Мій чоловік - сексуально збочений. Можливо трохи за грубо, але вцілому картина виглядає так.
До одруження та вагітністю першої дитини у нас все було добре, маю на увазі займалися коханням кожен день, а то і кілька разів на день. Завагітніла, трохи боялися. Після родів інтерес до сексу впав, хоча потроху все виправилося, але все ж не було як колись. Коли донечці був 1 рік я знову завагітніла. Ця вагітність була трохи важчою, особливо на останніх місяцях (ще на 7 місяці почав розходитись таз) тож з цим стримувались по можливості. Зараз синові уже 10 місяців, а я ніяк не можу повернутися то попередніх сексуальних ігор. Чи то втомлююсь (за вагітністю полетіла дуже спина і кістки взагалі), чи то гормони грають, чи то ..., чи то я стараюсь щось вигадати. Але чоловік у мене з кожним днем все більше і більше хоче! Не подумайте, ми цим ділом і далі займаємося, але вже 1-2 рази на тиждень, можливо коли і рідше.
У чоловіка ж навпаки, якась нав"язлива ідея. Він навіть шуткує на цю тему, асоціації будь чого тільки на тему сексу, постійно тулиться, цілується, перестріває. Доходить до того, що варто мені нагнутися за іграшкою, як він тут як тут ззаду. (Ну ви мене зрозуміли). І взагалі немає проходу. Коли прошу зрозуміти, що я втомилася, чи щось болить (і це насправді) то відразу ображається. Мені його шкода, може зі мною щось не так? Може порадите мені стимулюючі, а йому навпаки заспокійливі препарати? Колись в арміїї знаю давали бром, а зараз що?
Іноді мені здається, що в нього це психологічне (на 70% впевнена). Він працює на такій роботі, що негативно впливає на чоловічу потенцію, і він вбив собі в голову, що в 35 років у нього вже не встане. Отож і вирішив надолужити, те що залишилось.

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках