Роздратована вагітністю
Відправлено 26 березень 2008 - 10:52
Як ви думаєте чого в деяких сімях теке відбувається?
Бо я схильний вважати, що через відсутність сексу під час вагітності, що спричинене різними ситуаціями, іноді навіть цілком обєктивними - лікар забороняє.
Бо секс таки розряджає людей, робить їх добрішими, якщо можна так сказати!

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 02 квітень 2008 - 14:42
Не кожна жінка може зразу з радістю сприйняти вагітність. Завжди є якісь побоювання, невпевненість у своїх силах, у чоловікові, який би він коханий не був. Тут просто треба її підтримати, дати виплакатися, пожаліти, як дитину.
А секс звичайно дуже важливий, але коли не можна займатися сексом, можна просто полежати обійнявшися (самі через це пройшли). Зате потім усе чудово.
Відправлено 02 квітень 2008 - 14:58

Відправлено 02 квітень 2008 - 15:06
Вихід? Жінкам, мабуть, треба залишити в спокої чоловіків, все одно не зрозуміють:) А чоловікам - спробуйте відчути себе вагітними:)
Відправлено 06 квітень 2008 - 08:32
Відправлено 06 квітень 2008 - 16:16
Відправлено 07 квітень 2008 - 07:36
Відправлено 07 квітень 2008 - 07:56
І звичайно, що виникає конфлікт! То ж треба просто поговорити!
Але секс тут таки відіграє дуже важливу роль, бо це якраз міст до порозуміння! А з ваших висловів можна зрозуміти, якщо лікар заборонив, то нехай чоловік терпить! Як на мою, думку є багато інших способів задовольняти чоловіка, а не тримати його на сухому пайку! Такі ласки сприяють порозумінню в сімї, а не називати один одного Козлом чи Козою, Дибілом...

Відправлено 07 квітень 2008 - 08:29
Крім того, необхідно чоловікові конретно вказати, що хвилює, треба обов"язково говорити про все, що "болить". Бо чим більше непорозуміння, тим менше бажання і можливість все це вирішити.
Щодо ролі сексу як мосту до порозуміння абсолютно згодна з Щасливим татусем. Особливу роль секс відіграє для чоловіків, хоча і для нас має неабияке значення.
А якщо не можна кохатися, обніміться - і засніть так (згодна, часто хочеться більшого), можна обійматися і цілуватися протягом дня. Самі через це свого часу пройшли.
Відправлено 07 квітень 2008 - 08:56
Конечно беременность меняет в обоих супругах что-то, но нельзя отрицать, что в женщине перемен в 100 раз больше и справиться ей сложнее. Тем более,что с женщиной перемены вот уже в эту минуту, когда она узнает о беременности, а для мужчины это значит, что у него через 9 месяцев будет ребенок.
А вообще в каждой семье все по-своему и иногда просто надо поговорить и постараться понять, а иногда и само пройдет, как писала мамаПашіЖені, надо только время, чтоб погрустить и перебеситься.
Відправлено 07 квітень 2008 - 09:04
Сеструлька (7.4.2008, 8:56) писав:
Конечно беременность меняет в обоих супругах что-то, но нельзя отрицать, что в женщине перемен в 100 раз больше и справиться ей сложнее. Тем более,что с женщиной перемены вот уже в эту минуту, когда она узнает о беременности, а для мужчины это значит, что у него через 9 месяцев будет ребенок.
А вообще в каждой семье все по-своему и иногда просто надо поговорить и постараться понять, а иногда и само пройдет, как писала мамаПашіЖені, надо только время, чтоб погрустить и перебеситься.
Так то воно так, але власне той весь негатив назбирався, якраз через відсутнісь сексу, чи інших ласк! А тому якраз зараз треба щось міняти, бо так дальше не може бути! Бо то не корисно, що дружина на 6 місяці постійно перебуває у... роздратуванні!
Я так зараз дивлюся на такі ситуації, і думаю, як добре, що в нас все було добре, що було було повне порозуміння і море сексу!

Відправлено 07 квітень 2008 - 09:07
Відправлено 07 квітень 2008 - 12:14
Сеструлька (7.4.2008, 8:36) писав:
Вважаю, що саме в цьому проблема, як пише Сеструлька, мне с двумя мальнькими детьми САМОЙ. Хоча чоловік є...
Чоловіки, іноді, не можуть дати дружині відчуття того, що з вагітністю і з народженням дітей спільною є не тільки радість від цього, а й турботи та проблеми. Жінка не відчуває підтримки з боку чоловіка. Як і Щасливий татусь, багато хто з чоловіків бачить свою роль в процесі виховання дітей лише в зароблянні грошей. Така позиція відома і дуже поширена: "Я ж гроші заробляю, а ти дома сидиш! Іди сама заробляй, а я тоді буду з дітьми сидіть" :( Вважаю таку позицію дуже хибною. І не частоста статевих стосунків може віддалити людей в сім"ї, а, скоріше, така позиція коханого. Знаю дуже багато чудових прикладів, коли чоловіки і гроші гарні заробляють, і дітьми переймаються.
Ноги в цій проблемі, радше, ростуть з розуміння ролі жінки в суспільстві, з визначення кожною жінкою для себе, якою є її роль. Те, про що я пишу, нашим бабусям і прабабусям здалось би повною нісенітністю. Коли в сім"ях було багато дітей, ролі подружжя були більш чітко визначеними, на жінку покладалось виховання і догляд за дітьми, а чоловік заробляв гроші. Зараз жінки, і ті, що перебувають у декретних відпустках, працюють, ще й як! І чоловіки це сприймають як данність. А паритет щодо виховання та турботи за дітьми, чомусь, не визнають.
Відправлено 07 квітень 2008 - 12:22
Осока (7.4.2008, 12:14) писав:
Чоловіки, іноді, не можуть дати дружині відчуття того, що з вагітністю і з народженням дітей спільною є не тільки радість від цього, а й турботи та проблеми. Жінка не відчуває підтримки з боку чоловіка. Як і Щасливий татусь, багато хто з чоловіків бачить свою роль в процесі виховання дітей лише в зароблянні грошей. Така позиція відома і дуже поширена: "Я ж гроші заробляю, а ти дома сидиш! Іди сама заробляй, а я тоді буду з дітьми сидіть" :( Вважаю таку позицію дуже хибною. І не частоста статевих стосунків може віддалити людей в сім"ї, а, скоріше, така позиція коханого. Знаю дуже багато чудових прикладів, коли чоловіки і гроші гарні заробляють, і дітьми переймаються.
Ноги в цій проблемі, радше, ростуть з розуміння ролі жінки в суспільстві, з визначення кожною жінкою для себе, якою є її роль. Те, про що я пишу, нашим бабусям і прабабусям здалось би повною нісенітністю. Коли в сім"ях було багато дітей, ролі подружжя були більш чітко визначеними, на жінку покладалось виховання і догляд за дітьми, а чоловік заробляв гроші. Зараз жінки, і ті, що перебувають у декретних відпустках, працюють, ще й як! І чоловіки це сприймають як данність. А паритет щодо виховання та турботи за дітьми, чомусь, не визнають.
Цілком з вами згоден, але щодо моєї ролі в сімї, тобто усвідомлення мною своєї ролі, то мушу з вами непогодитися. Бо це не відповідає дійсності! Хоча б взяти простий елементарний доказ цьому, що я тут з вами активно спілкуюся на найрізноманітніші теми!
може, на початку вагітності, у мене й були такі думки, та вони за кілька тижніа розвіялися! А до піврічного віку дитини в пузику й взагалі розвіялися! От якби у всіх так було, то б не було проблем таких!

Відправлено 07 квітень 2008 - 12:35
Так що, Щасливий татусю, не думаю, що якщо завтра парі дозволять секс, то за кілька днів проблема зникне і жінка стане благою і ніжною. Підозрюю, що зміни повинні початися десь на глибшому рівні.
Відправлено 07 квітень 2008 - 12:42
Lara! (7.4.2008, 12:35) писав:
Так що, Щасливий татусю, не думаю, що якщо завтра парі дозволять секс, то за кілька днів проблема зникне і жінка стане благою і ніжною. Підозрюю, що зміни повинні початися десь на глибшому рівні.
я просто стверджую, думаю, переколнаний, що якраз у розмовах після сексу, та інших любовних ласк, якраз чоловік і змінюється! В таких розмовах народжується розуміння проблеми, і обговорення шляхів їх вирішення. тоді чоловік не тільки слухає, алей чує!

Відправлено 07 квітень 2008 - 12:47
Відправлено 07 квітень 2008 - 12:47
Відправлено 07 квітень 2008 - 12:51
Lara! (7.4.2008, 12:47) писав:
Почитайте перші відповіді, там відсутність сексу, вказує й на відсутність ласк! А якщо навіть пестощів немає, то не кожен чоловік може так довго не роздратовано чекати на народження дитини. В загальному це рік часу без сексу і пестощів!
Але я також розумію, що зараз я доводжу думку більшості чоловіків, а ви більшості жінок, а це дві зовсім інші позиції, а відтак, й досі немає порозуміння, бачиння проблеми! А шкода!

Відправлено 07 квітень 2008 - 13:01
татіка (7.4.2008, 13:47) писав:
Точно.
Я десь читала, що чоловік, який хоче сексу, ні про що більше думати не може. А жінці, навпаки, для сексу потрібно настроїтися, забути про проблеми.
Хіба не правда, що часто жінка під час сексу може думати про щось абсолютно інше? У всі це час від часу буває.
Разом з тим, відсутність сексу - це вже наслідок якихось невирішених проблем.

Допомога

-