Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: затопило квартиру :((( - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

затопило квартиру :((( прорвало трубу в стіні Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Ukrajinochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 04 січень 2010 - 15:11

Може хто стикався з такою проблемою. Сьогодні пів дня ми тільки те й робимо що збираємо воду з підлоги... Ситуація наступна: прорвало трубу на рівні 6 поверу (ми живемо на 4), і водичка стікає прямо в квартири, до першого поверху включно. В нас та стіна по якій тече вода обкладена плиткою, АЛЕ під нею гіпсокартон, який вже просяк водою... Відповідно, ту стіну треба буде повністю переробляти... я вже не зважаю на мокрі килимові покриття та трішки вздутий паркет :((((
Підкажіть куди звертатись про відшкодування матеріальних збитків. я так розумію, що ми з сусідами повинні написати колективну заяву.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   elena0709 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 січень 2010 - 15:25

Ukrajinochka Для початку потрібно ретельно усе сфотографувати. Потім подати скаргу в жек з кошторисом для відшкодування. Якщо жек відмовить, робіть за свій кошт ремонт, але ретельно зберігайте усі чеки. Якщо жек не відреагує подавайте до суду. З фотографіями і чеками вам відшкодують шкоду через суд. :cray:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лі*Куся 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 січень 2010 - 15:30

Ukrajinochka, знайомі стикалися з такою ситуацією....невесело...але треба в першу чергу кликати з ЖЕКу сантехніків і начальство, бо на місці обов"язково має бути складений акт про аварійну ситуацію і нанесені нею збитки. Краще не зволікати.
Дуже вас шкода, але не панікуйте, тримаю кулачки!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalina850 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 січень 2010 - 16:12

Ukrajinochka неприємна ситуація але Вам обов"язково треба в жек повідомити. Лі*Куся правильно написала що треба щоб представник з жеку склав акт про завдані збитки...Тримайтеся....
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 04 січень 2010 - 18:22

першим ділом складайте акт затоплення. це має зробити інженер або майстер з жеку, але вони цього робити нехочуть.

тому кличете трьох сусідів з різних квартир і пишете акт затоплення в довільній формі-типу- такого то такого числа такого року в стіні між такимто поверхом прорвало трубу. і далі описується все що затопила вода, всі збитки. підписують цей акт ці всі люди, далі з тим актом пишете заяву в жек, копію акту додаєте.
далі таку ж заяву плюс копію заяви в жек і акт на міськвиконком і в адміністрацію вашого міста.
а далі ще копію і нову заяву в захист прав споживачів. Останніх жеки бояться, бо вони їх штрафують якщо вони не проводять поточний ремонт, тому пишіть ще й туди.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 січень 2010 - 18:54

Ukrajinochka, у нас лет 15 назад затопило квартиру (слесаря ж\ка спускалт воздух из систкмы центрального отопления и забыли закрыть кран-и у на по стенам с потолка текли ручьи и в ошем корридоре водопад по ступенькам был) приходили из жэка мастера составляли акты и нам тогда давали обои самые простые, но сейчас я думаю наврят ли тебе возместят всю стоимость ремонта, но часть возместить обязаны, нужно обязательно чтоб пришли представители из жэка и составили акт в двух экз.один чтоб у тебя остался, и чтоб указали срок в течении которого они возместят ущерб,и припугнуть судом
удачи!!
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   angelskipi 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 січень 2010 - 19:25

На періодично топлять вже 16 років,живем на 5-му поверсі,а топлять з 7,8 аж по 2 поверх.Лякай не лякай не розуміють люди що треба за топлатити.Та ще наш будинок не відноситься до ЖЕКу,маєм кооперативний будинок.Так що не знаю що то вже робити! :girl_angel:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ukrajinochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 січень 2010 - 23:22

Зі стіни досі тече :((( аварійна служба не приїзджала, зсилаються на велику кількість роботи... з коврами та паркетом ми розібрались, там не настільки все погано я як думала, а от стіна мене досі непокоїть... зовні ПОКИ ніяких проявів підтоплення, але, знаючи властивості гіпсокартону, я можу собі уявити який буде потім душок, як стіна почне пліснявіти. Зараз поставили тепловентилятор, щоб хоч трішки підсушувати в тих місцях, куди вода вже не потрапляє.
Ну і вопріс виникає, чи варто зараз писати якісь акти, якщо зовні все в шоколаді?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн