Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: М"ясні та рибні пироги, конвертики ,чебуреки - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Зворотній відлік!
 
 
 

Іконка Важливе оголошення

Ми розпочинаємо ВЕЛИКИЙ ЗИМОВИЙ квест на Малечі. тема

Час подання заявок обмежений!
Благодійний аукціон до Дня Святого Миколая. ВІДКРИТО ТОРГИ ПО ВСІХ ЛОТАХ!!!

Літературний конкурс Лист до Святого Миколая

Осінньо-зимовий благодійний флешмоб Різдвяне янголятко

Конкурс малюнків ВЕСЕЛКА НА СНІГУ

Обмінник до Миколая Віра у диво


  • 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

М"ясні та рибні пироги, конвертики ,чебуреки рецепти з тістом Оцінка: -----

#41

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

 
  • Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори
  • Повідомлень: 1 602
  • Реєстрація: 28 жовтень 08
 

Відправлено 04 грудень 2012 - 15:17

Перелік рецептів теми:
М"ясний пиріг "Крокодил" від ФІОНА
Спойлер

від ***танічка***
1. Пиріг з м’ясом та картоплею.
2. Пиріг з м’ясом, яйцями, цибулею і сиром.
Спойлер

М"ясний наполеон від Тацуня
Спойлер

Гарнір в тісті від bianca
Спойлер

Сосиски в тісті від Nadik
Спойлер

Сосиски в слойоному тісті від ***танічка***
Спойлер

Сосиска у вафлях від Беременулька
Спойлер

М"ясні конвертики з гарбузом від Бурулька
Спойлер

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top


  • 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Інші відповіді в цій темі

#42

Користувач поза мережею   mamusia2 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 495
  • Реєстрація: 08 лютий 10
 

Відправлено 23 лютий 2011 - 16:29

ось і мій крокодил. Я так спішила, що забула про лапки, то ми з дітками вирішили, що взимку холодно і він сидів на лапках )))
Зображення
Спойлер

My Signature
Зображення
  • 5
  • Back To Top

#43

Користувач поза мережею   bianca 

 
  • Вінтаж
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 842
  • Реєстрація: 06 березень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 23:50

Дівчатка! Пропоную вам спробувати приготувати цікаву страву.
Принаймні я гарнір в тісті ніколи не робила. Чоловік був у захваті (головний показник, бо він у мене гурман))!

Все просто і дешево. Отож:
для тіста:
-250 грн борошна
-60 гр маргарину
-100 мл холодної води

для начинки:
-500 г курячого філе
-4-5 картоплин
-250 г шампіньйонів
-1 морква
-1 стакан сметани
-1 ст.л. борошна
-50 гр твердого сиру
-4 солених огірка
-3 цибулини
-5 ст.л. панірувальних сухарів
-олія
-сіль, перець, зелень.

Борошно просіяти, висипати в миску, додати подрібнений маргарин, сіль і вилкою те все подрібнити добре, поки не утвориться така собі крошка.Тоді підливаємо воду і місимо еластичне тісто. Ставимо на пів год. в холодильник.

Тим часом почищену і порізану кубиками(крупно) картопельку відварюємо до півготовності (я поклала в пароварку на 15 хв) в підсоленій воді.
Куряче філе нарізаємо кубиками (крупно) і обжарюємо кілька хвилин на пательні. Додаємо поступово моркву (кубиками), за 2-3 хв. цибульку (кубиками), згодом гриби (різала на 4 част), і тоді (за 3-4 хв) варену картоплю. Акуратно то все потушити ще кілька хвилин, тоді посипати мукою,залити сметаною і додати зелень (побільше)). Сіль, перець, приправи може хто якісь любить. Перемішати з тертим сиром (я забула, то посипала згодом під тісто).
Форму змастити маслом добре (я брала скляну) і посипати сухарями.
2/3 тіста вистеляємо на дно і бортики, викладаємо начинку і накриваємо "кришкою" з решти тіста. Зчіплюємо краєчки. Помащуємо маслом і... в духовку на хвилин 40, щоб згори припеклось.

Про огірки : вони в рецепті йдуть, в кінці додати до тої маси, перед викладанням в форму. Я не мала, то не давала. Не знаю, який тоді смак, але за "безогіркову " страву кажу впевнено, що смачно. Тому хто як любить.
І ще, до того всього пасує якась аджика чи консервовано-мариноване. Мммм....
Пробуйте!
Ну і фоточки:
Зображення
Спойлер

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 26 жовтень 2012 - 12:57

My Signature
Зображення

Это жизнь, а не рай... Я не должна быть идеальной!

Нагороди:

переглянути всі
  • 31
  • Back To Top

#44

Користувач поза мережею   SWEET_lanka 

 
  • Вінтаж
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 796
  • Реєстрація: 22 жовтень 09
 

Відправлено 01 березень 2011 - 18:01

Kobzarochka, , ну що там вийшло? Поділись? Хочу приготувати, але мабуть теж буду без огірків. Не уявляю печених маринованих огірків.
  • 0
  • Back To Top

#45

Користувач поза мережею   viki_v 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі
  • Повідомлень: 577
  • Реєстрація: 23 липень 10
 

Відправлено 04 березень 2011 - 12:23

І я вчора пекла цей пиріг, вже не вперше і точно не востаннє))) Вийшов, як завжди, смачнючий)))Ще раз дякую за рецептик!!!
Текст, що розкривається
Зображення

Тільки цей раз постелила на бляшку папір для випічки і ніяк не могла того пирога відірвати від паперу, але це на смак ніяк не вплинуло, ну хіба що на товарний вигляд)))
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#46

Користувач поза мережею   Булька :) 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 187
  • Реєстрація: 22 вересень 10
 

Відправлено 08 березень 2011 - 18:15

От така смакота в мене получилась.
Дякую bianca за рецепт, дуууууже смачно!

Зображення
My Signature
Спойлер
  • 1
  • Back To Top

#47

Користувач поза мережею   Туська Д 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 32
  • Реєстрація: 14 березень 10
 

Відправлено 10 березень 2011 - 14:42

bianca, дякую за рецептик. вчора робила ввечері, але сьогодні він ще смачніший , коли тісто вже пом'якло. Теж робила без огірків. Смакота! Можна навіть їсти саму начинку як рагу, коли нема часу робити тісто.
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#48

Користувач поза мережею   mamusia2 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 495
  • Реєстрація: 08 лютий 10
 

Відправлено 13 березень 2011 - 16:23

Я приготувала цю смакоту, замінивши куряче філе рибним, і замість шампіньйонів дала опеньки мариновані. ось що в мене вийшло
Зображення
Спойлер

My Signature
Зображення
  • 5
  • Back To Top

#49

Користувач поза мережею   Дейдре 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 541
  • Реєстрація: 19 січень 11
 

Відправлено 08 квітень 2011 - 10:02

я теж спробувала приготувати щось подібне, правда не було в мене ні м"яса ні риби, то був гарнір з квасолею (мала вдома яську склянку). чоловік хвалив, хоча квасолю не дуже любить. а я взагалі в захваті! і справді начинку можна робити з чого завгодно, що в холодильнику є)))
Зображення Зображення

Повідомлення відредаговано oksana_milevsjka: 08 квітень 2011 - 10:05

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#50

Користувач поза мережею   Вікторія86 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 274
  • Реєстрація: 23 грудень 10
 

Відправлено 26 квітень 2011 - 02:10

Всі мої були на дієті, але з"їли так швидко, що я навіть не зрозуміла чи дійсно робила того крокодила.
Я трошки полінувалась, бо хотіла на швидку руку. Мала готове дріжджове тісто в морозилці. Начинка куряче філе. Просто смакота. Дякую Фіоні за рецептик, хоч і зовнішній вигляд не такий ідеальний як у неї :((
Спойлер

Зображення
Спойлер

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 25 жовтень 2012 - 12:43

My Signature
Спойлер
  • 1
  • Back To Top

#51

Користувач поза мережею   sonkaks 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 228
  • Реєстрація: 22 квітень 10
 

Відправлено 06 травень 2011 - 08:44

вчора пекла цей пиріг,така смакота!!!
ось фото:
Зображення
My Signature
Зображення
Очі дівчини ніколи не брешуть, а от язик викрутиться з будь-якої ситуації...:)
  • 1
  • Back To Top

#52

Користувач поза мережею   martelita 

 
  • Вінтаж
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 594
  • Реєстрація: 16 вересень 10
 

Відправлено 07 травень 2011 - 15:57

я сьогодні робила ще раз той пиріг, але замість ковбаси підсмажила шпондер(ще з Пасхи лежить ніхто не їсть), вийшло так,як шкварочки, але мясні, а запах словами не передати)))
My Signature
Спойлер
  • 0
  • Back To Top

#53

Користувач поза мережею   Nadik 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 573
  • Реєстрація: 15 листопад 09
 

Відправлено 07 травень 2011 - 16:40

Сьогодні пекла ось таку смакоту, вирішила поділитися рецептом з вами! Я не можу втриматися йдучи попри всякі пиріжки та перепічки і появилася ідея приготовити вдома знаючи що там і як, - всеж безпечніше вуличних:)
Зображення


Отже:

Для тіста:
1ст. лцукру
3/4ст теплого молока
1ст. л сухих дріжджів
2ст муки
1/4ч.л. солі
3ст. л. олії

Змішати молоко, цукор та дріжджі і на декілька хв залишити. Додаємо інші інгрідієнти і добре все вимішуємо, получається гарне пружне тісто. Залишаємо в теплому місці щоб підійшло.
Вимішуємо ще раз, розкатуєм овальної форми, робимо надрізи по сторонах і завиваємо сосиску. На деякий час залишаємо на деко, щоб підійшли перепічки.
Змащуємо жовтком та в духовку. По рецепту в мене писало на 30хв при 180град. Але це в залежності від духовки, в мене пеклися 20хв.
Дуже смачні, пробуйте не пожалієте!

Смачного!!!
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 8
  • Back To Top

#54

Користувач поза мережею   Lola888 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 376
  • Реєстрація: 18 вересень 10
 

Відправлено 07 травень 2011 - 16:50

А на скільки сосисок вистачає цього тіста? Бо в мене велика сімейка :give_rose:
My Signature
Зображення

Деякі з нас стали чоловіками, за яких ми хотіли б вийти заміж.
  • 0
  • Back To Top

#55

Користувач поза мережею   Nadik 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 573
  • Реєстрація: 15 листопад 09
 

Відправлено 07 травень 2011 - 16:54

Тіста мені вистачило на 10 штучок, так що однозначно потрібно робити більше ніж 1 порція :))
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#56

Користувач поза мережею   AlinaGZ 

 
  • Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 65
  • Реєстрація: 18 лютий 11
 

Відправлено 08 травень 2011 - 09:12

Цей пиріг - дійсно знахідка. Так переживала куди діти стару цибулю, а тут такий класний рецептик.
Вчора робила пиріг по першому рецепту. Чоловік сказав, що смажено-печена цибуля йому нагадує гриби) З'їли все за один вечір :give_rose:
Тільки одна примітка до рецепту. В нас електрична духовка і температура 180С завелика. Пиріг за 40 хвилин зверху і знизу схопився, а в середині трішки був сируватий. На наступний раз наставлю на 150С і не менше 1год.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

#57

Користувач поза мережею   ***танічка*** 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 393
  • Реєстрація: 11 січень 10
 

Відправлено 20 жовтень 2011 - 20:41

Хочу поділитися рецептом сосисок саме в слойоному тісті! Пекла сьогодні - смакота! Отже,
сосиски в слойоному тісті
Для тіста:
2 стакана муки;
200 гр маргарину;
пів стакана води;
1/4 ч.л.солі;
1 ст.л. оцту;
пів ч.л. цукру.
В рецепті пише що на цю кількість тіста треба пів кг сосисок. Я брала на 1 кг сосисок 1.5 порції тіста.
Просіяти в миску муку. На крупній терці натерти туди ж маргарин. Порубати ножом маргарин з мукою поки кусочки маргарину не стануть як горошина. З'єднати воду, сіль, оцет і цукор і влити це до муки з маргарином. Замісити тісто.
Накрити тісто вологою шматкою і поставити в холодильник на 1-2 год. Потім розкатати тісто в пласт, присипати мукою і звернути декілька раз. Знову розкатати і так повторити 3 рази. Нарізати тісто полосками.
Кожну сосиску обгорнути тістом по спіралі. Змазати це все збитим яйцем і запікати при температурі 200 градусів 20 хв (я запікала довше).
Зображення
My Signature
Спойлер
  • 6
  • Back To Top

#58

Користувач у мережі   Беременулька 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 514
  • Реєстрація: 20 жовтень 09
 

Відправлено 26 жовтень 2011 - 12:28

роблю схожу страву, тільки без тіста - Сосиска у вафлях.

Інгрідієнти:
- вафлі квадратні
- картопляне пюре
- сосиски

варимо картоплю, робимо пюре, і гаряче накладаємо на 1 вафлю, не товстим слоєм, розмазуємо! ставимо сосиски в один ряд і закручуємо! (пвд гарячим пюре вафля розм"якає і легко деформується); і так зх кожною вафелькою!
потім ріжемо на куски по 2-3 см і обжарюємо в яйці!
дуже смачно!
СМАЧНОГО!
My Signature
Спойлер
  • 2
  • Back To Top

#59

Користувач поза мережею   Бурулька 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 954
  • Реєстрація: 10 лютий 10
 

  Відправлено 13 грудень 2011 - 19:32

Новий погляд на так зване Хачапурі. Мною сьогодні було проведено експеремент у приготуванні.
Інгрідієнти
Фарш мясний(мішаний) — 600 г
Гарбуз (очищений) — 300 г
Сир голанський — 150 г
Масло — 50 г
Тесто слойоне — 1.5 кг
Спеції (на смак)
Сіль (на смак)
Цибуля
Приготування
1. Гарбуз почистити і натерти на дрібну терку
Спойлер

2. Фарш готуєм з телятини і свинити + цибуля + сіль+ перець
Спойлер

3. Сир натираємо на терці
Спойлер

4. Тісто може бути в ласного приготування або магазинне ( я вибрала легший варіант :))
5.Тісто розділяєм на квадратики і накладаєм начинку в такій послідовності : м"ясо-сир-гарбуз- кусочок масла
Спойлер

6. Формуєм конвертики, яще зверху помазала яйцем, і запікаєм в духовці при 180° до румяного кольору
Спойлер

Спойлер

Ось така соковита смакота в мене вийла. Всім смачного
Зображення
Спойлер

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 5
  • Back To Top

#60

Користувач поза мережею   ЛУЧ@НОЧК@ 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 226
  • Реєстрація: 24 листопад 10
 

Відправлено 19 квітень 2012 - 10:20

і я пекла крокодила, начинка була фарш з рисом, моїм сподобалось, навіть малий їв
Зображення
ось так
Спойлер

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#61

Користувач поза мережею   Та що танцює з вітром 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі
  • Повідомлень: 612
  • Реєстрація: 19 грудень 09
 

Відправлено 29 травень 2012 - 20:20

а ось мій крокодильчик.
перша спроба
Спойлер

Зображення

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 25 жовтень 2012 - 12:44

My Signature

Нагороди:

переглянути всі
  • 22
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Ninaalex світлина

Ninaalex  Дівчата, прошу помолитися за мого маленького племінника Євгена(1,2 рочки). Він дуже сильно попікся кип'ятком. Зараз повезли у лікарню.

Сьогодні, 16:52

Показати коментарі (2)

Айра світлина

Айра  Як холодно на форумі стало)))

Сьогодні, 16:35

Лелічка світлина

Лелічка  Яка краса на Малечі!!!

Сьогодні, 15:29

Mariannka світлина

Mariannka  як гарно на форумі))))))) Зимовий подих)))))

Сьогодні, 12:53

Показати коментарі (1)

Nektarynka світлина

Nektarynka  Хочу щастя.. Маленького такого щастя.. З крихітними ручками і ніжками.. І з його очима...

Сьогодні, 12:45

Показати коментарі (2)

Віллі Вонка світлина
SeeStar світлина

SeeStar  чим ближче до Нового року, тим сильніше люди починають вірити в чудеса)))Це так гарно. Навіть дорослі люди на деякий час повертаються в дитинство і починають мріяти, кожен про своє, але всі вірять що бажання здійсняться!!!! І я теж мрію...мрію щоб моя доця була здоровенькою, бо коли з нею все добре то і в нас є бажання мріяти та веселитися...

Сьогодні, 09:55

Показати коментарі (3)

 Saulė світлина

Saulė  Сміялися до сліз! Рекомендую! http://soba4ki.livejournal.com/1461550.html

Сьогодні, 09:40

Улянуся світлина

Улянуся  Допоможи Боже народити здорових діточок!

Вчора, 22:52

Показати коментарі (3)

Irynka Chicago світлина

Irynka Chicago  Моя сестричка мамаТаня втретє стала мамою! Дякую Богові, що все добре!!!!

Вчора, 21:04

Показати коментарі (11)

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 28 листопад 14 )

  • З днем народження
    snegok 
    - Вік: 34
  • З днем народження
    Рома16 
    - Вік: 27
  • З днем народження
    Fox_i 
    - Вік: --
  • З днем народження
    Жучок 
    - Вік: --

Пиши українською Перекладач онлайн