Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Ревниві діти - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Ревниві діти Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Нічлава 

• Найактивніша форумчанка
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 09 січень 2010 - 18:53

Малий дуже злиться коли я з чоловіком поруч стоїмо взявшись за руки. Одразу нас розпихає.
Як ваші дітлахи на таке реагують? Як себе поводити в такій ситуації?
Дайте пораду!!
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 09 січень 2010 - 18:57

цікаво чому ти створила тему в розділі Дитяче харчування .Думаю її краще перенести в Росту і розвиваюсь.

Моя доня теж так реагує,я думаю це звична дитяча ревність бо хтось посягає на її територію-маму.Чекаю що з часом це переростеться
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Нічлава 

• Найактивніша форумчанка
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 січень 2010 - 18:59

Перегляд повідомленнямашеня (9.1.2010, 18:57) писав:

цікаво чому ти створила тему в розділі Дитяче харчування .Думаю її краще перенести в Росту і розвиваюсь.

Моя доня теж так реагує,я думаю це звична дитяча ревність бо хтось посягає на її територію-маму.Чекаю що з часом це переростеться

Даруйте, я тут недавно. Але зараз постараюся виправити :96:
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nadeжда 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 січень 2010 - 19:05

Моя доця колись тоже ревнувала мене до чоловіка,казала що я її повинна любити,тато має її любити,а от тато з мамою не мають любитись.Зараз це у неї вже пройшло.Тепер вона дуже любить коли ми у трьох і завжди каже що ми тато,мама і доця.Але з"явилась нова ревність до чужих маленьких,менших за нею діток,якщо до нас такі приходять,то доця завжди перепитується чи тих діток заберуть додому,чи вони залишуться з нами жити,бо вона цього дуже не хоче.
My Signature
Донечці-помічниці Вікторії 5 рочків 10 місців.Нашій сім"ї 7 років 4 місяці
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Софійкіна мама 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 01 лютий 2010 - 15:24

Моя красуня теж дуже ревнива, але ввона тата до мене ревнує. А мене до собаки, тільки починаю звертатись до собаки. мала вже у мене на руках.
My Signature
Мій улюблений Дитячий сайт Казкар
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natali@ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2010 - 17:01

Перегляд повідомленнямашеня (9.1.2010, 18:57) писав:

Я також вважала, що це нормально, але тепер бачу, що доня вже аж надто ревнива. Маю на увазі не тільки у відношенні до мене, а до всіх речей які її оточують, тобото, неохоче ділиться іграшками, цукерками... а особливо ревнує до свого вже маленького одягу, прото страшенно панікує і починає плакати, жалісливо просить невіддавати, бо вона перестане мене любити... Якось дуже мене бентежить така поведінка і такі слова... Може в когось схожа поведінка, поділіться порадами. :girl_angel:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2010 - 21:25

Я у своєї завжди дозволу запитую: можна взяти твою річ - я її потім поверну? Треба дати можливість дитині відчути себе "на рівних". Або пропоную: ти дай братикові цукерку, а він тобі печиво. (Це я у Нікітіних таку практику вичитала). Спрацьовує. Коли віддаємо її маленький одяг, кажу: цей тобі уже не підходить, ми віддамо його дівчинці, якій він потрібен, а тобі купимо новий. Одним словом, як каже мій найстарший "головне - позитивна перспектива" :yahoo:
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natali@ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 12:52

Перегляд повідомленняясочка (24.2.2010, 21:25) писав:

Я у своєї завжди дозволу запитую: можна взяти твою річ - я її потім поверну? Треба дати можливість дитині відчути себе "на рівних". Або пропоную: ти дай братикові цукерку, а він тобі печиво. (Це я у Нікітіних таку практику вичитала). Спрацьовує. Коли віддаємо її маленький одяг, кажу: цей тобі уже не підходить, ми віддамо його дівчинці, якій він потрібен, а тобі купимо новий. Одним словом, як каже мій найстарший "головне - позитивна перспектива" :96:

Дякую Ясочка за пораду!!! Але власне я таке вже практикувала, та вона нейде на поступки. Коли кажу, що маленьке, купимо гарніше новеньке, то вона каже, що воно всеодно їй треба, бо вона ним буде бавитись, а новий буде носити. Також пробувала казати, що дівчинка поверне, то вона весь час згадує про свої сині босоніжки, і постійно питає коли вона вже їх мені дасть, бо я дуже за ними скучила. Ось така в мене донечка... А коли чує себе нарівних, то включа хитрість, каже ти мені дай вже, а я дам пізніше. Коли з нею розмовляємо і бавимося в ігри, то вона за кожню лялю переживає щоб добре поїла, щоб всі в садочку(коли бавимося в ляльковий садочок) мали чайочок і печенько, а от в житті вона так не хоче поводитись, тут вона егоїстка і все має бути її, бо вона маленька. А коли кажу, що дітки менші від тебе, то вона недовго думаючи каже, що мама їх певно негодує, хай йдуть додому їсти зупку :mocking: Ось так...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 13:04

І мала часто тата відпихала, особливо тоді лізла цілуватись до мене, мовляв що це таке, цілий день мама моя, а тут вже тато претендує, часто відпихала його і казала - "це моя мама", а чоловік ще й дразнився, "ні, моя", так смішно з боку, мала обхоплює руками за шию, цілує, Тарас сміється, та я його прошу так не робити. то пару раз було, а тепер мала любить спати тільки коли й тато поряд, обох кудись тягне за руки, коли ми цілуємось, вона тоді каже, "Віку цьом", і обох виціловує. і аж тоді чемно між нами вкладається, потім ми її до стіни переносимо як засне... до інших діток не ревнує поки, бо дуже їх любить
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   дінуля 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2010 - 21:57

В мене доця любить тільки свого татка,і до всього його ревнує. Татко її має одягати,роздягати,годувати і т.д.І які я тільки підходи не шукала,нічого не виходить.А щоб її татка обняти-відразу відпихає та кричить.
My Signature
ознайомтеся з новими правилами щодо лінієчокЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталя-я 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 15 листопад 2010 - 15:52

Це напевно всі доці такі ревниві. До чоловіка не ревноє, але я не маю права взяти чужу дитину на руки, відразу моя поченає закатувати істерику. Маю надію, що переросте, бо плануєм другу дитину.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мозаїка 

• Стежинами книг, Розумниця року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2010 - 16:38

О, в нас теж таке саме. Грається Тімка на підлозі, тут підходить до мене чоловік, лягає на диван, обіймає... Дитина, щоб не робила - зривається з місця і має влізти посередині між нами. Ми його називаємо тоді хот - догом. А ще, коли чоловік обійме мене, Тімка знає його відтягувати за волосся. Це так смішно!
My Signature
Зображення Зображення
Открою вам, кто лучший из мужчин. И кто на свете всех других дороже... Он - самый мой любимый.... Он - МОЙ СЫН. И никого роднее быть не может!
Мій літературний блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сплюшок 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 лютий 2011 - 14:04

мала просто страшенно ревнує тата до мене ((((((( не має права навіть обійняти мене. а останнім часом коли бавиться з ним, мене відпихає... це пройде?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   _Іра_ 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 лютий 2011 - 14:35

А мій синочок ревнує мене до інших дітей,до тата ні.я думаю то пройде.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nifertiti-m 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2011 - 17:30

У нас теж подібна ситуація.Тільки чоловік мене чи обніме ,чи притулиться ,як наш синочок зразу біжить до нас обнімає,тулиться.Але ми ніколи його не відганяєм ,а навпаки пригортаєм,щоб він не був обділений нашою увагою,любов"ю.
My Signature
Зображення
Перед розумом треба схиляти голову, а перед добрим серцем – стати на коліна
- Життя - театр. Тільки актори на землі, а глядачі на небесах ...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мозаїка 

• Стежинами книг, Розумниця року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2011 - 17:50

У нас теж є такі ревнощі. Варто чоловіку лягти біля мене, обійняти, синочок тут як тут. Прибіжить і вкладається між нами, та ще й може татка відпихати, відштовхувати. Це так смішно!!!
My Signature
Зображення Зображення
Открою вам, кто лучший из мужчин. И кто на свете всех других дороже... Он - самый мой любимый.... Он - МОЙ СЫН. И никого роднее быть не может!
Мій літературний блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   @Іринка@ 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2011 - 20:20

а мій синочок ревнує мене до чужих людей , не має права хто стати зі мною заговорити на вулиці ,як він бере мою голову , обертає до себе і починає цілувати ,а кілька днів тому ми були в дитячому магазині , до мене підійшла давня знайома ,то мій малий підбіг і перше мене в одну сторону тягне , тоді в іншу (куда би подальше забрати маму від тої тьоті).Думаю ,що скоро переросте , бо деколи не зручно перед людьми.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мамулічка Ірулічка 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 жовтень 2011 - 08:59

Ми вже також доросли до ревнощів,коли тато кудись йде,то біжить і кричить"мене першу цілуй!!!",потому вихваляється"ага,а мене багато разів поцілував,а тебе лише раз".Але більше мене вразив один випадок влітку-в наш двір до бабусі приїхала дівчинка,трохи старша за мою доню,тож те чудо стало обіймати й цілувати"нашого жениха",бачили б ви мою дитину,такого горя я давно не спостерігала...А вже як наш тато дивувався з того! -думав,що ця принцеса завжди буде лише його. :15_5_12: Ледве розрадила свою ревнивицю,( 4 рочки дитині) важко мені було придумати чим заспокоїти та підняти самооцінку ,адже доня хоч і малесенька,але ЖІНКА!Хтось стикався з дитячим коханням?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MiraStar 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 листопад 2011 - 09:34

Перегляд повідомленняМозаїка (13.2.2011, 17:50) писав:

У нас теж є такі ревнощі. Варто чоловіку лягти біля мене, обійняти, синочок тут як тут. Прибіжить і вкладається між нами, та ще й може татка відпихати, відштовхувати. Це так смішно!!!

Унас аналогічна ситуація , але відганяє ще й старшого синочка.
My Signature
ЗображенняЗображення
I love their beloved boy ...They are my all ...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Jane_Tumowka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 листопад 2011 - 10:15

ми разі зовсім зовсім неревниві, цікаво буде коли убде друге дитятко, як себе буде поводити))
My Signature
Зображення

Крильця в пралці, німб на підзарядці - тимчасово літаю на мітлі
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему