Косметологічні послуги
Відправлено 26 січень 2010 - 14:43
Шкіра в мене мала б бути чудесною, бо вона не надто чутлива, матова, алергій не маю, гормональних збоїв не відчувається (дві вагітності пройшли абсолютно без будь-яких змін для організму) але замучили акне. А так як по руках ніхто не бив, то, чую, занесла інфекцію і тепер від прищиків немає спасу, а ще гірше - постакне.
До чого веду - записалась на консультацію, але хочеться хоч приблизно знати, що мені можуть в такому випадку призначити та скільки це все може коштувати. Напевне мені призначать чистку обличчя, якісь маски потім... Для ліквідації постакне пілінг чи що там роблять..
У когось є такий досвід? І може скажете пару слів про франківські салони?
Відправлено 26 січень 2010 - 14:59
Відправлено 26 січень 2010 - 15:28
Про чистку кажуть дуже почервоніння, і повторяти раз на 1-2 місяці, так казали незнаю.
Відправлено 26 січень 2010 - 16:39
amelia, якщо лікар прописує очищення крові, то ви вже вдома самі цим займаєтесь чи як? Читала, для крові треба пити ромашку з календулою...
Відправлено 26 січень 2010 - 16:55
З чисткою варто бути обережним і не економити. Подрузі занесли інфекцію, то лікувалась потім довго і нудно.
Відправлено 26 січень 2010 - 17:09
Взагаліто думаю потрібно самому якось намагатися підтримувати хороший стан шкіри, можливо так:
1.Дотриманя певної Дієти (менше жариного, жирного, гострого, більше фруктів, молочних продуктів і.т.д...)
2.Вибір якісної косметики, при потребі лікувальної серії (мені дерматолог радила такі фірми-виробники:А-дерма,Урьяж, Avene, Bioscreen ...)
http://malecha.org.ua/lines/love/l_line7.g..._y_2005_c_9.gif[/img][/url]
Відправлено 26 січень 2010 - 17:23
Ціна чистки коливається між 120-150грн. (Принаймі було так місяців два тому, коли я для себе дізнавалась)
Відправлено 26 січень 2010 - 17:39
сорі шо трохи не по темі
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Jana ой питання відміняється. ти з Франківська, скоріше не побачила.
Відправлено 26 січень 2010 - 17:42
Відправлено 26 січень 2010 - 17:46
baby_jackdaw (26.1.2010, 16:55) писав:
Jana (26.1.2010, 17:23) писав:
Ціна чистки коливається між 120-150грн. (Принаймі було так місяців два тому, коли я для себе дізнавалась)
Ех, нам би такі ціни
Відправлено 26 січень 2010 - 17:48
baby_jackdaw (26.1.2010, 16:55) писав:
а як, власне знати, чи тобі занесли інфекцію? Я от досі не впевнена, чи в мене інфекція ВЖЕ Є чи ні
що чистка - то тимчасово, я знаю, але ж якщо поможе, то потім простіше підтримувати в чистоті лице..
Ще питання - якщо купиш якусь аптечку косметику (холєра, воно так дорого коштує!), то потім постійно потрібно нею користуватись? А може той крем від Грін Мама, що я ним зараз користуюсь, теж насправді є хорошим для моєї шкіри?
Ще питання - до шкірного в диспансер можна піти просто так? Треба знайти телефон, може в них якась приймальня є, попитатись...
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Коліжанка (26.1.2010, 17:42) писав:
о, а я буду йти в Persona Grata на Гаркуші. Говорила нині, там теж в чистку входить і живлення і зволоження і ще щось...
Відправлено 26 січень 2010 - 18:21
Я була в Персоні Люкс, а ПЕрсона Грата бачила, але там не була
Відправлено 26 січень 2010 - 18:25
Відправлено 30 січень 2010 - 09:19
Всі процедури провела дуже ніжно, не було в мене потім ніяких подразнень, але так виглядало, що нічого абсолютно мені не змінилось. Чи то може я чекала кардинальних змін вже після першого разу?..
Словом, працює вона на ізраїльській CHRISTINA, іспанській ANUBIS та інколи американській IMAGE.Сказала, що в мене догляд ВЕСЬ невірно підібраний. Ну, трохи дивно, бо вимвалки я підбираю ніжні, щоб не сушили, тоніки без спирту. От зимою шкіра трохи неводнена, хоча як намазалась дитячим кремом - сухість вся пройшла. Питаюсь - а як правильно? Тут я чекала, що вона мені розкаже про мій тип шкіри, бо може я щось невірно ідентифікую, скаже, на які марки чи хоч компоненти треба звернути увагу. Багато читала, що косметологи так і роблять, бо ж не просто поклала маску і гуляй... А вона "я ніякими ні магазинними ні аптечними не користуюсь, тому це треба кожен засіб окремо по складу дивитись". Ще сказала, що будем щось тут підбирати. Я, страшно ненавиджу коли мене розводять, зрозуміла це як факт, що вона мені підбере щось з Крістіни, а потім типу я це в них маю замовляти, бо ж сама собі підбираю невірно. Хм...
І я тепер зла ходжу, бо раз догляд неправильний, то міняти треба все вже зараз! А потім за тою красою, що вона мені наведе треба доглядати і підтримувати. А чим?
Вичитала вчора, що тип шкіри треба визначати не по Т-зоні, а , власне, по всьому решта. Якщо у вас через годину після вмивання шкіра не стягнута - значить, нормальна. Ну от у мене не стягнута. Виходить, треба далі експериментувати з пошуком косметики, а куди такі експерименти мене заведуть?..
Словом, я заплуталась і трохи розчарована.
Повідомлення відредаговано jet: 30 січень 2010 - 09:35
Відправлено 30 січень 2010 - 10:14
jet в мене теж були проблеми зі шкірою того року, весною. Почалась алергія на крем від Лореаль (Хепі дерм). Все лице було червоне, і шкіра шелушилась страшно. Я навіть звичайною водою не могла вмиватись - пекло до сліз....(( Знайома порадила косметичний салон, тут в Києві. Обійшлись без процедур. Косметолог як побачила шкіру, побоялась щось із нею робити. Порадила крем якраз від фірми Крістіна. І той крем мені допоміг буквально за декілька тижнів. Не сприйміть це як рекламу, але то косметика професійна і я вважаю її кращою за магазинну. Нажаль зараз долар у нас недешевий, і косметика відповідно теж(((( Але якщо хочете полікувати шкіру, то напевне краще послухати професіонала, а не самому експерементувати (з власного досвіду суджу).
Доречі, зараз не користуюсь Крістіною, але знайома підібрала мені косметику Біокон. Зараз поки все добре, алергії не спостерігається.
І ще хотіла вас запитати, а у них там в салоні є прайс на косметику? а то я б глянула
Відправлено 30 січень 2010 - 10:39
Відправлено 30 січень 2010 - 11:12
Відправлено 30 січень 2010 - 11:33
Відправлено 30 січень 2010 - 11:42

Допомога