Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )

Хлопчику Богданчику всього 7 місяців, але щоб жити далі він потребує нашої допомоги. Не будьте байдужими. Деталі в темі...
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=13096
УВАГА! Продовжуєтьсяя конкурс "Незабутні миті літа"
Прошу всіх ознайомитись з новими правилами використання підписів!!!
Для редагування власних підписів згідно нових правил адміністрація дає термін до 14 вересня, 2010 року. Після цього підписи неналежного вигляду будуть видалені з вашого профілю.
![]() ![]() |
| martka |
23.1.2010, 23:57
Пост
#1 (закріплено)
|
|
Фахівець Група: Vip-модератор Повідомлень: 1 511 З нами з: 15.12.2008 З: Львів Користувач №: 3 288 Щоденник Подякували: 769 раз(и,ів) |
Дівчатка. У звязку з тим, що піднялася хвиля проханнь про нові конкурси, то створюю нову темку.
Прошу писати сюди тільки пропозиції з приводу конкурсів:
В питанні 3 є можливість вибрати кілька варіантів |
|
Подякували: | |
| mum of 4 |
24.1.2010, 8:32
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 773 З нами з: 25.5.2008 Користувач №: 1 358 Подякували: 246 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 4 ) 100 > |
Було б добре конкурс короткої казки для дітей....
|
| Мышка |
24.1.2010, 9:45
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 298 З нами з: 13.11.2008 З: м.Луганськ Користувач №: 2 821 Щоденник Подякували: 89 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Я так розумію що теми, де я пропонувала конкурси, вже нема ?
все заново писати? 1. Вважаю що одні тільки фотоконкурси не дуже цікаво, і не дозволяють всім в повній мірі показати свої таланти. Ні всі ж в нас фотографи. І є багато чого ще цікавого. 2. Як часто їх проводити? помісячно , поквартально... а це не дуже багато часу?? сюди ж більшість заходить кожен день. Пропоную частіше (але залежно від конкурсу) і можливо декілька разом. А чого боятися?? що не будуть приймати участь??? Будуть! 3. чи можуть брати участь в конкурсах модератори? Гадаю всі можуть крім того хто веде конкурс. І як на рахунок того щоб і користувачі, наприклад в кого більше 50- 200 повідомлень, могли проводити свої конкурси??? а потім вибирали чий конкурс цікавіше?? які конкурси?....... о згадала - давно носила в голові КОНКУРС ВІРШІВ "Малеча" - написати вірш з назвою "Малеча". 2-3 тижні на збір віршів і 1 тиждень на голосування. - конкурс малюнків на теми "Зима", "Рік тигра", "Свята", "Моя мрія" . Можна ще багато придумати тем. 3 тижні на збір малюнків і 1 тиждень на голосування. - кулінарні конкурси : "Солодке життя" (десерти, крім тортів), "Супи" (перші страви) , "День народження" (торти), "Сніданок в ліжко" (легкі та ситні бутерброди) .... конкурсанти пишуть рецепт своєї страви , додають декілька фото самого процесу готівки і фото вже готового виробу красиво оздоблене. вибирається переможець за оригінальність рецепту та вигляд готового виробу. (а може хтось їх приготує і вибере за смаком) 3-4 на збір робіт і 2 тижня на голосування - можна інтелектуальні конкурси : наприклад дається довге слово і хто більше придумає з нього слів, чи хто більше придумає іменників з 5 літер на букву Р. Я в український мові не дуже знаюся тому конкретно не можу пропонувати. |
| бережаночка |
24.1.2010, 19:38
Пост
|
|
Фахівець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 1 327 З нами з: 7.8.2009 Користувач №: 7 807 Щоденник Подякували: 1283 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 4 ) 100 > |
пропоную такий варіант проведення конкурсів-на певну тему проводити паралельно фотоконкурс,літературний і мистецький конкурси.
|
| martka |
25.1.2010, 2:21
Пост
|
|
Фахівець Група: Vip-модератор Повідомлень: 1 511 З нами з: 15.12.2008 З: Львів Користувач №: 3 288 Щоденник Подякували: 769 раз(и,ів) |
Я так розумію що теми, де я пропонувала конкурси, вже нема ? все заново писати? ... І як на рахунок того щоб і користувачі, наприклад в кого більше 50- 200 повідомлень, могли проводити свої конкурси??? а потім вибирали чий конкурс цікавіше?? Старі неактуальні теми видаляються регулярно. Та тема була за 2009 рік, а зараз вже 2010. Проводити конкурси може лише адміністрація форуму. Для таких дій потрібні права модераторів чи адміністраторів. |
| мамаПашіЖеніБогдана |
25.1.2010, 9:32
Пост
|
|
Зіркова матуся ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 233 З нами з: 25.1.2008 З: Київ Користувач №: 551 Щоденник Подякували: 693 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 9 ) 100 > |
Обов"язково фотоконкурси.
Потім - літературні, наприклад коротка казочка чи оповідання на певну тему, або вірш. Можна конкурси малюнків, різних вишивок чи речей, які ми сплели для себе або дітей. |
| tusij |
25.1.2010, 13:15
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 498 З нами з: 20.8.2008 З: Львов Користувач №: 1 913 Щоденник Подякували: 313 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 > |
Предлагаю проводить фотоконкурсы для различной вековой категории малышей.
1. До 1 года 2. от 1 года до 3 лет. 3. от 3 до 6 лет. 4. от 6 лет и старше. Еще предлагаю конкурс "ксероксов"! Объясняю, это конкурс деток, которые очень похожи на своих родителей в детстве. Для этого конкурсанты размещают две фотографии - родителя в детстве и ребенка в таком же возрасте. Мы определяем самого похожего! |
| martka |
25.1.2010, 14:52
Пост
|
|
Дівчатка, попрошу не просто говорити "як гарно", "я теж за","має бути" і т.д., а вносити конкретні пропозиції. Всі інші повідомлення будуть видалятися!!!
Це не балачкова тема!!!! Ваше відношення за чи проти ви виказуєте через голосування! |
| Мышка |
25.1.2010, 18:51
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 298 З нами з: 13.11.2008 З: м.Луганськ Користувач №: 2 821 Щоденник Подякували: 89 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Проводити конкурси може лише адміністрація форуму. Для таких дій потрібні права модераторів чи адміністраторів. а можна узнати причину. Всі ж можуть просто створити звичайну тему як і в інших розділах і вести конкурс? і тему голосування можна. Ну якщо у адміністрації нема часу і бажання, якщо вони нічого не вигадують цікавого, чому не дати права тому хто може цим займатися? |
| Міракле |
25.1.2010, 19:49
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 117 З нами з: 5.8.2009 Користувач №: 7 771 Подякували: 8 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Я тоже "ЗА" конкурсы и притом за все какие предложат. Но участвовать думаю буду только в фотоконкурсах.
Думаю что после каждого праздника обязательно нужно проводить фотоконкурс. Ну и ещё, коли не предлагали ещё, конкурс детских поделок, рисунков тоже хорош был бы. |
| Настюша |
25.1.2010, 19:59
Пост
|
|
Мама двох сонечок Група: Модератори Повідомлень: 1 285 З нами з: 14.1.2008 Користувач №: 495 Щоденник Подякували: 153 раз(и,ів) |
Мышка, я вже писала, що з такої затії нічогісінько доброго не буде - почнеться балаган, бо кожен собі захоче створити конкурс. Цікаво, ви десь таке бачили на іншому відомому, незакинутому форумі, щоб відвідувачі могли створювати свої власні конкурси (крім вишивальних ігор)?
Все-таки, форум - це власність адміністрації. І вони мають прерогативу в тому плані. |
| martynka |
25.1.2010, 20:35
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 652 З нами з: 25.5.2009 З: Бережани Користувач №: 6 453 Подякували: 232 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 > |
Серед фотоконкурсів цікаві ті, де є власне наша малеча. Пропоную назви: "Посміхушки:)" - посмішки наших діток; "Знайомство з тваринками:)" - фото з дітлахами і домашніми улюбленцями; "Моя сім'я:)" - цікаві фото малят з мамусями, татусями, бабусями, дідусями...
Користувач подумав і додав через 1 хв.: Ой, забула про пункт "Як проводити?". Пропоную збір фоток до 20 числа місяця, голосування від 21 і до кінця місяця. |
| Ірина І |
25.1.2010, 21:15
Пост
|
|
Щоденник року ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 355 З нами з: 15.10.2008 З: Львів Користувач №: 2 480 Щоденник Подякували: 757 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 8 ) 100 > |
конкурс віршів
конкурс пошиття дит. одягу вишивки вишивки бісером конкурс власної фотографії на тему..... короче для наших рукодільниць-в'язання, вишивка конкурс хенд мейду конкурс-оповідання на тему... ще щось придумаю допишу. |
| мягенька |
25.1.2010, 23:07
Пост
|
|
Сімейне щастя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 768 З нами з: 24.5.2008 З: Луцьк Користувач №: 1 352 Подякували: 332 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
на рахунок творчості і віршів з'явилася ідея... даються перші 2 рядочка віршика... потрібно доповнити своїми 2-ма і в кого вийде найвлучніше, найцікавіше, найоригінальніше тому медалька)))))
|
| martka |
25.1.2010, 23:26
Пост
|
|
а можна узнати причину. Всі ж можуть просто створити звичайну тему як і в інших розділах і вести конкурс? і тему голосування можна. Ну якщо у адміністрації нема часу і бажання, якщо вони нічого не вигадують цікавого, чому не дати права тому хто може цим займатися? Настюша все правильно написала. Доповнюю: є такий собі "секрет фірми" ;) - при конкурсах є т.зв. "підводні камені" - речі і процеси, які може зробити лише людина з модераторським доступом. а давати кожжному хто захоче провести конкурс права модератора - порушення правил форуму |
| zOzyLKa |
26.1.2010, 11:25
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 614 З нами з: 28.10.2008 З: Львів Користувач №: 2 632 Щоденник Подякували: 218 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 4 ) 100 > |
На запитання "Як часто проводити конкурси?", вибрала "свій варіант". Звісно хотілось б щомісяця, але розумію, що шановні адміністратори теж люди, тому побажання не рідше раз у квартал.
Щодо ідей , тут пропонувався літературний конкурс, а чому б не відзначити найкращі розповіді про пологи, це ж така творчість (хотіла запропонувати ідею на річну симпатію форуму, але мене занадто пізно "осінило"). Щодо фотоконкурсів, то я вже писала свої пропозиції, але тема вже видалена, спробую відновити: отже фотоконкурс - "навколо світу" - фото форумчан із закордонних поїздок - "Українські мандри" - фото з мандрівок нашими теренами дитячі: - "як ми пасемо коників" - фото діточок на пузіках - "їмо самі" - як наші дітки знайомились із своїм першими "столовими приборами" та "дорослою" їжею Наразі все, що пригадала. |
| мамаПашіЖеніБогдана |
26.1.2010, 11:29
Пост
|
|
Зіркова матуся ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 233 З нами з: 25.1.2008 З: Київ Користувач №: 551 Щоденник Подякували: 693 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 9 ) 100 > |
Щодо ідей , тут пропонувався літературний конкурс, а чому б не відзначити найкращі розповіді про пологи, це ж така творчість (хотіла запропонувати ідею на річну симпатію форуму, але мене занадто пізно "осінило"). Теж хотіла запропонувати. Бо є багато надзвичайно цікавих розповідей про пологи. Але робити ткаий конкурс треба раз в рік або в півроку - вибрати найкращу розповідь за певний період. |
| Niki |
26.1.2010, 17:30
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 540 З нами з: 14.4.2008 З: м. Львів Користувач №: 1 107 Подякували: 192 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 > |
Я щось не знайшла такого фотоконкурсу "братики і сестрички" або " братики" або " сестрички". Якщо є вже така ідея, то вибачайте.
І тут в нас на МАЛЕЧІ є така темка, як весільні фотографії - то чому ж не можна зробити такий конкурс? Або конкурс "яка смачна циця" - фотографії наших діток під час цього процесу |
| martynka |
26.1.2010, 18:40
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 652 З нами з: 25.5.2009 З: Бережани Користувач №: 6 453 Подякували: 232 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 > |
Ще собі щось таке надумала.
А як же братики і сестрички, ті що "на підході". Гарні фото, коли малюки обіймають/цьомають/торкаються... маминих вагітних:) животиків. А назвати можна "Чекаю на тебе", або "Хатинка для братика чи сестрички". Ну якось так.. |
| luluka |
1.2.2010, 11:26
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 386 З нами з: 10.5.2008 З: Львів Користувач №: 1 267 Подякували: 116 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 > |
"Мамині помічники"
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 9.9.2010, 21:20 |
| Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено |