Форум

Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )

школа-садок-ліцей Ерудит

Важливі оголошення

Хлопчику Богданчику всього 7 місяців, але щоб жити далі він потребує нашої допомоги. Не будьте байдужими. Деталі в темі...
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=13096

88 Сторінки V < 1 2 3 4 5 > »   
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> Пологові будинки у Львові (враження, досвід) -2
Рейтинг  5
гра з вогнем
15.1.2010, 21:47

Модератор року
Group Icon

За грудне вигодовування!За творчість!Нагорода Вонка
Симпатія рокуЗа перемогу у чотирьох фотоконкурсах
Група: Vip-модератор
Користувач №: 1 995
Щоденник
Подякували: 1869 раз(и,ів)

Тема, у якій львів'яни зможуть ділитися своїми враженнями щодо пологових будинків і всього, що з цим пов'язано.

Дівчатка, суворе попередження!

Для привітань існує розділ Привітання, побажання

Для того, щоб знайти сусідку по палаті, чи запитати в кого такий же самий термін вагітності тема Однаковий термін вагітності

Для обговорення всього, що не стосується пологових (чи треба ставити клізму, як проходити УЗД і що там лікрі можуть побачити, в сотий раз як вилюбите когось з лікарів чи обговорення їх днів народжень і т.п.) тема Балачка матусь на останніх тижнях вагітності

Розцінки бажано писати в тему Ціни в пологових будинках

Все, що стосуться неонатологів загалом, як вони мають діяти, що входить в обов'язки і т.п. обговорюється в темі Неонаталоги в пологових, враження від конкретних лікарів-неонатологів Львова у цій темі.

Якщо вас цікавить приватна переписка, пишіть в приват форумчанину, не варто залишати в темі повідомлення "Галю, напиши мені в приват" або "Галю, я написала вже тобі в приват"

Пологові будинки у Львові-1

Подякували:
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения

> Пологові будинки у Львові (враження, досвід) -2
Рейтинг  5
Мартіша
19.1.2010, 17:32
Пост #41

Зацікавлений

Група: Користувачі
З: Львів
Користувач №: 11 173
Подякували: 13 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( ) 100 >

Дівчата, а на Батальній хтось мав планований КР в Сімкіна??? Як все пройшло? Бо мене саме він цікавить і не природні пологи, а КР. Він ще пропонує поки я під наркозом буду, чоловікові в окремій кімнаті малявочку на живіт покласти. Хтось такий має досвід?

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
\"\",
колобок-2000
19.1.2010, 18:29
Пост #42

Початківець
**

Користувач №: 11 755
Подякували: 10 раз(и,ів)

(rikusya @ 18.1.2010, 12:17) *

Так медінститут закривають саме на цей період...
і ще одна корисна новина для тих,хто до Данкова збирався на лютий-його з 14 по 23 лютого н е буде у Львові:(
Дівчата,розкажіть,якщо хтось у Рібун Тетяни родив на Джамбули?
і взагалі-кого крім Калініна ще радите на Джамбули?

Чула про Данкова, всі його хвалять. Також задумуюсь над його кандидатурою, але не маю ще його координат...Якщо має те напишіть. особисто я родила на Джамбула в Хмари давно 7 років тому. Спеціаліст хороший це точно, але вже ну д-у-уже старша жіночка...
Про Калініна чула позитив.
А у Рібун кілька разів була на УЗД - вона на мене справила дуже позитивне враження, але не знала, що вона ще й роди приймає.
У Вас часом нема коодринат Данкова?! Буду вдячна.
LiG
19.1.2010, 18:33
Пост #43

Фахівець

Група: Досвідчені користувачі
Користувач №: 10 148
Щоденник
Подякували: 886 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 >

Про стафілокок на Батальній мені особисто нічого не відомо - не зустріла :unknw: . Моя кума народжувала через кілька місяців після мене і на Батальну відмовилася іти категорично саме через цей сумнозвісний стафілокок. Народжувала на Мечнікова. Замість стафілокока (якого так боялася)підчепила грибок - потім 3 місяці дитину лікували і антибіотиками і мазями... Домовлялася її свекруха зі своєю хорошою знайомою (звати Альбіна, прізвища не знаю, але дуууже всі її хвалили), пологи тривали 2 доби. Вона сама дуже худенька, а дитинка народилася 4200(за прогнозами лікарки +-3500). Розродитися не могла, ще б лічені хвилини і дитина могла задихнутися - витискали(казала, навалилося на неї четверо), ледве її саму не задушили. Порвалася повністю, шийка матки в тому числі. Найдивніше в тому всьому, що пологами своїми кума задоволена - найголовніше, що стафілокок не підчепили. :wacko3:
уляночка моя
19.1.2010, 18:51
Пост #44

Допитливість форуму

Симпатія рокуЗа народження дитини
З: Львів-саме краще місто
Користувач №: 4 118
Подякували: 83 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 0 ) 100 >

дівчата, а ніхто не пропонував на Мечнікова так як карантин на партнерські пологи може заплатити трохи більше і все буде в порядку (мможе для декого карантину немає )? незнаєте?
Riki_tiki_tavi
19.1.2010, 19:55
Пост #45

Старожил

За народження дитини
Користувач №: 5 977
Щоденник
Подякували: 561 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 >

уляночка моя, таке там точно не проходить. Чоловік однієї форумчанки пробував там платити, але все впусту. Не взяли грошей і не пустили його навіть глянути. Там порядок і його дотримуються

Подякували:
Оксана82
20.1.2010, 11:16
Пост #46

Початківець
**

Користувач №: 4 765
Подякували: 30 раз(и,ів)

(Karolka @ 16.1.2010, 22:27) *

Мене теж дуже цікавить це питання :blush: ...

Я на Батальній народжувала (кесарський розтин) в Леха Володимира Любомировича, професіонал своєї справи, в братової приймав пологи, мала народилась з вагою 3.800, при вазі братової 57 кг, без жодного розриву, також хороші відгуки про Ковальчука(мені не сподобався, як людина, бо не давав дозволу, щоб мене виписували додому).
sun1978
20.1.2010, 11:42
Пост #47

Старожил

Користувач №: 8 999
Щоденник
Подякували: 202 раз(и,ів)

(Оксана82 @ 20.1.2010, 11:16) *

Я на Батальній народжувала (кесарський розтин) в Леха Володимира Любомировича, професіонал своєї справи, в братової приймав пологи, мала народилась з вагою 3.800, при вазі братової 57 кг, без жодного розриву, також хороші відгуки про Ковальчука(мені не сподобався, як людина, бо не давав дозволу, щоб мене виписували додому).

Хочу розповісти історію яка дісно показує що для когось один лікар нормальний а для другого ні !У мене на робіті у дівчинки сестра родила в Лях ,Ще в 12.00 він сказав що все добре ,роди мають бути природніми а вже у вечером направив на КР і почялись пробеми у неї температура , і на УЗІ огляд все добре ,а температура і він не знаю чому ,за КР вони заплатили 1000%, вона цілий місяць лежала в лікарні постійно приймала антибіотики ,добре що з дитинкою все добре !Родичи навіть жалілись головному лікарєві то він ще до них навіщо вони жалілись !
Пользователь в онлайне!Карточка пользователяОтправить личное сообщение
юля77
20.1.2010, 12:02
Пост #48

Інтелектуал форуму

За грудне вигодовування!Симпатія року
З: львів
Користувач №: 1 329
Щоденник
Подякували: 904 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 >

Я на Батальній народжувала (кесарський розтин) в Леха Володимира Любомировича, професіонал своєї справи,

моя знайома мала КР у Леха,перед тим довгий час провела у нього на підтримці.. Але коли народжувала її рідна сестра,то вона чомусь не рекомендувала народжувати їй у Леха,вони звернулися до Потапова і залишилися задоволені.
Галина сонечко
20.1.2010, 16:26
Пост #49

Початківець
**

Користувач №: 5 005
Подякували: 10 раз(и,ів)

(rikusya @ 18.1.2010, 12:17) *

Так медінститут закривають саме на цей період...
і ще одна корисна новина для тих,хто до Данкова збирався на лютий-його з 14 по 23 лютого н е буде у Львові:(
Дівчата,розкажіть,якщо хтось у Рібун Тетяни родив на Джамбули?
і взагалі-кого крім Калініна ще радите на Джамбули?

Я особисто народжувала у Калініна. Хороший, стриманий дядько.Знає, що робить , але любить експеременти.Взагалі знаю, що на Джамбула всі хороші лікарі, особливо мужчини.,бо жіночки трохи бувають нервові і щоб там не було кажуть народжувати природньо. Знайома народжувала у Шукатко- задоволена.
jylik
20.1.2010, 17:21
Пост #50

Завсідник

За народження дитини
З: Львівська обл.
Користувач №: 6 460
Подякували: 79 раз(и,ів)

nata_war, моя подруга народжувала в Ошуркевича 1.5 роки назад і платила йому 500дол.роди були легкі,але вночі!про гроші сам сказав!!!
Ната999
20.1.2010, 19:38
Пост #51

Старожил

За народження дитиниЗа грудне вигодовування!
З: м. Львів
Користувач №: 2 199
Подякували: 143 раз(и,ів)

(nata_war @ 18.1.2010, 12:24) *

Може трохи не по темі, але не знаю де ще можна таке запитати. Які зараз розцінки на Батальній в Ошуркевича?

nata_war, саме Ошуркевича дорогий лікар. Коли я родила синочка, разом зі мною у палаті була жіночка, яка родила у нього. Спершу дали йому 400 у.о. він сказав що мало і треба додати ще хоча б 200. Роди були не важкі, все робила його асистентка, він лише дивився чи вона все добре робить. А коли зашивали розріз, то вийшов.
Це було рік тому.

Це повідомлення відредагував Ната999: 20.1.2010, 19:39
chunya
22.1.2010, 14:16
Пост #52

Перехожий
*

Група: Новачки
Користувач №: 12 709
Подякували: 1 раз(и,ів)

девушки, я рожала в Мединституте (муж настоял), скажу, что специалисты там хорошие, но в следующий раз, если все будет нормально, рожать там не буду
условия отвратительные, особенно в дородовом отделении (патологии) - а ведь я еще лежала в платной палате
плюс ко всему, занесли моему маське стафилококк, это при том, что я рожала через две недели после того, как роддом открыли после мойки
рожать должна была у Солощенко В.И., о нем у друзей-знакомых только хорошие отзывы, но оценить не смогла - дядечка на роды так и не явился, хотя договаривались мы с ним конкретно про его присутствие
да и за все мое пребывание в роддоме (2 недели) зашел ко мне только 3 раза
роды прнимал Виталий Николаевич Тудай - замечательный врач: молодой, но очень спокойный, вежливый, знающий - можете рожать у него со спокойной душой :kiss:
LiG
22.1.2010, 17:08
Пост #53

Фахівець

Користувач №: 10 148
Щоденник
Подякували: 886 раз(и,ів)

(jylik @ 20.1.2010, 17:21) *

nata_war, моя подруга народжувала в Ошуркевича 1.5 роки назад і платила йому 500дол.роди були легкі,але вночі!про гроші сам сказав!!!

У Ошуркевича народжувала моя сестра 2 роки тому. Це були другі пологи, пройшли швидко і без проблем. Запитав на скільки вони розраховують ще до того, вони сказали 300дол. - скривився, але погодився, сказав "добре, за другі роди в мене маєш знижку, але май наувазі, що це мало" !!!

Користувач подумав і додав через 22 хв.:

Хочу додати свої коментарі про Леха - він дуже хороший спеціаліст, але специфічна людина, до нього треба звикнути. Працівники пологового його не всі люблять, бо він прямолінійний і дуже вимогливий до себе і до інших, може насваритися на них, за те, що щось неправильно чи невчасно зробили. А ще для мене було важливо, що коли акушерки чули, що я народжую в Леха, ставлення мінялося відразу в кращу сторону (до жінок, особливо тих, хто ні з ким не довлявся, ставилися трохи халатніше), уколи робилися вчасно, на УЗД кликали, коли черг не було. Тобто, маленькі дрібнички, але вони роблять перебування в лікарні комфортнішим. Ну і звичайно, найбільше значення для мене при виборі пологового і лікаря мало те, що порадила мені йти туди людина, котрій я найбільше довіряю - лікарка, завдяки котрій у мене з*явилася можливість бути мамою.
Хоча мушу сказати, що в принципі мені на Батальній все подобається. Я думаю, що за умовами це найкращий пологовий у Львові.
А розмови про те, скільки заплатили лікарю - це дуже глобальна тема. В патології стільки разів наголошували мені жіночки, що Лех дорогий лікар, а ми заплатили менше, ніж більшість з них. Суми він ніколи не називає - якщо замало дасте, то так і скаже.
А про Ковальчука - це окрема історія. Якщо приїдете і відразу підете родити, це одне. А жінки, котрі лежать в нього перед пологами його практично не бачать. Знаю це з власного досвіду, бо лежала тиждень в його палаті. Цих паціенток оглядають або чергові лікарі, або завідуючий, а Ковальчук підключається до справи лише на пологах. Приємний, культурний, дешевий, хороший спеціаліст. Якщо вдасться з ним зустрітися.
І ще плюс Батальної - тулет і душ в кожній палаті. І тепла водичка.

Це повідомлення відредагував LiG: 22.1.2010, 17:38
bianca
22.1.2010, 17:39
Пост #54

Старожил

За народження дитиниЗа перемогу у фотоконкурсі!За грудне вигодовування!
Користувач №: 4 752
Щоденник
Подякували: 408 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 4 ) 100 >

Маркевич мене оглядав, коли води відійшли, був тоді на чергуванні. Том родила дівчинка, то він собі спав, а з нею була чергова акушерка. Він лиш прийняв дитя, але не зашивав, а довірив якомусь молоденькому лікарю. Думаю, то не по домовленості.
Моя кума в нього родила, то нічого, задоволена. Правда, приїхала і народила через 15 хв!
rikusya
23.1.2010, 22:01
Пост #55

Початківець
**

Користувач №: 12 345
Подякували: 4 раз(и,ів)

(chunya @ 22.1.2010, 14:16) *

роды прнимал Виталий Николаевич Тудай - замечательный врач: молодой, но очень спокойный, вежливый, знающий - можете рожать у него со спокойной душой :kiss:

Он на УЗД там працює ще-суперовий лікар:)))дійсно дуже ввічливий завжди і приємна людина сам по собі....про роди теж чула тільки хороше про нього...
уляночка моя
23.1.2010, 22:22
Пост #56

Допитливість форуму

Симпатія рокуЗа народження дитини
З: Львів-саме краще місто
Користувач №: 4 118
Подякували: 83 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 0 ) 100 >

(rikusya @ 23.1.2010, 22:01) *

Он на УЗД там працює ще-суперовий лікар:)))дійсно дуже ввічливий завжди і приємна людина сам по собі....про роди теж чула тільки хороше про нього...

а де цей лікар примає роди ?
natysya
23.1.2010, 22:23
Пост #57

Своя людина

За народження дитини
Користувач №: 2 452
Подякували: 37 раз(и,ів)

Да "наглість -друге щастя",це я про Ошуркевича!!!!)))) Я просто терпіти неможу таких наглих лікарів!!! На мою думку,якщо вагітність проходить добре треба іти до менш розрекламованих лікарів!!!!Вони і на пологи приїдуть і уваги до вас буде багато!!!! І ще я спостерігала,що більшість робить акушерка!!!
ЮляЛя
24.1.2010, 19:38
Пост #58

Старожил

За грудне вигодовування!За народження дитини
Користувач №: 5 807
Подякували: 136 раз(и,ів)

(natysya @ 23.1.2010, 22:23) *

Да "наглість -друге щастя",це я про Ошуркевича!!!!)))) Я просто терпіти неможу таких наглих лікарів!!! На мою думку,якщо вагітність проходить добре треба іти до менш розрекламованих лікарів!!!!Вони і на пологи приїдуть і уваги до вас буде багато!!!! І ще я спостерігала,що більшість робить акушерка!!!

Я б сказала то антиреклама,а не реклама-я після того що прочитала про нього краще вдома сама народжу ніж з ним

Подякували:
bianca
24.1.2010, 19:59
Пост #59

Старожил

За народження дитиниЗа перемогу у фотоконкурсі!За грудне вигодовування!
Користувач №: 4 752
Щоденник
Подякували: 408 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 4 ) 100 >

Б нема лікаря з бездоганною репутацією, кожен з них має свої мухи в голові. Тим паче зараз, коли ми ж таки ладні заплатити майже піврічний дохід за пологи в нього. То й кожен намагається вимахнутись, аби ту ціну взагалі до космосу довести...
Щодо стафілококу на Батальній, то у нас не було, а в сусідки по палаті в дитинки був, і до сих пір дається в знаки. Постійні проблеми з животиком. Тут не вгадати... Правда, її на кварц носили, і догодовували. Можу там таки...
rikusya
24.1.2010, 20:51
Пост #60

Початківець
**

Користувач №: 12 345
Подякували: 4 раз(и,ів)

(уляночка моя @ 23.1.2010, 22:22) *

а де цей лікар примає роди ?

В обласному пологовому-в медінституті:)

88 Сторінки V < 1 2 3 4 5 > » 
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
4 Користувачів переглядають дану тему (4 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi Версія Поточний час: 8.9.2010, 9:29
Пиши українською Перекладач онлайн
Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено