Зачарований трикутник - мама, син, невістка агов, чоловіки, відгукніться
Відправлено 12 січень 2010 - 14:34
Відправлено 12 січень 2010 - 14:47
Це при тому, що ми зараз вимушено живемо у моїх батьків в двокімнатній квартирі...
Може справа в тому, що мама сприймає мою дружину не як невістку а як доньку, а дружина її як маму а не як свекруху (її батьки померли задовго до нашого знайомства)?
Звичайно, у мами, як у кожної старшої жінки є свої "мухи", але якщо відноситись до них з розумінням, то конфлікти просто не мають підґрунтя для виникнення?
А може справа просто у вихованні? :)
Отож бажаю вам виховати своїх дітей так, щоб вони ніколи не конфліктували зі своїми тещами/свекрухами! :)
P.S. Я в опитуванні не голосував, нема там для мене пункту :)
Повідомлення відредаговано Мартин: 12 січень 2010 - 14:49

Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4:16)
There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle. (Albert Einstein)
Відправлено 12 січень 2010 - 14:59

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
Відправлено 12 січень 2010 - 15:25
Та вже ось кілька місяців сама собі кажу: "СТОП! а хто потім мої нерви лікувати буде" тому й намагаюсь оминати всі ті гострі кути. Якщо ж невиходить то просто йду в іншу кімнату й чимось себе займаю - співаю для синки, наприклад.

Відправлено 03 лютий 2012 - 22:19
Шановне паньство я цілком солідарен з Мартином.
Так я також думаю, що вся справа у виховані.
Я маю приклад своєї тещі котра вміє обминути всі гострі кути у конфлікті з своїми невістками
ну і звичайно зі мною.
Моя золота половинка зовсім не є настільки витривалою як її мама, але бачачи такий приклад
я би сказав мудра у стосунках в родині.
Свою маму люблю безмежно, а дружину люблю особливо і тому я їх одразу попросив не краяти мені сердце жити в мирі, якщо вони мене обидві люблять.
Ви знаєте подіяло не було зовсім жодних сварок одна одній уступають.
Я би сказав,що вони навідь любляться.
Чого і вам бажаю. Миру, спокою і любові у стосунках з ріднею.
Відправлено 06 лютий 2012 - 16:17
Якби там не було, але видно що сильна стать вміє себе опановувати в складних ситуаціях і не розмінюється на образи. Хача бувають різні люди.
Я із своїм зятем маю повне порузуміння,зрештою він мені більше як син.
Знаєте коли його батько мій сват до зятя виявляє якесь ФЕ, то мене бере такий жаль і злість вже би сварилася з сватом хоч добре розумію,що то його син і всеж шкодую свого зятя в таких ситуаціях.
Доця також каже:"Ви мамо певне забуваєтеся,що то я ваша дитина а він зять, за мною треба заступатися."
В мене і невістки гарні дівчата скромні, виховані.
Чудові господині, моїм синам повезло з дружинами, а мені з невістками і зятем. :

Не буде так як я того захочу,не буде так як того хочеш ти.
Лиш буде так як в Бога ми заслужим,щоб далі по житі іти.
Відправлено 06 лютий 2012 - 16:37
Відправлено 06 лютий 2012 - 16:45
Особливо якщо живуть під одним дахом.

Допомога