Я виросла в звичайній родині з звичайним матеріальним статком. Та батьки з дитинства мене привчали досягати всього самій. Хочеш мати? Май, але придумай сама як і де взяти, при тому не вкради і не обмани!!! Так коли мені хтось давав гроші на цукерки, я збирала, щоб купити щось інше чи піти на дискотеку...
Я поїхала навчатись, там почала робити реферати, курсові для першокурсників так заробляла гроші. А ще торгувала косметикою, передвиборчі агітації і все таке - то було не багато та на гульки в місті вистачало. І на те щоб не обділити себе морозивом чи парфумами теж...
Далі поступила на залчне сама і навчалась безплатно, паралельно працювала - так тяжко було бо жила на квартирі і без допомоги :( Все купувала сама. Тепер я заміжня та нічого не змінилось ми з чоловіком не маємо ніякої фінансової допомоги і надалі. А іноді коли чуєш від подруг нам дали нам подарували ....
Та, я власне не проти такого життя вже звикла покладатись на себе і мені тепер так лекше, та всеодно не хочеться, щоб мої дітки так виросли!!! Не довподоби мені то. А з іншої сторони звичка що за тебе все роблять теж не приємна, не хочу щоб були ледащими і не знали звідки копійка береться!!!
Зараз впринципі я таки потураю своїм діткам і те вам і ось те... А вони звикають, та не можу забрати чи не виконати їх прохання, з усіх сил рвусь щоб вони мали не менше ну і не бульше чим остальні...та чи цінять вони те???
На мій погляд жорстке виховання в матеріальному плані це добре та й силувати і теранити не хочеться... Короче стою на роздоріжжі і терзає мене питання що робити та як виховувати вже не перший місяць, бо боюсь розбустити і виростити ледацюг
згляд на это, очень было бы интересно узнать как вы к этому оноситесь!!!??? radostj

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках