Мені також таке говорили коли почала вагу набирати, і дякую їм за це. Казала лікар з ЖК, що максимум народжу дитинку 3100-3300 з моїм тазом, малий був 3290, ми з чоловіком невеличкі, я 50, він 60, тобто для нас малюк хороший. І народити я сама толком його не змогла, допомагали двоє здорових лікарів тиснучи на живіт, бо через таз не проходив. Слава Богу що народився здоровий...Кесарево не можна було робити по іншим причинам...
А взагалі токсикоз був до 5,5 міс чи 6 навіть, а потім вага як почала набиратись, ще й літо, жара . Їла мясо, рибу, яйця. Не їла зовсім смаженого і гарнірів починаючи з 6 міс. І не їла нічого після 6 годин, пила тільки чай з молоком без цукру. Пити можна було тільки 1000 -1250мл рідини(червень, липень...

) на добу, старалась без цукру. А замість гарнірів овочі варені, тушені... А із смаженого їла тільки телячу печінку.
І ні цекерок, ні печива, ні пиріжків- навіть не думала. Пару раз зривалась, то за пару тижнів могла 1 кг наїсти, і зразу так погано ставало, так важко, швидко втомлювалась, ноги боліли. І цей стан заставляв знову на дієту сідати. Дуже важко було... їла вдвічі менше ніж в довагітному стані, а поправлялась вдвічі більше ... в загальному за вагітність набрала 10 кг. В день ще з чоловіком гуляли мінімум 1,5 год, і не сиділи, а ходили і так добряче!
І дівчатка, зараз дуже вдячна лікарці з ЖК, бо по-перше сама б не народила, а по -друге дивлюсь як мамочки з зовсім маленькими гуляють і такі повненькі, і видно що важко їм з тою вагою, що вона не їхня, і так з малечою важко, а ще й зайві 10 кг...
Повідомлення відредаговано miluha: 22 січень 2010 - 12:03