Є магазин з вживаними колясками на вулиці Ярослава Мудрого (район цирку), але на жаль я точно не знаю номера, але в газеті "ваш магазин" вони теж друкують оголошення і можна їх так знайти.
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
вживані коляски можна також купити напр., на Aukro, бачу там, ще не багато пропозицій, але замісяць-два криза змусить людей переглянути свої речі е продавати, що непотрібне.Я користуюсь таким сервісом в Польщі і часто там можна натрапити на потрібну річ в корисній ціні.
вживані коляски можна також купити напр., на Aukro, бачу там, ще не багато пропозицій, але замісяць-два криза змусить людей переглянути свої речі е продавати, що непотрібне.Я користуюсь таким сервісом в Польщі і часто там можна натрапити на потрібну річ в корисній ціні.
Є магазин з вживаними колясками на вулиці Ярослава Мудрого (район цирку), але на жаль я точно не знаю номера, але в газеті "ваш магазин" вони теж друкують оголошення і можна їх так знайти.
девочки-львовянке, подскажите пожалуйста адрес этого магазинчика :)
У темі про вибір візочків ще проскакували й інші точки... я бачила на Добробуті в кінці продуктового, біля майсерні по підгину штанів (ото координати написала, аж самій смішно!) :)
Є на Балатоні...не на самому ринку чи біля Сільпо, а по дорозі до парку/дит. лікарні на Орлика. Там три будки стоять: квіти/подарунки, секонд-хендівська і далі ремонт одягу. От у цьому секонд-хенді завжди бачу каляски, востання їх штук 6-7 було - є досить добрі, на вигляд як нові..є трохи зношені, але і ціна інша (бачила і за 250 грн.)....
Я ще бачила на Привокзальному базарі дитячий комісійний магазин, деякі речі сама туди здавала, правда там націнка на вашу ціну аж 40%. А де саме на Південному є комісійний магазин? А може ще хтось знає, де можна здати дорослі речі на комісію?
Я ще бачила на Привокзальному базарі дитячий комісійний магазин, деякі речі сама туди здавала, правда там націнка на вашу ціну аж 40%. А де саме на Південному є комісійний магазин? А може ще хтось знає, де можна здати дорослі речі на комісію?
На Південному ТК "Новинка" здається під номером 3. Ми там літом придбали дитячу каляску.