Операція під час вагітності Поділіться......
Відправлено 20 січень 2010 - 14:05
Відправлено 20 січень 2010 - 14:08
Тримайся сонечко!!!! не знаходжу більше слів...
Відправлено 20 січень 2010 - 14:09
Це страшна втрата..
На жаль, не бачу скільки Вам років, але впевнена, що дітки у вас ще будуть обов"язково..
Слова - це нічого, але справді дуже хочеться Вас підтримати.

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 20 січень 2010 - 14:15
Бажаю Вам швидкого одужання, фізичного і духовного.
Відправлено 20 січень 2010 - 14:23
Прийміть мої співчуття!
Діточки у вас будуть обов'язково, якщо забрали невелику частину тканин яйників, то проблем взагалі може не бути. Якщо ж більшу частину, то медицина давно пішла вперед в плані репродуктивного здоров'я і ми у будь-якому випадку ще матимемо щастя і честь привітати вас з поповненням у родині! Я молитимусь за те, щоб Бог допоміг вам пережити горе, а у майбутньому дав щастя відчути себе мамою!
Відправлено 20 січень 2010 - 14:28
Відправлено 20 січень 2010 - 14:31
Звичайно, причини можуть бути різними, але головне віра, підтримка близьких і щира молитва. Повірте, що мине зовсім небагато часу і Ваша оселя втішиться дитячим плачем, а потім і сміхом ;)
Божого благословення Вам і Вашій родині !
Відправлено 20 січень 2010 - 14:41

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 20 січень 2010 - 15:01
У вас ще будуть дітки, а яйники мають властивість відновлюватись, навіть якщо маленький кусочок залишити, то він виросте, і буде нормально працювати!
Мені мали видаляти частину яйника, але дякувати Богу, обійшлось, то лікарка мені це сказала:)
Відправлено 13 грудень 2010 - 00:14

Бережіть сльози ваших дітей, щоб вони могли проливати їх на вашій могилі(Піфагор)
Відправлено 16 грудень 2010 - 15:00
Відправлено 16 грудень 2010 - 17:58
а взагалі , про операції , будучи вагітною на 22 тижні , в мене почались схватки , викликали швидку , поїхали на Мечнікова , там оглянули - сказали шо шийка закрита , все добре. Тоді прийшли хірурги і сказали шо це апендецит , забрали мене в хірургію і сказали якшо болі далі будуть то будуть вирізати. Дівчата , в якому я була перестраху , ужас , але добре шо все обійшлось , і на наступний день мене відпустили. Але розказували жіночки з палати , що пере тим як я туди попала була жіночка на 8 місяці і їй вирізали , і з нею і з малюками все добре ))
Відправлено 16 грудень 2010 - 19:05
У нашої знайомої видалили апендикс на 4-му місяці вагітності. Нащастя все обійшлося. Вона народила здорову дівчинку.
Відправлено 17 грудень 2010 - 14:09

Допомога