Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: ненавмисна звабниця - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

ненавмисна звабниця сповідь Оцінка: -----

Користувач поза мережею   TESSA 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 23 січень 2010 - 09:35

Хочу запропонувати дану темку, потрібна ваша допомога. Все вийшло непомітно і ненавмисно. З чоловіком живемо вже давненько душа в душу. І тут мені грім серед ясного неба: найкращий друг чоловіка працював з нами на одній роботі. Було весело....жарти, смішки......от і досміялась я. Стала помічати дивні погляди, слова і вчинки в мій бік. Я не дуже звертала на те все. Робота вимагала багато сил і віддачі. Думала, як добре, що можна перекласти певні свої справи на друга. В один момент він взяв клубничку з мої рук, але зробив то так ніжно і пристрасно, що до мене нарешті дійшло. В очах потемніло, дихання збилось........ Довго не могла забути той момент, серце рветься, розриваюсь на дві частини: з одного боку чоловік, а з іншого - мені сподобалось. На роботі ми пересікались кожен день, а його увага мені льстила. Якось Друг сказав менв " Ти запала мені в серце". Що то означало?????????? Думала проста конкуренція між чоловіками.........ну ви мене розумієте, чи просто пристрасть між двома людьми.
Пройшло два роки і наші дороги знову пересіклись. Він допомагає мені в одній важливій справі. На таку поміч не кожен піде в силу обставин. Коли знаходжусь поруч нього - все пливе, починаю вести себе як дурочка. А приходжу додому розумію, він теж вів себе як хлопчисько підліток, ну теж дивно. А при прощанні подих його змінюється, стає важким (він не хворий). А жарти його .......... теж видають симпатію до мене. Ми намагаємось вести пристойно, заради мого чоловіка і його найкращого друга, але відчуваю напруженість, стриманість між нами.

А У ВАС В ЖИТТІ БУЛО ТАКЕ??????????
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata1205 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 23 січень 2010 - 09:46

TESSA в мене коли я зустрічаю свого колишнього, то також відразу прискорюється серцебиття, і щось незрозуміле коїться зі мною...і напевно, якби я десь з ним була нардинці, то сама незнаю шрб було...хоча чоловіка свого кохаю...але інколи емоції можуть перемогти...
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 13:57

ЯК Я ТЕБЕ РОЗУМІЮ :air_kiss:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мартуська 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 23 січень 2010 - 14:00

Ну і ситуація. А чоловік нічого не зауважує?
My Signature
Зображення
якщо є любов і є що рятувати-ТО ВОНО ВАРТЕ ТОГО!!!!
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 14:02

мартуська, Ми нічого не робили. Просто кожного з нас кидає в жар при зустрічі.

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
До такої ситуації і мені було все ясно і просто жити. А тепер все перевернулось. А головне все це не заплановано.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 14:16

TESSA, найперше це розберись в собі, що тобі не ясно? Ти б змогла покинути чоловіка заради друга, чи це просто розвага? Я деколи згадую своїх колишніх і також уявляю як би було з тим, чи тим, але при зустрічі чомусь згадую тільки негатив, напевно так сама себе настроїла.
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 14:20

natalia220, про розлученні і мови не може бути. Просто цікаво, чи таке з іншими траплялось. Жодних дій. А симпатія 100% є. Хоча кожен спілкується з тими, хто чимось подобається. Навіть ти обираєш коло спілкування за симпатіями.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   An_ya 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 23 січень 2010 - 14:23

Мені здається що це просто якись потяг яке у собі не має нічого серйозного. Зазвичай буває так, що кидаєш чоловіка заради того хто гарно вміє позалицятися але потім розумієш що це просто було для розваги.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 14:27

An_ya, я повністю з тобою погоджуюсь. Я не побиваюсь за ним, голова не злитіла з плечей. Лише дивно, що через два роки людина ще відчуває симпатію.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 14:29

Мені здається, що то просто перевірка на міцність вашого шлюбу. Головне - достойно витримати цей іспит, життя ще не один іспит підкине, повірте, ще не один чоловік вам сподобається, адже коли люди одружуються, це ж не означає, що більше їм ніхто ніколи подобатися не буде. Питання в тому, чи на кожен спокусливий погляд ви відповісте відмовою. Подумайте про те, чи справедливо це по відношенню до вашого чоловіка, і просто уявіть вашого чоловіка в такій ситуації, врешті-решт йому теж можуть подобатися інші жінки, думаю вам було б боляче знати, що вашому чоловікові ТАК подобається, скажімо, ваша подруга. Бажаю вам холодного розуму і сімейного щастя.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 3
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 14:34

м@рійк@, Дякую, сонечко, мудрі твої слова. Сама так думаю. Тому і ведемо з ним як ідіоти. Не можу ж я його жахатись і тікати. Та й ображати не хочу. Тай робота знову нас звела, я ж не напрошувалась, і взагалі веду себе як переляк. За себе інколи стидно стає. Чоловік може спати спокійно, він єдиний і коханий чоловік в моєму серці і житті.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Зпараз життя важке, люди не довіряють один одному. А при скруті ще й копняка дадуть ніж підтримати. Як можна віддалити від себе людину, з якою не зближалась, але точно знаю наміри.......

Користувач подумав і додав через 6 хв.:
Як можна наплювати в душу людині, яка допомогає без вимагання нагороди і не висуває вимог? я знаю, що допомогти мені, це лише його рішення, тому не зобов"язана йому.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   An_ya 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 23 січень 2010 - 14:41

TESSA не давай лишнього привіду йому думати що він тобі подобається. Веди себе тактовно, спілкуйся з ним лише по роботі, не жартуй з ним, менше про нього думай і все стане на свої місця. Тому що він буде йти до кінця, щоб тебе відбити у чоловіка. Тому що баче симпатію з твого боку!
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ВОГНИК 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 14:46

А чи спали б ви спокійно, якби ваш чоловік мав на " 100 відсотків симпатію " до іншої? Не вірю в дружбу чоловік-жінка. Думаю, вам треба розслабитсь і трохи пофліртувати з тим "другом", щоб себе крепко не мучити. Спаде напруження, і проблема, дивись, сама по собі вирішиться. І ведіть себе розумно, щоб чоловік нічого подумав. Я свого, напр., навіть за легкий флірт у гостях готова вбити, тай він мене ревнує, хоч і приводу не даю. А якби дала, то й страшно уявити.
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 14:46

An_ya, Я про нього не думаю, а от вести добре не виходить, веду як дура. Ситуація: дорога слизька, він подає руку так, щоб взялася я за "ладошку". Можна ж подати так, щоб я взялася за лікоть. Звісно я відмовляюсь від підтримки і ковиляю як корова по льду, сто раз сковзаю...

звісно падаю

ВОГНИК, Сама не вірю в дружбу між чоловіками і жінками. Та й флірту не хочу. Він до добра не доведе.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 15:04

Перегляд повідомленняTESSA (23.1.2010, 15:46) писав:

An_ya, Я про нього не думаю, а от вести добре не виходить, веду як дура. Ситуація: дорога слизька, він подає руку так, щоб взялася я за "ладошку". Можна ж подати так, щоб я взялася за лікоть. Звісно я відмовляюсь від підтримки і ковиляю як корова по льду, сто раз сковзаю...

В мене теж була така ситуація, але ще й чоловік збоку йшов. Тепер уявіть ситуацію: посередині я, справа тримаю чоловіка за лікоть, а зліва знайомого за долоню. Добре, що чоловік не бачив, бо був вечір. Дурна ситуація. Просто нам жінкам хочеться, щоб ми були потрібні ще комусь, а не тільки чоловікові. Нам це лестить, знати, що ми ще комусь подобаємося, навіть якщо знаємо, що "ніц з того не буде". Головне, щоб дійсно "ніц не було".
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 1
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 15:05

Ну чого ви?????????? Я ж не кажу, що закохалась, чи збираєсь кинути чоловіка. Лише кажу, що життя дивне, з дивними ситуаціями. Невже і у вас такого не було?

м@рійк@, О, це точно дурна ситуація. хоча є, що згадати і посміятись над собою
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ВОГНИК 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 15:09

Дивлячись який флірт. І ще мені здається, легкий флірт що з боку жінки, що з боку чоловіка - нормальна річ, звісно коли це лише флірт. Ну всі ми це ми робимо! І я свого чоловіка поревную- поревную, але це більше для виду і щоб приємне йому зробити. Думаю, завдяки флірту з іншими чоловіками ми стаємо цікавішими в очах наших чоловіків, бо піднімаєм свою самооцінку. І ще, наші чоловіки, принаймні більшість, фільтрують напропалу, а часто й зраджують нам, і себе докорами сумління не мучать. То й не будьмо ми такі дурні. Подумайте про те , що дивиться той друг на вас так, бо ви гарна, цікава, неповторна.А чоловік хай гав не ловить, і стереже красуню дружину.
  • 1
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 15:11

ВОГНИК, Тільки чоловіку таке казати не можна.

Ну ви, дівчата і даєте!!!!!!!! Невже це сайт святих мучениць? Шлюб - це не вирок, а чоловік не суддя. Невже у вас не виникали пікантні ситуації? Тут вас не судитимуть.
My Signature
Зображення
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 15:17

По собі можу сказати що такий флірт ні до чого доброго не приведе. В мене таке було, правда жонатим був він. От я не відкидала його залицянь, він розвівся з жінкою, але через два місяці бурного роману повернувся до неї. Не вірю що такі відносини приведуть до чогось доброго.
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2010 - 15:23

natalia220, ну ти в цьому не винна. Розвестися - його рішення. Флірт треба уникати - це точно, якщо не знаєш коли втекти. Або знаєш, що тікати нікуди.

Повідомлення відредаговано TESSA: 23 січень 2010 - 15:24

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему