Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: 2012- кінець Світу? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

2012- кінець Світу? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Зайка* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 грудень 2009 - 18:48

Посліднім часом стала актуальна тема кінця Світу. Багато науковців доказують, що це чекає нас саме в 2012 році. Я переглянула різні документальні фільми, в яких ця теорія як підтримувалась так і спростовувалась. Деякі вчепились до записів народів Майя, тому що там раз згадується 2012 рік і стверджують- так воно і буде, в цьому році нас чекає кінець Світу. Після того як вийшов фільм "2012" люди ще більше почали про все це дискутувати. На одному форумі (на якому я записувала свій план БТ) якось прочитала допис однієї вагітної жіночки, яка була дуже засмучена, тому що її мама сварила всіма можливими та не можливими словами, що як так вона завагітніла і навіщо та дитина, коли наближається кінець Світу і що б краще вони з чоловіком пожили самі для себе і підбивала дівчину до аборту. Ну якийсь фанатизм, чесне слово...
Особисто я думаю, що кінець Світу нас таки чекає. В Біблії все про це написано. Картина, яку ми зараз наблюдаємо в світі говорить сама за себе: війни, потопи, землетруси. Багато живуть ради грошей. Моральні цінності втрачають смисл.
Кінець Світу може бути і сьогодні, і завтра. То кому і навіщо це потрібно- піднімати стрес навколо 2012 року?
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 18:57

недавно передачу чула де якийсь там жрець ,який по древніх записах майя визначив кінець світу на 2012 привселюдно вибпачився бо щось там невірно підрахував і кінець світу переноситься на невизначений термін:)
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 3
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 19:09

Я також якось дивилась одну передачу, в якій один науковець сказав, що у записах Майя взагалі нічого про кінець Світу не пише, просто згадується 2012 рік, а деякі з цього уже роздули кінець Світу. Він взагалі пояснив, що розтолкувати до кінця записи Майя дуже важко, тому й дивується, чому деякі науковці розкидаються такими версіями перекладу і твердженнями кінця Світу.
В іншій передачі йшлося про те, що Майя по іншому рахували роки і орієнтувалися по зірках, тому довіряти їхнім дописам у будь-якому випадку не можна.
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   КМР 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 19:32

Коли Ісуса Христа запитали, коли буде кінець Світу, він відповів - Цього не знає ніхто, навіть я. Тільки Богу відомо, коли це станеться.
My Signature
Якщо падати, то тільки в чиїсь обійми!
  • 20
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 19:37

Перегляд повідомленняКМР (17.12.2009, 18:32) писав:

Коли Ісуса Христа запитали, коли буде кінець Світу, він відповів - Цього не знає ніхто, навіть я. Тільки Богу відомо, коли це станеться.

вот, вот. А людство шукає відповіді у якихось записах. Але може розмовами про кінець Світу в 2012 люди таки задумаються, що треба деякі речі змінити, а не так собі жити, бо живеться...
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 17 грудень 2009 - 19:40

Почитайте Євангеліє від Івана Богослова, насправді там все трохи зашифровано, але якщо кілька разів перечитати - вдається дещо розгадати. Зокрема досить чітко і прозоро написано про сумнозвісний Чорнобиль...
Не треба думати про кінець світу, і гадати , коли він настане - треба бути завжди до нього готовим!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 11
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 17 грудень 2009 - 19:53

Як на мене то кінець світу поступово настає.....подиаіться що робиться навкруги. Хвороби, катастрофи, землетруси.
І це все явно не справа одного дня....така моя думка
My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NatalkaPo 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 20:17

Я взагалі цим людським розрахункам не вірю. Колись, ще я була меншою, сильно переживала і боялася кінця світу, який мав відбутися в 1994 році. Хтось тоді теж розрахував і пророкував, і багато про це серед людей говорилося. А я переживала. Потім, в 2000-чі якомусь році теж говорили - буде. А я знов переживала - а раптом правда... Замість того, щоб радіти і насолоджуватись життям, я тільки витратила дорогоцінний час на переживання.
Ну тепер вже люди розумніші стали, і мабуть вже точну дату розрахували :), цікаво, це буде до Євро 2012 чи після? А то вийде, марно наші українці стараються...
В Біблії всі пророцтва, які пророкувались - збувались. То по Біблії, ще залишилось трохи пророцтв, які мають збутись перед кінцем Світу. І я думаю, про кінець Світу трохи рано говорити.
Хоча життя таке не передбачуване, що кінець для кожного може і завтра настати. Тому треба бути готовим завжди. І, для кожного, скільки відміряно прожити - треба жити, а не переживати - буде чи не буде.
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 20:29

я тоже согласна с Vesta*, если люди не одумаются то и настанет конец света...А за календарь Майя смотрела по ТВ передачу что на 2012 г у них заканчивается календарь вот наши и придумали что настанет конец света - обещали 1999 год типа 3 девятки, пото 2000 теперь на 2012 перебрались, мне кажеться люди сами и создадут конец света своими исследованиями... то в море бобмы испытывают, то под землей, а потом то цунами, то землятрясения

Повідомлення відредаговано Костина мама: 17 грудень 2009 - 20:30

My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NatalkaPo 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 20:46

Перегляд повідомленняКостина мама (17.12.2009, 20:29) писав:

я тоже согласна с Vesta*, если люди не одумаются то и настанет конец света...А за календарь Майя смотрела по ТВ передачу что на 2012 г у них заканчивается календарь вот наши и придумали что настанет конец света - обещали 1999 год типа 3 девятки, пото 2000 теперь на 2012 перебрались, мне кажеться люди сами и создадут конец света своими исследованиями... то в море бобмы испытывают, то под землей, а потом то цунами, то землятрясения

Згідна, люди пришвидшують цей процес... Тепер колайдер хочуть запустити, мало і так проблем, і нащо той розум людині?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syliko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 20:50

Глоба навпаки казав, що кінця світу небуде. Казав що світова криза закінчиться, от не збрешу, чи 27 чи 28 грудня 2012 р. Щось має статися глобальне на планеті в цей день, і всім стане добре.
My Signature
ЗображенняЗображення
Життя іде, і все без коректур
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ptaszka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 20:55

Кожного року ми або у світі, або в межах власної країни стаємо свідками якогось ажіотажу чи паніки. От навіть взяти сумнозвісний свинячий грип цього року :yes:
На мою думку це все відбувається не просто так, адже в атмосфері паніки і залякування так класно і легко заробляються гроші. Причому великі гроші, які нам з вами і не снилися. Так що "спокойствие и только спокойствие", бо кінець світу лише по записах народів Майя просто неможливо передбачити, не будьте наївними - це смішно. Все наше життя тільки в руках Божих і тільки він може знати, коли кінець світу.
А хто боїться кінця світу, хай очистить своє сумління і почне робити добрі справи, тоді все у нього буде гаразд :yes:
My Signature
Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
  • 11
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 22:48

Я вважаю, що народ сам спричинює кінець світу.
Всім відомо, що думка матеріальна, і чим більше людей будуть замислюватися над кінцем світу, проектувати його, прогнозувати час, то так воно і буде. Наші думки ніде не подінуться у цьому інформаційному просторі........
Тож, народ, чи потрібен нам той кінець?........... Давайте думати лише про хороше! Зображення
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Львів'янка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 22:52

Особисто я трохи заздрю тим, хто вірить в "2012", бо сама відношуся до тих, хто не вірить в всяку-таку байду... але, може ліпше би було вірити? Хоча б тому, шо тоді б життя наше змінилося в ліпший бік. Ну уявіть собі - шо робить людина, коли вірить в кінець світу, той самий 2012, чи знає, до прикладу, шо невиліковно хвора? Правильно - живе сьогоднішнім днем, використовує кожну хвилинку життя для чогось гарного і доброго, віддає в сто разів більше любові своїм близьким, аніж віддавала "до того", зовсім не прив'язана до матеріального..... словом, живе так як справжня ЛЮДИНА, яка знає сенс життя і робить все для того, шоб не шкодувати за чимось коли завтра чи колись там наступить кінець.

А шо робимо ми? Ми вічно чимось стурбовані, зайняті; често не маємо часу для найрідніших; деколи нервові і злі (що відображається на наших рідних і близьких); часто про когось забуваємо, ображаємо і ображаємося; шось там миємо-драємо замість плюнути на все і піти гуляти з дітьми, сказати зайвий раз близькій людині шось приємне чи навіть просто повалятися в ліжку, бо так хочеться.......

А як маємо велику суму грошей - вона вкладається в ліпший дім, техніку, машину, бізнес, шмотки і т. д., на те, шо зробить наше життя комфортнішим... але - все, так сказати - про запас, на майбутнє, якого може і не бути, коли завтра цегла на голову впаде...

А от ті, шо вірять в "2012" - живуть сьогоднішнім днем, в любові і щасті, їм не знайомі припадки злості чи дитячі сльози через те, шо мама не має на них часу... Такі люди беруть від життя усе по-повній... і вже точно витратять гроші по-іншому, ну, до прикладу, повезуть дітей до Франції в "Діснейленд", реалізують нереалізовану мрію батьків, заставлять світитися щастям очі рідної чи нерідної людини... або просто зроблять те, про шо мріяли все життя, але б ніколи собі не дозволили, бо думають про майбутнє чи про "в сусіда є, а я шо - гірший?" ;)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 12
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 23:54

Я ніколи недивилась ті передачі і чесно кажучи рідко про кінець світу задумуюсь, фільм той на компі є, а все руки недоходять подивитись.
Тут напевно вже згадували, те що казали буде кінець світу і у 2000 році ( а зараз вже який?))) і ще в якомусь..... але, одначе ми до того йдемо, людина у процесі прогресу (НТП) поступово нищить "себе", і "недуже" раціонально використовує природу.
Але колись це станеться.
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Премудрість 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 грудень 2009 - 00:20

Ще раз впевнююся,що треба читати Біблію і там можна знайти всі відповіді і заспокоєння

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Eleonorka, я вас підтримую
My Signature
Ісус Христос дарує спасіння кожному, хто увірує у Нього і прийме Його своїм Господом і Спасителем!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 18 грудень 2009 - 00:42

Я вважаю, що кожен день тре пам"ятати, шо наступного може не буи. Чи глобально для людства, чи для когось одного. Тому ненавиджу сваритись з кимось і всі непорозуміння намагаюсь пошвидше розрулити. Шкода витрачати життя на кількаденні дуття одне на одного образи і підколки. Причини швидше за все того не варті. Не ляжу спати всіх не перецілувавши, не піду з хати і нікого не випущу без цього дурнуватого ритуалу. Не відкладаю на потім дзвінок рідним і не забуваю сказати, шо вони мені дорогі і за ними скучаю. Намагаюсь не робити вчинків, за які мені буде " мучітєльно больно і соромно".
Але це не обов"язково має статись завтра, чи в 2012році. Тому не думаю, що розумно незаводити дітей, витратити гроші, шо відкладались на навчання чи квартиру, переспати з першим ліпшим, перепробувати всі види наркотиків чи ше шось в тому роді, тому що і так кінець світу... Тре знаходити золоту серединку.
А те, що кінець світу буде - то однозначно. Від глобального потепління ми ніде не дінемся. Вже цього року обіцяють найгарячіше літо за 150 років...От тільки коли воно стане критичним :unknw: Ну і ше десятки способів себе погубити придумало людство..он коллайдер скоро запустять :D
My Signature
Зображення
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   melanja 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 грудень 2009 - 00:45

Що принесе нам 2012 рік - кінець світу чи щось інше покаже час, проте вже зараз, можливо, варто замислитися над тим навіщо ми живемо і про інші питання, пов'язані з вірою і сенсом життя.
My Signature
У житті мало бути розумним, треба ще не бути дурнем....
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   turquoise 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 грудень 2009 - 02:40

Я дуже поважаю спадщину Майя, і, можливо, вони мали рацію..., так само як і Нострадамус передрікав кінець світу на три тисячі якийсь там. АЛЕ, переконана, що так само як і Біблію, Апокаліпсис зокрема, ті пророцтва не треба сприймати буквально. Не факт, що кінець світу у у їхньому розумінні збігається з нашим поняттям про нього. Той же Нострдамус додав загадково, що це буде кінцем старого і початком нового. Людство розвивається етапами, можливо ми на шляху до чогось абсолютно іншого, можливо якісь катаклізми неминучі. Але, погодьтеся, цікавіше вірити у кінець чогось старого ніж просто у кінець?
Можливо, все набагато складніше і мудріше, ніж це намагаються інтерпретувати творці (не знаю яких, бо фільму ще не бачила) блокбастерів?

Повідомлення відредаговано turquoise: 18 грудень 2009 - 02:47

My Signature
Зображення

На нее нельзя сердиться. Ведь она всего лишь женщина © Фаулз
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 грудень 2009 - 08:35

Можливо кінець світу -це кінець того що було колись .Навколо глобальне потепління, зміна клімату -зараз зими нормальної не мае ,цунамі і потопи -скільки гіне людей ,засуха в Африці.Людство само винне у цьому .А коли буде кінець світу -мені здаеться ніхто того не знае ,на мою думку треба жити і радіти що у тебе є діти ,сімья,робота .-намагатись бути щасливим !
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів