Ой-йой...ножничками - це серйозно
У нас більшим попитом користуються білки а не голуби :D , при чому коли їдем годувати їх в парк, Соня кладе під дерево горішок, а білочка одразу не хоче спускатись - тоді Соня вертається, горішок забирає зі словами "мама, білка не хоче, я сама його з"їм"
На рахунок розмальовок -дуже рада що вам сподобалось. Я хотіла відправити вам на мейл наші, але вони не хочуть відправлятись цілою папкою (напевно я не вмію

), а по одному малюночку - ду-у-у-же довго буде
До речі, я зрозуміла що доці краще роздрукувати 2, максимум 3 малюнки - тоді вона домальовує до кінця, а якщо багато-в неї очі розбігаються і на кожному малюнку получається 2 рисочки максимум :D . Тому петер ми вчимося ще й рахувати :) - коли прибігає з криком "роздрукуй" - я кажу " тільки 3" і вона вибирає собі 3 штучки
З комп"ютером ми теж "працюємо" - просимо скачати нам в інтернеті новенький мультик, або включити пазлики складати. А недавно сидить в кімнаті, поруч стіл з комп"ютером, і екран переходить в сплячий режим - тобто стає чорним, доця кричить мені на кухню " мама, іди швидше, в тебе інтернет виключився!"
Яшма , до речі в Перлинку можна прийти з будь-якого місяця, якщо я не помиляюсь, ми ось місяць назад прийшли - тобто фактично в середині навчального процесу :D , це ж не школа, там ще немає строгої програми. А ви десь в тому районі живете?
Ясочка, за вашою порадою спробували ігри он-лайн для найменших, дякуємо

, Соні так сподобалось, сама вона ще звичайно мишкою водити не може, але нам дуже цікаво напрклад всякі логічні ігри грати - вона мені пальчиком показую що куди ставити, або відкривати і т.д. - а я мишкою роблю. Так що в нас нова розвага з користю