Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Пологи. Боюсь... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 60 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Пологи. Боюсь... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 28 березень 2008 - 18:30

Це справді так страшно, як мені здається? :dance2: А як із сексом після народженяя дитини? Відчуття чоловіка та жінки змінюються? :36_3_2:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 березень 2008 - 20:42

Перегляд повідомленняmania4ka (28.3.2008, 18:30) писав:

Це справді так страшно, як мені здається? :dance2: А як із сексом після народженяя дитини? Відчуття чоловіка та жінки змінюються? :36_3_2:

Не думаю, що це так страшно!!! Коли проходиш тих 40 тижнів в очікуванні маляти то вже не страшить ніщо. А чого боятись, коли в голові ну коли ? Давай швидше? Ну чому не зявляєшся невже не знаєш як я хочу потримати тебе на ручках?...
Все після такого вже ніодні пологи не налякають
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 березень 2008 - 21:14

Це справді так страшно, як мені здається? :blink: А як із сексом після народженяя дитини? Відчуття чоловіка та жінки змінюються? :dance2:

Не знаю як Вам здається, але це не так вже і страшно як всюди описують :hang1: Декілька годин тих пологів пережити і перед Вами відкриється нове життя, причому в прямому смислі. До того ж щодо болі - деякі жінки пишуть, що це навіть приємно, сама таке в інтернеті побачила і здивувалась :36_3_2: Так що може Ви ввійдете до тої категорії жінок ;)
На рахунок сексу, то мені після пологів стало набагато приємніше ним займатися, чесно, відчуття якісь гостріші :wub: . І чоловік не жалується :sorry:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Juliette 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 березень 2008 - 22:07

Це справді абсолютно не страшно, якщо ти у деталях знаєш про всі етапи пологів, про свої можливі почуття на кожній стадії та про те, що, чому, коли і для чого стається.
Це я все із власного досвіду кажу. За місяць до пологів нарешті зібралася піти на курси для майбутніх батьків і безмежно вдячна дівчині до якої ми на курси ходили, бо на мій погляд вона розказувала це саме те, що треба знати про процесс пологів майбутнім батькам і розказувала саме так, як це треба робити - із поясненнями та медичнии обгрунтуваннями - чому відбувається саме те, що відбувається, саме так, а не в інший спосіб і що треба робити аби було правильно і легко і т.д. Так от після занять із нею, я вже не боялася ні перейм ні самих пологів (які до речі є фантистичним відчуттям, і абсолютно не болючим) і все пройшло тіп-топ - швидко, досить приємно (хоча перейми - це досить потужні відчуття, не можу сказати, що абсолютно безболісні, проте не аж такі як показують у фільмах) і я б хотіла це повторити.
Тому не бійтеся, набирайтеся знань, можете почитати книгу Грентлі Дік-Ріда Пологи без страху - досить корисно, мені сподобалося дуже. Успіху вам.
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маша 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 березень 2008 - 22:31

Перегляд повідомленнятатіка (28.3.2008, 21:42) писав:

Не думаю, що це так страшно!!! Коли проходиш тих 40 тижнів в очікуванні маляти то вже не страшить ніщо. А чого боятись, коли в голові ну коли ? Давай швидше? Ну чому не зявляєшся невже не знаєш як я хочу потримати тебе на ручках?...
Все після такого вже ніодні пологи не налякають

Дійсно, коли так довго чекаєш на своє ріднесеньке маля, то самі пологи проходять швидко. Потуги у мене були болісні, але чоловік був поруч і допомагав масажем, дякуючи курсам. Якщо підготуватися і допомагати собі, то все проходить легко, головне настроїтися.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   musia_79 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 28 березень 2008 - 22:42

Наші люди люблять полякати. Мені перед пологами такого понарозказували, що дійсно стало страшно! :dance2:
Якби я також не почала ходити на курси підготовки до родів і не читала багато літератури, то так би і продовжувала боятися. А насправді все зовсім не так! Головне, щоб поряд була рідна людина, яка підтримає своєю присутністю. Зі мною на пологах були і чоловік, і мама, тому спогади дуже приємні. А коли на тобі зразу ж після пологів лежить м'якенький, маленький, теплий клубочок і щось тихенько попискує, то забуваєш про все на світі... Що вже казати про біль - дурниці.
Бажаю успіхів! :36_3_2:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2008 - 09:28

Вот уж действительно нечего бояться. Читайте позитивную литературу, походите на грамотные курсы и просто решите для себя,что естественный,нормальный процесс и то,как он пройдет зависит только от Вас. Хотя достоинства хорошего врача тоже трудно переоценить. А боль...ну что ее бояться? это же не бессмысленная зубная боль, от которой только хуже становится, это боль,которая говорит вам,что ваша шейка открывается и организм готов выпустить на свет самое родное,что только может быть для вас в этом мире. Это просто "язык"вашего организма, он так вас настраивает на роды. И еще: в первый период родов ваша основная задача максимально отдохнуть и сохранить силы по максимуму. А вот во второй период вам нужно как следует ПОРАБОТАТЬ! да, именно поработать, выполнить все,что говорит вам врач. Вы же не станете бояться работы? :dance2: Удачи вам и легких родов!
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настёна 

• Дашулькина мамулька
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2008 - 10:17

Бояться, действительно нечего. Я думаю, Вы просто переживаетее, а не боитесь. Знание - сила! Читайте, общайтесь с позитивно-настроенными пузастиками и мамульками- это укрепит Ваш дух. Не слушайте глупых рассказов - что-то, бывает, описывают страсти-мордасти... А автор - здоровая мама со здоровым малышом. Делайте выводы. Обычно, такие истории пишут люди, для которых и заноза в пальце - смертельная опасность :crazy: После родов наступает огромное облегчение и безграничное счастье!!! Это самое значительное событие в жизни любой женщины. Настройтесь на то, что все будет отлично. Спланируйте свои роды - я так и сделала! Я родила отлично, без проблем- естественно. Всем желаю таких удачных родов! Всего Вам доброго! :36_3_16:
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2008 - 11:39

Дякую всім за такі теплі слова! Взагалі цей форум такий позитивний!Я ще не вагітна, але ми вже плануємо, для більшої інформаціїї я зависала на одному з форумів для вагітних і матусь. Я там такого начиталась!!! :shout: Таке враження що там зібрались тільки жінки з патологічними вагітностями і пологами!! :36_3_16: Я потім тиждень спати не могла, жахи снились! А ще подивилась фото пологів, особливо вражена не була, вже знала що й до чого, але подивившись чомусь причепилась думка. що чоловіку після такого не буде зі мною добре, буде олівець в стакані...Чи це не так? Звичайно, найголовніше, щоб дитинка була здорова і все було ОК під час пологів, але хочеться щоб все було ідеально у всій сім"ї... :crazy:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2008 - 11:53

Перегляд повідомленняmania4ka (29.3.2008, 11:39) писав:

але подивившись чомусь причепилась думка. що чоловіку після такого не буде зі мною добре, буде олівець в стакані...Чи це не так?

Ти знаєш, мій сказав що там навпаки тісніше стало... :crazy: Дивно, але факт :36_3_16:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2008 - 14:40

Дякую всім за такі теплі слова! Взагалі цей форум такий позитивний!Я ще не вагітна, але ми вже плануємо, для більшої інформаціїї я зависала на одному з форумів для вагітних і матусь. Я там такого начиталась!!! :shout: Таке враження що там зібрались тільки жінки з патологічними вагітностями і пологами!! :36_3_16: Я потім тиждень спати не могла, жахи снились! А ще подивилась фото пологів, особливо вражена не була, вже знала що й до чого, але подивившись чомусь причепилась думка. що чоловіку після такого не буде зі мною добре, буде олівець в стакані...Чи це не так? Звичайно, найголовніше, щоб дитинка була здорова і все було ОК під час пологів, але хочеться щоб все було ідеально у всій сім"ї... :crazy:

Ну якщо родити щодня, то може б і був олівець в стакані, але ж після родів через місяць-два все повертається на свої місця, а відчуття навіть загострюються.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Juliette 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2008 - 18:29

але подивившись чомусь причепилась думка. що чоловіку після такого не буде зі мною добре, буде олівець в стакані..... :crazy:

Ото правда, якщо щодня народжувати - то буде олівець в стакані :)))))
Дійсно, через місяць-два все повернеться на круги своя.... Неприємні відчуття можуть бути у тому випадку, якщо будуть розриви або ще гірше - розрізи. Для того, щоби не було розривів треба в останньому триместрі попити чай з листя малини і попросити чоловіка (можна і до вагітності і протягом всієї вагітності ;) ) робити тобі массаж проміжності із якимось маслом - оливковим, какао, або будь-яким іншим, робити вправи Кегеля і вміти розслаблятися - бо розриви з"являються від того, що під час пологів (коли народжується голівка ти відчуєш приємне інтенсивне тепло - це означає, що шкіра і м"язи гарно тягнуться) ти раптом лякаєшся цього тепла, бо думаєш, що зараз порвешся, напружуєш м"язи, вони дерев"яніють і ти дійсно рвешся.
Так от у цьому випадку дійсно певний час може з"являтися дискомфорт, але й він пройде через кілька місяців, тому не бійся - пологи не менш приємний процес ніж кохання і є так би мовити завершальною стадією циклу від кохання до дитинки :36_3_16:
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2008 - 22:06

Я також робила вправи Кегеля протягом усієї вагітності і в два останні місяці вагітності масаж олією зародків пшениці, тому і розривів ніяких в мене не було. Просто до пологів, як і до будь-чого іншого важливого потрібно ретельно готуватися. Коли багато знаєш і багато зробиш для успішних пологів під час вагітності, тоді все пройде "як по маслу" :36_3_16:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2008 - 10:21

Перегляд повідомленняmusia_79 (29.3.2008, 22:06) писав:

... два останні місяці вагітності масаж олією зародків пшениці...

Я нажаль про це незнала. Вправу Кегля робила, але розриви таки були. Можете детальніше про цей масаж написати?

Відносно страху, то він був на перших місяцях, потім ще кілька разів з'являвся, але взагалі боятись нема чого. В мене були розриви і зовнішні, і внутрішні, ще й дуже погано зашиті. Можлиов у тих, кому нормально шви накладають, справді за кілька місяців все нормалізується, а от у мене аж тепер через 11 місяців біль починає зникати.

А щодо "олівця в стакані", то в нас якраз була така проблема, що стало занадто тісно.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonechko 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 березень 2008 - 09:18

Щодо розривів, то багато чого залежить від того, як ви самі керуєте своїм організмом під час потуг. Бажано контролювати силу потуг, тобто намагатись не тужитись лишній раз самій, в інших випадках стримувати потуги, звичайно, потрібен помічник, який би підказував, коли що робити, в пологовому будинку цю функцію виконує грамотна акушерка.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 квітень 2008 - 11:44

Вправи Кегеля не робила, але розривів не було. Мабуть, залежить від організму.
А страху перед родами чомусь не було. Я просто хотіла поскоріше народити.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ляля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 квітень 2008 - 12:11

досі смішно: схватки кожні 2 хвилини, а я в перервах обговорюю з дівчатами з палати про "бій" Луценка з Черновецьким:sarcastic: . А там вже відкриття на 6 пальців
Головне, настроїтись на те, що все буде чудово, нарешті побачиш свого малючка. якби все було так жахливо, як дехто розказує, то ніхто не народжував би вдруге, втретє (а багато форумчан хочуть трьох дітей)
Р.S. а крім того, що не менш приємно, перестане боліти спина, набрякати ноги, зможеш спати на животику (що навіть корисно), ОДЯГНУТИ УЛЮБЛЕНІ РЕЧІ :yahoo: (не відразу)
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Pingvinka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2008 - 08:23

А я в пологах найбільше боюся уколів всяких і капельниць. Бо я від них вмліваю :yahoo:
А ще десь чула, що в мене може повторитися "сценарій пологів" моєї мами. Це правда? Бо мама і мене, і брата родила швидко так - через 2-2,5 години від того часу, коли вдома відійшли роди. А якщо в Києві пробки? :sarcastic:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonechko 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2008 - 08:43

Перегляд повідомленняPingvinka (2.4.2008, 9:23) писав:

А я в пологах найбільше боюся уколів всяких і капельниць. Бо я від них вмліваю :yahoo:
А ще десь чула, що в мене може повторитися "сценарій пологів" моєї мами. Це правда? Бо мама і мене, і брата родила швидко так - через 2-2,5 години від того часу, коли вдома відійшли роди. А якщо в Києві пробки? :sarcastic:

А ви не думайте про уколи і крапельниці, навіщо вони вам? Повірте в "сценарій" пологів вашої мами, судячи по вашим словам, вона народила легко і швидко. От і ви настроюйтесь на найкращий сценарій! :hang1:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   noti84 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 14 квітень 2008 - 16:05

привіт всім мене звати Наталя.
Мені народжувати десь з дня на день боюсь страшенно.Вже сьогодні 40 тижнів і завтра кажуть лягати в роддом---а я так боюсь шо не можу ні їсти нв пити---порадьте що небуть!!!! :36_13_5:
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 60 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів