Сторінка 1 з 1
Пісний борщ
Відправлено 04 квітень 2008 - 10:37
1. Отварить фасоль до полуготовности, бросить лаврушку, перец черный горошек.
2. Картофель порезать соломкой (крупно), обжарить на растительном масле до золоттистой корочки и в борщ(без масла).
3. Морковь и свеклу- на крупной терке, притушить на маленьком огне-в борщ.
4 Чернослив без косточки( шт. 7)сладкий -в борщ.
5. Очистить шампиньоны и порезать кубиками, обжарить-в борщ.
6. Лук, кубиками мелко порезать, пассеровать, добавить кетчуп, довести до кипения, в борщ.
7. На ЧИСТУЮ, СУХУЮ сковородку 2 ст. л. муки, на маленьком огне, постоянно помешивая довести до приятного бежевого оттенка, добавить водички помешивая, что б получилась однородная масса, вылить содержимое в кастрюльку.
8. На маленьком огне борщ должен томиться, как в печи мин. 40...
9. Добавить зелень (немного)
Борщ должен получиться нежным, мягким, с тонким ароматом грибов и приятным дымком(от чернослива) ПРИЯТНОГО АППЕТИТА
2. Картофель порезать соломкой (крупно), обжарить на растительном масле до золоттистой корочки и в борщ(без масла).
4 Чернослив без косточки( шт. 7)сладкий -в борщ.
5. Очистить шампиньоны и порезать кубиками, обжарить-в борщ.
6. Лук, кубиками мелко порезать, пассеровать, добавить кетчуп, довести до кипения, в борщ.
7. На ЧИСТУЮ, СУХУЮ сковородку 2 ст. л. муки, на маленьком огне, постоянно помешивая довести до приятного бежевого оттенка, добавить водички помешивая, что б получилась однородная масса, вылить содержимое в кастрюльку.
8. На маленьком огне борщ должен томиться, как в печи мин. 40...
9. Добавить зелень (немного)
Борщ должен получиться нежным, мягким, с тонким ароматом грибов и приятным дымком(от чернослива) ПРИЯТНОГО АППЕТИТА
Відправлено 22 квітень 2009 - 21:37
це мабуть на олії треба тушкувати?
це мабуть на олії треба тушкувати?
Відправлено 06 січень 2012 - 11:02
Йду варити борщ до Святої вечері. Знайшла такий рецепт: "Різдвяний пісний борщ з вушками"
Спойлер

Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!
Відправлено 06 січень 2012 - 12:08
Дівчата, може ще комусь згодиться мій простий, швидкий і давній рецепт:
Відварений у шкірці цілий бурячок почистити і потерти; сиру моркву потерти і спасерувати на олії, з цього зварити борщок, додавши перчик, лавровий листочок, оцет, сіль і трошки цукру. Картоплі, капусти і всього іншого не даємо!Має вийти легкий і рідкий пісний борщок із бурячка і морквочки. (я ще після варки додаю трошки рідини із відварених грибів). А потім додаю у цей борщок вушка. (зрозуміло - маленькі варенички з грибами у мене виходять розміром ще менші ніж пельменьки, як равіолі). Смачного!
Відварений у шкірці цілий бурячок почистити і потерти; сиру моркву потерти і спасерувати на олії, з цього зварити борщок, додавши перчик, лавровий листочок, оцет, сіль і трошки цукру. Картоплі, капусти і всього іншого не даємо!Має вийти легкий і рідкий пісний борщок із бурячка і морквочки. (я ще після варки додаю трошки рідини із відварених грибів). А потім додаю у цей борщок вушка. (зрозуміло - маленькі варенички з грибами у мене виходять розміром ще менші ніж пельменьки, як равіолі). Смачного!
Повідомлення відредаговано Зорік: 06 січень 2012 - 12:08

понять, простить, принять
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках