Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Дітки-2005 :) - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Дітки-2005 :) усім батькам малят-2005! усім іншим також раді :) Оцінка: ***** 2 Голосів

Користувач поза мережею   наденька 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 26 березень 2008 - 13:34

Зайшла на гілку "ровесники" і ...не знайшла там ровесників (отакий каламбур:)). Невже немає на форумі малюків 2005? :cray: Ні, ну звичайно ж цікаво з усіма спілкуватись, але хотілось би так би мовити в "нашому часовому просторі" віднайти друзів-ровесників :cray:
Так що пропоную усім батькам малят-2005 писати сюди!!!!
Наша донечка Софійка народилась 8 листопада 2005 року. Ніби і недавно, а вже така велика!!!...вчора сказала татові по телефону: "папа, знаешь какие у меня на вечер планы?- ты прийдешь и я буду с тобой общаться!" - так що вже все серйозно! І взагалі в нас тепер дуже цікавий вік - рольові ігри-магазин, лікарня, школа - все це обов"язково і кожен день. І книжки дуже любить читати.Ще дуже любить мультики, але тут я намагаюсь обмежувати. В садочок ми не ходимо, тому у все бавимось з мамою. Але я вже бачу як їй не вистачає спілкування з дітками тому з наступного місяця плануємо ходити у дитячу християнську студію "перлинка" - там 2 рази в тиждень, здається по 2 години заняття.
My Signature
Зображення Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 квітень 2008 - 22:32

як це не дивно, видно ми одні такі на форумі яким 2 рочки. :36_3_17:
жаль! хотілось компанії :36_3_16: :36_3_18:
My Signature
Зображення Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 квітень 2008 - 21:40

Потроху вчимо букви. Показую Соні букву У. Вона питає "мама, а на кого буква подібна?", поки я намагаюсь придумати доречну і наглядну відповідь , доня говорить "Вона подібна на верблюда...Бо він великий і страшний..." :acute: :acute:
Ми вже почали ходити в ту розвиваючу студію. Нам подобається. Єдине що я виявила - ми там наймолодші - всім діткам по 3- 3,5 рочки, а нам тільки 2,5... Але начебто Соні подобається, а це головне ;)

P.S. Не втрачаємо надіїї побачити в цій темі ровесників :shok: :wacko3:
My Signature
Зображення Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 квітень 2008 - 07:47

Привіт. Моя найменшенька теж з 2005, 1 липня. Напевно, всі діти у цьому віці дивують своїх батьків - здається, вчора приїхали з пологового будинку, а сьогодні твоя дитина уже якісь "філософські" речі видає. Правда, говорить наша Ярослава погано, але це діло наживне. Поки що їй, крім нас і няні, нема з ким спілкуватися, тож наші улюблені іграшки - пазли і комп"ютерні ігри-розвивалки. Ну і книжки, звичайно.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mary 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 квітень 2008 - 08:45

Доброго дня! Наша доця також називається Софійка. 5 серпня 2005 року народження.
в садочок ми ходимо з травня місяця 2007 року.
Щоправда садочок не в усьому йде на користь.
Їй звичайно ж подобається в садочку. При чому ще пів року тому вона туди не йшла а летіла. я не встигала вранці в роздягалці її перевдягнути - так вона рвалася до діток. Тепер стала старша і розуміє що з мамою краще. Але бажання ходити в садочок не минуло.
З садочком нам пощастило. Непогані вихователі, басейн, малювання, танці, фізкультура, читають багато - займаються дітьми доволі серйозно. Самі вихователі доволі відповідальні і ставляться до малечі як до своїх дітей.

Доця дуже любить читати книжки. Вже рік і три місяці розказала практично повністю перший віршик. Має гарну память і уяву.
Але проблема полягає в буквах. Вона їх навмисно не хоче фіксувати в памяті. Схоже їй це не цікаво. Я не наполягаю, бо впевнена, що всьому свій час...

Дуже приємно, що на сайті зявилась ТАКА тема!!! Дякую.
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 квітень 2008 - 11:47

УРРРРРРРРРЯЯЯЯЯЯАААААА!!!!!!!!!! Ми не одні :) :) :)
Вітаємо! Дуже раді вас бачити!

Наша Соня десь тільки 2 тижні як почала реагувати на букви, а то просто не хотіла про них слухати :), хоча в подруги хлопчик на місяць старший знає вже всю абетку. Кожен розвивається дуже по своєму. Зато наша знає вже практично всі кольори, та ще й з відтінками :)

ясочка, а які саме розвивалки ви бавитесь, ми ще не пробували, мені здається що Соня ще сама не зможе бавитись ?
My Signature
Зображення Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 квітень 2008 - 13:57

у нас є подружка, теж Софійка, народжена 3 листопада 2005 року на сьогодні вона читає по складах. самостійно. їй це приносить море задоволення. вона в садочок пішла минулої осені. щодня приходить додому і починає "муштрувати" маму аби та перевіряла чи правильно Софійка читає. Дитинка просто супер. видає цілі фрази англійською.
у неї цілий диск передач "Філі" (наші старі радянські мультяшні герої - передачки англійською мовою). також вони користуються вже давно диском вундеркіндер з пелюшок!!! я цю тему підіймала на форумі але скачати дану програмульку мені все ж не вдалося. і для зустрічі з форумчанами і обміну дисками ЖАХЛИВО, але часу не знаходжу...
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 квітень 2008 - 14:05

Ми теж маємо ці передачі з Степашкою і Фільою, а ще дивимось мультики на англ мові, і книжечки дитячі я їй читаю на англ., але поки що не бачу особливих "успіхів", знає вона слів 10-15 на англ. Я впринципі не ставлю собі за ціль навчити зараз говорити англійською, скоріше все це роблю для загального розвитку і щоб пізніше було легше англ. вчити :)
My Signature
Зображення Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 квітень 2008 - 14:36

Звичайно ж ви праві розвивати дитинку треба. якраз зараз ще поки немає трьох років вони як губка: все що почують чи побачать - всмоктують миттєво...
надзвичайно цікавий і шкідливий вік. все треба знати і спробувати... я в захваті
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 квітень 2008 - 14:36

у нас ще є двоюрідна сестричка Вікуся - 4 квітня 2005 року народження. вона затята художниця. малює все що бачить і доволі вдало. любить фарби, олівці... читати не любить. шкодуха ще та. вони коли вдвох, то одна одній на вушко - змовляються, кажуть яку шкоду зробити ( н.п. піди і візьми, там на столі лежить те і те, поділимося...)
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 квітень 2008 - 14:48

ого! моя малеча трохи замало спілкується з дітками тому до такого ще не здогадується :), але думаю чекати не довго :)
а малювати фарбами ми теж дуже любимо. Буквально тиждень як пробує розмальовувати фломастерами, а то все фарби й фарби....
Правда малювати вона не дуже любить - більшке розмальовувати розмальовки, я їй друкую на окремих листочках (вона сама на компі показує яку їй роздрукувати зараз :) )
My Signature
Зображення Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яшма 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 24 квітень 2008 - 13:35

І ми з 2005 року, але з лютого місяця, так що Соломійці вже 3 роки минуло. Ходить в садочок 2-3 рази на тиждень. Теж хотіла поводити їїна якісь розвиваючі заняття. В перлинку (це на Лемківській?) ми не попала, кожен раз як збирались піти на пробне в малої нежить починвся. Пішли в палац Хоткевича на танці - мені заняття сподобались, а малій не дуже.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 квітень 2008 - 13:39

як мені здається Львів чудове місто в усіх значеннях. я його дуже люблю.
якби ми жили у Львові то однозначно, я спробувала б водити Софійку в якусь групу катехизу, або в недільну школу. при Львівських церквах це доволі поширено. та й церков у Львові не бракує.
здоровячка Вам і Вашим діткам
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 квітень 2008 - 19:04

Перегляд повідомленнянаденька (23.4.2008, 15:48) писав:

ого! моя малеча трохи замало спілкується з дітками тому до такого ще не здогадується :), але думаю чекати не довго :)
а малювати фарбами ми теж дуже любимо. Буквально тиждень як пробує розмальовувати фломастерами, а то все фарби й фарби....
Правда малювати вона не дуже любить - більшке розмальовувати розмальовки, я їй друкую на окремих листочках (вона сама на компі показує яку їй роздрукувати зараз :) )

Наденька, маю до Вас таке питання - де, на якому сайті, якщо звісно ж Ви знаєте, можна знайти кантинки для розмальовок?
А то в житті, реально не вистачає часу, щоб десь, щось цікавеньке купити. Я звичайно намагаюсь для всього знайти час, але як виявилося я не бетмен, і не можу побувати всюди і все встигнути.
якщо щось знаєте з приводу таких цікавеньких дитячих сайтів, поділіться будь ласка інформацією. ми з донею будемо вам вдячні :wacko3:
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 травень 2008 - 12:39

Дуже дякуємо наденька. Ми скористалися вашими підказками і тепер моя малеча просто щаслива. Це ж можна розмальовувати до несхочу. Ми так і робимо. Роздруковуємо відразу з добрий десяток малюнків. Звичайно ж в процесі не закінчуємо жодного але на кожному обовязково поставимо свій афтограф.
А тепер, коли вже трохи потепліло, ще й ходимо в парк вечорами годувати голубів. Їй це дуже подобається. А як ваші справи? Що ви новенького робите?
А, ще забула, тепер, коли мені треба попрацювати за компютером і доця в цей час не спить, то вона вмить прибігає і кажи "мама пусти мене до компютера, мені треба попрацювати. дуже багато зайчиків треба знайти, ще дещо намалювати".
Така вже пані.
А днями в неї не виходило хустинку з голови зняти (зачепилася за коски) то вона висунула геніальне рішення - треба ножичками відрізати!!!
Я не знаю чого чекати далі. :) :)
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 травень 2008 - 14:26

Ой-йой...ножничками - це серйозно :rofl:

У нас більшим попитом користуються білки а не голуби :D , при чому коли їдем годувати їх в парк, Соня кладе під дерево горішок, а білочка одразу не хоче спускатись - тоді Соня вертається, горішок забирає зі словами "мама, білка не хоче, я сама його з"їм" :wacko3:
На рахунок розмальовок -дуже рада що вам сподобалось. Я хотіла відправити вам на мейл наші, але вони не хочуть відправлятись цілою папкою (напевно я не вмію :child_ 09: ), а по одному малюночку - ду-у-у-же довго буде :diablo:
До речі, я зрозуміла що доці краще роздрукувати 2, максимум 3 малюнки - тоді вона домальовує до кінця, а якщо багато-в неї очі розбігаються і на кожному малюнку получається 2 рисочки максимум :D . Тому петер ми вчимося ще й рахувати :) - коли прибігає з криком "роздрукуй" - я кажу " тільки 3" і вона вибирає собі 3 штучки :drinks:

З комп"ютером ми теж "працюємо" - просимо скачати нам в інтернеті новенький мультик, або включити пазлики складати. А недавно сидить в кімнаті, поруч стіл з комп"ютером, і екран переходить в сплячий режим - тобто стає чорним, доця кричить мені на кухню " мама, іди швидше, в тебе інтернет виключився!" :good:

Яшма , до речі в Перлинку можна прийти з будь-якого місяця, якщо я не помиляюсь, ми ось місяць назад прийшли - тобто фактично в середині навчального процесу :D , це ж не школа, там ще немає строгої програми. А ви десь в тому районі живете?

Ясочка, за вашою порадою спробували ігри он-лайн для найменших, дякуємо :ireful: , Соні так сподобалось, сама вона ще звичайно мишкою водити не може, але нам дуже цікаво напрклад всякі логічні ігри грати - вона мені пальчиком показую що куди ставити, або відкривати і т.д. - а я мишкою роблю. Так що в нас нова розвага з користю :dance2:
My Signature
Зображення Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 травень 2008 - 16:39

Сьогодні доня прийшла з садочка, стала попід стінкою в коридорі і так "глубокомисленно" і серйозно заявляє: "Я нечемна дівчина..." пауза і далі "але ж ще молода дівчина, я виправлюсь".
Думала, що впаду. Сміх та й годі :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ріна 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 17 травень 2008 - 14:59

Доброго дня!В мене донька Софія-01.02.2005 народилася!Дуже цікаво б поспілкуватися з батьками таких самих сонечок! :child_ 06: Софійка в садочку з 2006 року,влітку спробували ,щоб мама 1 вересня вже працювала.Донька цікавиться усім)))вже питала-чому вона не хлопчик та куди поділась їжа в животику)Розмальовки та книжки-фарби та пластилін-мовчу вже про клей та крупу)))-мама тільки встигає за інтересами)Дуже рада,що знайшла тут багато книжок!Але сама велика проблема у нас зараз-казки та віршики українською..щоб були зрозумілі для 3хлітки.В неті трохи знайшли,в Пізнайко вибираємо,і ось недавно знайшли Хрестоматію для читання від 2 до 6.
Мульти я намагаюся обмежувати,і пропоную дивитися радянські-більш зрозумілі та добрі,ала добре дивиться і про Крота -словацький,здається мульт.І комп також під контролем-ігор багато,ала ж здоров"я важливіше...
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 травень 2008 - 15:46

Привіт, Ріна! Раді вас тут вітати :) !
Щось у нас тут мало що ровесники, та ще й переважно Софійки :) :) :)
В нас теж зараз дуже актуальне питання з книжками, ми читаємо і українські і російські книжки, але мені особисто народні казки не дуже подобаються (щось там постійно хтось когось вбив або обдурив :( )
Зараз подобаються оповідання Сутєєва російською мовою. А ще недавно купили хорошу книжечку українською - "Добре зернятко-гарні сходи"видавництво Веселка, 2007 р. видання - це повчальні оповідання і віршики.
My Signature
Зображення Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ріна 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 20 травень 2008 - 11:47

Я й не очікувала,що Софія буде модним ім"ям :ireful: Але ж приємно все одно-навколо багато маленьких сонечок :girl_angel: А наша дівчинка тут створила невеличку проблему-стала ходити навшпиньках дуже часто....водили по лікарях-кажуть-мине...Може хто знає про таку проблему-розкажіть-до якого часу все це минає?
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів