Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Як вплинула набрана за вагітність вага на пологи - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 14 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Як вплинула набрана за вагітність вага на пологи Лікарі залякують, чи варто переживати... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Peremoga 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 22 січень 2010 - 11:28

Привіт всім!!!

Я думаю, не одна я зіткнулася з такою ситуацією. На УЗД лікар каже: "Їжте менше, бо можуть бути ускладнення на пологах!" Хоча малюк по розмірах більший лиш на 1 тиждень (а на відповідній темці Малечі - повністю відповідає строку :gv: )

В ЖК лікар теж каже, щоб переставати трохи їсти - 10 кг за 27 тижнів, а що далі... Важко родити....
Проблема в тому, щоя не їм багато. Не можу ж я сісти на дієту, що дитина отримає????

Хто з таким стикався при вагітності, як це вплинуло на пологи? Дякую.
My Signature
Зображення

Зображення

Я впевнена, що кожна матуся може годувати свого малюка груддю,
Вірю, що допоможу повірити в це мамам,
Зроблю все, щоб підтримати і допомогти їм у цьому.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 11:36

я за усю вагітність набрала 34 кг. - це просто навіть у голову невкладаєть. При чому я і не їли безперестанку, коли ходила на роботу було все нормально і токсикоз недавав їсти, а коли останій триместр то вдома вироста як пампух, теж кричали менше їсти, пити не черезмірно, але родила нормально, робили розріз бо хлопчик більшенький був, а так все нормально було, як сказав лікар головне, щоб таз був добрий, а невузьки, незнаю. дехто набирає 9 кг. і все добре дехто 30 кг. і нормально, головне молити Бога щоб усе було добре. А ще найгірше вага дала дуже розтяжки по ногах трохи це зле а на животі нічого ніодної розтяжки.
My Signature
Зображення
Зображення
Ознака доброти - радість за інших...
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Galina111 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 11:40

Я за першу вагытнысть набрала 17 кг, при тому що ы так не була худишкою, родила нормально. Навыть педыатр коли прийшла пысля пологыв то сказала так як ти отмазалась легким переляком то дитина буде з тобою на ніч.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   меміра 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 22 січень 2010 - 11:57

За період вагітності набрала 20кг. Також казали, що істи треба менше, але всерівно іла стільки, щоб не відчувати голоду. За 2 тижні до пологів схудла на 3кг, хоч і не сиділа на жодній дієті і їла так само як і до того. Ці кг просто щезли. Дитина важила 3550г.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юляшка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 11:58

Я за вагітність набрала 20кг. На пологи це не вплинуло. А лікар тоже сварився, що багато.
Гірше зараз, бо майже половина ваги залишилась зі мною і сушу голову як би то їх скинути.
Ще чула таку мульку, що то гірше при КР, бо сала на животі багато.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   miluha 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 11:59

Мені також таке говорили коли почала вагу набирати, і дякую їм за це. Казала лікар з ЖК, що максимум народжу дитинку 3100-3300 з моїм тазом, малий був 3290, ми з чоловіком невеличкі, я 50, він 60, тобто для нас малюк хороший. І народити я сама толком його не змогла, допомагали двоє здорових лікарів тиснучи на живіт, бо через таз не проходив. Слава Богу що народився здоровий...Кесарево не можна було робити по іншим причинам...

А взагалі токсикоз був до 5,5 міс чи 6 навіть, а потім вага як почала набиратись, ще й літо, жара . Їла мясо, рибу, яйця. Не їла зовсім смаженого і гарнірів починаючи з 6 міс. І не їла нічого після 6 годин, пила тільки чай з молоком без цукру. Пити можна було тільки 1000 -1250мл рідини(червень, липень... :gv: ) на добу, старалась без цукру. А замість гарнірів овочі варені, тушені... А із смаженого їла тільки телячу печінку.
І ні цекерок, ні печива, ні пиріжків- навіть не думала. Пару раз зривалась, то за пару тижнів могла 1 кг наїсти, і зразу так погано ставало, так важко, швидко втомлювалась, ноги боліли. І цей стан заставляв знову на дієту сідати. Дуже важко було... їла вдвічі менше ніж в довагітному стані, а поправлялась вдвічі більше ... в загальному за вагітність набрала 10 кг. В день ще з чоловіком гуляли мінімум 1,5 год, і не сиділи, а ходили і так добряче!

І дівчатка, зараз дуже вдячна лікарці з ЖК, бо по-перше сама б не народила, а по -друге дивлюсь як мамочки з зовсім маленькими гуляють і такі повненькі, і видно що важко їм з тою вагою, що вона не їхня, і так з малечою важко, а ще й зайві 10 кг...

Повідомлення відредаговано miluha: 22 січень 2010 - 12:03

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лі*Куся 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 12:16

при першій вагітності поправилася на 16 кг - це при зрості 163 см.
Коли поступала в пологовий, перші слова лікаря, дитина велика як для вас - треба буде допомагати родити.... у мене був шок, але знала і заспокоювала сама себе, що все буде добре і народжу здорове маля!
так і сталося: хлопчик родився з вагою 3.500 кг 54 см, мала невеликі внутрішні розриви.
А лишня вага хіба була помітна тільки на розтяжках. Дуже багато залежить від тазу породіллі, якщо він не вузький, то й велику дитинку народите!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   bianca 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 22 січень 2010 - 12:26

Peremoga, я за вагітність з 50 кг виросла до 68. Тобто 17-18 кг, і то на початку майже не набирала, все пішло після 7 місяця, хоча і не їла багато, випічка і торти - взагалі не моє. Сама дивувалась, чого так важу, адже і товста була... Дитинка народилась 3900, то тяжко трохи родила, бо для мене синочок завеликий був.
Коли в лікарки питала, чого така дитинка виросла величенька, бо я ж не їла калорійну їжу. А вона відповіла, що якби я їла, то дитина була б 5 кг!
Не знаю, чи впливає то на дитину, але сама б я на наступний раз хотіла набрати менше і щоб вага дитини була менша...
My Signature
Зображення

Это жизнь, а не рай... Я не должна быть идеальной!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Melpomenh 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 12:28

На данний момент набрала 13 кг. Токсикозу не було, в їжі не обмежую себе. Лікар ніяких зауважень не робить. Подивимось, скільки наберу в фінальному місяці :gv:
My Signature
Зображення

Слінгоконсультую http://www.malecha.o...нгоносіння.html
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sana 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 12:36

Я зараз набрала 14 кг, правда останні два тижні вага стабільна, їм небагато, а от лікарка теж каже менше їжте - а куди вже менше :lol:
Бо дитинка вже велеченька! Так ніби я перестану їсти то дитя перестане рости. Думаю яке має бути таке і буде, головне позитивний натрій і пологи будуть приємними!!! Правда всьому теж треба знати міру!!!! :acute:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 22 січень 2010 - 12:44

скажу зі свого достіду, що коли забагато поправляєшся, то важче народжувати.
мені було важко, особливо той жир,який був на дупі і ногах мішав нормально,вибачте, розставляти ноги під час родів.
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюн4ик 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 13:07

Я за першу вагітність набрала 16 кг, дитина родилася 3100, живіт був дуже маленький, ніколи зауважень щодо ваги не мала.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оськін 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 13:08

я набрала 17кг-до важила 50,перед родами 67,а через 2 місяці після родів 52і так до цього часу.Під час вагітності їла як завжди,після родів гв,а це спалює купу калорій,тому і так швидко схудла.Родила легко,дитина була 3кг.Думаю лишня вага на роди не впливає.Мене в ЖК жодного разу не важили,а лікарка була дуже розумна.
Моя знайома розказувала таке-набрала вона за вагітність дуже багато,точно не знаю скільки.Тут її давай лікарі лякати,заставляти їсти менше.Вона їла самі фрукти і овочі 2 місяці.А потім родила малого 5 кг.Мені здається,що кількість їжі не впливає на вагу,бо думаю,треба їсти скільки хочеться,але здорову їжу.Це якщо обмін речовин в порядку.А якщо ні-то не знаю...
Ще одне,маю іншу знайому дуже повну,кілограм 120,родила 5 дітей,причому останнього в себе в ванні самостійно.І все супер!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   obaldenka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 13:10

Я до 30 тижня набрала 5 кг...кажуть далі буде більше - незнаю. Спочатку взагалі не набирала, малюк брав з мене все. Зараз лишилась такою як і була, чому дуже рада.Тільки пузик круглячком став. Легко рухатись, зайвої ваги не чую, тільки пузик мішає спереду нагинатись. Токсикозу фактично не мала, їм абсолютно все, і солодкого кучу (без нього не можу). Напевно все залежить від особливостей організму - дехто мало їсть і набирає багато, інші - навпаки.
ГОЛОВНЕ, АБИ МАЛЯ ЗДОРОВЕНЬКЕ РОДИЛОСЯ!!!!!!!!!! Чого всім і бажаю.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   колючка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 13:13

я набрала за вагітність 22 кг. перед родами важила 77 кг. Народила сама доцю 4,100 ))))) Доця на ГВ , вже за 3 міс після родів і зараз вагу 60 кг. Залишилось ше 5 кг :) але так розумію, що самі вони не зникнуть, треба спорт
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   olia14 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 14:09

Я про себе напишу...Якщо б мене не просто лякали, щоб не набирала багато(я скільки себе пам"ятаю, завжди обмежувала себе, а тут дорвалась-я не їла багато, просто в цукерках і печиві не відмовляла, що робила до того як завагітніла, ну і звісно рухалась набагато менше, аніж до вагітності-от і результат!), а чітко і зрозуміло подали усі негативні моменти, які дає зайва вага вагітній, то може б це мене справді стурбувало... а то я все думала, що вони за мене переживають, що я до попередньої ваги не повернусь-я то не сумнівалась, але тут не про маму треба говорити і навіть не про бридкі розтяжки(які впринципі до зайвої ваги мало відношення мають) і зайві кілограми.

Зайва вага-це величезний ризик для дитини-ризик отримати гіпоксію через те, що кров"яний тиск теж якось мусить реагувати на зміни ваги, ризик отримати зайву дозу анестезії(вона йде в розрахунку на кг) при попаданні на КР, зрештою попасти на той самий КР, бо тиск ваш при схватках підскочить ще більше, приймати роди при 160 ризикне не кожен лікар...а якщо ви і попадете на нормальні роди, то справді як пишуть дівчата, не зможете навіт нормально рухатись, нема нічого страшнішого як повна безпорадність у певний момент, тоді коли б ви мали помагати виштовхувати дитину, хоча тут не так однозначно, бо жінка з 90 кг, яка трохи готувалась до родів і робила зарядку для вагітних може і більше допомогти лікарям, аніж жінка в свої 75 кг, що не знала жодних вправ за вагітність і просто лежала весь час.
Тому рух постійний, коли можна звісно, спеціальні вправи і розбірливість в їжі-для мене теж було трохи дивно, як це я вагітна на дієті буду, там яблука цілий день їсти(з середини ж так смокче), але жертв не треба просто замість цукерок-сирники чи сухофрукти, замість картоплі-гречку і все буде добре. Перша вагітність у мене +30 кг, друга +10(причому +5 за останній місяць, просто вже дуже розслабилась(зрозуміла, що природні роди мені і так не світять...)). Дівчата, що вагітні, майте на увазі-це не просто зауваження лікарів, зайва вага-це серйозно, не ризикуйте здоров"ям дитини для того, щоб поїсти чогось доброго, зробіть це після родів, потім відпрацюєте;)
My Signature
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
  • 6
  • Back To Top

Користувач у мережі   Нічлава 

• Найактивніша форумчанка
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 22 січень 2010 - 14:17

Я за вагітнісь набрала 15 кг. В ЖК завжди говорили- Багато не їсти. Але я їла скільки хотіла і незважала на їх поради. А ще в ЖК постійно робили "Контроль ваги". За день до зважування їсти одні яблука або сир. Це просто жах був, на роботі цилий день в голоді. Потім плюнула я на той контроль. Дитинка народилася з нормальною вагою-3650, і я себе почуваю добре.
My Signature
Зображення

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   miluha 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 14:21

olia14 повністю з вами згодна! І дякувати Богу мені попався саме такий лікар, як ви написали, вона розповіла мені усі причини тримати себе в узді.

Вагітність це не канікули- це важкий труд, і ви повинні робити усе щоб народити здоровеньку ляльку! Моя лікар казала по цьому приводу так: "мене не цікавлять твої інтереси, мене цікавлять інтереси твоєї дитини, і я точно знаю їх! І ти мені будеш за це вдячна коли народиш її!" І я їй вдячна!!! Сидіти перед телевізором і класти в рота все що хочеться це останне що ми можемо зробити для наших діток!

Повідомлення відредаговано miluha: 22 січень 2010 - 14:22

• 2
  • Back To Top

Користувач у мережі   martynka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 14:33

Я за вагітність набрала 20 кг. Також казали менше їсти, але їла скільки хотіла. Ну не обжералась звісно. Але як хочеться - значить потребує організм. Роди були важкі, але не через вагу. Це точно.
А от моя родичка набрала 32 кг. Поправилась сильно. А родила легко надзвичайно. За 15 хв. (ну це час самих родів, без перейм звісно).
Тому все індивідуально. В кого як.
My Signature
Зображення

Думки матеріалізуються! Мрії збуваються!

Світ не зігрієш, світ не одягнеш, світ не нагодуєш, але не відпускай голодною дитину.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 14:36

В мене таж проблема, бо після родів схудла і знов набрала. Як тепер не набрати і схуднути уявляю з трудом. Приходжу з роботи і мушу трохи полежати пляцком. На рахунок тиску, я на роди йшла і важила 113 кг, тиск всю вагітність 120/80, або 130/85. При родах тиск піднявся, це точно, бо стимулювали. Але родила сама, робили розріз, малий 3.750. Чи можна якось схуднути під час вагітності? Чи не вплине дієта на дитину? Ще одна надія що скоро почнуться всякі салатики.
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 2
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 14 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему