Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Стриптиз для коханого: так чи ні? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Стриптиз для коханого: так чи ні? Оцінка: ***-- 2 Голосів

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 06 квітень 2008 - 09:56

Стриптиз для коханого: так чи ні? :blush:Зображення
Стриптиз- дуже красивий і збуджуючий танець, яким з легкістю оволодія не тільки молода 18 річна дівчина, алей доросла заміжня жінка.
Причин навчитись танцювати стриптиз може бути багато. Подібні танці дозволяють справити враження на коханого миттєво!!!
Доказано, що гарний ефект еротичні танці мають для подружжя зі стажем. Це самий дієвий спосіб добавити родзинку в відносинах, а заодно і освіжити їх. Якщо ваш чоловік починає думати, що все про вас знає, це означає , що настав момент його здивувати. Оволодійте пристрастним танцем і зробіть своєму чоловікові еротичне шоу... Після такого сміливого кроку з вашої сторони, коханий, теж задумається над тим, як внести різномаїття у ваші з ним відносини.
Доречі стриптиз - це спосіб, отримання задоволення для обох. І звіснож дуже заманлива прилюдія :36_3_16:

На такий коментар я наткнулась в інтернеті, шекаючи якусь інформацію про танці. Підкажіть, хтось з вас танцював для своїх чоловіків? Як перебороти ніяковіння? (А я ще казала, що нічого не соромлюсь з коханим). Чоловік мене декілька раз, ще до одруження просив, щоб я йому зтанцюва, а соромилась :nyam2: От і тепер зачипили знов цю тему, і я таки вирішила зробити йому таке шоу, та не знаю як себе вести в такій ситуації. Який наряд вибрати... А головне, це рухи в танці!!! Де почитати про них чи подивитись в загальному в неті. :ireful:
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 06 квітень 2008 - 17:27

Я б може і станцювала щось таке, але соромлюся. :36_3_16:
Ось трішки схудну, і можна в бій. Тим більше, що у нас подружній стаж ого-го який. Освіжати відносини потреби поки немає, але якусь родзинку додати можна. :D
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 квітень 2008 - 17:37

Я соромлюсь не показувати своє тіло, а того, що можу здатись незграбною і невмілою під час танцю... :blush: Але все-таки я це робила колись... :36_3_16: І мій чоловік мені танцював! :nyam2: А ще він мені подарував еротичний костюм для танцю живота. Тут я почувалась вже впевненіше, бо ходила на арабські танці. :ireful:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 07:36

Моя вам порада: не бійтеся бути незграбними і не соромтеся свого тіла! ніхто вас не просить показувати стриптиз так як у тілівізорі! Бо й справді якещо ви намагатиметеся повторити, то у вас нфічого не вийде! А у цьому танці просто треба бути , в принципі як і в інших танцях, самим собою і слухатися свого тіла! Ось тоді успіх вам забезпечено!
Також потрібно захотіти станцювати, бо якщо ви це робити знову ж таки не дуже... не щиро у вас це також не вийде!
І найголовніше, що це бажання було у вас у погляді, щоб ви танцювали але не зводили очей з чоловіка для якого танцюєте! Щоб він бачив у цих очах бажання! Тоді успіх, масу позитивних емоцій від танцю з подальшими наслідками ван обом забезпечено!
Отож просто як двері!

P.S. Татіка у вас все вийде, ви до цього готові і вам навіть не треба тренуватися! Потрібна просто сексуальна білизна, гарна музика, відповідний момент, бажано без всяких там свічок чи ще чогось, а несподівано! Також треба трошки авантюрного характеру! У вас все це присутнє, то ж не варто зволікати!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 07:40

І ще: як на мене, то не варто купувати який одяг для цього! Створіть собі образ з домашніх речей і предметів! Це дасть більший ефект!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 07 квітень 2008 - 08:00

Така тема цікава...Я особисто не танцювала стриптиз для свого чоловіка,якось не складалося...Але в мене є подружка,їй 24 роки,так ось вона мене "просвещала" по поводу стриптизу...В них у сім"ї( а живуть разом 4 роки) є такий "ритуал": вечеря при свічках,з повним сервіруванням столу(для цього навіть прибори столові купили " під старовину" :nyam2: ),вона має бути в червоному бархатному платтячку(коротенькому,теж спеціально для цього купленому),фон-класична музика,червоне вино...Уявили???А далі найцікавіше!!!Вона танцює стриптиз і після цього в них ТІЛЬКИ оральний секс!!!
Хочте вірте,а хочте ні,але її чоловік від цього преться!!!Ой,мало не забула!!!Він на 21 рік старший за неї!!!І білизна на ній теж має бути лише червона під час "шоу",а в житті ТІЛЬКИ біла!!!
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 09:52

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (7.4.2008, 8:40) писав:

І ще: як на мене, то не варто купувати який одяг для цього! Створіть собі образ з домашніх речей і предметів! Це дасть більший ефект!

А чому не варто? Я наприклад в повсякденному житті ношу тільки зручну бавовняну білизну спортивного типу, ніяких стрінгів,ну не люблю я їх! А як вдякну щось супер-пупер-еротиче-і-сексі, то мій чоловік просто шаленіє! :nyam2: Це для нього завжди приємний сюрприз! А ще: він знає, як мені незручно в стрінгах, тому вони на мені довго не затримуються... :nyam2:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 09:56

Перегляд повідомленняmania4ka (7.4.2008, 9:52) писав:

А чому не варто? Я наприклад в повсякденному житті ношу тільки зручну бавовняну білизну спортивного типу, ніяких стрінгів,ну не люблю я їх! А як вдякну щось супер-пупер-еротиче-і-сексі, то мій чоловік просто шаленіє! :nyam2: Це для нього завжди приємний сюрприз! А ще: він знає, як мені незручно в стрінгах, тому вони на мені довго не затримуються... :nyam2:

Моя дружина також їх не носить і ніколи не носила! А от взимку купила! Ходила тіко 3 рази, в хаті і то недовго! Але я маю наувазі не гарну білизну, а чогось більшого!
Бо красивої білизни ніколи не буває мало!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 11:58

Перегляд повідомленняmania4ka (7.4.2008, 10:52) писав:

А чому не варто? Я наприклад в повсякденному житті ношу тільки зручну бавовняну білизну спортивного типу, ніяких стрінгів,ну не люблю я їх! А як вдякну щось супер-пупер-еротиче-і-сексі, то мій чоловік просто шаленіє! :36_3_16: Це для нього завжди приємний сюрприз! А ще: він знає, як мені незручно в стрінгах, тому вони на мені довго не затримуються... :bad:

Аналогічно. Терпіти не можу стрінги і одягаю тільки, коли ну ду-у-уже треба або ради коханого чоловіка.
Вчора одягла нову спідницю, цілий день наче на крилах літала, ввечері полягали спати, питаю в чоловіка: я тобі сподобалася в новій спідничці? А він мені у відповідь: ти мені більше подобаєшся без неї. Це я до того, що в принципі, що було одягнено до Того, не так і важливо. :bad:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 12:02

О, а мій глянув на створену мною тему і сказав, а навіщо взагалі щось одягати? замотайся... ну хоч в штору чи тюль, а потім зтанцюй!!! Повір навіть після такого стриптизу я тебе покохаю!!! До тогож штори швидше знімуться, ато поки те все те будеш знімати, то я так завеусь, що порву той одяг швидше. А так хоп і танець перейшов в дієвий процес :36_3_16:
Короче я так і не поняла чого він таки від мене хотів :bad: Може просто перевіряв
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 12:10

Перегляд повідомленнятатіка (7.4.2008, 12:02) писав:

О, а мій глянув на створену мною тему і сказав, а навіщо взагалі щось одягати? замотайся... ну хоч в штору чи тюль, а потім зтанцюй!!! Повір навіть після такого стриптизу я тебе покохаю!!! До тогож штори швидше знімуться, ато поки те все те будеш знімати, то я так завеусь, що порву той одяг швидше. А так хоп і танець перейшов в дієвий процес :36_3_16:
Короче я так і не поняла чого він таки від мене хотів :bad: Може просто перевіряв

Що тут незрозумілого знімай штору! Але зразу не зривате з себе, а трошки поховайте свої принади від нього! Так ніби показуєте, але не показуєте!
І сильно не замотуйтеся, в ту штору, а точно на вікні буде тільки одна висіти!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 13:50

У нашому подружньому житті був стрептиз і не один раз. Я танцьвала йому, бо іноді буває такий еротично-фантастичний настрій. Чоловік від цього у захваті :36_3_16:
А ще на його день народження я робила себе у подарунок. Тобто завязувала на себе червону стрічку. Получався такий собі одяг, бо всі цікаві місця стрічка прикривала. І по середині між грудьми бантик. Як чоловік побачив, то був дуже вражений і здивований. :bad:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 17:40

Перегляд повідомленнятатіка (7.4.2008, 13:02) писав:

О, а мій глянув на створену мною тему і сказав, а навіщо взагалі щось одягати? замотайся... ну хоч в штору чи тюль, а потім зтанцюй!!! Повір навіть після такого стриптизу я тебе покохаю!!! До тогож штори швидше знімуться, ато поки те все те будеш знімати, то я так завеусь, що порву той одяг швидше. А так хоп і танець перейшов в дієвий процес :crazy:
Короче я так і не поняла чого він таки від мене хотів :blush: Може просто перевіряв

То він хотів тебе пранням заняти, щоб відмазатись від сексу, бо жінка завжди знайде хоч манюню плямку і кинеться прати, по собі знаю... а він зі спокійною душею за газетку... жартую... в цьому випадку краще простирадло, і вікна завішені, хоча дехто любить і при незавішаних (ніколи не завішую... лінь, та й в процесі про це просто забуваєш)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 17:58

Перегляд повідомленняЮлія (7.4.2008, 17:40) писав:

То він хотів тебе пранням заняти, щоб відмазатись від сексу, бо жінка завжди знайде хоч манюню плямку і кинеться прати, по собі знаю... а він зі спокійною душею за газетку... жартую... в цьому випадку краще простирадло, і вікна завішені, хоча дехто любить і при незавішаних (ніколи не завішую... лінь, та й в процесі про це просто забуваєш)

думаю чуть по іншому, в процсі про таке вже й і не думаєш :crazy: А з простирадлом признаюсь таки було діло та на стрептиз воно не тягнуло
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 17:59

Дівчата, берете два стільця, на один посадіть чоловіка, руки за стілець і зав"язуєте власним шаликом... на вас мають бути - чобітки (або мешти на високих кабличках), сукня (я люблю чорний або білий колір, можна комбінувати), ніякого поясу для панчіх, краще панчохи, які самі тримаються, бо цей поясок пошло і смішно виглядає (вийняток - дошки 60-60-60 без округлостей), панчохи ще хороші тим, що колготки треба знімати, а це потім затримає те, заради чого цей танець і виконується... білизна, обов"язково стрінги, щоб також не затримувати процес... довгий шалик...
Далі... освітлення приглушене, купа свічок, які плавають в склянках, музика, з якою у вас усіх приємні асоціації... а далі... просто танцюєте так як підказує фантазія... повільно піднімаєте край сукні вище і вище... але не до кінця, сідаєте на стільчик, закидаєте ніжку на ніжку, відкидаєтесь назад по максимуму, потім перевертаєте стільчик спинкою до себе, сідате і обхоплюєте його нагами, дуже повільно розводите ноги, так щоб було видно нижню білизну... якщо чоловік досі ще не відв"язався з прив"язі :D, тоді повільно встаєте, зімаєте сукню, і замотуєтесь в довгий шовковий шалик, і танцюєте з ним як підказує фантазія, але тіла має бути видно мінімум... підходите до чоловіка впритул, накидаєте шалик на шию, прилягуєте до себе і пристрасно цілуєте, потім розщібаєте йому штани, сам він цього не зробить (дивись вище чому)... і сідаєте... а далі вже як вийде...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 19:14

Перегляд повідомленняЮлія (7.4.2008, 18:59) писав:

Дівчата, берете два стільця, на один посадіть чоловіка, руки за стілець і зав"язуєте власним шаликом... на вас мають бути - чобітки (або мешти на високих кабличках), сукня (я люблю чорний або білий колір, можна комбінувати), ніякого поясу для панчіх, краще панчохи, які самі тримаються, бо цей поясок пошло і смішно виглядає (вийняток - дошки 60-60-60 без округлостей), панчохи ще хороші тим, що колготки треба знімати, а це потім затримає те, заради чого цей танець і виконується... білизна, обов"язково стрінги, щоб також не затримувати процес... довгий шалик...
Далі... освітлення приглушене, купа свічок, які плавають в склянках, музика, з якою у вас усіх приємні асоціації... а далі... просто танцюєте так як підказує фантазія... повільно піднімаєте край сукні вище і вище... але не до кінця, сідаєте на стільчик, закидаєте ніжку на ніжку, відкидаєтесь назад по максимуму, потім перевертаєте стільчик спинкою до себе, сідате і обхоплюєте його нагами, дуже повільно розводите ноги, так щоб було видно нижню білизну... якщо чоловік досі ще не відв"язався з прив"язі :D, тоді повільно встаєте, зімаєте сукню, і замотуєтесь в довгий шовковий шалик, і танцюєте з ним як підказує фантазія, але тіла має бути видно мінімум... підходите до чоловіка впритул, накидаєте шалик на шию, прилягуєте до себе і пристрасно цілуєте, потім розщібаєте йому штани, сам він цього не зробить (дивись вище чому)... і сідаєте... а далі вже як вийде...

О-о-о. ДЯКУЮ ЗА ІДЕЮ :blush: :crazy:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Golka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 07 квітень 2008 - 21:56

Перегляд повідомленняОленка (7.4.2008, 14:50) писав:

А ще на його день народження я робила себе у подарунок. :blush:

Тема - супер!я ніколи не танцювала стриптиз свому чоловікові, хоч ми разом вже майже 6 років. Перечитавши тю темку, думаю варто спробувати :bye: Але не знаю чи в мене вийде, я трохи соромлюся :bye: , боюся видатися смішною та незграбною..
"Оленка" Ви молодець!! :good: В мого чоловіка скоро день народж. Я, мабуть, спробую скористатися Вашою порадою :blush: - "подарувати" себе коханому
"Юлія" Ви так написали :crazy: І Ваш "рецепт" думаю теж спробую..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 квітень 2008 - 06:52

Дівчата, хто соромиться, підкажу ідею - чоловіка треба посадити лицем до стіни біля протилежної стіни приладити та ввімкнути лампу(або інше джерело світла), а самій танцювати між спиною чоловіка та лампою - тоді на стіні перед очима чоловіка буде дуже еротична ваша тінь - все показане нічого не видно та сама необхідна загадка... і навіть якщо ви зашарієтеся до бурячкового кольору ніхто не бачитиме і буде час трохи звикнути і опанувати себе... ну а як опануєте можна з-за спини переходити і передочі :cray:

і ще - варіації на тему довгого шовкого "шалику" (вперше таке слово чую :blush: ) - обмотайтеся ним замість білизни таким чином щоб "хвостик", який все тримає був між грудей... ну чи десь там - поскидавши решту одягу - підходите до чоловіка впритул (за сценарієм Юлії), так щоб він той хвостик взяв зубами - і потроху розмотуєтесь з його допомогою - виходить ніби чоловік роздягає вас зі зв*язаними руками і наче все залежить від нього але прискорити процес він немає жодної змоги... коротше враження описувати можна довго - виходить дуже хвилююче :wub:
My Signature
Спойлер
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 квітень 2008 - 11:35

О я так бачу, що зібравши вісі ідеї в одне можна такий...
Пристрасно - еротичний танок зтанцювати
Зображення
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Олюся 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 квітень 2008 - 12:30

Перегляд повідомленняLuna (8.4.2008, 7:52) писав:

Дівчата, хто соромиться, підкажу ідею - чоловіка треба посадити лицем до стіни біля протилежної стіни приладити та ввімкнути лампу(або інше джерело світла), а самій танцювати між спиною чоловіка та лампою - тоді на стіні перед очима чоловіка буде дуже еротична ваша тінь - все показане нічого не видно та сама необхідна загадка... і навіть якщо ви зашарієтеся до бурячкового кольору ніхто не бачитиме і буде час трохи звикнути і опанувати себе... ну а як опануєте можна з-за спини переходити і передочі :yahoo:

і ще - варіації на тему довгого шовкого "шалику" (вперше таке слово чую :give_rose: ) - обмотайтеся ним замість білизни таким чином щоб "хвостик", який все тримає був між грудей... ну чи десь там - поскидавши решту одягу - підходите до чоловіка впритул (за сценарієм Юлії), так щоб він той хвостик взяв зубами - і потроху розмотуєтесь з його допомогою - виходить ніби чоловік роздягає вас зі зв*язаними руками і наче все залежить від нього але прискорити процес він немає жодної змоги... коротше враження описувати можна довго - виходить дуже хвилююче :blink:

Дякую!!!!! Супер ідея! Це ж можна і самій бачити свою тінь і створювати чудові па! :give_heart:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему