А чому вам не підходить "Айболить" я хотіла помалювати там шкіряну сумку. У них погано малюють?
Фарбують нормально, але сьогодні заходила, а там нікого немає (мається на увазі жіночки, яка сидить на фарбуванні шкіри). Якийсь хлопчина питає за нею в майстрів навпроти, ті розводять руками мовляв не знаємо, не було сьогодні. Той хлопець ще з 17 числа не може забрати свою куртку. От я і передумала йти в "Айболить".
Той єдиний, за ким я почну бігати, буде кричати мені "Наздоганяй, мам!"
Нещодавно виникла анологічна потреба, потрібно було перефарбувати шкіряне пальто(світла шкіра), знайшла неподолік від себе майстерню, результатом дуже задоволена, пальто придбало новий вигляд,хоча вже думала викидати, тепер одягаю його із задоволенням. Спробуйте, раджу, майстерня знаходиться за адресою - Чорновола 59 будинок побута Ювілейний.
Я недавно фарбувала в хімчистці на Науковій в Сільпо. Біла куртка, з перламутром - відновили повністю колір. Я задоволена. Думала зроблять просто білу, без відливу, але ж ні - зробили як нову.
А може хто порадить, де краще поміняти(перешити) замок до куртки шкіряної, куртка-нова, а вже почався розходити замок чи то тільки "бігунок"треба поміняти або сам замок, щоб зробили акуратно? Дякую!
мені тато завжди малює. Буду їхати перед святами до батьків то знову дам йому помалювати, а може і сама до того часу помалюю. Так набагато дешевше, купляєте тільки фарбу і рукавиці(бажано) тай за роботу. Успіху Вам
я теж не вірила в самостійне фарбування, але переконалась - результат не гірший за фірмовий!!
щодо професійного фарбування - колись носили в ремонт одягу на Городоцькій (в районі костелу) - теж гарно роблять!
Повідомлення відредаговано LANYSKA: 11 квітень 2011 - 00:37
Раз в житті дають людині крила,раз в житті ти можеш відірватись від землі,і вже коли піднявся, то не зупиняй політ!
Я чоловікові фарбувала фарбою Саламандра. Вона з розпиленням. Повішала куртку на вішаку,розпилила фарбою рівномірно, ще трохи повисіла на вішаку щоб підсохло і все. Правда фарбувала на балконі, щоб в квартирі не було запаху.
Плевать я хотела на чёрные полосы жизни... будем их белить!
На Сихові в районі Хоткевича біля школи гарно роблять з досвіду пишу-підрізають,шиють,фарбують ідеально шкіру,і ціни помірні.
Счастье-это мягкие, теплые ладошки.
За диваном фантики, на диване крошки.
Что такое счастье - проще не ответить.
Счастье есть у каждого - у кого есть дети!!!