Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )
![]() ![]() |
| Violin |
26.7.2010, 16:26
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 141 З нами з: 27.3.2010 З: Кам'янець - Подільський, Хмельницька обл. Користувач №: 15 584 Щоденник Подякували: 141 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Приєднуюся і я до вас, дівчатка. До гінеколога не ходила десь рік, а це потрібно було довідку на вступ в магістратуру і ось... Я спочатку була така розстроєна, думала, що я якась не така, так соромно було навіть чоловіку сказати. А зараз почитала ваші дописи, які ж ви хороші! У мене ерозії до пологів не було. Лікарка призначила 2 вида свічок з люцерни і сенни. Я годую ще малого груддю, цікаво, йому це не завадить?
|
| Chemnyulya |
26.7.2010, 18:16
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 217 З нами з: 17.3.2010 З: м. Івано-Франківськ Користувач №: 15 188 Щоденник Подякували: 42 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Приєднуюся і я до вас, дівчатка. До гінеколога не ходила десь рік, а це потрібно було довідку на вступ в магістратуру і ось... Я спочатку була така розстроєна, думала, що я якась не така, так соромно було навіть чоловіку сказати. А зараз почитала ваші дописи, які ж ви хороші! У мене ерозії до пологів не було. Лікарка призначила 2 вида свічок з люцерни і сенни. Я годую ще малого груддю, цікаво, йому це не завадить? І я так подумала, як поставили діагноз. З коханим зустрічалася лише - не знала, чи зрозуміє. Зрозумів, помагав. Соромитись нічого - то на жаль поширене явище. На рахунок дитинки не знаю - лікаря попитайте. Але бажаю швидкого одужання! |
|
Подякували: | |
| Тусечка |
27.7.2010, 11:50
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 45 З нами з: 15.4.2010 З: м. Львів Користувач №: 16 228 Подякували: 5 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( -1 ) 100 > |
Я також одного разу сходила до гінеколога, у приватну клініку, бо вважала що там кращі спеціалісти. Так от вона мені сказала що у мене є не велика ерозія, з якою я народилася, і коли стала вже жінкою(тобто почала жити статевим життям) вона була на стадії загоювання, до речі бачила ерозію на власні очі. Зараз вже вагітна, і до лікаря ходила але про ерозію вона нічого не казала. Цікаво чи залишився там рубець і чи взагалі хоч загоїлась вона мені. :unknw:
|
| Chemnyulya |
27.7.2010, 13:46
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 217 З нами з: 17.3.2010 З: м. Івано-Франківськ Користувач №: 15 188 Щоденник Подякували: 42 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Я також одного разу сходила до гінеколога, у приватну клініку, бо вважала що там кращі спеціалісти. Так от вона мені сказала що у мене є не велика ерозія, з якою я народилася, і коли стала вже жінкою(тобто почала жити статевим життям) вона була на стадії загоювання, до речі бачила ерозію на власні очі. Зараз вже вагітна, і до лікаря ходила але про ерозію вона нічого не казала. Цікаво чи залишився там рубець і чи взагалі хоч загоїлась вона мені. :unknw: З ерозією не народжуються, її набувають дуже багато дівчат під час статевого дозрівання внаслідок гормональних змін і дійсно, якщо все добре, то мала б зажити до 23 років - у мене також був цей випадок, але на відміну від Вас вона сама не зажила :unknw:. По ідеї рубця не утворюється, якщо сама заживає. Я теж чогось постійно вважала приватлікарні кращими - і вигляд, і техніка, і в черзі не стоїш - записався та й усе. Але гарні лікарі є й у державних. |
| Hosana |
27.7.2010, 19:19
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 128 З нами з: 21.12.2009 З: Рівне Користувач №: 11 637 Подякували: 97 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Сьогодні знову була у лікаря. Результати мазка хороші. Але направила ще на аналіз інфекцій методом ДНК діагностики (микоплазма, уреаплазма, хламідія, вірус простого герпесу ..., загалом 7 аналізів). Цей аналіз потрібний чи це лише здирання грошей (коштує 510 грн.)? Просвітіть темну... :unknw:
|
| Chemnyulya |
27.7.2010, 19:44
Пост
|
|
Hosana,, всім, як правило роблять, мені робили не раз. Просто, якщо існує якась проблема (наприклад ерозія), то причиною може бути інфекція, а якщо й причина інша, то не можна приступати до лікування, поки не знищити інфекцію, бо лікування не дасть бажаного результату - от і шукають все.
Я платила трохи дешевше - 400 грн. |
|
| Hosana |
27.7.2010, 19:53
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 128 З нами з: 21.12.2009 З: Рівне Користувач №: 11 637 Подякували: 97 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Chemnyulya, в мене дійсно ерозія, дякую за консультацію. Буду готуватися морально і матеріально. А сама процедура здачі аналізів не болюча?
|
| Chemnyulya |
28.7.2010, 12:14
Пост
|
|
Chemnyulya, в мене дійсно ерозія, дякую за консультацію. Буду готуватися морально і матеріально. А сама процедура здачі аналізів не болюча? Не болюча, не хвилюйтеся :empathy3: : спокійно здавайте. Будем надіятись,що нічого з того не виявлять, а як і виявлять - то нічого страшного, просто трохи довше буде лікування, бо спершу інфекцію пролікують, а потім ерозію. Все буде добре. Пишіть про успіхи в лікуванні. Лікуйтеся і видужуйте!!! :smile: :bye: |
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 30.7.2010, 10:05 |
| Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено |