Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: чим тебе "взяв"твій чоловік - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

чим тебе "взяв"твій чоловік чому зі всіх кавалерів ти вибрала ЙОГО Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 22 грудень 2009 - 18:11

шановні модератори якщо є така тема зєднайте чи перенесіть.

Якщо ні то пропоную тут ділитись спогадми про те чому ви вирішили провести решту життя з чоловіком прізвище якого ви зараз носите(чи він ваше).Чим він був кращим від всіх ваших поклонників
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NatalkaPo 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 грудень 2009 - 18:54

Я закохалась в свого чоловіка з першої розмови. Це чоловік моєї мрії. Абсолютно все, про що я мріяла - від зовнішності, до характеру - втілилось у ньому. Він дуже цікава і розумна людина. 5год. розмови з ним - пролітають як 5 хв. Він дуже ніжний і турботливий чоловік і батько, дуже відповідальний, Найбільше, що мені подобається в ньому - це відвертість, не боїться говорити правди, якою б вона не була.
Дуууууууууже його люблю!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Jolia 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 грудень 2009 - 18:55

мій мене піймав на гачок, тим, що був дуже скритий і замкнений у собі. Я знала що він дуже сильний (а для мене у мої 15 років це було дуже важливо.), і має якісь досягнення в спорті. Та він ніяк не коловся і був дуже скромний. Ось це мене і "взяло" я дуже хотіла розкусити того "горішка", бо всі інші мої кавалери намагались навипередки розказати про всі свої "досягнення" і про модних, впливових знайомих. Ось так ми з чоловіком з 15 років разом і нерозлучні. П.С. він і досі в певних ситуаціях залишився стриманим і таємничим :search:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 грудень 2009 - 19:07

а я в якийсь момент свого життя відчула що хочу замуж.Тоді до кавалерів почала придивлятись через призму"а який то буде муж".Коли зустріла свого Валєрчика то зрозуміла-я його нікому не віддам.Він буде мій.А чоловік до цих пір впевнений що то він мене вибрав :search: .Взяв мене тим що був дуже схожий на тата.А тато для мене-майже ідеал чоловіка
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   saniaw 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 грудень 2009 - 19:10

Ніби просте питання. Але таки не зовсім просте. Я досі не знаю, чим мене "взяв" мій чоловік. Я б сказала інакше: я з ним попри його старання. З першої хвилини нашого знайомства він вів себе дивно, як на мене. Був дуже метушливий, потім дзвонив по сто раз на день. Одним словом, мене така поведінка наполеглива завжди в кавалєрах лякала. А він чомусь не злякав! Навіть навпаки! Можливо, тим, що саме так поводився, бо якби відпустив хоч на мить, то втратив би, напевно. А уже потім збагнула, який він чудовий, веселий, ніжний, надійний і, звичайно, вроду його я "зацінила" відразу.
Тому і впевнена, що є доля.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Oxana21 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 грудень 2009 - 19:40

Через тиждень після знайомства - ми знали, що ми дві половинки одного цілого. Такого чоловіка я не зустрічала. Він мене взяв 100% відданістю, увагою. Я зрозуміла, що це таке, коли ти займаєш дуже особливе місце в чийомусь житті. Це людина, яку не потрібно було змінювати чи підстроювати під себе. Просто це ідеальний чоловік для мене.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalina850 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 грудень 2009 - 20:23

З майбутнім чоловіком познайомилися через інтернет, тому побачивши його фото, якесь було дивне відчуття, таке близьке і знайоме обличчя, я довго роздивлялася фото Але фото бувають обманливі. коли ми домовилися про побачення і я підходила до вказаного місця то побачила молодого чоловіка і мені так захотілося щоб це був саме він... Так і сталося)))) Мрії збуваються.. І з кожною хвилиною нашого спілкування я розуміла, що закохуюся і хочу щоб це тривало вічно..Він дійсно є моїм принцем, саме таким чоловіком і батьком нашої дитини, яким я собі уявляла.....
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nesmiyana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 грудень 2009 - 20:49

в нас було все дуже просто. з чоловіком познайомились на роботі. він звільнився, а десь за місяць ми почали зустрічатись. зайве говорити, що він розумний, освідчений, не ділить роботу на жіночу і чоловічу - береться до будь-якої,- дружелюбний, добрий, шалений, підірваний, цікавий,... на той момент я жила з одногрупницею і нашим добрим товаришем на квартирі. склалося так, що ми (дівчата) працювали до пізна, а хлопці звільнялися швидше. ото вони зустрічали нас обох з роботи, забирали в нас із рук усі речі і ми парами йшли до нас додому - пара хлопців і пара дівчат :cray: :wub: . по приходу домів хлопці готували їсти, прибирали, прали, складали,... дівчата за той час милися, перевдягалися, відпочивали,... дружно вечеряли, хлопці знову прибирали, а тоді дружно відпочивали. отакою постійно турботою вони нас і взяли. друзі одружилися за пів року, а ми за півтора. в такому ритмі живемо і досі, чого й усім бажаємо :air_kiss:
My Signature
Зображення
З народженням дітей у домі зникають порядок, гроші, спокій та безтурботність... і з"являється Щастя.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лелечка 

• Вихор ідей
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 22 грудень 2009 - 22:23

А мій чоловік "взяв" мене наполегливістю, але ну в дууууже спокійній формі.А ще більше мовчав, аніж хвалився. Хоча я зразу побачила, що там все не так просто і "хвалитися" було чим...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   vitalinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 грудень 2009 - 11:40

почуттям гумору, прямотою, відвертісю.
він був якийсь щирий такий, не так як хлопці на побаченнях - хотять показати з себе більше ніж вони є.
Почали з дружби - зікінчилося сім'єю :28_4_9:
My Signature
я вірю в дива
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Melpomenh 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 грудень 2009 - 12:02

Добротою, розсудливістю, скритою пристрастю!!! :28_4_9:
My Signature
Зображення

Слінгоконсультую http://www.malecha.o...нгоносіння.html
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   -=Чуча=- 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 грудень 2009 - 14:08

Мій чоловік "підчепив" мене своєю впевненістю, добротою, розумом (хвалити можу довго)....але впершу чергу, що привернуло мою увагу - його нік. Мене так і тягнуло до нього, як загіпнотезована :yahoo: )))) А познайомились ми в інтернеті))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 грудень 2009 - 14:10

мене привабив увагою, поглядами на сімейне життя, ставленням до мене! та й люблю я його дуже-дуже сильно!
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ptaszka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 грудень 2009 - 14:24

Мій чоловік в моральному плані сильніший за мене і нічого не боїться - зламати його дуже важко. Довго я такого шукала, але не знайшла... поки він сам мене не знайшов. Слабких чоловіків навалом, принаймні мені вони завжди траплялися і сильно мене розчаровували. Сильних - дуже мало! Особливо таких, що готові з однією жінкою пройти і перетерпіти все в житті, не опускаючи рук, не лякаючись нових труднощів, підтримуючи і плекаючи свою сім"ю весь час. І постійно захоплюватися своєю дружиною, якою б вона не була, бо завжди пам"ятає той день, коли дав клятву бути лише з нею. Я свого чоловіка просто обожнюю - він найкращий! і дуже цікавий - з ним скучно ніколи не буває ;)
My Signature
Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 грудень 2009 - 14:33

Я з першого погляду зрозуміла, що це моя половинка, не знаю чому, а ще він був наполеглевий, романтик, уважний, добрий, розуміючий, і такий цікавий і не схожий на інших, самий-самий, одним словом МІЙ, правда, він про це навіть і не здогадувався, і ще дуже-дуже довго добивався
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 грудень 2009 - 14:37

згадала саме головне - -що він справжній чоловік, на якого завжди можна покластися, опертися!
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 грудень 2009 - 14:49

чим "узяв" чоловік- навіть не знаю. по всіх законах логіки ми не повинні були навіть зустрітися, не те,що бути разом: різні стилі життя до знайомства, різне коло спілкування, значна різниця у віці, абсолютно різні... Але це, мабуть, те,що називають "долею", "внутрішнім чуттям",бо і жити почали разом майже одразу.Ось так і живемо уже 14 років.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nataly_diz 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 грудень 2009 - 15:06

коли він прийшов до нас у школу,я на нього зовсім не звернула уваги....хіба,відмітила про себе ,що в хлопчини гарні голубі очі
потім він з"вився поруч6я іду з подругами додому-він поруч,я на підготовчі курси-він там також"нарісовался",я з хлопцями на дискотеці-він також тут і запрошує вперто на танець.... я із своїми організаторськими замашками почала організовувати Новорічні святкування:дискотека і т.п.І тут я його побачила!!!!!!Він ТАК танцює!!!!!!!....Майкл Джексон,КАР-МЕН ..... :i_am_so_happy: Усьо....я улюбилась....останній удар,була дискотека...він притарабанив з дому "МАЯК"і касети- всю дискотеку"витягнув на собі"-був ДІ-джеєм!Ну,і в Новорічну ніч ми опинились разом ......... :yes: :36_1_63:
My Signature
Зображення
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Орислава 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 13:13

Спочатку мені сподобалась його зовнішність, тому пішла з ним на каву. Він виявився дуже цікавою людиною... і я захотіла завжди бути з ним...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata_war 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 січень 2010 - 13:23

Як я побачила свого чоловіка, я навіть не думала, що ми будемо разом. "взяв" він мене своєю добротою до інших. Але чесно кажучи, тепер його доброта мене дратує, бо люди цього не цінують та ще й вилазять на шию. :diablo:
My Signature
Зображення
Трудно быть скромной, когда ты лучшая...
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів