Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Роздратована вагітністю - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Роздратована вагітністю Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 26 березень 2008 - 10:52

Кілька разів доводилося спостерігати цікаву ситуацію: двоє людей дуже люблять один одного, ніколи не сваряться, не називають одне одного образливими словами. Коли ж вона вагітніє, стосунки стають протилежними: постійні сварки, ображання один одного, напруга.
Як ви думаєте чого в деяких сімях теке відбувається?
Бо я схильний вважати, що через відсутність сексу під час вагітності, що спричинене різними ситуаціями, іноді навіть цілком обєктивними - лікар забороняє.
Бо секс таки розряджає людей, робить їх добрішими, якщо можна так сказати!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2008 - 14:42

Це все гормони. Пройде згодом.
Не кожна жінка може зразу з радістю сприйняти вагітність. Завжди є якісь побоювання, невпевненість у своїх силах, у чоловікові, який би він коханий не був. Тут просто треба її підтримати, дати виплакатися, пожаліти, як дитину.
А секс звичайно дуже важливий, але коли не можна займатися сексом, можна просто полежати обійнявшися (самі через це пройшли). Зате потім усе чудово.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2008 - 14:58

просто під час сексу ми виплескуємо стільки емоцій. А коли немає розрядки, коли всі ємоції лише накопичуються вони шукають точку вияву, й якщо їх не проявляти (бажано на щось позитивне) в один прекрасний, а то й не дуже, момент вони починають бити фонтаном, - як результат роздратування, злоба, й навіть хвороби на перших стадіях. Якщо немає сексу, треба наповнити життя чимось приємним (хоча що може бути приємнішим за секс з коханою людиною?), щоб ємоції мали свій вихід. щоб не накопичувались і не шкодили.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2008 - 15:06

А ті, що мають секс не сваряться? Не думаю, що справа в цьому, ну хоча б так: не тільки в цьому. Думаю сварки через те, що у жінки дуже змінюється світосприйняття. А для чоловіків вагітність коханої - дуже щаслива, добра подія, але не більше... У нього нічого кардинально не міняється. Чоловік, як правило, емоційно, психологічно не встигає за жінкою, не встигає "перезагрузитись". :)Раніше, до вагітності, чоловік та жінка - одне ціле, із спільними інтересами, девіз - живемо один для одного. А з вагітністю мозок жінки переналаштовується вмить, вона вся в майбутньому, вона ніби починає "закріплюватись" у житті, переключає увагу на себе та майбутню дитину. Розуміючи, що тепер вона і тільки вона, врешті решт, відповідальна за дитину, за її життя і майбутнє. А чоловік все ще живе вчорашнім днем, вчорашніми пріоритетами. Найбільша претензія до чоловіків в таких випадках з вуст жінки : "не розуміє..."
Вихід? Жінкам, мабуть, треба залишити в спокої чоловіків, все одно не зрозуміють:) А чоловікам - спробуйте відчути себе вагітними:)
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 06 квітень 2008 - 08:32

В мене сильної загрози переривання вагітності не було, ну в тому розумінні, що в лікарню не ложили. Та лікар говорив щось подібне, але ми його не слухали і насолоджувались приємною справою до останніх днів :ireful: Нічого страшного в тому не було :blush: , хоча спочатку пару тижнів мені здавалось, що в нас секс в трьох :36_3_16: і то є якесь збочення! Ну нічого згодом зникло те безглузде відчуття :nyam2:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 квітень 2008 - 16:16

Хотя у меня всего 2 месяца..но нервная я ужас=)))На работе рот за зубами не подержу..рассплакаться могу...только солнышкое моё,муж мой,ляжет возле меня в кроватке,обнимит..и я сразу спокойная такая=))Любовью раньше занимались постоянно..а сейчас я засыпаю быстро..и состояние не очень..жаль его..вижу как он смотрит на меня и хочет :36_3_16: ...ничего..немного времени пройдёт и всё изменится...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 07:36

Осока, , на 100% с Вами согласна, думаю, что все в точности так, как Вы и сказали. И какой выход из этого? ждать, пока до мужа дойдет? ждать пока все свои ощущения притупятся? Пробовала говорить о том,ч то волнует, но результата почти никакого. По мне так дело совсем не в сексе, а имеено в перестройке женщины, гормоны швыряют настроение в разные стороны, новая ситуация заставляет думать в удвоенном режиме. У меня с первой беременностью перепады настроения были очень частые, плаксивость была. А с этой беременностью так вообще, я как узнала о ней, то вообще в себя прийти не могла 2 недели. Для мужа все прекрасно и радостно, а мне с двумя маленькими детьми самой и всвязи с этим масса мыслей была. Короче если мужчина хочет прекратить ссоры и плаксивость, то пусть попытается узнать что тревожит женщину, а не ищет ответ в отсутствии, или уменьшении частоты секса.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 07:56

Так то воно так тільки трошки не так! В багатьох речах я з вами згоден, але... у ваших словах відчувається, що у всьому винен чоловік! Але й образи йдуть з обох сторін. Може й жінка не все дивиться не так як раніше, але й чоловік також не той! У нього також прокидається батьківський інсктинк, але він себе починає більше реалізовувати на роботі, зоробити більше грошей. І його тут також не можуть зрозуміти!
І звичайно, що виникає конфлікт! То ж треба просто поговорити!
Але секс тут таки відіграє дуже важливу роль, бо це якраз міст до порозуміння! А з ваших висловів можна зрозуміти, якщо лікар заборонив, то нехай чоловік терпить! Як на мою, думку є багато інших способів задовольняти чоловіка, а не тримати його на сухому пайку! Такі ласки сприяють порозумінню в сімї, а не називати один одного Козлом чи Козою, Дибілом...
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 08:29

Чоловіки взагалі прямі, як двері. Їм наші жіночі переживання темний ліс. Хоча як мене може зрозуміти мій чоловік, коли я сама толком не можу часто здогадатися, чого я хочу і чому мені так гадко на душі. :nyam2: У таких випадках я кажу коханому, щоб просто дав мені виплакатися або посумувати. Все проходить.
Крім того, необхідно чоловікові конретно вказати, що хвилює, треба обов"язково говорити про все, що "болить". Бо чим більше непорозуміння, тим менше бажання і можливість все це вирішити.
Щодо ролі сексу як мосту до порозуміння абсолютно згодна з Щасливим татусем. Особливу роль секс відіграє для чоловіків, хоча і для нас має неабияке значення. :blush: Особисто для мене коханий після того, як ми покохаємося стає таким рідним-рідним, таким дорогим, :nyam2: як можна на нього сердитися - не уявляю.
А якщо не можна кохатися, обніміться - і засніть так (згодна, часто хочеться більшого), можна обійматися і цілуватися протягом дня. Самі через це свого часу пройшли.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 08:56

Щасливий татусь,, согласна, что секс важен для общения и понимания друг друга, но мне хочется секса не тогда, когда я зла, или печальна, я не выбрасываю таким образом негатив. Заниматься любовью хочется наоборот, когда хочется нежности, любви, подарить любимому свою ласку и тепло.
Конечно беременность меняет в обоих супругах что-то, но нельзя отрицать, что в женщине перемен в 100 раз больше и справиться ей сложнее. Тем более,что с женщиной перемены вот уже в эту минуту, когда она узнает о беременности, а для мужчины это значит, что у него через 9 месяцев будет ребенок.
А вообще в каждой семье все по-своему и иногда просто надо поговорить и постараться понять, а иногда и само пройдет, как писала мамаПашіЖені, надо только время, чтоб погрустить и перебеситься.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 09:04

Перегляд повідомленняСеструлька (7.4.2008, 8:56) писав:

Щасливий татусь,, согласна, что секс важен для общения и понимания друг друга, но мне хочется секса не тогда, когда я зла, или печальна, я не выбрасываю таким образом негатив. Заниматься любовью хочется наоборот, когда хочется нежности, любви, подарить любимому свою ласку и тепло.
Конечно беременность меняет в обоих супругах что-то, но нельзя отрицать, что в женщине перемен в 100 раз больше и справиться ей сложнее. Тем более,что с женщиной перемены вот уже в эту минуту, когда она узнает о беременности, а для мужчины это значит, что у него через 9 месяцев будет ребенок.
А вообще в каждой семье все по-своему и иногда просто надо поговорить и постараться понять, а иногда и само пройдет, как писала мамаПашіЖені, надо только время, чтоб погрустить и перебеситься.

Так то воно так, але власне той весь негатив назбирався, якраз через відсутнісь сексу, чи інших ласк! А тому якраз зараз треба щось міняти, бо так дальше не може бути! Бо то не корисно, що дружина на 6 місяці постійно перебуває у... роздратуванні!
Я так зараз дивлюся на такі ситуації, і думаю, як добре, що в нас все було добре, що було було повне порозуміння і море сексу!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 09:07

Та я думаю, що то не стільки гормональне роздратування скільки ЕГОЇСТИЧНІ КАПРИЗИ. такий собі доказ значущості :nyam2:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 12:14

Перегляд повідомленняСеструлька (7.4.2008, 8:36) писав:

... У меня с первой беременностью перепады настроения были очень частые, плаксивость была. А с этой беременностью так вообще, я как узнала о ней, то вообще в себя прийти не могла 2 недели. Для мужа все прекрасно и радостно, а мне с двумя маленькими детьми самой и[b] всвязи с этим масса мыслей была. ..

Вважаю, що саме в цьому проблема, як пише Сеструлька, мне с двумя мальнькими детьми САМОЙ. Хоча чоловік є...
Чоловіки, іноді, не можуть дати дружині відчуття того, що з вагітністю і з народженням дітей спільною є не тільки радість від цього, а й турботи та проблеми. Жінка не відчуває підтримки з боку чоловіка. Як і Щасливий татусь, багато хто з чоловіків бачить свою роль в процесі виховання дітей лише в зароблянні грошей. Така позиція відома і дуже поширена: "Я ж гроші заробляю, а ти дома сидиш! Іди сама заробляй, а я тоді буду з дітьми сидіть" :( Вважаю таку позицію дуже хибною. І не частоста статевих стосунків може віддалити людей в сім"ї, а, скоріше, така позиція коханого. Знаю дуже багато чудових прикладів, коли чоловіки і гроші гарні заробляють, і дітьми переймаються.
Ноги в цій проблемі, радше, ростуть з розуміння ролі жінки в суспільстві, з визначення кожною жінкою для себе, якою є її роль. Те, про що я пишу, нашим бабусям і прабабусям здалось би повною нісенітністю. Коли в сім"ях було багато дітей, ролі подружжя були більш чітко визначеними, на жінку покладалось виховання і догляд за дітьми, а чоловік заробляв гроші. Зараз жінки, і ті, що перебувають у декретних відпустках, працюють, ще й як! І чоловіки це сприймають як данність. А паритет щодо виховання та турботи за дітьми, чомусь, не визнають.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 12:22

Перегляд повідомленняОсока (7.4.2008, 12:14) писав:

Вважаю, що саме в цьому проблема, як пише Сеструлька, мне с двумя мальнькими детьми САМОЙ. Хоча чоловік є...
Чоловіки, іноді, не можуть дати дружині відчуття того, що з вагітністю і з народженням дітей спільною є не тільки радість від цього, а й турботи та проблеми. Жінка не відчуває підтримки з боку чоловіка. Як і Щасливий татусь, багато хто з чоловіків бачить свою роль в процесі виховання дітей лише в зароблянні грошей. Така позиція відома і дуже поширена: "Я ж гроші заробляю, а ти дома сидиш! Іди сама заробляй, а я тоді буду з дітьми сидіть" :( Вважаю таку позицію дуже хибною. І не частоста статевих стосунків може віддалити людей в сім"ї, а, скоріше, така позиція коханого. Знаю дуже багато чудових прикладів, коли чоловіки і гроші гарні заробляють, і дітьми переймаються.
Ноги в цій проблемі, радше, ростуть з розуміння ролі жінки в суспільстві, з визначення кожною жінкою для себе, якою є її роль. Те, про що я пишу, нашим бабусям і прабабусям здалось би повною нісенітністю. Коли в сім"ях було багато дітей, ролі подружжя були більш чітко визначеними, на жінку покладалось виховання і догляд за дітьми, а чоловік заробляв гроші. Зараз жінки, і ті, що перебувають у декретних відпустках, працюють, ще й як! І чоловіки це сприймають як данність. А паритет щодо виховання та турботи за дітьми, чомусь, не визнають.

Цілком з вами згоден, але щодо моєї ролі в сімї, тобто усвідомлення мною своєї ролі, то мушу з вами непогодитися. Бо це не відповідає дійсності! Хоча б взяти простий елементарний доказ цьому, що я тут з вами активно спілкуюся на найрізноманітніші теми!
може, на початку вагітності, у мене й були такі думки, та вони за кілька тижніа розвіялися! А до піврічного віку дитини в пузику й взагалі розвіялися! От якби у всіх так було, то б не було проблем таких!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 07 квітень 2008 - 12:35

Я на 100% погоджуюсь з Сеструлькою і Осокою. Шукати корінь проблеми у відсутності сексу - це, все-таки, видає позицію чоловіка. Переконана, що відсутність чи наявність інтиму для жінки під час вагітності - проблема не першочергова. Деяким жінкам у такому стані хочеться сексу, деяким - ні, але усім хочеться тепла, розуміння і підтримки. Коли чоловік заявляє, що у нього в житті все змінилося з появою дитини, то здебільшого під цим "все змінилося" розуміється неможливість регулярного спілкування з друзями за пивом і т.п., а для жінки "все змінилося" починається від фізичних змін в організмі і до цілковитої зміни суспільного життя. Змінюється гормональний фон, а звідси різні перепади настрою від дратівливості до ейфорії, когось турбує токсикоз, когось інші приємні і не дуже відчуття. Природньо чоловік не встигає за цими змінами. У жінки створюється враження і відчуття нерозуміння. А секс... секс - це не викид негативу, принаймні для мене, навпаки після сварок про інтим і думати не хочеться. І не скажу, що сварки виникають у зв'язку з наявністю чи відсутністю сексу.
Так що, Щасливий татусю, не думаю, що якщо завтра парі дозволять секс, то за кілька днів проблема зникне і жінка стане благою і ніжною. Підозрюю, що зміни повинні початися десь на глибшому рівні.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 12:42

Перегляд повідомленняLara! (7.4.2008, 12:35) писав:

Я на 100% погоджуюсь з Сеструлькою і Осокою. Шукати корінь проблеми у відсутності сексу - це, все-таки, видає позицію чоловіка. Переконана, що відсутність чи наявність інтиму для жінки під час вагітності - проблема не першочергова. Деяким жінкам у такому стані хочеться сексу, деяким - ні, але усім хочеться тепла, розуміння і підтримки. Коли чоловік заявляє, що у нього в житті все змінилося з появою дитини, то здебільшого під цим "все змінилося" розуміється неможливість регулярного спілкування з друзями за пивом і т.п., а для жінки "все змінилося" починається від фізичних змін в організмі і до цілковитої зміни суспільного життя. Змінюється гормональний фон, а звідси різні перепади настрою від дратівливості до ейфорії, когось турбує токсикоз, когось інші приємні і не дуже відчуття. Природньо чоловік не встигає за цими змінами. У жінки створюється враження і відчуття нерозуміння. А секс... секс - це не викид негативу, принаймні для мене, навпаки після сварок про інтим і думати не хочеться. І не скажу, що сварки виникають у зв'язку з наявністю чи відсутністю сексу.
Так що, Щасливий татусю, не думаю, що якщо завтра парі дозволять секс, то за кілька днів проблема зникне і жінка стане благою і ніжною. Підозрюю, що зміни повинні початися десь на глибшому рівні.

я просто стверджую, думаю, переколнаний, що якраз у розмовах після сексу, та інших любовних ласк, якраз чоловік і змінюється! В таких розмовах народжується розуміння проблеми, і обговорення шляхів їх вирішення. тоді чоловік не тільки слухає, алей чує!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 12:47

Дівчатка, Щасливий татусь, просто хоче сказати, що СЕКС і є тією шиєю, яка вертить ГОЛОВОЮ(тобто чоловіком). Іначе я так розумі нас не чують :36_3_16: :bad:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 07 квітень 2008 - 12:47

Ну якраз пестити одне одного ніхто не забороняє. І при будь-яких заборонах на секс, ніхто не завадить парі ніжністю виявляти почуття, обійнявнявшись, обговорювати наявні і майбутні проблеми, плани і т.п. Інша справа, що, коли немає розуміння і тепла, то і тих пестощів не хочеться.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 12:51

Перегляд повідомленняLara! (7.4.2008, 12:47) писав:

Ну якраз пестити одне одного ніхто не забороняє. І при будь-яких заборонах на секс, ніхто не завадить парі ніжністю виявляти почуття, обійнявнявшись, обговорювати наявні і майбутні проблеми, плани і т.п. Інша справа, що, коли немає розуміння і тепла, то і тих пестощів не хочеться.

Почитайте перші відповіді, там відсутність сексу, вказує й на відсутність ласк! А якщо навіть пестощів немає, то не кожен чоловік може так довго не роздратовано чекати на народження дитини. В загальному це рік часу без сексу і пестощів!
Але я також розумію, що зараз я доводжу думку більшості чоловіків, а ви більшості жінок, а це дві зовсім інші позиції, а відтак, й досі немає порозуміння, бачиння проблеми! А шкода!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2008 - 13:01

Перегляд повідомленнятатіка (7.4.2008, 13:47) писав:

Дівчатка, Щасливий татусь, просто хоче сказати, що СЕКС і є тією шиєю, яка вертить ГОЛОВОЮ(тобто чоловіком). Іначе я так розумі нас не чують :36_3_16: :bad:

Точно.
Я десь читала, що чоловік, який хоче сексу, ні про що більше думати не може. А жінці, навпаки, для сексу потрібно настроїтися, забути про проблеми.
Хіба не правда, що часто жінка під час сексу може думати про щось абсолютно інше? У всі це час від часу буває.
Разом з тим, відсутність сексу - це вже наслідок якихось невирішених проблем.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему