Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Хочу - нехочу. Або чому чоловіки не розуміють слова НІ! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Хочу - нехочу. Або чому чоловіки не розуміють слова НІ! про проблеми у сексуальному житті подружжя Оцінка: -----

Користувач поза мережею   malyshka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 січень 2010 - 17:32

Привіт сусідоньки. Допоможіть! :3_3_5v:
Мій чоловік - сексуально збочений. Можливо трохи за грубо, але вцілому картина виглядає так.
До одруження та вагітністю першої дитини у нас все було добре, маю на увазі займалися коханням кожен день, а то і кілька разів на день. Завагітніла, трохи боялися. Після родів інтерес до сексу впав, хоча потроху все виправилося, але все ж не було як колись. Коли донечці був 1 рік я знову завагітніла. Ця вагітність була трохи важчою, особливо на останніх місяцях (ще на 7 місяці почав розходитись таз) тож з цим стримувались по можливості. Зараз синові уже 10 місяців, а я ніяк не можу повернутися то попередніх сексуальних ігор. Чи то втомлююсь (за вагітністю полетіла дуже спина і кістки взагалі), чи то гормони грають, чи то ..., чи то я стараюсь щось вигадати. Але чоловік у мене з кожним днем все більше і більше хоче! Не подумайте, ми цим ділом і далі займаємося, але вже 1-2 рази на тиждень, можливо коли і рідше.
У чоловіка ж навпаки, якась нав"язлива ідея. Він навіть шуткує на цю тему, асоціації будь чого тільки на тему сексу, постійно тулиться, цілується, перестріває. Доходить до того, що варто мені нагнутися за іграшкою, як він тут як тут ззаду. (Ну ви мене зрозуміли). І взагалі немає проходу. Коли прошу зрозуміти, що я втомилася, чи щось болить (і це насправді) то відразу ображається. Мені його шкода, може зі мною щось не так? Може порадите мені стимулюючі, а йому навпаки заспокійливі препарати? Колись в арміїї знаю давали бром, а зараз що?

Іноді мені здається, що в нього це психологічне (на 70% впевнена). Він працює на такій роботі, що негативно впливає на чоловічу потенцію, і він вбив собі в голову, що в 35 років у нього вже не встане. Отож і вирішив надолужити, те що залишилось. :rofl2:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   miluha 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 17:44

от і у мене приблизно таке, по дому проходу не дає... годую дитину, він чіпляється, я сварюсь, що відволікає- ображається...
А коли спати лягаємо, то лізе поки не "дам", а як ні- то і 2 год підряд, я заснути стараюсь а він тиснеться. А я втомлююсь синочку 5 міс...

malyshka з власного досвіду пораджу просто не пручатися... кожного вечора...і добре старатися- щоб було пошвидше :rofl2:

Повідомлення відредаговано miluha: 15 січень 2010 - 18:24

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Жабенятко 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 15 січень 2010 - 18:07

Дівчатка, як вам повезло!!! У нас, після народження дитини, все навпаки :cray:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Нусечка 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 15 січень 2010 - 18:13

Перегляд повідомленняЖабенятко (15.1.2010, 18:07) писав:

Дівчатка, як вам повезло!!! У нас, після народження дитини, все навпаки :cray:

Це точно!!! У нас в основному, теж навпаки, навіть сваримось часто через це...
My Signature
[font=Verdana]Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   miluha 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 18:18

Ну з одного боку повезло, а з іншого уявіть: ви миєте дитині попку під краном, а вас чоловік в цей момент хватає теж за "попку" і так добряче!!! І так при кожній нагоді! Це дуже надоїдає. Зараз ти повністю в ролі мами з иатеринськими думками.... а він весь час хоче сексі-леді!

Повідомлення відредаговано miluha: 15 січень 2010 - 18:20

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 15 січень 2010 - 18:19

І я про це. Це ж круто, що чоловік вас хоче. Звичайно чудово розумію, шо таке мала дитина і наскільки вимотує, і які підступні гормони і що зовсім не тре те думаєш. Але чоловіка теж спробуйте зрозуміти, в нього з гормонами все ок. А годувати його якимись таблетками....ну це ви вже взагалі загнули..))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 18:19

у нас теж не як в медовий місяць.Я замотуюсь з дитиною по дому а чоловік тепер працює більше бо нас 3 а заробляє лише він.Та й взагалі темпераменти в нас схожі тому в цьому питанні якось легко находимо спільну мову
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 18:25

Нусечка, Жабенятко в нас та сама ситуація. Я навіть іноді прикалуюсь кажу чоловікові - ну хоч щоб трішечки до мене позачіплявся. Я не кажу, я каторжно змучуюсь за день, але ....... Ми теж сваримось, і зазвичай через те, що я хочу, а він сьогодні ДУЖЕ ЗМУЧЕНИЙ!!!!!!! І все і ти хоч трісни, а от коли він не дуже змучений, то я маю бути теж не змучена. Прийшлося декілька раз провчити.
А стосовно інтиму, то зараз мені взагалі важко. Другі пологи були складними - синочок родився великим і мене "розтягували" щоб він виліз, а потім ще й надрізали, так що тканини тіла ТАМ втратили будь яку чутливість і дуже по мало все повертається назад.
My Signature
Зображення Зображення
в кожній жінці повинна бути родзиночка,а з мене хоч компот вари )))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nadin 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 18:50

Дівчата раз в тиждень для чоловіка це дуже мало, тому він і чіпляється.Попробуйте вдовільняти його іншими способами, в ручному режимі чи орально, воно і часу багато не займе і вам простіше, і йому приємно і апетит зменшиться. А ще чоловіки нас ревнують до дітей, вони також хочуть до себе уваги, може проблема якраз в тому.?
My Signature
Зображення

Наша сила в нашій слабкості!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   RedCat 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 18:50

Ох...тай в мене така ж проблема...то чоловік стомлений, то грається до піздна, то ше якась фігня....Деколи здається, що він просто мене не хоче :cray: :cray: :cray: знаю, що це не так...просто йому вистачає пару раз в тиждень, а от мені після важкого дня так хочеться ніжності...хочеться відчути себе бажаною жінкою, а не мамою та домогосподаркою :cray: Не задля банального оргазму хочу сексу з чоловіком, а задля морального аспекту...хочу, відчути себе як раніше, як до вагітності і пологів...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 22:02

Перегляд повідомленняmiluha (15.1.2010, 18:44) писав:

malyshka з власного досвіду пораджу просто не пручатися... кожного вечора...і добре старатися- щоб було пошвидше :36_1_13:

Але я ж теж людина! Хоча іноді так і роблю. :tongue:

Користувач подумав і додав через 2 хв.:

Перегляд повідомленняzyabka (15.1.2010, 19:19) писав:

І я про це. Це ж круто, що чоловік вас хоче. Звичайно чудово розумію, шо таке мала дитина і наскільки вимотує, і які підступні гормони і що зовсім не тре те думаєш. Але чоловіка теж спробуйте зрозуміти, в нього з гормонами все ок. А годувати його якимись таблетками....ну це ви вже взагалі загнули..))

А дві дитини? Добре, що мене хоче - не сперечаюсь, але це ж маразм: говорити про це, шуткувати про це, і все про це...це...це

Користувач подумав і додав через 8 хв.:

Перегляд повідомленняNadin (15.1.2010, 19:50) писав:

Дівчата раз в тиждень для чоловіка це дуже мало, тому він і чіпляється.Попробуйте вдовільняти його іншими способами, в ручному режимі чи орально, воно і часу багато не займе і вам простіше, і йому приємно і апетит зменшиться. А ще чоловіки нас ревнують до дітей, вони також хочуть до себе уваги, може проблема якраз в тому.?

Ви знаєте, він мене уже настільки вимотав (раніше я піддавалася на всі вмовляння і давада коли хотів), що я чекаю з нетерпінням коли у мене почнуться місячні, тоді він до мене навіть не пристає. А то не встигнеш роздягнутися - тут як тут, перевдягаєшся на ніч - уже стоїть чи лежить як морська звізда і лізь на нього, то дитину кормлю і він тут же, і таких прикладів безліч. Буває страшно ходити по хаті, страюсь перевдягатись, коли він у іншій кімнаті, і т.і.
А на рахунок інших способів, то як на мене, то вже краще традиційним способом. До дітей точно не ревнує, уваги йому теж достатньо приділяє, навіть каже відстань від мене. Може це справді психологічне у нього? чи у мене?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 22:15

може спробуй задовільняти його іншими способами.
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 22:17

Перегляд повідомленняRedCat (15.1.2010, 19:50) писав:

після важкого дня так хочеться ніжності...хочеться відчути себе бажаною жінкою, а не мамою та домогосподаркою :blush: Не задля банального оргазму хочу сексу з чоловіком, а задля морального аспекту...хочу, відчути себе як раніше, як до вагітності і пологів...

І я так хочу!!!
Я хочу просто притулитися, полежати поруч, романтики кінець - кінців! Ви знаєте, я вже йому говорила: "я хочу заскучитись за тобою!!!, не лізь до мене поки я сама не прийду" Вроді дає час, але через 2-3 години знов починається, невже це називається часом?
Колись раз він мене не чіпав 2 дні і навіть на цю тему нічого не говорив, ви знаєте справді захотілось його обняти, поцілувати і не тільки. Тож я думаю мені треба просто віддихнути від його сексуальної возбудимості і все буде ОК, я й сама це діло люблю.
:tongue: :unknw: :36_1_13: Отож питаю, може хто знає такі препарати?

Користувач подумав і додав через 1 хв.:

Перегляд повідомленнямашеня (15.1.2010, 23:15) писав:

може спробуй задовільняти його іншими способами.

Вручну, як пропонували чи орально невже це не те саме - статевий акт, а я про інше
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2010 - 10:13

Перегляд повідомленняmiluha (15.1.2010, 18:44) писав:

от і у мене приблизно таке, по дому проходу не дає... годую дитину, він чіпляється, я сварюсь, що відволікає- ображається...
А коли спати лягаємо, то лізе поки не "дам", а як ні- то і 2 год підряд, я заснути стараюсь а він тиснеться. А я втомлююсь синочку 5 міс...

malyshka з власного досвіду пораджу просто не пручатися... кожного вечора...і добре старатися- щоб було пошвидше :lol:

Поділися, як ти з цим борешся.
Я вирішила згвалтувати свого чоловіка, щоб як кажуть затрахати його, то може відстане, та ні! ще більше пристає. Що робити?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   martynka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2010 - 11:14

Дівчата! То все через гормони звісно. Після пологів організм жінки повністю налаштовується на те, щоб годувати і доглядати дитину. Допоки організм виробляє гормон для продукції молочка сексу не захочеться. Організм знає, що в мами маленька ляля і запліднюватись не потрібно, тому і сексу жінка не хоче. Адже відомо, що найбільше бажання жінка відчуває в період овуляції, коли організм виробляє яйцеклітину і готовий до запліднення.
В мене також бажання майже нема, а коли і буває, то чоловіка в той час нема :bye: А коли є чоловік, то я або хочу спати, тоді не до сексу, або справді щось болить (як в тому анегдоті :shok: ). Але стараюсь, щоб ми займались коханням хоч зрідка. Ну щоб чоловік нічого не забув :lol: Хоча він теж, бачу хоче. І оті мацання за попку, туляння до животика...... Часом аж злить, але потім думаю "Ну родила я, а не він. Гормони ж в мене. В нього ж то все "пучком":)"
І ще порада: "Апетит приходить під час їди!"
My Signature
Думки матеріалізуються! Мрії збуваються!

Світ не зігрієш, світ не одягнеш, світ не нагодуєш, але не відпускай голодною дитину.

Спойлер
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2010 - 11:20

martynka, правильно на счет аппетита, у меня бывает другой раз спина болит не хочется, потом займемся сексом и спина проходит и еще хочется :lol:
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2010 - 11:25

Да, буває що апетит приходить в процесі. Але ви знаєте, мабуть мій чоловік трохи "озабочений" от і получається, що занадто часто ХОЧЕ! Я маю на увазі 2-3 рази на день - це ж занадто, якщо врахувати, що я 3 роки як не вагітна то годуюча. :lol:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2010 - 13:48

Я думаю такий період в Вашого чоловіка malyshka не надовго. Просто зараз, коли мала дитина - всю ніжність і ласку ви віддаєте їй, Вам вистарчає за день тих обнімочок, поцілунків, а чоловік трохи зараз осторонь і якось старається компенсувати собі цю ласку увагу іншим чином - все переводить на секс. Можливо в нього якийсь комплекс розвивається або навязлива ідея, що він зараз в самому соку, а потім так не зможе. Потрібно постійно з ним розмовляти - про те - чому ви іноді відмовляєте, але ні в якому разіне кричати і не відпихати силою, коли він пристає. Хоча по собі знаю, як то важко, коли ти замучена, або голова болить або ще щось - а він зразу ображається - відчуваєш себе зразу винною. Але ми жінки теж не можемо постійно бути на чєку - постійно бути готовими.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оськін 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2010 - 13:53

malyshka, ,все аналогічно,сил нема відбиватись)))А він все каже,що от через пару років я буду чіплятись,а він уже не зможе,тому я маю користатися цією унікальною можливістю)))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2010 - 13:58

oskin, моя свекрунька жалуется, что ей муж мало секса давал импотент типа :) , может и мы правда по позже будем просить, а они не давать :) , у мужчин с возрастом производительность спермы уменьшается...где-то статью читала нужно поискать, найду выставлю здесь
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »