Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Допоможіть знайти лікаря! в м. Чернівці - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Допоможіть знайти лікаря! в м. Чернівці уролог, гінеколог Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Радость моя 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 15 грудень 2009 - 21:31

Шановні користувачі допоможіть знайти хорошого уролога та гінеколога в м. Чернівці, дуже-дуже потрібно, ми хочемо малечу але ніяк не можемо знайти добросовісного лікаря який допоміг би нам. Будь ласка допоможіть! Будемо вдічні за будь яку інформацію.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cherika 

• Розумниця року
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 16 грудень 2009 - 10:20

Радость моя, спробуйте звернутися до Капоріної Ніни Василівни, вона дуже досвідчений лікар, вже пенсійного віку, але до неї молодші лікарі приходять за порадою ;) Вона як раз спеціалізується на безплідді, дуже багатьом парам допомогла завагітніти, і що я знаю точно - не здирає з пацієнтів зайві гроші. Приймає вона у жіночій консультації №1, що на вул.Головній, у відділенні платних послуг, тобто не потрібно мати прописку щоб до неї потрапити. Вона може порадити і уролога. Якщо цікава ще якась інормація, питайте :) В мене є телефон, по якому можна спитати коли вона приймає - може написати якщо треба.
Але якщо маєте змогу, краще поїхати в Київ, там краще і точніше робляться аналізи, тому що у нас в Чернівцях лікарів хороших багато, а от аналізи немає де зробити, щоб точні були, особливо це стосується перевірки прохідності маткових труб.

Повідомлення відредаговано Cherika: 16 грудень 2009 - 10:26

My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн