2012- кінець Світу?
Відправлено 17 грудень 2009 - 18:48
Особисто я думаю, що кінець Світу нас таки чекає. В Біблії все про це написано. Картина, яку ми зараз наблюдаємо в світі говорить сама за себе: війни, потопи, землетруси. Багато живуть ради грошей. Моральні цінності втрачають смисл.
Кінець Світу може бути і сьогодні, і завтра. То кому і навіщо це потрібно- піднімати стрес навколо 2012 року?

Щастя бути мамою...
Відправлено 17 грудень 2009 - 18:57

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 17 грудень 2009 - 19:09
В іншій передачі йшлося про те, що Майя по іншому рахували роки і орієнтувалися по зірках, тому довіряти їхнім дописам у будь-якому випадку не можна.

Щастя бути мамою...
Відправлено 17 грудень 2009 - 19:32

Якщо падати, то тільки в чиїсь обійми!
Відправлено 17 грудень 2009 - 19:37
КМР (17.12.2009, 18:32) писав:
вот, вот. А людство шукає відповіді у якихось записах. Але може розмовами про кінець Світу в 2012 люди таки задумаються, що треба деякі речі змінити, а не так собі жити, бо живеться...

Щастя бути мамою...
Відправлено 17 грудень 2009 - 19:40
Не треба думати про кінець світу, і гадати , коли він настане - треба бути завжди до нього готовим!
Відправлено 17 грудень 2009 - 19:53
І це все явно не справа одного дня....така моя думка
Відправлено 17 грудень 2009 - 20:17
Ну тепер вже люди розумніші стали, і мабуть вже точну дату розрахували :), цікаво, це буде до Євро 2012 чи після? А то вийде, марно наші українці стараються...
В Біблії всі пророцтва, які пророкувались - збувались. То по Біблії, ще залишилось трохи пророцтв, які мають збутись перед кінцем Світу. І я думаю, про кінець Світу трохи рано говорити.
Хоча життя таке не передбачуване, що кінець для кожного може і завтра настати. Тому треба бути готовим завжди. І, для кожного, скільки відміряно прожити - треба жити, а не переживати - буде чи не буде.
Відправлено 17 грудень 2009 - 20:29
Повідомлення відредаговано Костина мама: 17 грудень 2009 - 20:30
Відправлено 17 грудень 2009 - 20:46
Костина мама (17.12.2009, 20:29) писав:
Згідна, люди пришвидшують цей процес... Тепер колайдер хочуть запустити, мало і так проблем, і нащо той розум людині?
Відправлено 17 грудень 2009 - 20:50
Відправлено 17 грудень 2009 - 20:55
На мою думку це все відбувається не просто так, адже в атмосфері паніки і залякування так класно і легко заробляються гроші. Причому великі гроші, які нам з вами і не снилися. Так що "спокойствие и только спокойствие", бо кінець світу лише по записах народів Майя просто неможливо передбачити, не будьте наївними - це смішно. Все наше життя тільки в руках Божих і тільки він може знати, коли кінець світу.
А хто боїться кінця світу, хай очистить своє сумління і почне робити добрі справи, тоді все у нього буде гаразд

Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
Відправлено 17 грудень 2009 - 22:48
Всім відомо, що думка матеріальна, і чим більше людей будуть замислюватися над кінцем світу, проектувати його, прогнозувати час, то так воно і буде. Наші думки ніде не подінуться у цьому інформаційному просторі........
Тож, народ, чи потрібен нам той кінець?........... Давайте думати лише про хороше!
Відправлено 17 грудень 2009 - 22:52
А шо робимо ми? Ми вічно чимось стурбовані, зайняті; често не маємо часу для найрідніших; деколи нервові і злі (що відображається на наших рідних і близьких); часто про когось забуваємо, ображаємо і ображаємося; шось там миємо-драємо замість плюнути на все і піти гуляти з дітьми, сказати зайвий раз близькій людині шось приємне чи навіть просто повалятися в ліжку, бо так хочеться.......
А як маємо велику суму грошей - вона вкладається в ліпший дім, техніку, машину, бізнес, шмотки і т. д., на те, шо зробить наше життя комфортнішим... але - все, так сказати - про запас, на майбутнє, якого може і не бути, коли завтра цегла на голову впаде...
А от ті, шо вірять в "2012" - живуть сьогоднішнім днем, в любові і щасті, їм не знайомі припадки злості чи дитячі сльози через те, шо мама не має на них часу... Такі люди беруть від життя усе по-повній... і вже точно витратять гроші по-іншому, ну, до прикладу, повезуть дітей до Франції в "Діснейленд", реалізують нереалізовану мрію батьків, заставлять світитися щастям очі рідної чи нерідної людини... або просто зроблять те, про шо мріяли все життя, але б ніколи собі не дозволили, бо думають про майбутнє чи про "в сусіда є, а я шо - гірший?" ;)

Відправлено 17 грудень 2009 - 23:54
Тут напевно вже згадували, те що казали буде кінець світу і у 2000 році ( а зараз вже який?))) і ще в якомусь..... але, одначе ми до того йдемо, людина у процесі прогресу (НТП) поступово нищить "себе", і "недуже" раціонально використовує природу.
Але колись це станеться.
Відправлено 18 грудень 2009 - 00:20
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Eleonorka, я вас підтримую

Ісус Христос дарує спасіння кожному, хто увірує у Нього і прийме Його своїм Господом і Спасителем!
Відправлено 18 грудень 2009 - 00:42
Але це не обов"язково має статись завтра, чи в 2012році. Тому не думаю, що розумно незаводити дітей, витратити гроші, шо відкладались на навчання чи квартиру, переспати з першим ліпшим, перепробувати всі види наркотиків чи ше шось в тому роді, тому що і так кінець світу... Тре знаходити золоту серединку.
А те, що кінець світу буде - то однозначно. Від глобального потепління ми ніде не дінемся. Вже цього року обіцяють найгарячіше літо за 150 років...От тільки коли воно стане критичним
Відправлено 18 грудень 2009 - 00:45

У житті мало бути розумним, треба ще не бути дурнем....
Відправлено 18 грудень 2009 - 02:40
Можливо, все набагато складніше і мудріше, ніж це намагаються інтерпретувати творці (не знаю яких, бо фільму ще не бачила) блокбастерів?
Повідомлення відредаговано turquoise: 18 грудень 2009 - 02:47
Відправлено 18 грудень 2009 - 08:35

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.

Допомога