Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )

Хлопчику Богданчику всього 7 місяців, але щоб жити далі він потребує нашої допомоги. Не будьте байдужими. Деталі в темі...
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=13096
Прошу всіх ознайомитись з новими правилами використання підписів!!!
Для редагування власних підписів згідно нових правил адміністрація дає термін до 14 вересня, 2010 року. Після цього підписи неналежного вигляду будуть видалені з вашого профілю.
Увага! Увага! Увага!
Небачена щедрість від адміністрації - одразу 3 конкурса!
Конкурс підписів учасників форуму "Малеча"
Конкурс "Осінній аватар Малечі"
Конкурс "Лінієчка Малечі"
А також продовжується фотоконкурс "Незабутні миті літа"
Заходимо в розділ конкурсів і беремо участь!
![]() ![]() |
| Мозаїка |
26.7.2010, 16:26
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 195 З нами з: 27.3.2010 З: Кам'янець - Подільський, Хмельницька обл. Користувач №: 15 584 Щоденник Подякували: 177 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Приєднуюся і я до вас, дівчатка. До гінеколога не ходила десь рік, а це потрібно було довідку на вступ в магістратуру і ось... Я спочатку була така розстроєна, думала, що я якась не така, так соромно було навіть чоловіку сказати. А зараз почитала ваші дописи, які ж ви хороші! У мене ерозії до пологів не було. Лікарка призначила 2 вида свічок з люцерни і сенни. Я годую ще малого груддю, цікаво, йому це не завадить?
|
| Chemnyulya |
26.7.2010, 18:16
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 220 З нами з: 17.3.2010 З: м. Івано-Франківськ Користувач №: 15 188 Щоденник Подякували: 49 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Приєднуюся і я до вас, дівчатка. До гінеколога не ходила десь рік, а це потрібно було довідку на вступ в магістратуру і ось... Я спочатку була така розстроєна, думала, що я якась не така, так соромно було навіть чоловіку сказати. А зараз почитала ваші дописи, які ж ви хороші! У мене ерозії до пологів не було. Лікарка призначила 2 вида свічок з люцерни і сенни. Я годую ще малого груддю, цікаво, йому це не завадить? І я так подумала, як поставили діагноз. З коханим зустрічалася лише - не знала, чи зрозуміє. Зрозумів, помагав. Соромитись нічого - то на жаль поширене явище. На рахунок дитинки не знаю - лікаря попитайте. Але бажаю швидкого одужання! |
|
Подякували: | |
| Тусечка |
27.7.2010, 11:50
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 54 З нами з: 15.4.2010 З: м. Львів Користувач №: 16 228 Подякували: 7 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( -1 ) 100 > |
Я також одного разу сходила до гінеколога, у приватну клініку, бо вважала що там кращі спеціалісти. Так от вона мені сказала що у мене є не велика ерозія, з якою я народилася, і коли стала вже жінкою(тобто почала жити статевим життям) вона була на стадії загоювання, до речі бачила ерозію на власні очі. Зараз вже вагітна, і до лікаря ходила але про ерозію вона нічого не казала. Цікаво чи залишився там рубець і чи взагалі хоч загоїлась вона мені. :unknw:
|
| Chemnyulya |
27.7.2010, 13:46
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 220 З нами з: 17.3.2010 З: м. Івано-Франківськ Користувач №: 15 188 Щоденник Подякували: 49 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Я також одного разу сходила до гінеколога, у приватну клініку, бо вважала що там кращі спеціалісти. Так от вона мені сказала що у мене є не велика ерозія, з якою я народилася, і коли стала вже жінкою(тобто почала жити статевим життям) вона була на стадії загоювання, до речі бачила ерозію на власні очі. Зараз вже вагітна, і до лікаря ходила але про ерозію вона нічого не казала. Цікаво чи залишився там рубець і чи взагалі хоч загоїлась вона мені. :unknw: З ерозією не народжуються, її набувають дуже багато дівчат під час статевого дозрівання внаслідок гормональних змін і дійсно, якщо все добре, то мала б зажити до 23 років - у мене також був цей випадок, але на відміну від Вас вона сама не зажила :unknw:. По ідеї рубця не утворюється, якщо сама заживає. Я теж чогось постійно вважала приватлікарні кращими - і вигляд, і техніка, і в черзі не стоїш - записався та й усе. Але гарні лікарі є й у державних. |
| Hosana |
27.7.2010, 19:19
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 133 З нами з: 21.12.2009 З: Рівне Користувач №: 11 637 Подякували: 100 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Сьогодні знову була у лікаря. Результати мазка хороші. Але направила ще на аналіз інфекцій методом ДНК діагностики (микоплазма, уреаплазма, хламідія, вірус простого герпесу ..., загалом 7 аналізів). Цей аналіз потрібний чи це лише здирання грошей (коштує 510 грн.)? Просвітіть темну... :unknw:
|
| Chemnyulya |
27.7.2010, 19:44
Пост
|
|
Hosana,, всім, як правило роблять, мені робили не раз. Просто, якщо існує якась проблема (наприклад ерозія), то причиною може бути інфекція, а якщо й причина інша, то не можна приступати до лікування, поки не знищити інфекцію, бо лікування не дасть бажаного результату - от і шукають все.
Я платила трохи дешевше - 400 грн. |
|
| Hosana |
27.7.2010, 19:53
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 133 З нами з: 21.12.2009 З: Рівне Користувач №: 11 637 Подякували: 100 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Chemnyulya, в мене дійсно ерозія, дякую за консультацію. Буду готуватися морально і матеріально. А сама процедура здачі аналізів не болюча?
|
| Chemnyulya |
28.7.2010, 12:14
Пост
|
|
Chemnyulya, в мене дійсно ерозія, дякую за консультацію. Буду готуватися морально і матеріально. А сама процедура здачі аналізів не болюча? Не болюча, не хвилюйтеся :empathy3: : спокійно здавайте. Будем надіятись,що нічого з того не виявлять, а як і виявлять - то нічого страшного, просто трохи довше буде лікування, бо спершу інфекцію пролікують, а потім ерозію. Все буде добре. Пишіть про успіхи в лікуванні. Лікуйтеся і видужуйте!!! :smile: :bye: |
|
| super-galya |
6.8.2010, 12:13
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 215 З нами з: 3.10.2009 З: Калуш Користувач №: 9 031 Подякували: 98 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Вчора була на огляді (1,5 місяця після замороження), все добре, ерозії немає,обмеження зняті.
Радості море!!! Контрольний огляд ще через 1,5 місяці, чи не відновлюється ерозія. Це повідомлення відредагував super-galya: 6.8.2010, 12:13 |
| Chemnyulya |
6.8.2010, 12:23
Пост
|
|
Вчора була на огляді (1,5 місяця після замороження), все добре, ерозії немає,обмеження зняті. Радості море!!! Контрольний огляд ще через 1,5 місяці, чи не відновлюється ерозія. Вітаю!!! Щиро за Вас рада :36_1_73: . Я йду на огляд за місяць, то вже теж буду знати що і як. Так хвилююся - тільки щоб все вже було добре, бо вчора щось з обіду до ночі так низом боліло, що думала в лікарню їхати :cray: - ніколи такого не було :unknw: - що це не знаю, може просто яєчники, але чого??? Може запалення? Я ще переживаю, що як там запалення, то не буде заживати, що робити: йти в лікарню, чи чекати місяць до огляду? |
| lenysj127 |
10.8.2010, 8:08
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 62 З нами з: 25.5.2010 З: Львів Користувач №: 17 656 Щоденник Подякували: 3 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
І в мене ерозію виявили.Тепер от здала аналізи на інфекції.Вже є результати.Тепер треба з лікаркою домовитися про зустріч.Цікаво що скаже?!Напевно купу ліків навиписує.(((Але треба підлікуватися.
|
| lollypop_girl |
19.8.2010, 12:24
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 11 З нами з: 18.8.2010 З: Львів Користувач №: 20 444 Подякували: 1 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( -1 ) 100 > |
Дівчата, знайшла статейку в неті (з коментарями)....може комусь згодиться.... Для перегляду цього блоку необхідна реєстрація угу, цікава, дякую. Тільки вчора була на огляді з своєю нібито ерозією, яка виявляється не ерозія. Маю одного мудрого доктора який мені пояснив шо це таке, і сказав, що лікарі ну дуже люблять на цьому заробляти гроші, але ця проблема проявляється знов і знову. А так як ми знаємся давно, то маю приходити раз на півроку на огляд щоб слідкувати чи нема запального процесу. Чи буде лікування, скажуть аналізи. Так що ерозія ерозіїї рознь... поділіться хорошим лікарем у Львові, який справді зможе продіагностувати ерозію.скиньте будь ласка в приват адресу поліклініки і ПІБ лікаря. буду вдячна. а то я цього тижня сходила до дільничої- вона сказала - що ерозія, взяла аналізи - на цитологію і ще один що результат аж за місяць- то мабуть на онко. Сказала знайти Солковагін. знайшла його за 95 грн 1 ампула, Я вже кілька форумів облазила- пишуть різне - комусь солковагін поміг за два рази, а комусь припікання і заморозки не допомагають. я так зрозуміла- все дууууууууууже індивідуально. на попередніх сторінках прочитала що до 23-25 років може само загоїтись- а мені скоро 23, думаю чи варто то лікування починати? Суворе попередження від модератора Ксюнка Не використовуйте кольоровий шрифт для ваших повідомлень! |
| Chemnyulya |
19.8.2010, 13:47
Пост
|
|
lollypop_girl, все дійсно дуже індивідуально - залежно від прричини виникнення, виду ерозії і т. д. Якщо до 23-х не гоїться, то кажуть вже треба щось робити з нею, але то ще залежить від самої ерозії, якщо невеличка і не прогресує, то може й не треба буде лікувати - сама заживе, але треба буде її періодично дивитися. Вам, напевно, дійсно варто піти ще до одного лікаря - чи скаже те саме - порівняєте і вирішите.
|
|
| юля77 |
19.8.2010, 21:03
Пост
|
|
Інтелектуал форуму ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 750 З нами з: 20.5.2008 З: львів Користувач №: 1 329 Щоденник Подякували: 931 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 > |
lollypop_girl, а вас на кольпоскопі дивилися? бо зачасту за допомогою цього апарату можна оцінити ступінь ерозії та обирати лікування.
|
|
| lollypop_girl |
20.8.2010, 9:12
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 11 З нами з: 18.8.2010 З: Львів Користувач №: 20 444 Подякували: 1 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( -1 ) 100 > |
lollypop_girl, а вас на кольпоскопі дивилися? бо зачасту за допомогою цього апарату можна оцінити ступінь ерозії та обирати лікування. дякую, дівчатка за відповіді. :give_rose: Ні мікроскопом не дивилась. Більше того - мене це і насторожило – вона тільки подивилась - зразу сказала у вас ерозія, приходьте за місяць - будем лікувати. Статеве життя до початку лікування не заборонила…Сказала тільки під час лікування не можна. Тому хотіла би ще якогось толкового лікаря спитатись… до речі, в карточці вона записала - "ерозія матки" і ще якесь після цього слово- розшифрувати- нереально.і я так і не зрозуміла- чи то в мене ерозія шийки матки, чи самої матки? а таке взагалі існує??? :unknw: А сказала прийти через місяць- бо вона зараз у відпустку пішла- але хоче щоб я ходила до неї: "я хочу вас вести вже від початку до кінця". |
| super-galya |
22.8.2010, 21:51
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 215 З нами з: 3.10.2009 З: Калуш Користувач №: 9 031 Подякували: 98 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
lollypop_girl, обов'язково підіть ще до іншого лікаря. Краще переконатись, чи ерозія дійсно є , і вибрати найоптимальніший метод лікування.
|
| lenysj127 |
31.8.2010, 14:44
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 62 З нами з: 25.5.2010 З: Львів Користувач №: 17 656 Щоденник Подякували: 3 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Сьогодні лікарка сказала,щоб купити Солковагін і завтра ним буде "замазувати" ту ерозію...мені якось трохи страшно...Це боляче???
|
| MoonRise |
31.8.2010, 22:47
Пост
|
|
Загадка року ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 3 039 З нами з: 25.7.2008 З: м.Луцьк Користувач №: 1 721 Щоденник Подякували: 1628 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 7 ) 100 > |
lenysj127, скажу відверто як мені було..
було боляче, і нічого він мені не допоміг... але знайомій робили, нормально і не боляче.. удачі! |
| lenysj127 |
1.9.2010, 11:05
Пост
|
|
Ойойой....блін я вже переживаю...йду на 2 годину...боюся...
|
| tanjushka |
1.9.2010, 11:25
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 485 З нами з: 12.3.2009 З: Львів, Новий цум Користувач №: 4 855 Щоденник Подякували: 219 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 > |
lenysj127, а ви не пробували ще в якогось лікаря проконсультуватись? я так розумію, ви ще не народжували.. не знаю, чи варто ту ерозію припікати Солковагіном.. може є інші варіанти??
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 10.9.2010, 12:45 |
| Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено |