Сторінка 1 з 1
Допоможіть знайти лікаря в Тернополі!
Відправлено 26 грудень 2009 - 23:48
Дівчата з Тернополя!!! Допоможіть! Може, хтось підкаже координати, а ще краще номер тел., чи e-mail хірурга Івана Чонки? Знаю, що працює він в Тернопільському медичному університеті. Зараз їхати в Тернопіль можливості немає, але дуже потрібно спочатку по телефону чи мейлу йому описати ситуацію і почути рекомендації. Він запатентував лікуючі пов`язки від ран, які утворюються внаслідок хронічного варикозу, яких поки в аптеках немає. У моєї бабусі погіршився стан. Про лікаря прочитала в газеті. Підкажіть, як його знійти!!!
Відправлено 27 грудень 2009 - 13:17
Цей лікар працює в Тернопільській обласній лікарні в хірургічному корпусі у хірургічному відділенні на третьому поверсі,займається різними винаходами,діабетичними стопами та виразками на ногах,і ще оперує.Його координат я незнаю,але завтра у понеділок підійду до нього і розкажу про ваше прохання,так як я також там працюю.Завтра відпишусь.

Донечці-помічниці Вікторії 5 рочків 10 місців.Нашій сім"ї 7 років 4 місяці
Відправлено 27 грудень 2009 - 15:51
nadeжда, дуже вам буду вдячна за це. Моя бабуся втратила вже всяку надію.
Відправлено 28 грудень 2009 - 18:54
Gelena,як я обіцяла ось мобільний телефон:098-205-91-61.Лікаря звати Чонка Іван Іванович.Бажаю швидкого одужання вашій бабусі.

Донечці-помічниці Вікторії 5 рочків 10 місців.Нашій сім"ї 7 років 4 місяці
Відправлено 17 липень 2011 - 07:14
Gelena, хотіла поцікавитись чи допомогли вашій бабусі ці повязки і де ви іх купували? бо маємо в сімі таку ж проблему з трофічними виразками, і ніяк не можемо знайти ефективний засіб для лікування.
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога