Ніяк не можу зупинитись на надійному і не шкідливому контрацептиві.Гормонів і спіралей просто боюсь, а чоловік не любить презервативи.Зате він довіряє ПСА. Чула,що багатьох він підводив.От мені і цікаво, чи досить часто він підводить.Чи може це просто байки, і шанс залетіти від змазки майже нульовий.
Ніяк не можу зупинитись на надійному і не шкідливому контрацептиві.Гормонів і спіралей просто боюсь, а чоловік не любить презервативи.Зате він довіряє ПСА. Чула,що багатьох він підводив.От мені і цікаво, чи досить часто він підводить.Чи може це просто байки, і шанс залетіти від змазки майже нульовий.
ну я ранiше довiряла- результат-10тиждень вагiтностi.Думайте ;)
А я ще десь читала що цей метод негативно впливає на здоровя чоловіка причому як психологічне, так і фізичне, бо в момент розслаблення чоловік навпаки напружується...
Це я за допомогою такого методу завагітніла на протязі 1 місяця. Скоро певне будем знов мати поповнення за допомогою такого методу. Скажу так, приємно, але і наслідки треба пам'ятати є завжди.
невелика кількість сперматозоїдів може попадати в змазку, тому тут навіть якщо сила волі залізна - то шанс є :)
я б не наважилася, ну хіба якщо думати про другу дитину
ми 4 роки використовували ПСА. але результат як бачете тільки тепер. але ми раді =)). не знаю який метод буду використовувати після вагітності. щось ПСА не дуже довіряю))
О ,то в мене таки є шанси так завагітніти!Буду надіятись так до осені,поки малий піде в перший клас,ну а потім буду просити планувати відкрито, якщо ПСА до осені не поможе
Використовували з чоловіком саме ПСА 3 роки до вагітності, завагітніла не випадково, а планово. Тепер далі користуємося цим методом. Якщо підведе - не біда, все-рівно другої дитини хочемо.
Цей метод нас не підвів, але користувалися ним недовго. Зараз про ПСА і мови бути не може, після КР має бути перерва в вагітностях, хоча ми не проти і другої дитини. Але треба чекати.
Ми ним користуємося на протязі 2х років разом з календарним(я відчуваю коли у мене О тоді користувалися презервативом) не підводив але тут шанси дуже великі!! Так що успіхів вам!