовляти, бо ж сама собі підбираю невірно. Хм...

І я тепер зла ходжу, бо раз догляд неправильний, то міняти треба все вже зараз! А потім за тою красою, що вона мені наведе треба доглядати і підтримувати. А чим?
Вичитала вчора, що тип шкіри треба визначати не по Т-зоні, а , власне, по всьому решта. Якщо у вас через годину після вмивання шкіра не стягнута - значить, нормальна. Ну от у мене не стягнута. Виходить, треба далі експериментувати з пошуком косметики, а куди такі експерименти мене заведуть?..
Словом, я заплуталась і трохи розчарована.

Повідомлення відредаговано jet: 30 січень 2010 - 09:35

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   -=Чуча=- 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 10:14

Вибачайте, що трохи не по темі :cray:
jet в мене теж були проблеми зі шкірою того року, весною. Почалась алергія на крем від Лореаль (Хепі дерм). Все лице було червоне, і шкіра шелушилась страшно. Я навіть звичайною водою не могла вмиватись - пекло до сліз....(( Знайома порадила косметичний салон, тут в Києві. Обійшлись без процедур. Косметолог як побачила шкіру, побоялась щось із нею робити. Порадила крем якраз від фірми Крістіна. І той крем мені допоміг буквально за декілька тижнів. Не сприйміть це як рекламу, але то косметика професійна і я вважаю її кращою за магазинну. Нажаль зараз долар у нас недешевий, і косметика відповідно теж(((( Але якщо хочете полікувати шкіру, то напевне краще послухати професіонала, а не самому експерементувати (з власного досвіду суджу).
Доречі, зараз не користуюсь Крістіною, але знайома підібрала мені косметику Біокон. Зараз поки все добре, алергії не спостерігається.
І ще хотіла вас запитати, а у них там в салоні є прайс на косметику? а то я б глянула :blush:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Guculochka 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 10:39

Моя особиста думка. Сходіть, в Шкірвендиспансер, що на вулиця Короля Данила. Не лякайтесь, що внас цю вулицю називають "Тріпєрштрассе", там працюють спеціалісти дерматологи, вони і порадять, професійне лікування. І пояснять причину, проблем. І відповідно, якісну косметику. За одно аналізи можна здати, (безкоштовно,)і консультацію отримати.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 11:12

amelia, чистка то дуже прикольна штука. Просто треба попасти на нормального косметолога. в залежності від того, в якому стані шкіра, тобі призначать наскільки часто її треба робити. Я робила в салоні "Аквамарин" на Кн. Ольги. Там косметолог Рома. Записуватись треба як мінімум 2 тижні наперед. Вона дуже класна. Робить дуже акуратно. Після чистки лице зовсім не червоне. (в поняття "чистка" входить сама чистка, масаж лиця, кілька масочок, лазерна шліфовка) То трохи дороге задоволення, але то того варте. Я вже давно не була, тому не знаю теперішніх цін. Після пологів обов"язково піду. Можеш в салон подзвонити і спитати.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 11:33

nata_war дуже дякую, а де саме в районі Кн. Ольги, кожень день їжджу цією дорогою на роботу, а там зразу на чистку чи можна пройти якусь консультацію, що вони скажуть на те,моє лице, бо моя попередня лікарка із шкірного диспансера, говорила все із середини, треба очищати середину і тоді все піде назміни, може в тому щось є, бо як посадила мене на строгу дієту, то щось помогло. А ціни в якому районі були.
My Signature
Зображення
Зображення
Ознака доброти - радість за інших...
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2010 - 11:42

amelia це де "Карпатбуд" є великий бігборд (прямо біля дороги на Кн. Ольги) стрілками вказано. Щодо цін, то 1,5 р. назад то було 120 грн. Вона дивиться на лице і взалежності в якому місці в тебе прищики, на той орган треба звернути увагу. Мені сказала пити вуголь активований і пити побільше мочегонних чаїв. Але взагалі, я знаю , що коли проблеми зі шкірою, то треба здати аналізи на гормони. По тих аналізах гінеколог призначить таблетки. І чисте личко, і контрацепція. ^_^ .
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів