Допоможіть знайти бабку - знахарку, або щось в тому роді. Дуже потрібно!Бажано у Львові, або області. Допоможіть знайти.
Відправлено 17 січень 2010 - 09:28
Відправлено 18 січень 2010 - 18:31
Зверніться до бога, а не до знахарки! Помоліться, підіть до церкви і поговоріть з богом віч на віч.
Відправлено 18 січень 2010 - 22:02
Відправлено 18 січень 2010 - 22:07
Відправлено 18 січень 2010 - 22:17
Відправлено 18 січень 2010 - 22:46
таня23 (18.1.2010, 22:07) писав:
Ви знаєте, до бабки я ходила цього літа, а проблеми почалися ще роки 3 тому. Коли він мене вперше вдарив. Тому зараз у нас дуже складний момент вирішення відносин, коли я хочу зберегти сімю, а він тільки й те робить що мене у всьому виноватить. Я його не впізнаю, він такі речі говорить, що мені просто страшно. А чому я про порчу подумала, тому що літом мені бабка сказала, що на мене наведена порча, вона нібито її зняла. Коли я її спитала, хто ця людина, то вона сказала, що ця людина мені подзвонить на протязі 3 днів. І на третій день мені подзвонила моя подруга. Я її підозрювала, бо завше в її голосі звучала заздрість. Звичайно що я нічого не казала їй про бабку. Після того я стала її кумою. І як самі розумієте, мушу ходити до дитини. І знов почалися проблеми, хоча бабка казала щоб я з нею не дуже то й спілкувалася. Ось така історія. Тому я власне і не знаю чи священник, в даній ситуації щось порадить, крім молитви, а молюсь я й так кожний день. Проти такої нечисті треба щось радикальне робити.
Відправлено 18 січень 2010 - 23:06
Відправлено 18 січень 2010 - 23:19
Навіть, якщо вам після таких походів стане на деякий час легше, то знайте, що пізніше стане ще на багато гірше!
Якщо Ви думаєте, що вам є "пороблено", або конкретна людина вам заздрить, то помоліться за неї (за цю подругу): за її навернення до Бога, і щоб у неї все було ще краще аніж у вас.
Але моліться з чистими намірами і щиро!! Бо такі люди, які є дуже заздрісні, або займаються негативними речами, тільки співчуття викликають.... і не потрібно боятись чи злитись на них - їх треба шкодувати і молитись за них.
Відправлено 18 січень 2010 - 23:20
До бабок ходити, це великий гріх, і ніякої користі, крім самонавіювання... Жодна бабка не зможе домовитись за Ваше благословення з Богом...
Відправлено 19 січень 2010 - 00:29
Відправлено 19 січень 2010 - 12:05
Логічно, що якщо є вдома телефон, то хтось-таки подзвонить за 3 дні )))))))
Ой, не можу )))
Автор, послухайте порад дописувачів, зверніться до Бога, або в крайньому разі, до психолога.
Почитайте на форумі теми про сімейну сварку, або кризу в сім"ї.
Згідно Ваших пояснень на кожного другого тут порча накладена, бо чоловіки кричать (декого навіть по голові луплять), жінки не витримують...
Сім"ю слід рятувати, а не до бабок сумнівних ходити
ІМХО
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Julian, знахарство і релігія це кардинально різні речі. Я не відхиляю існування як одного, так і іншого, але слід визначитися до чого ти більше схиляєшся, бо Церква дуже категорично висловлює своє ставлення до таких "бабок-дідок".

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 19 січень 2010 - 12:25
Повідомлення відредаговано юля77: 19 січень 2010 - 12:31

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 19 січень 2010 - 12:25
Проте, від себе я можу сказати - що коли в мене був складний період в житті - я вибрала молитви за здоровя, священника і психотерапевта. Віра і молитва допомагають, але якщо ти робиш це щиро, бо трохи бабки, трохи молитви.. означає, що ви не можете покластись на Бога, в вас є сумнів, а сумнів заважає щирості бажання. Ну, а по-друге, якщо проблеми між конкретними людьми - то треба як мінімум виключити чисто людську причину, тому і психотерапія може допомогти розкласти все по поличках.
І ще раз перепрошую, що я не конкретно на ваш запит відповіла.
Повідомлення відредаговано Mas'ka: 19 січень 2010 - 12:26
Відправлено 19 січень 2010 - 12:40
Lissa mum, підіть у церкву, помоліться і поставте краще свічки за своє здоров"я, своїх близьких, за тих хто на вашу думку може думати про вас погано. Подумки побажайте своїй кумі, а також тим хто на вашу думку вам заздрить, усього того що є у вас і нема у них (це ж може бути і здоров"я, і якийсь гарнющий одяг, і якась страва, яку полюбляє ваша кума і т.д.), простіть її.
А ще для покращення сьогодення потрібно хоч думати позитивно. Прокидаєтесь зранку, посміхніться, подумайте який у вас сьогодні буде хороший день, поцілуйте чоловіка і скажіть як ви його любите! Не думаю що він за це почне на вас казати щось погане! Від таких дій - десь і "порча" подінеться!.....
А якщо вас коханий не цінує, то, можливо, значить він давно уже не ваш коханий. Робіть висновки. Поки ви самі себе не будете цінувати і поважати, інші вас не почнуть цінувати!
Хай же у вас усе буде гаразд! Щастя вам і сімейної злагоди!!!
Відправлено 19 січень 2010 - 12:41
Відправлено 19 січень 2010 - 12:42
А бабки нічого доброго для вашої родини не зроблять. Вони тільки прикриваються молитвами і образочками, насправді будь-яке ворожбицтво - великий гріх, яким людина сама себе відділяє від Бога і віддає своє життя під владу диявола.
Відправлено 19 січень 2010 - 12:54
Не варто найматся до когось адвокатом. Думаю лише автор має право на подібні висловлювання..

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 19 січень 2010 - 13:23
Lissa mum (17.1.2010, 9:28) писав:
Згідна звичайно з тими дівчатами, які кажуть що бабки-це погано, і в таке вірити непотрібно, і потрібно молитись. Сама ходжу до церкви і вірю у Бога. Але один раз таки згрішила, що поїхала до одної жінки. Бродівський район, назву села забула,але якщо це терміново то я взнаю. Вона нічого не гадає на картах чи поруках, бо сама ж я б до такої не пішла. Вона молиться хвилин 15 над головою,а потім починає говорити про тебе, і аж потім я могла задати запитання. І хочте вірте хочте ні, але все що вона сказала наразі збулось. Та й говорить що треба робити, і як правильно поводитись в даній ситуації. На той час (2008р.) я заплатила 10 грн,і обовязково потрібно 2 чи 3 яйця, точно непамятаю. Якщо будуть якісь конкретні запитання, тонапиши в приват, допоможу чим зможу.
Відправлено 19 січень 2010 - 13:59
Человек в некоторых вопросах как беззащитный младенец. Лезет туда, где может просто пропасть.. душевно. Так надо остановить, как малыша, который может упасть в лужу!
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
@Iryna@, оригинально. Я сгрешила, но обращайся подскажу, где можно сделать тоже самое. Зачем же советуешь, если сама расскаиваешься в сделанном?!
Повідомлення відредаговано tusij: 19 січень 2010 - 14:02

Допомога