Шановні користувачі допоможіть знайти хорошого уролога та гінеколога в м. Чернівці, дуже-дуже потрібно, ми хочемо малечу але ніяк не можемо знайти добросовісного лікаря який допоміг би нам. Будь ласка допоможіть! Будемо вдічні за будь яку інформацію.
Сторінка 1 з 1
Допоможіть знайти лікаря! в м. Чернівці уролог, гінеколог
Відправлено 16 грудень 2009 - 10:20
Радость моя, спробуйте звернутися до Капоріної Ніни Василівни, вона дуже досвідчений лікар, вже пенсійного віку, але до неї молодші лікарі приходять за порадою ;) Вона як раз спеціалізується на безплідді, дуже багатьом парам допомогла завагітніти, і що я знаю точно - не здирає з пацієнтів зайві гроші. Приймає вона у жіночій консультації №1, що на вул.Головній, у відділенні платних послуг, тобто не потрібно мати прописку щоб до неї потрапити. Вона може порадити і уролога. Якщо цікава ще якась інормація, питайте :) В мене є телефон, по якому можна спитати коли вона приймає - може написати якщо треба.
Але якщо маєте змогу, краще поїхати в Київ, там краще і точніше робляться аналізи, тому що у нас в Чернівцях лікарів хороших багато, а от аналізи немає де зробити, щоб точні були, особливо це стосується перевірки прохідності маткових труб.
Але якщо маєте змогу, краще поїхати в Київ, там краще і точніше робляться аналізи, тому що у нас в Чернівцях лікарів хороших багато, а от аналізи немає де зробити, щоб точні були, особливо це стосується перевірки прохідності маткових труб.
Повідомлення відредаговано Cherika: 16 грудень 2009 - 10:26
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога