Думаю, що сперечатися про сьгоднішній день виборів не має сенсу.Все відбулося.Кандидати на другий термін відомі.Думаю( точніше впевнена), що остаточні результати не дуже відрізнятимуться від екзитполів,не беру до уваги процентне відношення.
Особисто я вважаю, що демократичні сили перемогли, а тому пргнозую, що переможе Юлія Тимошенко.В першому турі я голосувала за Яценюка.Знала, що не пройде, але просто своїм голосом хотілось йому висловити підтримку. А в другому турі голосуватиму за Тимошенко.Як вже колись писала тут, що з двох зол вибираю менше.
А ви як голосуватимете?
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...
Ми також голосували за Яценюка а от щодо 2-гого тури поки що зовсім не визначилися
і якщо честно, то не впевнена, що Юля краще ніж Янукович...можливо за ці 3 тижні ми побачимо якісь переконливі факти на користь одного з цих двох кандидатів,а ще цікаво кого підтримують Тігіпко і Яценюк
У нас не так багато користувачів сайту зі східної та південної частини, та й з центральної не багато, тому очевидно, що за Януковича багато тут не натиснуть, а в реалі все може бути далеко інакше.
natochkak, так, так цікаво кого підтримають вони.Думаю що від них дещо залежатиме результат.Ті, хто голосували за Тигипка і Яценюка прислухатимуться до їх думки .А тут, як кажуть, "ворожка на двоє ворожила".Тому інтрига триває.
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...
Те, що Юльці не дай поїсти, а дай поговорити, це факт. Але хоч це вона добре вміє. Янукович і цього не вміє. Тому буду за Юльку голосувати. А там видно буде.
Як для мене,найгіршим є така низька активність виборців.Сидять по домам,думають"А чого я туди піду" а потім плачуть,що так погано живемо і шукають винного.
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
alabama, скакни все-таки перед весіллям (або під час... розрядка буде...)... варто... а то таких багато є... хто на весілля, хто з маленькою дитиною, а хто просто розчарувався... і не йдуть....якби не було нам песимістично, але надо робити щось ну хоч трішки на краще... не здаваймось
Повідомлення відредаговано Moon: 17 січень 2010 - 22:38
В нас що не вибори президента,то виходить ,що насправді всі голосують не стільки за когось,а проти когось іншого. Ось і цього разу буду голосувати не стільки за Юльку,скільки проти Януковича. Ну не можу я за людину з таким минулим.
а мені от цікаво, якби більшість українців проголосували так як і вважають, тобто проти двох кандидатів, що тоді? На моя думку ми варті кращого президента аніж бандюган рівень ІQ просто якого вбиває на повал, і актриса, котра окрім емоцій нічого розумного не проявила, така чесна і бідна що аж тошно! ІМХО
я взагалі невпевнена що ми на 2 турі щось вирішим.Вони собі вирішать що коли кому і за скільки(маю на увазі клани що за плечами Я і Ю),а ви Українці надійтесь, вибирайте
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис