Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Шведська стінка. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Шведська стінка. Яка у вас? Чи дитя її не ігнорує? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 січень 2010 - 22:27

Надумали ми з чоловіком шведську стінку придбати. В основному це для дитини (малому треба висіти на руках). І от думаєм яку краще брати. В неті дивилась є спеціальні дитячі з кільцями, канатом, драбинкою. Поки дивимось на них. Але не знаю де у нас (Львів) є магазини, в яких їх можна "живими" побачити і пощупати, щоб було з чого вибрати. Якщо у когось є така радість, розкажіть де ви купували і чи взагалі задоволені нею. Чи не перетворилась вона на вішалку? Чи діти мають інтерес займатись?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nataly_diz 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 січень 2010 - 22:41

У нас є таке "диво".Купуйте.Для дитинки потрібна річ,алек потрібно щоб батьки заохочували!
Купили,коли малому було 6(зараз йому 8-"нє охладєл") років(в комплекті :канат,кільця,докупили ще бокс.грушу).Принаймні раз в день,вилазить по драбині:)...Я такі бачила в багатьох магазинах.Треба було б раніше.Купили в сусіда б/у.
My Signature
Зображення
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово.
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 січень 2010 - 22:59

Шкода за сусіда :) Справді якщо хтось бажає продати свою, то зголошуйтесь.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nataly_diz 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 січень 2010 - 23:08

Перегляд повідомленняSophy (10.1.2010, 23:59) писав:

Шкода за сусіда :) Справді якщо хтось бажає продати свою, то зголошуйтесь.

[i]
продаватиму через років 6...
бачила недорогів метро,є в спорттоварах(центр,Городоцька)....шукайте!
My Signature
Зображення
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olia14 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 11 січень 2010 - 10:37

В нас є це чудо, дітки практично не помічають уже, спочатку зігнати було тяжко, дуже раділа старшенька, меньша теж її наздоганяла, зараз інакше все, але я все рівно вважаю, що ця штука в хаті потрібна, та і друзі хто не приходить, всі мусять повисіти на ній, витримує і дорослих, а якій мамі після родів спину не хочеться порівняти. Я бачила в Метро і там на Городоцькій, але та Інтератлетика(фірма-виробник) не викликає особливої довіри, ціна на неї орієнтовно десь під 2000, ми купували фірми Васіл, в порівнянні виглядала солідніше, та і потім наші 2 друзів теж купували своїм діткам ми про усі варіанти говорили, теж і одні і другі Васіл вибрали. Ми платили 2 роки назад 1600 грн. скільки тепер не знаю. Дивились ще в Антошці там теж є кілька варіантів тих стінок, але вони дерев"яні, тоді б не знаю чи дорослі теж могли висіти...але на вигляд дуже симпатичні. Вдалого вибору вам Sophy!
My Signature
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ясна 

• Чарівник дитячих мрій, Найактивніша форумчанка, Родзинка форуму
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 січень 2010 - 11:24

у нас ще радянського зразку, її перевага в тому, що не треба кріпити до стіни, там пристосування як в м"ясорубці, крутиш, доки не упреться міцно в стелю і підлогу.
нашу стінку легко переносити, і місця для неї треба менше. У нас вона стоїть в проході між кімнатами. Можна кататися хоч на канаті, хоч на гойдалці. Турник можна висталяти на різну висоту.
Єдиний мінус - вже досить пошарпана...
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 11 січень 2010 - 11:40

у моїх батьків така ж, як і в Ясної, мабуть. там в комплекті вєрьовочна драбинка, залізна драбина, кільця, канат і гойдалка-перекладина були, ну і ще можна звичайну гойдалку дитячу вішати. купували б-у давно-давно.
ті, що я бачила в метро, мені не сподобались.
а може пошукаєте якогось майстра, щоб зробив то з дерева? у нас в районі працює один, дуже гарні стінки робить - і маленькі, і побільші, і кутові, і з гірками
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 січень 2010 - 18:48

Ой надивилась я сьогодні в магазинах на ті стінки. Раніше схилялась більше до металевої (типу надійніша), але подивилась як вони виглядають і тепер хочу дерев'яну. Правда така була тільки в "Антошці" і тільки одна. Нажаль майстра такого, щоб міг зробити незнаю. Чоловік каже, що сам зробить (у батька є дерево і все таке), але це "сам" може затягнутись на довго, тому буду шукати далі.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 січень 2010 - 18:56

В мене власне одні з тих знайомих, що купили таку як у нас, то чоловік теж усе робить з дерева-це його бізнес, та чомусь стіночку таку не хотів робити :morning1: а купив. У мене теж кріпиться на такі штуки до гори, але ще і в 4 місцях на стіну на анкерні болти, такщо там і слон може висіти, у нас нераз по 4-5 діток туди залазило, було і таке..В комплект то все що і написала jane входить, тільки у нас ще і гантельки були.
Sophy, а в Антошці може в наявності тільки одна була, нам як ми шукали каталог запропонували, то там багато варіантів і до стінки і буквою П, і ще щось вже не пам"ятаю, Антошка та велика, що в центрі була, а хочете зараз можу поритись в мужа телефоні десь були контакти того дядька з Васіла, можу вам у приват скинути, зараз ще фотку зроблю, може ви такого ще не бачили сьогодні, що у мене.
My Signature
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 11 січень 2010 - 19:06

такі стинки є в Метро, є в спортивних магазинах.
мені більше дерев'яні подобаються,
мама якось загорілась тою стінкою, і пішла купувати,я ледь її стримала, бо нема в який куток її ставити., а ще й мати купувати.

ми ходимо в клуб, там є стінка, то дитина трохи на ній бавиться.
але коли переїдемо в більше житло,то стінка в дитячій буде обов'язково!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 січень 2010 - 19:10

Ну от зробила фото:
Зображення

вона у нас стоїть у коридорі, мені дитячої стало шкода...
Ті металеві, що у Метро значно гірші-це точно.
My Signature
  • 3
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 січень 2010 - 20:22

Так ми таку у фірмовому магазині Васіл бачили. Це єдина металева, яка гарно виглядає. Але нажаль у них до комплекту не іде дошка для пресу і турнік. А окремо купувати дуже дорого. Тільки дошка для пресу - 700 грн. Тому ми цієї стінки не купили. От тепер сиділи і думали, що робити і вирішили, що чоловік спробує зробити саму стінку, а усе решта до неї ми докупимо (дитячі причандали - драбинка, канат, кільця і дошку з турніком). Якщо за місяць це зробимо - то супер, зекономимо купу грошей, а якщо "руки не дойдуть", то тоді напевне будемо купувати таку як у вас, бо купувати дерев'яну з усіма тими причандалами занадто дорого (3 тис. приблизно якщо букова).

Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Ще забула написати, тепер вони подешевшали, що не може не тішити. Ви тоді за 1600 купили, а сьогодні ми у трьох магазинах її за 1500 бачили. Правда, може то за рахунок якості, але фірма типу солідна і все таке, продає тільки якісне.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 січень 2010 - 09:31

О, це дуже добре, що вони ціну втримали, добре, коли і якість. Я вам написала останню ціну, що знала, а взагалі то ми купували за 1400, перші друзі за 1450, а другі за 1600, це тоді, коли той долар почав скакати, хоча судячи з теперішньої ціни прив"язки до долара нема...Як би там не було, а вашому чоловіку натхнення і щоб пошвидше зробив для діток то чудо!

Так, у мене нема дошки для пресу, але ми і не планували її купувати, а от мати думаємо колись таки купити, як побачимо у них потребу, поки так нормально.
My Signature
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наташа М 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 січень 2010 - 11:02

Мій чоловік сам зробив деревяну спортивну стінку. Вона складалась з двох стінок, двох кілець і шеста. Спочатку дитина не злазила, а потім зовсім перестала нею цікавитись і ми розібрали. Але річ це хороша і якщо є можливість зробити чи купити і є місце в домі де поставити, то не пожалієте.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Levchyk 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 21:31

Перегляд повідомленняSophy (10.1.2010, 22:27) писав:

Надумали ми з чоловіком шведську стінку придбати. В основному це для дитини (малому треба висіти на руках). І от думаєм яку краще брати. В неті дивилась є спеціальні дитячі з кільцями, канатом, драбинкою. Поки дивимось на них. Але не знаю де у нас (Львів) є магазини, в яких їх можна "живими" побачити і пощупати, щоб було з чого вибрати. Якщо у когось є така радість, розкажіть де ви купували і чи взагалі задоволені нею. Чи не перетворилась вона на вішалку? Чи діти мають інтерес займатись?

МИи купили рік тому, малому зараз 8 лазить, як мавпа не мож зігнати, купували в Інтер атлетиці це в спорткомплексі України що на Мельника колишній спартак, тоді це було найдешевше 900 з копійками, такі ж бачила в метро. В нас стойки металеві, а перекладини деревяні, мотузяна драбина, кільця, канат, виробнийтво не памятаю, але українське, ми задоволені , я сама люблю повисіти, але має обмеження по вазі до 70 кг, успіхів у покупці.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   boom 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 16 січень 2010 - 22:05

Купили 6 років тому, коли дочці виповнилось 2. Вона ще з півроку до неї не підходила, років з 3-4 почала нормально користуватися. А от сину сподобалося зразу, ще не ходив, як слід, а на кільцях висів. Зараз обоє (8 і 4 роки) часто на ній зависають, і всі діти, що в гості приходять, теж висять. Вважаю, гроші були мудро потрачені, на відміну від викинутих на гору одноразових іграшок.
Є, правда, і негативний досвід. У знайомих син впав з такої стінки, отримав струс мозку. Але він там чудеса акробатики показував. Так що бесіди про обережність треба проводити.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   daryna 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 25 січень 2010 - 14:11

поділіться досвідом, який вік найоптимальніший для купівлі стінки. Малому зараз 2 може ранувато. він трохи "зірвиголова" - боюсь аби не падав з неї
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Irenuccia 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 січень 2010 - 15:13

Ми також маємо таку стінку, купили на вул.Б.Хмельницького у Львові. Там фірмовий магазин Васіль, взяли за 1400 грн, був великий вибір.
Малий її обожнює,постійно лазить, висить на кільцях. якщо переживаєте,що буде падати- купіть мат в Антошці. Ми не купували.
Придбали стінку, коли малому було 2 роки.
Дуууууже задоволені!!!!!!!!!!!!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lSV 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2010 - 16:18

Нам наш дідусь сам зробив з дерева, то витримує і дорослих. Я тільки по оголошенню докупила драбину підвісну. Малий постійно по ній лазить, щось вішає на неї - тобто вона і для фізичного розвитку і ще виявилась як іграшка. Дуже задоволені.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 13 липень 2010 - 17:49

і я хочу таку стінку. але трохи боязко для 2-3 річного.
хто має стінку і таких малих діток - багато гуль?
чи стелити ви спеціальні килимки, які б пом'якшували падіння?
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів