ВСІМ ПРИВІТ! МОЇЙ ДОНЕЧЦІ 2,5 МІСЯЦІ. ГОДУЮ ЇЇ ГРУДНИМ МОЛОКОМ, АЛЕ ЗЦІДЖУЮСЯ, БО В МАНЮНІ НЕМА СИЛИ ЦМОКАТИ ГРУДИ: ПОСТІЙНО ЗАСИНАЄ, ВТОМЛЮЄТЬСЯ. ЗЦІДЖУЮСЯ КОЖНІ 6 ГОДИН І ГОДУЮ 2 РАЗИ СУМІШШЮ. У МЕНЕ ПИТАННЯ: ПОРАДЬТЕ ЯК БУТИ ІЗ СТАТЕВИМ ЖИТТЯМ. ЯКІ МЕТОДИ КОНТРАЦЕПЦІЇ ПОРАДИТЕ. ХОЧУ СПІРАЛЬ, АЛЕ МІСЯЧНИХ ЩЕ НЕМА, ЩОБ ЇЇ ПОСТАВИТЬ?
Сторінка 1 з 1
Кохання після пологів контрацепція для годуючих матерів
Відправлено 07 лютий 2010 - 03:00
КІЦЮНЯ (10.1.2010, 18:13) писав:
ВСІМ ПРИВІТ! МОЇЙ ДОНЕЧЦІ 2,5 МІСЯЦІ. ГОДУЮ ЇЇ ГРУДНИМ МОЛОКОМ, АЛЕ ЗЦІДЖУЮСЯ, БО В МАНЮНІ НЕМА СИЛИ ЦМОКАТИ ГРУДИ: ПОСТІЙНО ЗАСИНАЄ, ВТОМЛЮЄТЬСЯ. ЗЦІДЖУЮСЯ КОЖНІ 6 ГОДИН І ГОДУЮ 2 РАЗИ СУМІШШЮ. У МЕНЕ ПИТАННЯ: ПОРАДЬТЕ ЯК БУТИ ІЗ СТАТЕВИМ ЖИТТЯМ. ЯКІ МЕТОДИ КОНТРАЦЕПЦІЇ ПОРАДИТЕ. ХОЧУ СПІРАЛЬ, АЛЕ МІСЯЧНИХ ЩЕ НЕМА, ЩОБ ЇЇ ПОСТАВИТЬ?
Привіт...моїй малечі вже 3-ри тижні.на рахунок статевого життя також вже почала цікавитись,прочитала на форумі що найкращий метод контрацепції це презирвативи,а на рахунок спіалі...після того як її знімаєш можливо швидко завагітніти!!!!!ну принципі ще сама не вирішила,але пишуть так!!!!

Відправлено 07 лютий 2010 - 03:32
Привіт!
Ознайомтеся, будь-ласка з правилами форуму.
Теми варто створювати у відповідних розділах. Наприклад Контрацепція, попередньо переконавшись чи подібна тема ще не обговорювалася.
Написання дописів літерами верхнього регістру заборонено.
Ознайомтеся, будь-ласка з правилами форуму.
Теми варто створювати у відповідних розділах. Наприклад Контрацепція, попередньо переконавшись чи подібна тема ще не обговорювалася.
Написання дописів літерами верхнього регістру заборонено.

Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках