Ми в Тернополі часто ходили в дитинстві на новорічні вистави чи про Миколая. Там нам навіть інколи дарували якісь подаруночки (входило в ціну білета). Я їх дуже любила, тому б і хотіла завести донечку. Скажіть будьласка чи є щось похоже у Львові?
Сторінка 1 з 1
вистава про Миколая
Відправлено 15 грудень 2009 - 11:08
нас запросили на безкоштовну виставу до Нанашко ,буде скринька-хто скільки забажає.Має бути завтра.
О,а це з їх сайту
О,а це з їх сайту
Прихований текст
Повідомлення відредаговано Іннуся: 15 грудень 2009 - 11:15
Відправлено 15 грудень 2009 - 11:28
у нас в ляльковому театрі до Нового року будуть різні святкові вистави, планую сходити з синочком, подивитися на Діда Мороза і Снігуроньку. А також в філармонії буде для дітей циркова шоу-програма. Думаю у Львові буе набагато більше всього цікавого, пошукаасйте афіші ;)
Відправлено 17 грудень 2009 - 17:41
З 17 по 27 грудня в Львівському Палаці Мистецтв(вул.Коперніка) буде вистава "Сніжність"... квиток коштує 40 гр(входить подаруночок). Єдине - не знаю, в які години... треба дзвонити в кассу.
Також кожного року в клубі Спліт(теж на вул. Коперніка) відбуваються свята Миколая. Цього року - 20 грудня о 12.00(для діток 3-6 років) та о 15.00 (діти від 7-ми років). Це вистава Київського театру, трває 1,5 години. Квиток можна замовити за телефоном2422200, а викупити вже перед самою виставою. Коштує 75 гривень(сюди входить ще подарунок і солодкий стіл для дитини) Батьки заходять безкоштовно.
Також кожного року в клубі Спліт(теж на вул. Коперніка) відбуваються свята Миколая. Цього року - 20 грудня о 12.00(для діток 3-6 років) та о 15.00 (діти від 7-ми років). Це вистава Київського театру, трває 1,5 години. Квиток можна замовити за телефоном2422200, а викупити вже перед самою виставою. Коштує 75 гривень(сюди входить ще подарунок і солодкий стіл для дитини) Батьки заходять безкоштовно.
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога