Вау!!! Дуже гарнюсенький календар! Я в захваті!!! Дякуємо!
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
Мені сподобався! :)
А в чому ви його робили? (Думаю що Фотошоп, але може ще щось)
І чи плануєте на 2011 рік зробити?!
Цікаво з якого року малеча існує? Так дивлюся що десь з 2007 року, можна би було на 2012 рік випустити календар для усіх бажаючих на форумі (соррі - наразі не знайшов такої ідеї в інших підфорумах).
Гарна ідея! Зробіть хтось. Я б скачала. Із фото дитини було б прикольно.
Открою вам, кто лучший из мужчин. И кто на свете всех других дороже... Он - самый мой любимый.... Он - МОЙ СЫН. И никого роднее быть не может! Мій літературний блог
Сьогодні зроблю новий календар, та викладу у новій темі.
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.