Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Що зникло в будинку з появою малюка - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Що зникло в будинку з появою малюка Похвастаємось Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 24 березень 2008 - 14:16

Я знаю, що багато хто з діток ну дуже полюбляють "допомогти" :3_8_14: позбутись багатьох речей :D Тільки матуся відверниться, а улюблена ваза вже розбита, або вазон общипаний чи ще щось... І добре якщо те все по дрібязку, а якщо ні.......... :hang1: :pardon: ? Мені особисто ще повезло і то добряче, бо ми залишились без 10 кружок, парочки вазонів, книг та вази. Вазони полетіли ті що стояли на полу, бо дівчатка підїзджали на ходунках і обривали з них листячко, а даля підповзали і вигрібали лопаткою, або грабельками землю :mocking: :crazy: :crazy: О зовсім забула, вивчаючи де бабуся, а де дідусь ми порвали фотоальбом.... І ще пи пряником замащували телик поки тато його не повікав на стінку.
А от подругам повезло менше. Дитя перетворило відік на кладовку, запихало все що не попадя. Мої щось подібне коїли з сафбуфером, та мама дала по попі і відмовились, думаю їм з самого початку то не дуже подобалось...
А як у вас? З вашими дітками теж не знудишся? Як вам "допомогають"Зображення бешкетливі карапузики?
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 24 березень 2008 - 15:06

Наразі, ми позулися більшості експонатів татової колекції глиняних тварючок, під назвою "свійські птахи та творини". Мало що з неї залишилося. А колекція була практично повноцінною! Були всі тварини і птахи.
Більше не пригадую, щоб щось таке розбилося. От тільки дистанційний пульт у нас постійно страждає, думаю не довго ще протягне.
А вазокни у нас ххххххххххх тобто коляться. Маємо багато кактусів! Дуже вже вони сподобалися Катрусі. Нічог взяла декілька з них в ручки, тепер відмовляєтся від своїх "коварних" задумів
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2008 - 15:17

Оооо, в нас малий робив "ремонт" в кімнаті":))) Повідривані куски обоїв, порізані штори, картини олівцем на тих нещасних обоях, "ліпнини" з пластеліну на стіні, короче повний авангард :D
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2008 - 15:59

Ми мабуть, тільки вступаємо в найбільш небезпечний вік, тому помальовані шпалери тощо нас чекають попереду... Але і за рік і 5 місяців теж маємо невеликі "досягнення": розбита чашка з сервізу, який мені дістався від бабусі і який я дуже люблю. Він у мене давно, ще з студентськихчасів, там всього дві чашки залишалося, ось тепер вже тільки одна. Коли влітку були у бабусі, там вазони великі на підлозі, то вигрібала землю і відривала листя. Зараз любить малювати, то одного разу помалювала холодильник, але,на щастя, олівцем.
Мабуть, моя доця спроможна і на більші подвиги, але всі речі, що б"ються або або сховала, або вони високо.
О, згадала ще одне. Колись Мірка вирішила почесати ясна моїм мобільним і запхала його в рот. Я цього одразу не помітила, бо поспішала на роботу. Виявила халепу тільки по дорозі на роботу: телефон банально не працював (клавіатура). Так тривало тижнів зо 2, мабуть, а потім він знову запрацював.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2008 - 16:41

Ну скоріш за все не зникло,а змінилось місце проживання деяких предметів, а от стіни нікуди не подінеш, то ми вже 3 рази робили побілку.А до неї у нас був просто "музей"-жуйки на стінах, малюнки ріноманітні, порізані штори, колготки, волосся своє і ляльок, розмальований коврик в кімнаті і ще багато іншого.Ось такі ми бешкетниці!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анютина мама 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2008 - 17:20

Ми теж тільки починаєм, допомагати мамі по господарству. Справді все що б'ється, ломається і є цінним для нас стоїть в не зоні досяжності. А так, вже полетіла гарна тарілка зі столу, коли ми вже не хотіли їсти. А пульт неможемо знайти вже другий місяць, напевно в смітник викинула. по стінах ше не дуже малює, я стараюсь навчити доцю що малювати потрібно в альбомчику, або розстеляю їй ватман. Але невеличка абстракція на стіні в кухні вже з'явилась. Ну шо зробиш напевно так ростуть всі дітки. Єдине "що зникло в будинку з появою малюка" -це порядок, але зато скільки радості і щасті в ньому з'явилось.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мартин 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 березень 2008 - 08:17

Свого часу застав доцю (їй тоді було роки три...) за цікавим заняттям: вона зосереджено поливала зі своєї поливалки пульт від телевізора.
На питання "Що ж ти робиш, заразо мала!!!" вона чемненько відповіла: "Тату, кнопочки на пульті такі маленькі... Нехай підростуть!" :gv:
Що цікаво, той пульт ще пропрацював не один рік. Правда кнопочки так і не виросли...
My Signature
Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4:16)
There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle. (Albert Einstein)
  • 2
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 травень 2008 - 13:57

Я пішла до магазину залишила малюків дивитись мультик, дорога туди і назад заняла хвилин 10... Приходжу, а дома на стіні :bye: натюрморт і дітки довольні роблять останні штрихи. питаю щоце? Мам це морковочка і яблучка і ше шось ліза намалювала, ну це тобі правда так краще?! краще кажу, а що кричати мала мене вже й саму дратувала та біла стіна, а так морковка :kiss:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 травень 2008 - 14:04

Ми теж ще не дуже великі (1р.1,5м), але на рахунку вже є дві тарілки і чашка, мамин мобільний, який дуже багато витримав, але накінець йому надоїло і "здався". А ще клавіатура, на яку доця стягнула татову зупку, але винні всі - мама поставила там де не слід тато так тримав доцю на ручках, а доця цікава і голодна... Вазонки регулярно страждають, скоро вже не будуть схожі на вазонки :kiss: і глиняні прикольні фігурки теж вже клеєні :( але то все пусте - хай дитя вивчає світ.
Анютина мама мені дуже сподобалося ваше визначення " Єдине "що зникло в будинку з появою малюка" -це порядок, але зато скільки радості і щасті в ньому з'явилось." Правда наш тато останнім часом коли не може щось знайти то так бідкається мол "нічо в тій хаті нема, все кудись дівається і т.п..."
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 травень 2008 - 22:12

Отличные истории,очень улыбнули:) Поддерживаю,что пропал прежде всего порядок:) А так на нашем счету несколько чашек,тарелок,салатница. Мы переехали осенью в квартиру эту и как раз закончили тут ремонт. Сын сразу же оторвал в кормидоре оргомный шмат обоев(шириной в полосу обоев и сколько роста хватило). Умуждился не знаю чем отколоть кусочек толстенного кафеля на полу в кухне. Пару недель назад взялся отрывать плинтус в спальне(он держался на специальном креплении,куски между собой соединялись специальными штучками и сам плинтус держит ковровое покрытие), так он умудрился не просто оторвать его от креплений на стене,а и переломить посередине 2,5 метровую плинтусину. Из пульта от телека, кондиционера и от всего, где есть батарейки он их достает и теряет. Компьютер постоянно выключал,пока папа кнопку не заблокировал,теперь только сд-ром клацает и запихивает туда все. Экран ноут-бука продавил пальцами в 3х местах. А еще на Пасху прикольно сходил в гости к бабушке, бобрался до подноса с яйцами крашенными и все их пораскидывал на пол и побил:)
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Незнайомка 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 08 червень 2008 - 10:15

мене приколи лялі ще чекають, але маю спогади про молодших брата і сестру (в них зі мною солідна різниця у віці). так сестра знайшла якийсь недолік в побілці і "поремонтувала" його (розколупала до більшої дирки), а ще регулярно виливала чорнило на килим (тоді я вчилась в школі і писала чорнильними ручками), а брат напхав у флопік обгорток від сосисок і регулярно вимазував кульку мишки в плавленому сирку. про побиту посуду мовчу - це ще не саме страшне
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   luluka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 червень 2008 - 13:58

В нас нічого не зникло (крім порядку) проте зявились дитячі шедеври намальовані на папері а потім приклеєні на стінку ще купу фото дитячих, а також море іграшок які невідомо звідки і як заповзають до хати вроді ми багато некупляємоа як дітки як граються то напідлозі пройти немажливо. татко наш часто наступає потім на міни
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 18:48

в нас доня зломала три пульти-тепер ми все переключаєм вручну,або дешо ше універсальним,який не до всього підодить. А ще з тих пультів зникли всі батарейки,доця їх поховала.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ирис 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 19:09

Манюня наша полюбляе щоб у матусі постійно оновлювалась колекція фарфорових корівок тому вони іноді зникають. Пропало пару горщиків з квітами, бо вона важае що багато листків квітці не потрібно тому деякі квіти змінили місце проживання. Ну і речі старших брата і сестри постійно імігрують по всій квартирі. :dance:
My Signature
Зображення
Зображення
Будь смиренним, бо зроблено тебе з праху. Будь великодушним, бо зроблено тебе із зірок
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 07 грудень 2008 - 04:06

у нас поки що зникли, а точніше розібрані на шматочки, дві флешки, невдало переставлена лампа (яка викликала велике зацікавлення) розплавила стінку принтера :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 грудень 2008 - 11:48

Бачу в наших малят схожа любов до настінного роспису і безмежна фантазія....
У моєї доні на рахунку багацько фігурок з клеєними головами, зламаний мобільний, вазонки ми чомусь не чіпаємо.тттт. викинута флешка в смітик .....Одним словом скільки ще всього цікавого попереду.... :D
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 грудень 2008 - 12:04

А ми почали ділити мамину косметику - на стару, нову і дитячу :scratch_one-s_head: Після такої дільожки довелось самій багато чого викинути у смітник :15_1_55:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 грудень 2008 - 12:51

А в мене 2 дні тому упокоїлась моя улюблена іменна керамічна чашка, яку чоловік замовляв виготовити за власним ескізом. Але це можна виправити, чоловік замовить нову - з неї пити одне задоволення - і гірке здалося б солодким.... :scratch_one-s_head:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 грудень 2008 - 13:52

В мене в знайомої малому два роки, дідусь у нього депутат України, то дідового ноута депутатського поправив, а саме вийняв декілька кнопок з клавіатури.... м-да... нічого куплять новий :scratch_one-s_head:
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 грудень 2008 - 14:00

Як я памятаю, за малою "золоті верби" так сильно не росли як за малим. Доня любила займатись вигрібанням землі і перевертанням вазонків, ну там щось розбите, повідгризала кнопки від пульта. А синок поламав (з кінцями) татковий музичний центр, постійно ховав батарейки від пульта, обслюнявив мій мобільний. Зараз вже спокійніше-технікою користуватись навчився і нічого не ламає :)
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему