Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Довіра до своєї половинки? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Довіра до своєї половинки? Коли чоловік "підриває" довіру до себе чи "підривається Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 грудень 2009 - 09:56

Можливо вже десь і є така тема, але хочу послухати Вашої думки.

Для мене довіра між стосунками займає чільне місце, так думаю і в кожного, але бувають, такі вчинки людей, наших половинок, коли після цього важко відновити її, а особливо, коли це стосується чоловіка, того коханого і незамінного. Трошки розкажу про два випадки (їх було і більше), але для осуду вибрала такі:
родився в нас синочок, підготовка до хрестин, хроші на лікарню на інші речі було наскладано, на христини чоловікові мали заплатити, але була затримка із виплатою. я переживала, пиляла, щоб він мучив начальника про виплату, той у відповідь говорив, що виплатить, так мій чоловік до думався позичити, а мені сказав, що той виплатив, я нарадощах все куплалося на хрестити, гості, ля-ля-фа і все інше. з часом його сестра починає мені щось намікати чи мій чоловік ніде не позичав грошей, я ні, кажу він сказав би мені, тоді до чоловіка ти гроші позичав ні, я кажу говори правду, у відповідь "ні" через місяць знов сестра каже подзвони до його тітки і запитай, він тобі брешить. дзвоню, виходжу повногю дурою, виявляється позичав (правда через 5 місяців був віддав, взнала на на 8 міс.) я вся нанервах чекаю з роботи (так мені було неприємно, я б якщо так виходило позичилаб у своїх, а тут як в душу плюнув) (роботу на той час змінив, бо казав, що там затримки, а той так і невиплатив) і він далі почав брехати що не позичав, я говорю, що говорила особисто із тіткою, далі бреше, як почала складати лахи, то сказав, а так і толком не міг пояснити, чому збрехав, "бо хотів, щоб у дитини були христини, і щоб неказали, що він неможе заробити" з часом перетерлося, але були і різні інші випадки.

і тут він починає по курювати вже минуло 4,5 роки як кинув (коли познайомилися попросила, щоб кинув і кинув), а тепер замітила, раз на дворі , що сигаретка світиться, то штин із рота і кажу "ти, що почав курити" ні, кажу я ж бачила і штин з рота, то тобі привиділося, я кажу не роби з мене дуру, хоче курити най курить (хоча в душі не хочу), але чого брехати, критися, як дитині.

Може, хтось скаже дурниці, хтось ні. Але брехня є брехня, і ця довіра стає меншою, і породжує інші проблеми (сварки, роздуми, домисли)

Чи він боїться мене, чи просто,я навіть незнаю, що думати.....
Брехня може породжувати і інші побрихеньки.......

Скажіть свою думку, як достукатися, таке враження, що і він не довіряє мені....
My Signature
Зображення
Зображення
Ознака доброти - радість за інших...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аквамарин 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 10:11

amelia, на рахунок курива, то я чоловіку роблю таку профілактику, коли доведе до сказу, купую пачку, витягую пару цигарок, а пачку кидаю в сумку, сумку не закриваю і ставлю на видне місце, помічає. питає ти що курила - - а чого сигарети лежать - просто. і він прекрасно знає, що це робиться спеціально, правда насправді думає, що курила, але задумується, може ваш чоловік просто хоче про щось сказати
My Signature
Зображення
ТОЛЬКО МУДРАЯ СВЕКРОВЬ НА ЖАЛОБЫ СЫНА ОТВЕТИТ: 'ТЫ БРАЛ В ЖЁНЫ ХОРОШУЮ!?..... КТО ТЕБЕ ЕЁ ИСПОРТИЛ?
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 15 грудень 2009 - 10:20

amelia
Я дозволю собі вас процитувати

Цитата

Трошки розкажу про два випадки (їх було і більше), але для осуду вибрала такі:

Ви самі пишете, що "для осуду". А кому хочеться осуду, та ще й від коханої жінки, та ще й за дрібниці, по суті. Бо позичені гроші чи викурена на вулиці цигарка, це насправді дрібні підводні камені у подружньому житті, це повсякденності і аж ніяк не глобальна катастрофа і не привід для осуду. Розумію, що з таких дрібничок, з будених радощів і неприємностей і складається життя, подружнє життя, але може варто трошки більше розуміння. Спробуйте пояснити чоловікові, що критися не варто, що ви любитимете і цінуватимете його навіть, якщо він недозаробить грошей, якщо викурить цигарку, якщо дозволить собі іншу слабкість. Переконайте його, що ви любите його, звичайного, але для вас найкращого у світі чоловіка, з усіма його слабкостями, а не Супермена, яким він хоче бути чи здаватись. І критися не потрібно, бо вам потрібен він справжній, а не гарна ідеальна картинка. Це моє бачення ситуації.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюн4ик 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 10:21

amelia, мені здається, ти робиш з мухи слона.Просто чоловік не хоче тебе засмучувати.Ну позичив гроші, але ж віддав.Його проблемою було дістати гроші на Хрестини і він її вирішив хоча і не таким способом як ти хотіла.Сама пишеш, що ти його пиляла, щоб він вимагав виплати на роботі,а може він не міг цього зробити, чи не хотів? і знав, що ти його не зрозумієш і буде скандал, тому поступив по-своєму.А його сестри я не розумію зовсім, чого вона втручається? Це ж вроді не її проблеми?
А на рахунок куріння... Мій чоловік не курить, а я курила і кидати не хотіла.Він цього не розумів і тоже заставляв мене не курити, перевіряв, навіть руки нюхав.І я від нього ховалася, курила, брехала, деколи цілі скандали були.Не можна так робити, кинути палити дуже важко.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 10:33

Lara! Під значенням "осоду" я мала наувазі Вашою дівчатка. Просто я вважаю, що із маленьої брехі, починається велика, неприємно, коли найблища людина тебе обманює, так вважає, що ........
Просто неможу зрозуміти чому він обманює, хоче мене оберегти від чого, наші проблеми повинні вирішуватися нами обома, як в клятві при радості і горю. Тепер ви подумаєте, що я якийсь монстир, що так .....

Ксюн4ик, про куріння, він кинув, ще 4,5 роки тому бо хотів, а я тільки допомагала, коли помер його брат, прийшов до мене "я закурю можна", я сказал можна, бо це було дуже важко для нього, а починає курити через, що і чого не сказати я курю, а критися ну не мала дитина.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mailan 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 10:33

amelia я вважаю він би мав з тобою порадитися і вирішити проблему разом,ну небрихати.позичили б разом ті гроші.а мала брехня породжує велику.навіть те шо курить і некаже теж неправильно,бо справді почуваєшся дурною(по собі знаю)бо всім доказуєш шо ні а тобі всі кажуть так.
я завжди кажу чоловіку,якшо втнув те шо мені несподобається краще скажи правду.а то як зробить шось таке і ще й збреше ой люті моїй нема межі!
My Signature
Зображення
Хорошо быть важным,но важнее быть хорошим.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 15 грудень 2009 - 10:37

Перш ніж осуджувати вашого чоловіка, хочу вас спитати : А ви хочете йому довіряти, чи хочете придиратись до нього ?
Може мій тон буде трішки різкий, але, я завжди в таких випадках так балакаю, тож без образ...

Цитата

чому збрехав, "бо хотів, щоб у дитини були христини, і щоб неказали, що він неможе заробити" з часом перетерлося, але були і різні інші випадки.
......він старався, хотів щоб все було добре........а ви пішли на поводу елементарних емоцій, та й ще тому, що вам там хтось щось сказав..........особисто , якщо мені щось про чоловіка говорять сторонні люди чи навіть деякі родичі я пропускаю це мимо вух, тому що ми сім"я і ніхто нам погоди в домі робити не буде. Я краще потім виберу момент і тихенько поговорю.
...........А на рахунок куріння......це смішно. Він доросла людина чи ваш син ? Дайте йому трошки свободи і не тороризуйте його. Мій теж чоловік палить......і пиво п"є з колегами, і горілочку ,але це не кінець світу і не трагедія. Ми можем сісти в п"ятницю вечером після робочого дня і випити по 50 гр. коньячку, вдома, і внього нема бажання десь шукати пригод................
Я просто хочу сказати, навчіться довіряти людині, поступатись, закривати деколи очі і розмовляти ( а це деколи ой як важко буває, а треба) І подаруйте йому відчуття того, що він мужчина. Наскільки я зрозуміла він у вас хороший !!!
Не придумуйте собі лишніх проблем і будьте щасливі у сім"ї !!!! :36_11_8:

Повідомлення відредаговано Vesta*: 15 грудень 2009 - 10:38

My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 10:37

amelia На мою думку чоловік хотів зробити як краще ,не хотів псувати свято тобі і малечі .позичив не пропив ,а зробив свято ,ну важко чоловікові усвідомлювати що не може заробити більше для тебе !якби сказав що позичив ти напевно а навіщо ,бо треба буде віддавати !а на рахунок куріння важко заставити людину від цієї звички ,мій чоловік курить але я йому нічого не говорю бо вже дорослий не дитина і сам зрозуміє що це шкідливо !
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 15 грудень 2009 - 10:42

Перегляд повідомленняamelia (15.12.2009, 10:33) писав:

Lara! Під значенням "осоду" я мала наувазі Вашою дівчатка. Просто я вважаю, що із маленьої брехі, починається велика, неприємно, коли найблища людина тебе обманює, так вважає, що ........
Просто неможу зрозуміти чому він обманює, хоче мене оберегти від чого, наші проблеми повинні вирішуватися нами обома, як в клятві при радості і горю. Тепер ви подумаєте, що я якийсь монстир, що так .....

Ну чому монстр... :) Просто часто ми жінки самі спонукаємо чоловіка до маленьких побрехеньок. Ми хочемо, щоб він був годувальником, опрою, завжди готовим виконати те, що ми вважаємо потрібним і правильним. Не завжди у чоловіків так виходить, тоді, щоб уникнути "пиляння" і "скандалів" чоловік йде шляхом найменшого опору - приховує правду, вважає, що не потрібно жінці подробиць, які вона не сприйме. Ясно, що це дуже по-дитячому, але для чоловіків дієво, бо позбавляє їх чергового з'ясування стосунків (точніше відтягує у часі, бо правда все одно вилазить). Тому я й написала, що варто переконати чоловіка, що ви не судитемете його, і, якщо навіть у чомусь не погодитесь з його думками, то все одно цінуватимете і любитемете його.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 4
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 10:44

Цитата

Тепер ви подумаєте, що я якийсь монстир, що так ....
ми так не подумаєм. Все нормально! У всіх бувають якісь непорозуміння ;)

Повідомлення відредаговано Vesta*: 15 грудень 2009 - 10:45

My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 10:49

amelia, я впевнена, що не тільки ваш чоловік так поступає. І це зовсім не означає, що якщо він скриває якісь дурниці, то пізніше це переросте в щось серйозне.
В мене теж недавно був похожий випадок.Купили дитині подарунок на Миколая і залишили в машині.Я вечером запитала чоловіка, чи він заховав в багажник, він сказав, що заховав.А зранку, коли везли доцю в садочок, то вона подарунок зразу побачила, бо ніхто його не ховав і він стояв прямо перед носом.Я була дуже зла, так мій чоловік сказав ще й, що це я винна, бо тре було самій ховати.Мені так було обідно,бо якби він не збрехав, то я пішла б і сховала.І такі випадки ще були...
Але я все рівно не думаю, що мій чоловік поганий, що він зробив щось страшне, таке чого не можна зрозуміти.Я думаю в кожній сімї щось похоже буває.Але і цьому немає ніякої трагедії.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 11:04

Ксюн4ик я не думаю, що мій чоловік поганий, просто хотіла зрозуміти, чому обманює???
Він для мене найкращий чоловік, а для дитини суперовий татко.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 11:16

amelia, ну бачиш не він один обманює
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 11:22

Інтересно, а ми жінки, так само робимо чи ні? :unknw:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   КМР 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 11:33

Після ряду факторів, я менше стала довіряти чоловіку, і не тому, що злопамятна, через обіду і біль.
Часу пройшло дуже багато, але довіра то така річ - тверда, стала і водночас дуже хрупка!
Не знаю чи повністю довіряє мені мій чоловік , але по вигляду схоже, що так! Може його навчила попередня ситуація з ним... Боїться бути прискіпливим?
My Signature
Якщо падати, то тільки в чиїсь обійми!
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 11:39

Перегляд повідомленняamelia (15.12.2009, 11:22) писав:

Інтересно, а ми жінки, так само робимо чи ні? :unknw:

Робимо. Не без грішка ми..всяке буває.
My Signature
Зображення

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mas'ka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 12:05

Мені здається, що ви акцентуєте увагу лише на одній стороні медалі.
- Гроші він позичив не цілком для себе, а для вашої спільної потреби. З одного боку - це недобре брати в борг. Але хіба це не свідчить, що він хотів зробити приємне вам обом?
- Він прийняв рішення про позичку сам. З одного боку це був ризик, але з іншого боку, вам же хочеться, щоб чоловік був самостійним, а не щоразу про кожну дрібничку радився з вами і "навантажував" вас відповідальністю за це рішення?
- Він планував їх віддати сам. Тобто він мав певні міркування як він може їх повернути, знову ж таки не задіюючи вас. Можливо, з його точки зору, він не хотів вас турбувати або ж знав, що якщо скаже про позичку вам, то все-рівно гроші придеться віддавати, але плюс буде скандал, а ви і себе будете тим мучити і його пиляти?

А щодо того, що родичі вам передають, що чоловік гроші комусь винен, то я б їх запитала навіщо вони мені це кажуть і сказала, що наша справа з чоловіком. Якщо, звісно, чоловік не зловживає позичаннями.
Спробуйте з ним поговорити, чому він вам не довіряє, наведіть аргументи, що це зменшує вашу довіру до нього..
І, дійсно, не зациклюєтесь на цьому, бо коли ви постійно буде провіряти - чи він, бува, не обдурює в кожній дрібниці , то ви самі ж будете свою довіру попускати. Ну, і вашому чоловіку, напевно, неприємно постійно жити як на екзамені..
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ludochka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 12:06

Всі ми інколи обманюємо. І ніби дрібнички, але дуже не приємно, коли дізнаєшся правду. Я теж свого чоловіка час від часу ловлю на брехні, і ніби сварю, і говорю що брехню не пробачу, що це не приємно, але розумію одне, я теж можу інколи прибрехати, або перебільшити, і за це ж я сама себе сварю і все одно воно так виходить. Психологія така чи що.. Знаю, що не приємно, але це життя. Звісно, не можна з цим миритись і обовязково говорити, що не приємно, головне не мовчати!!! Бо почнеться з маленької брехні, переросте в велику...
My Signature
ЗображенняЗображення

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2009 - 12:23

amelia, як я вас розумію! В мене аналогічна ситуація, але я почала трохи махати на це рукою, бо будуть хіба суцільні скандали, а не життя.
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Adusya 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 15 грудень 2009 - 12:46

Я думаю чоловік ваш позичив гроші без вашого відома, бо не хотів щоб ви його пиляли. Він показав себе справжнім мужчиною і не хотів щоб ви лишній раз турбувалися, бо новоспеченим мамусям це протипоказано.Можливо ви забагато його контролюєте і це йому не подобається, але в цьому не бажає признаватись.Був випадок в нашій сім'ї минулого року: я дала 200 грн., щоб чоловік поїхав і купив санки, але він там побачив класні з рулем за 400.то взяв ще 200 грн з кредитки зняв і купив. Ну то шо я мала кричати, коли вже він це зробив. Але сказала що гроші сам на рахунок покладе. Так що будьте мудрими і стриманними!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему