Брати і сестри Чому так часто найрідніші стають ворогами?
Відправлено 08 січень 2010 - 23:32
А мене напевно, содні прорве, особливо підчас свят....
Розумію, що ми з братом зооооовсім різні, хоч маєму ту саму маму і того ж тата. Але значна різниця у віці, цілком різне виховання, абсолютно різні характери даються взнаки. Але така ненависть? Просто УДЖАС! У мене просто вже здають нерви.
Йому минуло 20, а спорить і перепеирається, та щей обзиває мого 2 річного сина! Навіть мама, яка сліпо його любить все ж більше як мене, помітила що мій малий у тих спорах мудріший.
Людині 20, а відповідати за ніщо не хоче, всі йому щось винні і зобов"язані...
Поки я була 3.5 р на Україні, то всі мої речі перебрав -- все, що йому підійшло привласнив, а решту моїх скромних "скарбів" гамузом викинув у гараж. Я приїхала, мого компа нема, питаю де? --- розібрав, бо його поламався!!! Батьки, щоб загладити конфлікт сказали, що мій перегорів, коли вибило напругу і вони купили новий. То ніби то мав бути мені замість мого. 4 міс було спокою (відносного), бо сканер-прінтер і тд теж дало ноги... Так місяць тому у того "мудрого" зламався комп, то він забрав до себе мій, БО ЙОМУ ТРЕБА!!!!! Батьки вплинути не змогли, бо тупо матом посилає і десь всіх має.
Живе ВОНО внизу (в бейсменті зробили йому 2 кімнатну квартиру), світло горить нонстоп, ключ є тільки в нього і.... ясно що він нізащо не платить! Зато їсти приходить нагору (а нащо йому продукти купляти?!) Так я ще маю за ним і його красунею посуду мити, бо у них нема часу! Прати приносить свої брудні речі нагоруі ще обурюється, що йому чисте не поскладала! Лишнє казати, що нічим він ніколи не помагає. До свят готувались, то я ще досі відійти не можу, бо руки-ноги спухли, а він навіть за собою сміття не міг винести.......
Після місяця боїв відвоювала комп назад, він собі купив новий.... чи надовго?!
На місці батьків я б копнула того хруня з хати, хай іде і собі сам голову мастить.
Писала б багато, але.... що то дасть?
Відправлено 09 січень 2010 - 00:36
Відправлено 09 січень 2010 - 01:02
Відправлено 09 січень 2010 - 01:41
Воно на Різдво зматюкало тата, пообзивало мене.... І все йому сходить з рук. Паразитуючий організм...
Відправлено 09 січень 2010 - 08:14
Чому я то тут пишу, а не в тему "куми"? Бо мама сиділа і з таким жалем, як то тепер двоє і ні до одного не візьмеш?! (хОч чесн, коло вузьке і знову брати якось і нема кого....)Але я їй заріклась брати Лесика (Щоб він мені ще моїм дітям щось втикав як хресний?!)
Тут нашу розмову перериває звук "зноги" відкритих дверей і повишені тони бичка (11 година вечора) Я мовчу. А він до мами з притензіями хто до нього ходив і щей посмів захлопнути двері. Мама каже, ми були тут (вона з роботи прийшла в 9 вечора) Я якось стрималась і мовчу. Так він до мами, "тобі що поголові дати?!" Мати до тата я від нього чую не раз, але до мами? Яка сліпо завжди всюди його вигороджує, ото відплата. Після кількох матюків БИДЛО забралось, грізно сказавши, що нікуди ви мене не виженете. (Цікаво, чи наважиться мама звернутись по допомогу в поліцію, бо інакше, справді, плювати він хотів на всіх нас)
Воно паразитує на шиї батьків і ще й сміє плювати в душу!
Більше слів у мене нема. Не знаю, наскільки часу хватить у мами розуміння мене чого я не хочу ТАКОГО хресного своїй дитині. Але після согоднішнього я його взагалі знати не хочу!
Відправлено 09 січень 2010 - 09:05
Відправлено 09 січень 2010 - 09:15
В кінці місяця має багато що вирішитись, тоді і буду знати де жити, а зараз буквально з 3 дітками сама окремо піти жити не можу. Стараюсь уникати придурка і не контактувати взагалі. От і все.
Відправлено 09 січень 2010 - 09:33

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 09 січень 2010 - 11:45
У вашому випадку можна тільки поспівчувати батькам..., бо ж вони дійсно на ТАКЕ не заслуговують!
В мене в родині чоловіка є такий феномен: від самого народження його баби і її рідної сестри точиться війна. Двоє рідних сестер, обом вже за 70, а ви б чули шо вони виробляють... Спочатку вони ділили любов батьків, потім їх хати, потім приданне і т.д. Жах один!!!
Дійшло до того, що ніби-то одна другій наговорила, що її спаралізує - то й дісно бабу через місяць спаралізувало (я, звичайно в ту маячню не дуже і вірю). А, як подумати, то ж рідні сестри і в них на тому світі вже більше нікого немає (маю на уавзі, що вони найстарші залишились) і самим вже поза 70, як так???
Повідомлення відредаговано Ляля200: 09 січень 2010 - 11:46
Відправлено 09 січень 2010 - 12:05
Відправлено 11 січень 2010 - 23:59
Відправлено 12 січень 2010 - 09:35
Відправлено 12 січень 2010 - 09:57

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
Відправлено 12 січень 2010 - 10:18
У нас в сім"ї, слава Богу, такого немає. І мої бабуся з дідусем, і мама з татом ніколи не робили і не роблять різниці між дітьми чи внуками, намагалються приділити увагу всім однаково. Тому ніхто не паразитує за рахунок інших. Кожен уже має свої сім"ї, зате ніколи не забуває про родину. Я знаю, що в бцдь-якій скруті можу покластися і на різного брата, і на будь-кого з двоюрідних. Так само я завжди готова йти на допомогу кожному з них. Сім"я, родина, батьки, брати-сестри - то святе.
А от у моєї свекрухи є сестра незадоволена життям. Вона вважає, що моя свекруха винна їй щось, бо вдало вийшла заміж, має двох дітей, чотирьох внуків - щаслива і багата. А тітка все життя займалася лише собою, через свій препаскудний характер не вийшла заміж, ніколи живучи в селі не тримала ніякого хазяйства, крім курей. Ніколи нікому не допоможе, лише вважає, що їй винні. Звісно, їй допомагають, бо таки стара людина. Але ніколи нікому не подякує. Я намагаюся порідше її бачити, хоча й розумію - бідна людина. Сама своє життя перетворила в ніщо.
Ось так.
Тому ми як батьки повинні зробити все, щоб не допустити такого у своїх сім"ях, не робити різниці між дітьми, зробити все, щоб вони виросли друзями, а не ворогами. Повірте, від нас як батьків залежить багато чого.
Ось давайте подивимося. Romashka_2009 пише: "Вона так старається, щоб в нього все було, шкодує його."
orestyk пише: "батьки завжди більше його любили,а зараз той хам пискує до батьків,звільнився з роботи,сидить грає ігри а мама жаліє його,і плаче одночасно".
Метелик пише: "в мене брат ніколи не знав обмежень (а особливо зараз коли в мене є сім"я а він сам без дівчини, то його мама ніби жаліє постійно):попав в аварію через дурість і розбив новесеньку з салону машину- не страшно зремонтуємо;тратить гроші на право і на ліво- це добре, поки молодий хай гуляє,;кожен день з іншою дівчиною-не біда він молодий....І так постійно"
І це лише деякі з цитат.
Висновок - батьки самі винні, а тепер пізно щось міняти. Ось і терплять насілдки свого "виховання".
А чому мають мучитися ще й інші діти? Чому хрорша людина має тягти на собі ще й паразитуючий за чийсь рахунок організм? Я вам, дівчата, дуже співчуваю. А порадити можу лише одне - тримайтеся від таких "родичів" по можли вості подалі. Ви не повинні через них ламати своє життя. Ви - це ви. А вони - це вони. Здоровий фізично і розумово парубок чи дівка завжди знайде за бажання спосіб вижити у цьому світі. Допомагати треба, а не вирішувати за когось ним же створені проблеми.
Якщо хтось зі мною не згоден - пишіть. Радо вислухаю вашу думку.
Відправлено 12 січень 2010 - 10:32

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
Відправлено 12 січень 2010 - 10:37
В мене із сестрою нормальні відносини, але є багато чого я вважаю, що їй дозволяють аж занадто - і ще одне найобідніше, те що вона нехоче чи невміє оцінити того, що їй дається, наприклад в мене ібльш менш порядна заробітна плата, і я стараюсь дати їй те що не можуть дати батьки, комп'ютерний стіл купила її реакція "нормальний", хоч якусь охоту проявилаб при його складанні і приєднанні комп'ютера розставлянні речей нічого, раз купила телефон моб., бачу знов хоче новий, немала хрестика золотого купила, ви неподумайте, я нежаліюся, вона в літі мені два місяці бавила дитину, але хочеться, щоб вона оцінила те що для неї робиться, а вона вважає, що так має бути і що їй ще погано живеться. Просто ми колись могли ходити на навчання до школи в університет і так неперебирали речами, а в неї усе на один сезон, а грощі так легко неприходять. Вибачайте. Але все ж вона моя сестра і найрідніша, яка б вона небула я її дуже люблю.
Відправлено 12 січень 2010 - 10:52
Тому вроджені характери - це так, проте більше залежить від виховання.
Відправлено 12 січень 2010 - 11:22
Відправлено 12 січень 2010 - 11:57
Дійсно, ми виросли в одній сім"ї, але абсолютно різні, та характери тут відіграли найменшу роль. Я завжди прагнула незалежності, а її навчили, що все можна отримати не напрягаючись. Мені так ніколи фінансово не допомагали, бо вже не мали можливості, адже все йшло на її сім"ю, хоч і часи в нас були досить важкі.
Відправлено 12 січень 2010 - 13:06

Допомога

Вокзал бачив більше щирих поцілунків, аніж ЗАГС. А стіни лікарні, можливо, чули більше щирих молитов, аніж церква