Домофони
Відправлено 13 січень 2010 - 10:11
питання:
1. квартира, це приватна власність, і я маю право вільно до неї пересуватись, тобто якщо у нас прописано 4 людей, то нам треба 4 ключі, а не один, як вони дають...
2. чому вони ходять до кожного окремо, обманюють, вце відбувється в 10 вечора, чому не збирають зборів загальних...

Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
Відправлено 13 січень 2010 - 10:31
А те що ходять так пізно і без зборів, то підозріло. Можуть бути аферисти
Відправлено 13 січень 2010 - 10:34

Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
Відправлено 13 січень 2010 - 10:53
Відправлено 13 січень 2010 - 11:32
Але ми гроші не здавали. Я ходила на їхню фірму, взяла договір, рахунок, оплатила в банку, отримала квитанцію. Нам зробили все як обіцяли.
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
в нас ніяких зборів не було , передзвонив сусід, сказав що ходять, пропонують встановити домофон. Ми відразу і погодилися. От так по телефону нас і записали. Навіть не знаю хто там ходив і що говорив.
Відправлено 13 січень 2010 - 11:57
nata1205 (13.1.2010, 10:11) писав:
питання:
1. квартира, це приватна власність, і я маю право вільно до неї пересуватись, тобто якщо у нас прописано 4 людей, то нам треба 4 ключі, а не один, як вони дають...
2. чому вони ходять до кожного окремо, обманюють, вце відбувється в 10 вечора, чому не збирають зборів загальних...
У нас ситуація аналогічна!При тому ходять дві конкуруючі організації!)))
І це при тому, що рік тому нам поставили нові двері в під"їзд просто на кодовому замку, на які ми також здавали гроші!
Особисто мені той домофон не потрібен, так як ніяких шастань по під"їзду сторонніх людей я не спостерігаю. Я підпис не ставила, сказала що коли зберуть з усього під"їзду то тоді і я розпишусь і гроші здам, після того не приходили, мабуть не я одна така була)Поговоріть з сусідами, що вони по цьому питанню думають!
А на рахунок ключів, то тут ви наврядчи без грошей 4 штуки отримаєте...
Відправлено 13 січень 2010 - 12:05

Відправлено 13 січень 2010 - 23:31
Відправлено 13 січень 2010 - 23:51
розділ все ж таки юридичний, nata1205 питала, чи мають вони право перекрити доступ. а якщо вже хочете висловитись з приводу домофонів взагалі і про ваш конкретний випадок, то в темі "Домашній затишок" є тема для цього.
Дякую!
Відправлено 17 вересень 2010 - 01:07
ви маєте розуміти, що рішення про встановлення дверей приймають мешканці, виконавець лиш встановлює двері. то чому виконавець мав би давати комусь безкоштовно ключі?
всі претензії до сусідів - тих хто замовляв встановлення дверей
але зауважу, фірмочка "домофон" це кидалово ще те
вони після встановлення підписують з мешканцями договора " на тех обслуговування"із абон платою щомісячною
там є пунктик" ремонт не здійснюється у разі неоплати" так от: якщо ти не оплатив-щось мудрують у системі й квартирний домофон перестає працювати..........шантаж чистої води, бо ж фактично вони самі ламають систему, а система вже їм не належить, вона куплена мешканцями
Відправлено 17 вересень 2010 - 10:23
Відправлено 17 вересень 2010 - 10:31
Відправлено 20 грудень 2010 - 11:02

Допомога