Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Цереброкурин. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Цереброкурин. Оцінка: -----

Користувач поза мережею   smaili 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 січень 2010 - 16:43

Всім привіт! Шановні форумчани поділіться досвідом від приймання уколів цереброкурин. Можливо на форумі є ті, які кололи дітям такий препарат. Який вплив цих ліків? Чи не було у дітей судом від них? Які результати в розвитку? Препарат не з дешевих, але сьогодні знайшла торгового представника, який займається продажем цих уколів. Скажіть безпечніше купляти в торгових чи через мережу аптек, бо є різниця в ціні близько 700грн. Боюсь, щоб не було підробок. Хоча в наш час і є багато підробок в аптеках. Відгукніться, хто зіткнувся з такою проблемою.
My Signature
Зображення
Зображення
Коли життя набуває сенсу – серце болить сильніше…
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cvit Lana 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 січень 2010 - 22:36

Привіт! Найкраще купувати напряму у виробника. Його виробляють в Україні. Моя подруга колола своїй донці, уже давно, сказала, що з'явилося логічне мислення. А ми кололи кортексін, аналогічний цереброкуріну, тільки російський і дешевший.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   smaili 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 січень 2010 - 23:42

Перегляд повідомленняCvit Lana (14.1.2010, 23:36) писав:

Привіт! Найкраще купувати напряму у виробника. Його виробляють в Україні. Моя подруга колола своїй донці, уже давно, сказала, що з'явилося логічне мислення. А ми кололи кортексін, аналогічний цереброкуріну, тільки російський і дешевший.

Привіт! Ми також кололи кортексин і не раз. Досить не поганий. А цереброкурин кололи два роки тому. Лікар каже, що є від нього хороші результати. Я нині розмовляла з фармацевтом, вона запевнила, що то серйозна фірма займається постачанням тих ліків, вона довно на ринку і має хорошу репутацію. Я певно і куплю у того торгового представника. Та і там суттєво дешевше. А може ще хтось із твоїх знайомих колов той препарат, які в них відгуки про нього. Я просто збираю інформацію. Напиши як будеш щось знати.
My Signature
Зображення
Зображення
Коли життя набуває сенсу – серце болить сильніше…
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nadiuccia 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 21 січень 2010 - 12:38

Перегляд повідомленняsmaili (14.1.2010, 22:42) писав:

Привіт! Ми також кололи кортексин і не раз. Досить не поганий. А цереброкурин кололи два роки тому. Лікар каже, що є від нього хороші результати. Я нині розмовляла з фармацевтом, вона запевнила, що то серйозна фірма займається постачанням тих ліків, вона довно на ринку і має хорошу репутацію. Я певно і куплю у того торгового представника. Та і там суттєво дешевше. А може ще хтось із твоїх знайомих колов той препарат, які в них відгуки про нього. Я просто збираю інформацію. Напиши як будеш щось знати.

Dobrogo dnja. My takozh kololy cej preparat i dosytj zadovoleni. Vin na ditej vplyvae poziznomu,komusj dopomagae biljshe,komusj menshe. Rezuljtaty buly vydni vzhe na prykinci kupsu,abo nevdovzi pislja njogo.Dytyna pochynala biljshe govoryty,vzhyvala novi slova,sposterigalasj pidvyshchena cikavistj do navkolyshnjogo. Preparat ne mozhe daty logichnogo myslennja(jakshcho jogo nema),ale vzagaljnomu pidvyshchue rozumovu dijaljnistj(zokrema i v logizi).
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mira01 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2010 - 18:59

Ми колололи кортексин вже три рази, щоб якихось дуже суттєвих змін, то не відбулось, але почала більше розмовляти "по своєму", ну можна сказати вплинув на розвиток, а це також досить непогано. Цереброкурин я би, може, і хотіла поколоти, але наша лікар, чомусь, його не призначає, каже, що немає необхідності.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   HATA 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 31 травень 2010 - 10:34

Мы делали уколы цереброкурина (речевые нарушения, задержка развития) - логическое мышление и математика шагнули вперед, правдв прошли только один курс, покупали в Киеве, у производителя. Насколько я помню, судороги, эпилептические состояния там есть в противопоказании.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mira01 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 червень 2010 - 19:21

Дівчаточка :36_15_36: , дуже докладно про Цереброкурин, і не тільки, написано тут:
http://forum.detiang...397.0;topicseen
Там і опис, і статті, і думка спеціаліста, і відгуки....
Ознайомлюйтесь!!!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн