Вибір валізи або дорожньої сумки
Відправлено 11 січень 2010 - 20:09
Але мені якось ці коліщатка довіри не внушають. По рівній підлозі вокзалу вони будуть їхати гарно, а ось по асфальту... Чи не відлітають вони?
І ці висувні ручки, наскільки вони надійні? Чи зручно такі валізи нести за ручку, як сумку?
Замки, кишені, тканина, на що треба звернути увагу?
Відправлено 11 січень 2010 - 20:12
Відправлено 11 січень 2010 - 20:38
Дуже неприємно, коли спішиш на літак чи потяг, а тут на тобі: ручка відламалась, чи колесо відлетіло... І стоїш посеред натовпу як той...
Ось непогані за якістю вироби, але все залежить від бюджету... фірма Carlton (Великобританія).
Відправлено 11 січень 2010 - 21:44
Великий асортимент представлено на сайті
При купівлі зверніть увагу на кодовий замок. Краще щоб він був вмонтований у валізку, а не маленький навісний. Так чи інакше, при перельотах ми завжди додатково запаковуємо валізки у захисну плівку: це їх оберігає як від пошкоджень і забруднень під час завантаження-розвантаження, так і від несанкціонованого доступу аеропортних злодюжок. Відтоді і ваші речі захищені, і валізка довго зберігає гарний вигляд та служитиме довше.
Дехто надає перевагу пластиковим валізкам, вони цікаві на вигляд, але як на мене, не такі зручні в експлуатації як з текстилю чи шкіри.
Ще одне. Зверніть увагу на розмір валізки. Мені особисто дуже зручно мати дві різні за розміром (але з однієї серії і одного кольору
Повідомлення відредаговано Sonya: 11 січень 2010 - 21:47
Відправлено 01 березень 2010 - 09:14
Відправлено 01 березень 2010 - 11:42
Відправлено 22 травень 2011 - 23:07
Відправлено 22 травень 2011 - 23:26

Допомога