Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: М"ясні та рибні пироги, конвертики ,чебуреки - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Зворотній відлік!
 
 
 

Іконка Важливе оголошення

Зображення

Ялинка у кімнаті-
Прикрасимо ж її
Наповнять радістю весь дім
Святкові ці вогні...

Прошу взяти участь в опитуванні!
Кіт в сучасній українській народній культурі

Наш обмінний проект Посткроссінг по-українськи
ПРИЄДНУЙТЕСЬ!


  • 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

М"ясні та рибні пироги, конвертики ,чебуреки рецепти з тістом Оцінка: -----

#41

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

 
  • Біла та пухнаста
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор
  • Повідомлень: 1 603
  • Реєстрація: 28 жовтень 08
 

Відправлено 04 грудень 2012 - 15:17

Перелік рецептів теми:
М"ясний пиріг "Крокодил" від ФІОНА
Спойлер

від ***танічка***
1. Пиріг з м’ясом та картоплею.
2. Пиріг з м’ясом, яйцями, цибулею і сиром.
Спойлер

М"ясний наполеон від Тацуня
Спойлер

Гарнір в тісті від bianca
Спойлер

Сосиски в тісті від Nadik
Спойлер

Сосиски в слойоному тісті від ***танічка***
Спойлер

Сосиска у вафлях від Беременулька
Спойлер

М"ясні конвертики з гарбузом від Бурулька
Спойлер

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top


  • 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Інші відповіді в цій темі

#42

Користувач поза мережею   mamusia2 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 495
  • Реєстрація: 08 лютий 10
 

Відправлено 23 лютий 2011 - 16:29

ось і мій крокодил. Я так спішила, що забула про лапки, то ми з дітками вирішили, що взимку холодно і він сидів на лапках )))
Зображення
Спойлер

My Signature
Зображення
  • 5
  • Back To Top

#43

Користувач поза мережею   bianca 

 
  • Вінтаж
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 842
  • Реєстрація: 06 березень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 23:50

Дівчатка! Пропоную вам спробувати приготувати цікаву страву.
Принаймні я гарнір в тісті ніколи не робила. Чоловік був у захваті (головний показник, бо він у мене гурман))!

Все просто і дешево. Отож:
для тіста:
-250 грн борошна
-60 гр маргарину
-100 мл холодної води

для начинки:
-500 г курячого філе
-4-5 картоплин
-250 г шампіньйонів
-1 морква
-1 стакан сметани
-1 ст.л. борошна
-50 гр твердого сиру
-4 солених огірка
-3 цибулини
-5 ст.л. панірувальних сухарів
-олія
-сіль, перець, зелень.

Борошно просіяти, висипати в миску, додати подрібнений маргарин, сіль і вилкою те все подрібнити добре, поки не утвориться така собі крошка.Тоді підливаємо воду і місимо еластичне тісто. Ставимо на пів год. в холодильник.

Тим часом почищену і порізану кубиками(крупно) картопельку відварюємо до півготовності (я поклала в пароварку на 15 хв) в підсоленій воді.
Куряче філе нарізаємо кубиками (крупно) і обжарюємо кілька хвилин на пательні. Додаємо поступово моркву (кубиками), за 2-3 хв. цибульку (кубиками), згодом гриби (різала на 4 част), і тоді (за 3-4 хв) варену картоплю. Акуратно то все потушити ще кілька хвилин, тоді посипати мукою,залити сметаною і додати зелень (побільше)). Сіль, перець, приправи може хто якісь любить. Перемішати з тертим сиром (я забула, то посипала згодом під тісто).
Форму змастити маслом добре (я брала скляну) і посипати сухарями.
2/3 тіста вистеляємо на дно і бортики, викладаємо начинку і накриваємо "кришкою" з решти тіста. Зчіплюємо краєчки. Помащуємо маслом і... в духовку на хвилин 40, щоб згори припеклось.

Про огірки : вони в рецепті йдуть, в кінці додати до тої маси, перед викладанням в форму. Я не мала, то не давала. Не знаю, який тоді смак, але за "безогіркову " страву кажу впевнено, що смачно. Тому хто як любить.
І ще, до того всього пасує якась аджика чи консервовано-мариноване. Мммм....
Пробуйте!
Ну і фоточки:
Зображення
Спойлер

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 26 жовтень 2012 - 12:57

My Signature
Зображення

Это жизнь, а не рай... Я не должна быть идеальной!

Нагороди:

переглянути всі
  • 31
  • Back To Top

#44

Користувач поза мережею   SWEET_lanka 

 
  • Вінтаж
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 796
  • Реєстрація: 22 жовтень 09
 

Відправлено 01 березень 2011 - 18:01

Kobzarochka, , ну що там вийшло? Поділись? Хочу приготувати, але мабуть теж буду без огірків. Не уявляю печених маринованих огірків.
  • 0
  • Back To Top

#45

Користувач поза мережею   viki_v 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі
  • Повідомлень: 578
  • Реєстрація: 23 липень 10
 

Відправлено 04 березень 2011 - 12:23

І я вчора пекла цей пиріг, вже не вперше і точно не востаннє))) Вийшов, як завжди, смачнючий)))Ще раз дякую за рецептик!!!
Текст, що розкривається
Зображення

Тільки цей раз постелила на бляшку папір для випічки і ніяк не могла того пирога відірвати від паперу, але це на смак ніяк не вплинуло, ну хіба що на товарний вигляд)))
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#46

Користувач поза мережею   Булька :) 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 187
  • Реєстрація: 22 вересень 10
 

Відправлено 08 березень 2011 - 18:15

От така смакота в мене получилась.
Дякую bianca за рецепт, дуууууже смачно!

Зображення
My Signature
Спойлер
  • 1
  • Back To Top

#47

Користувач поза мережею   Туська Д 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 32
  • Реєстрація: 14 березень 10
 

Відправлено 10 березень 2011 - 14:42

bianca, дякую за рецептик. вчора робила ввечері, але сьогодні він ще смачніший , коли тісто вже пом'якло. Теж робила без огірків. Смакота! Можна навіть їсти саму начинку як рагу, коли нема часу робити тісто.
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#48

Користувач поза мережею   mamusia2 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 495
  • Реєстрація: 08 лютий 10
 

Відправлено 13 березень 2011 - 16:23

Я приготувала цю смакоту, замінивши куряче філе рибним, і замість шампіньйонів дала опеньки мариновані. ось що в мене вийшло
Зображення
Спойлер

My Signature
Зображення
  • 5
  • Back To Top

#49

Користувач поза мережею   Дейдре 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 542
  • Реєстрація: 19 січень 11
 

Відправлено 08 квітень 2011 - 10:02

я теж спробувала приготувати щось подібне, правда не було в мене ні м"яса ні риби, то був гарнір з квасолею (мала вдома яську склянку). чоловік хвалив, хоча квасолю не дуже любить. а я взагалі в захваті! і справді начинку можна робити з чого завгодно, що в холодильнику є)))
Зображення Зображення

Повідомлення відредаговано oksana_milevsjka: 08 квітень 2011 - 10:05

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#50

Користувач поза мережею   Вікторія86 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 274
  • Реєстрація: 23 грудень 10
 

Відправлено 26 квітень 2011 - 02:10

Всі мої були на дієті, але з"їли так швидко, що я навіть не зрозуміла чи дійсно робила того крокодила.
Я трошки полінувалась, бо хотіла на швидку руку. Мала готове дріжджове тісто в морозилці. Начинка куряче філе. Просто смакота. Дякую Фіоні за рецептик, хоч і зовнішній вигляд не такий ідеальний як у неї :((
Спойлер

Зображення
Спойлер

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 25 жовтень 2012 - 12:43

My Signature
Спойлер
  • 1
  • Back To Top

#51

Користувач поза мережею   sonkaks 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 228
  • Реєстрація: 22 квітень 10
 

Відправлено 06 травень 2011 - 08:44

вчора пекла цей пиріг,така смакота!!!
ось фото:
Зображення
My Signature
Зображення
Очі дівчини ніколи не брешуть, а от язик викрутиться з будь-якої ситуації...:)
  • 1
  • Back To Top

#52

Користувач поза мережею   martelita 

 
  • Вінтаж
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 594
  • Реєстрація: 16 вересень 10
 

Відправлено 07 травень 2011 - 15:57

я сьогодні робила ще раз той пиріг, але замість ковбаси підсмажила шпондер(ще з Пасхи лежить ніхто не їсть), вийшло так,як шкварочки, але мясні, а запах словами не передати)))
My Signature
Спойлер
  • 0
  • Back To Top

#53

Користувач поза мережею   Nadik 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 577
  • Реєстрація: 15 листопад 09
 

Відправлено 07 травень 2011 - 16:40

Сьогодні пекла ось таку смакоту, вирішила поділитися рецептом з вами! Я не можу втриматися йдучи попри всякі пиріжки та перепічки і появилася ідея приготовити вдома знаючи що там і як, - всеж безпечніше вуличних:)
Зображення


Отже:

Для тіста:
1ст. лцукру
3/4ст теплого молока
1ст. л сухих дріжджів
2ст муки
1/4ч.л. солі
3ст. л. олії

Змішати молоко, цукор та дріжджі і на декілька хв залишити. Додаємо інші інгрідієнти і добре все вимішуємо, получається гарне пружне тісто. Залишаємо в теплому місці щоб підійшло.
Вимішуємо ще раз, розкатуєм овальної форми, робимо надрізи по сторонах і завиваємо сосиску. На деякий час залишаємо на деко, щоб підійшли перепічки.
Змащуємо жовтком та в духовку. По рецепту в мене писало на 30хв при 180град. Але це в залежності від духовки, в мене пеклися 20хв.
Дуже смачні, пробуйте не пожалієте!

Смачного!!!
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 8
  • Back To Top

#54

Користувач поза мережею   Lola888 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 376
  • Реєстрація: 18 вересень 10
 

Відправлено 07 травень 2011 - 16:50

А на скільки сосисок вистачає цього тіста? Бо в мене велика сімейка :give_rose:
My Signature
Зображення

Деякі з нас стали чоловіками, за яких ми хотіли б вийти заміж.
  • 0
  • Back To Top

#55

Користувач поза мережею   Nadik 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 577
  • Реєстрація: 15 листопад 09
 

Відправлено 07 травень 2011 - 16:54

Тіста мені вистачило на 10 штучок, так що однозначно потрібно робити більше ніж 1 порція :))
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#56

Користувач поза мережею   AlinaGZ 

 
  • Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 65
  • Реєстрація: 18 лютий 11
 

Відправлено 08 травень 2011 - 09:12

Цей пиріг - дійсно знахідка. Так переживала куди діти стару цибулю, а тут такий класний рецептик.
Вчора робила пиріг по першому рецепту. Чоловік сказав, що смажено-печена цибуля йому нагадує гриби) З'їли все за один вечір :give_rose:
Тільки одна примітка до рецепту. В нас електрична духовка і температура 180С завелика. Пиріг за 40 хвилин зверху і знизу схопився, а в середині трішки був сируватий. На наступний раз наставлю на 150С і не менше 1год.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

#57

Користувач поза мережею   ***танічка*** 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 393
  • Реєстрація: 11 січень 10
 

Відправлено 20 жовтень 2011 - 20:41

Хочу поділитися рецептом сосисок саме в слойоному тісті! Пекла сьогодні - смакота! Отже,
сосиски в слойоному тісті
Для тіста:
2 стакана муки;
200 гр маргарину;
пів стакана води;
1/4 ч.л.солі;
1 ст.л. оцту;
пів ч.л. цукру.
В рецепті пише що на цю кількість тіста треба пів кг сосисок. Я брала на 1 кг сосисок 1.5 порції тіста.
Просіяти в миску муку. На крупній терці натерти туди ж маргарин. Порубати ножом маргарин з мукою поки кусочки маргарину не стануть як горошина. З'єднати воду, сіль, оцет і цукор і влити це до муки з маргарином. Замісити тісто.
Накрити тісто вологою шматкою і поставити в холодильник на 1-2 год. Потім розкатати тісто в пласт, присипати мукою і звернути декілька раз. Знову розкатати і так повторити 3 рази. Нарізати тісто полосками.
Кожну сосиску обгорнути тістом по спіралі. Змазати це все збитим яйцем і запікати при температурі 200 градусів 20 хв (я запікала довше).
Зображення
My Signature
Спойлер
  • 6
  • Back To Top

#58

Користувач поза мережею   Беременулька 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 520
  • Реєстрація: 20 жовтень 09
 

Відправлено 26 жовтень 2011 - 12:28

роблю схожу страву, тільки без тіста - Сосиска у вафлях.

Інгрідієнти:
- вафлі квадратні
- картопляне пюре
- сосиски

варимо картоплю, робимо пюре, і гаряче накладаємо на 1 вафлю, не товстим слоєм, розмазуємо! ставимо сосиски в один ряд і закручуємо! (пвд гарячим пюре вафля розм"якає і легко деформується); і так зх кожною вафелькою!
потім ріжемо на куски по 2-3 см і обжарюємо в яйці!
дуже смачно!
СМАЧНОГО!
My Signature
Спойлер
  • 2
  • Back To Top

#59

Користувач поза мережею   Бурулька 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 954
  • Реєстрація: 10 лютий 10
 

  Відправлено 13 грудень 2011 - 19:32

Новий погляд на так зване Хачапурі. Мною сьогодні було проведено експеремент у приготуванні.
Інгрідієнти
Фарш мясний(мішаний) — 600 г
Гарбуз (очищений) — 300 г
Сир голанський — 150 г
Масло — 50 г
Тесто слойоне — 1.5 кг
Спеції (на смак)
Сіль (на смак)
Цибуля
Приготування
1. Гарбуз почистити і натерти на дрібну терку
Спойлер

2. Фарш готуєм з телятини і свинити + цибуля + сіль+ перець
Спойлер

3. Сир натираємо на терці
Спойлер

4. Тісто може бути в ласного приготування або магазинне ( я вибрала легший варіант :))
5.Тісто розділяєм на квадратики і накладаєм начинку в такій послідовності : м"ясо-сир-гарбуз- кусочок масла
Спойлер

6. Формуєм конвертики, яще зверху помазала яйцем, і запікаєм в духовці при 180° до румяного кольору
Спойлер

Спойлер

Ось така соковита смакота в мене вийла. Всім смачного
Зображення
Спойлер

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 5
  • Back To Top

#60

Користувач поза мережею   ЛУЧ@НОЧК@ 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 226
  • Реєстрація: 24 листопад 10
 

Відправлено 19 квітень 2012 - 10:20

і я пекла крокодила, начинка була фарш з рисом, моїм сподобалось, навіть малий їв
Зображення
ось так
Спойлер

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#61

Користувач поза мережею   Та що танцює з вітром 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі
  • Повідомлень: 614
  • Реєстрація: 19 грудень 09
 

Відправлено 29 травень 2012 - 20:20

а ось мій крокодильчик.
перша спроба
Спойлер

Зображення

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 25 жовтень 2012 - 12:44

My Signature

Нагороди:

переглянути всі
  • 22
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Squirrelly світлина

Squirrelly  Спасибі адміністрації за привітання! Всіх зі святом!

Вчора, 23:56

ренесма світлина

ренесма  А я напевно того року була дуже чемна)))Ходила на пошту по марки а мені кажуть шо для вас 2 посилки))Правда я таких дівчат не знаю ,але дякую вам за хороший настрій!!!

Вчора, 18:34

♥Серце Дженніфер♥ світлина

♥Серце Дженніфер♥  Всіх вітаю зі святом Миколая! Надіюсь, завітав він у кожен дім! І до нас теж заходив) Шкода, але цього року на Миколая ми всі захворіли і наша малеча також( Надіємось та простуда скоро мине.

Вчора, 16:50

маленька Ляля світлина
Адель007 світлина

Адель007  Відчуваю себе неведимкою...

Вчора, 12:47

Stasia24 світлина

Stasia24  Став запитання у відповідних темах.

Вчора, 12:05

промінь сонця світлина
Рінна Shadoi світлина

Рінна Shadoi  Миколай тихесенько завітав і у нашу домівку. Дочекались)

Вчора, 00:50

Nifertiti-m світлина

Nifertiti-m  Бажаю у цю ніч щоб до кожного завітав св.Миколай)))Прошу у нього щоб усім приніс дарунки,а найбільше прошу для нашої України щоб приніс їй МИР!!!

18 гру 2014 23:40

Мартин світлина

Мартин  "Постарайтеся заснути сьогодні з усмішкою. Не забудьте, що Миколай користується послугами тих, чиє серце відкрите" - о. Олесь Август Чумаков

18 гру 2014 21:32

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 20 грудень 14 )

  • З днем народження
    nesmiyana 
    - Вік: 31
  • З днем народження
    РижЮлька 
    - Вік: 30
  • З днем народження
    Jil 
    - Вік: --
  • З днем народження
    ВікаДК 
    - Вік: 35
  • З днем народження
    Squirrelly 
    - Вік: 31
  • З днем народження
    Str1ct 
    - Вік: 25

Пиши українською Перекладач онлайн