Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Домофони - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Домофони Оцінка: -----

Користувач поза мережею   nata1205 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 13 січень 2010 - 10:11

хотіла поцікавитись...у нас кожного вечора ходять двоє - дівчина і хлопець і вмовлюють людей, навіть уболтують , тіпа ти должен, щоб здали гроші на встановку дверей і домофон...якщо більшість погоджується, то вони встановлюють, а ті що проти, то їм дають тільки один ключ...
питання:
1. квартира, це приватна власність, і я маю право вільно до неї пересуватись, тобто якщо у нас прописано 4 людей, то нам треба 4 ключі, а не один, як вони дають...
2. чому вони ходять до кожного окремо, обманюють, вце відбувється в 10 вечора, чому не збирають зборів загальних...
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lavina 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 13 січень 2010 - 10:31

у нас так було: 2 ключі дають, а за решту треба було доплачувати. То було 3 роки тому, 1 ключ коштував 20 грн. Ті що не хотіли ставити домофони все рівно рано чи пізно мусіли їх ставити, бо якщо хтось приходив в гості, то треба бігти вниз і відкривати двері, а це "задовбує"(будинок має 10 поверхів....)
А те що ходять так пізно і без зборів, то підозріло. Можуть бути аферисти
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata1205 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 13 січень 2010 - 10:34

а чому вони не дають ключі на всіх, хто прописаний в квартирі?...якщо я проти цього, то вони мені зобовязані надати доступ до квартири...
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наташа М 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 січень 2010 - 10:53

Коли у нашому підїзді поставили домофон, то ключі від нього були у одного з жителів підїзду і всі йшли до нього і купляли (по 10 грн) кому скільки потрібно, незалежно від кількості прописаних. А при встановленні нікому безкоштовно ключів не давали, ставив ти домофон чи ні.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   оксаna 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2010 - 11:32

І нам, давали безкоштовно один, чи два, за решту платили. Та ми відразу погодилися. Мені подобається коли є домофон. Не шастають по будинку всі кому не лінь, малолєтки між поверхами не тусуються. Благодать. :8_2_103:

Але ми гроші не здавали. Я ходила на їхню фірму, взяла договір, рахунок, оплатила в банку, отримала квитанцію. Нам зробили все як обіцяли.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
в нас ніяких зборів не було , передзвонив сусід, сказав що ходять, пропонують встановити домофон. Ми відразу і погодилися. От так по телефону нас і записали. Навіть не знаю хто там ходив і що говорив.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   попелюшка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2010 - 11:57

Перегляд повідомленняnata1205 (13.1.2010, 10:11) писав:

хотіла поцікавитись...у нас кожного вечора ходять двоє - дівчина і хлопець і вмовлюють людей, навіть уболтують , тіпа ти должен, щоб здали гроші на встановку дверей і домофон...якщо більшість погоджується, то вони встановлюють, а ті що проти, то їм дають тільки один ключ...
питання:
1. квартира, це приватна власність, і я маю право вільно до неї пересуватись, тобто якщо у нас прописано 4 людей, то нам треба 4 ключі, а не один, як вони дають...
2. чому вони ходять до кожного окремо, обманюють, вце відбувється в 10 вечора, чому не збирають зборів загальних...

У нас ситуація аналогічна!При тому ходять дві конкуруючі організації!)))
І це при тому, що рік тому нам поставили нові двері в під"їзд просто на кодовому замку, на які ми також здавали гроші!
Особисто мені той домофон не потрібен, так як ніяких шастань по під"їзду сторонніх людей я не спостерігаю. Я підпис не ставила, сказала що коли зберуть з усього під"їзду то тоді і я розпишусь і гроші здам, після того не приходили, мабуть не я одна така була)Поговоріть з сусідами, що вони по цьому питанню думають!
А на рахунок ключів, то тут ви наврядчи без грошей 4 штуки отримаєте...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мамуся0703 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2010 - 12:05

В нас коли ставили домофон то прийшов педставник фірми, зібрав збори, пояснив як що і до чого. Потім ще сам пройшовся по квартирах щоб зібрати підписи. Одразу ж сказав що фірма сама грошей не збирає, збирає хтось з підїзду, а коли вже все буде встановлено і підключено тоді тільки вони заберають гроші. Нарахунок ключів то вони і тим що ставили і тим що неставили давали по 2 шт. бесплатно, а якщо треба було більше то за 1 ключ треба було доплачувати по 15 грн.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Алішка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2010 - 23:31

у нас ходили представники і не раз ,але кажуть що з 36 квартир - лише 5-6 точно хочуть,половина думає ( ніяк не надумає ) а решта проти. Невже люди не розуміють що і в під*їзді стане затишно,ніхто в туалет ходити не буде,не буде протягу і це ж всетаки ваша безпека до того ж ! Невже шкода тих нещасних 200 грн. ? Я щось не розумію такого ставлення !
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 13 січень 2010 - 23:51

так, дівчата, давайте якось фільтрувати, що ми сюди пишемо, добре?
розділ все ж таки юридичний, nata1205 питала, чи мають вони право перекрити доступ. а якщо вже хочете висловитись з приводу домофонів взагалі і про ваш конкретний випадок, то в темі "Домашній затишок" є тема для цього.
Дякую!
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   inadequate 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 вересень 2010 - 01:07

хто такі "вони"
ви маєте розуміти, що рішення про встановлення дверей приймають мешканці, виконавець лиш встановлює двері. то чому виконавець мав би давати комусь безкоштовно ключі?
всі претензії до сусідів - тих хто замовляв встановлення дверей

але зауважу, фірмочка "домофон" це кидалово ще те
вони після встановлення підписують з мешканцями договора " на тех обслуговування"із абон платою щомісячною
там є пунктик" ремонт не здійснюється у разі неоплати" так от: якщо ти не оплатив-щось мудрують у системі й квартирний домофон перестає працювати..........шантаж чистої води, бо ж фактично вони самі ламають систему, а система вже їм не належить, вона куплена мешканцями
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   smile_kiev 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 вересень 2010 - 10:23

Домофон- це послуга, тому повинен підписуватися якийсь договір на надання цієї послуги. Адже домофон повинен обслуговуватися кимось- ламаєтсья часто, крадуться деталі. Тому цікавтеся, що за фірма ставить і підписуйте договори
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Алінка25 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 17 вересень 2010 - 10:31

ми коли ставили домофон, то одна людина з будинку взяла на себе ініціативу, зібрала всіх жильців, розказала ситуацію, домовилася з продавцем, зібрала всі необхідні кошти і таким чином ми поставли загальні двері в підїзді і домофон. Клю чі надавали всім членам родини. Тим, хто відмовлявся від домофона, то давали 1 ключ. Решта потрібно було докуповувати. Вроді 15 грн. за шт. Крім цього роздали кожному договори, ми їх підписали і відділи назад. Один екземпляр залишили собі....
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nifertiti-m 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 грудень 2010 - 11:02

У нас теж були ініціаторами сусіди ,збирали підписи,приносили договори,видавали 2 ключі безкоштовно ,а решту докупляли по15 грн.
My Signature
Зображення
Перед розумом треба схиляти голову, а перед добрим серцем – стати на коліна
- Життя - театр. Тільки актори на землі, а глядачі на небесах ...
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн