Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Наш Кум - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Наш Кум я незнаю що порадити. Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Галюсінька 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 09 грудень 2009 - 11:51

Привіт!
Хочу порадитись звами що мені робити справа втому що нашого кума (хресний малої) залишила його дівчина (жінка), я розумію що це не причина для дипресії я розумію що інколи і знами таке траплялося коли ми були молоді, але справа втому що вони жили як одна сімя уже 5 років, уже частиночку життя спільне пожили а тут таке.
Він не знає як далі жити я розумію що йому порадити чи познайомити його з якоюсь дівчиною, я ще вшоці.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 12:17

Галюсінька ви знаєте, у нас така ж ситуація, з тією рзницею, що прожили в подружжі вони значно менше часу. Найважливіше - не ставати на чиюсь сторону, щоб згодом уникнути образ у ваш бік. Можу вам дати тел. сіменого психолога, тобто організації, де можна записатись на зустріч до фахівця (це при церкві), консультації анонімні та абсолютно безкоштовні. Можливо така зустріч стане їм у пригоді.

Ой, щодно додивилась, що ви з Дрогобича. Ну,до Львовва не так далеко, головне бажання.

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 09 грудень 2009 - 12:19

My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 12:27

Думаю йому треба дати часу оговтатись, якщо він любив свою жінку, то зараз йому інша недопоможе, може згодом...
Хоча багато хто так "лікується", іншим коханням.
І дійcно краще бути обережними і непоспішати, щоб ви небули крайніми, можливо вони помиряться, а ви знайомите його з іншими дівчатами.

Повідомлення відредаговано Veronika_S: 09 грудень 2009 - 12:38

My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 09 грудень 2009 - 12:31

Галюсінька, Їм треба дати можливісь спочатку розібратись самим. Можливо у них просто криза......я б не спішила ніз ким його знайомити, бо в таких ситуаціях "клин клином не вибивають"
zOzyLKa, права. Якщо хочуть зберегти свої стосунки, нехай ідуть до психолога. Самому деколи тяжко розібратись....
My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 12:33

Я все розумію і це природньо інколи (нажаль) люди розходяться, але це така пара була і доречі вони нас з моїм чоловіком познайомили тобто вона моя хороша знайома а кум чоловіка найкращий друг. зарас він унас живе каже що не може перебувати вдома томущо усе нагадує про ню.
Я розумію що час лікує, але коли лікування в процесі як нам поводитися безперечно ми його підтримуєм.
А знею як, вона моя коліжанка була чи є?!
Доречі дзвонила і запитувала яко я до цього ставлюсь я безперечно сказала що це її життя як його постелить так буде жити усе життя, сказала це твій вибір якщо вона вважає що так буде краще то я її підтримую (хоча це не зовсім так) а що я маю казати.
Доречі найшла вона чоловіка який залишив дружину з малесенькою дитиною, я не розумію а вона не думає що він знею теж так зробить?!
Вона ходить нікого нечує ніби їй щось "поробили"
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 12:34

Важко взагалі шось радити в таких ситуаціях. А тим більше, якщо взагалі не знаєш людину і які в них там були стосунки. Але
1. Не тре шукати йому дівчину. По-перше має пройти певний час по-друге краще, якщо він знайде її сам.
2. Добре, що не вінчані і не мали дітей. Таке справді часто буває. По статистиці якраз після 5 років приблизно спільного житя половина розходиться, а половина жениться.
3. Можливо дівчина одумаєця?
4.Було б добре, щоб він загрузився роботою, а ви почастіше запрошували його провести час, щоб лишалось поменьше часу грузитись. Може в нього є неодружені друзі? Хай би підключились, витягнули на якусь дискотеку.
Хоча справді важко шось радити не знаючи його характеру і його почуттів до тої дівчини.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 12:40

Тут потрібен час
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 12:43

я б в чужі стосунки не влазила, це дорослі люди і вони самі розберуться...просто підтримати, кудись разом сходити, відволікти від постійних думок про жінку....ну і звичайно щоб пережити втрату потрібен час
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 12:49

ОООО! все ше запущеніше. Те, що він у вас живе добре, звичайно, якщо це не шкодить вашим з чоловіком стосункам. А дівчину важко зрозуміти. Думаю вам скоро справді доведеться її розраджувати.Чоловіки, які здатні лишити жінку з малою дитиною не відрізняються надійністю.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 12:56

А я б сказала дівчині кума все що думаю, не вмію кривити душею, хіба то діло розбивати чужу сім"ю, а то хіба чоловік, що так негідно поводиться? Він просто уникає труднощів, не хоче доглядати дитинку, йому легше тільки розважатись, де гарантія, що він так і від неї не втече, на чужому горі щастя не збудуєш, кумові теж висказалась би, що як він ще може любити таку жінку, яка чужих чоловіків краде, і не варто такого жінці пробачати, бо де гаранті, що знов не зрадить. Мирити їх не варто, але правду-матку я сказала б, багато хто з моїх знайомих ображалось на мене, але ніколи ніхто не казав, що я скривила душею чи не попередила, не порадила, і бажано говорити з обома одночасно, щоби обидва знали, що ти обох їх за цей вчинок вважаєш неправими, хоча тут для кожного добре не зробиш. Нічого в них вже разом не вийде, тут вже розбите горня не склеїш, а жінок, які лізуть і розбивають сім"ю, зневажаю, не знаю, чи б і здоровалась з такою подругою, що так підступно краде чоловіка і тата, хоча я не знаю, як там в сім"ї, може, вони і давно не разом з жінкою, тобто він пішов з сім"ї задовго до неї

Повідомлення відредаговано Юлія: 09 грудень 2009 - 12:57

My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 13:10

Про його характер можу сказати любить чистоту і порядок у хаті (це не усім чоловіка доречне), дуже добрий, має свою думку і відстоює її доречі дуже симпатичний-чоловік як чолові.
Це усе так заплутано вони ще разом працюють бачаться кожний день і кожний день рана його душі ще більше болить, а роботу міняти не вийде томущо зара дуже скрутно знею, а ми і не радим.
Я це прикрасно розумію що час лікую, але коли він лікуватиме потрібно щось робити, так ми його підтримуєм говорим даємо можливісь йому виговоритись.
А щодо неї щиро скажу не хочеться ворогів наживати я її прекрасно знаю вона не могла такого зробити, але що сталось я не розумію, знею неможливо навіть просто поговорити.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 13:13

А я б не вмішувалася! Те, що чужа сім*я - темний ліс, усі знають... А Ваша думка (не в обіду сказано) думаю тій дівчині пофіг (так як і думка будь-кого іншого)... бо , якби вона думала, що за неї подумають/скажуть люди, то не забирала б чоловіка від сім*ї та маленької дитини.
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natysya 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 13:14

У мене з кумом подібна ситуація була!!!після довгих зустрічань вони розійшлися(у неї з'явився інший)!!!я також висказала свою думку одному і другій!!!!але пізніше вони знову зійшлися а я вийшла "така-сяка"!!!!потім вони одружились прожили 2роки і знову хочуть розводитись,а тепер я мовчу,підтримую кожного але в їх справи я нелізу!!!то їхне життя,не мені його за них проживати!я люблю їх двох і для мене вони всерівно залишаться друзями,і немае різниці чи разом вони чи окремо!!!!
Галюсінька,ваш кум,дорослий хлоп,сам собі порадить,ви з своеї сторони підтримуйте його і її,але далеко з порадами "нелазьте"!!!така моя думка!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 13:14

Галюсінька, ну бачиш, Ти навіть не знаєш, що між ними сталося, чому вони розійшлися...тому тим більше вмішуватися не треба...ІМХО
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Romashka_2009 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 13:37

Як написала Щаслива зірочка, потрібен час, кудись сходити, розважитись. А від себе хочу додати - переналаштуватись на якусь роботу, щоб думки були постійно зайняті чимось, щоб відволіктись.
По-різному в житті буває. Може і таке статись що вона пошкодує про своє рішення і захоче повернутись. І в такому випадку ваш кум повинен буде подумати чи справді хоче він щоб ця дівчина була поруч. Щось мені підказує, що не захоче. Бо люди дуже важко переживають зраду. А я так розумію, що ця дівчина його покинула заради іншого, що рівноцінно зраді.
Тому потрібно дати йому зараз трохи часу щоб він пережив це і як кажуть "переосмислив".
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 13:41

Я вислухала дві сторони
кум- я небуду наговорювати, але вона була дуже неакуратна (я це терпів адже це не вада), прийшли зроботи вона тут кинула тут розкинула я постійно прибирав за нею а її це дратувало і почалась сварка.
Не подумайте він нормальний він не схибнутий на чистоті і порядку.
кум- вона за останій рік як 10 раз посуду мила то це дуже добре, я після себе прав навіть їсти навчився готовити, а вона до усього придиралася і сврка, сварка і таке загострення уже пів року було.
Наташа (його дівчина)- а він такий сякий він мені нічого не допомагав все я йому робила і мені усе це надоїло.
Дівчата я зробила висновок що просто він її надоїв і що я забула відзначити в його характері він дуже вірна людина.
Вона не відбивала чоловіка від сімї він уже був розведений.
Вчому моя проблема я їх дуже добре знаю і боюсь щось лишнє сказати, але і підтримати треба, вірити уме чомусь осад в душі.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 13:43

Банально, але час лікує всі рани... з часом все вирішиться так, як має бути...
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 13:48

Галюсінька, ваш кум просто золотий, жаль що я заміжня, а то б не стрималась і пожаліла :D , це ж треба, прибирає мужчина, тут за собою тарілку не винесе, а щоб роззувся, то щкандаль треба закотити. А з кумом дійсно треба обережніше, підтримувати, він тепер тобі ближчий за твою знайому, майже рідний, я думаю, що має пройти час, може, дійсно не варто нічого казати (дл мене це важко, що на умі, то й на язиці), а раптом подруга оговтається, ото я розказувала як не люблю жінок, що лізуть в сім"ю, а сама ледь такою не стала, познайомилась на весіллі сестри з хлопцем, такий гарний, а який галантний, аж розімліла, він і в ресторан запрошує, тут ледь не пропозицію руки і серця робить, відійшла я на хвилину сестру поздоровити, а вона мені і каже, ти обережно, він жонатий, і дитя мале є, правда, він вже два місці в батьків своїх живе, але нащо тобі таке треба, з таким зв"язуватись. Знов він мене на танець запрошує, подобається як він мені, та знаю, що то табу, чужий, і зразу всю привабливість втратив в моїх очах, питаю його чи є в нього діти, він аж скис, а я кажу, якби це в мене була такий малий синочок, то я б ні по яких весіллях не танцювала, а гралась з ним. він ще підходив, а я собі роблю вид, що не бачу, з іншими хлопцями танцюю, і все, а подобався як, от так не знала, зустрілась би пару раз, голову закрутило б, і не знаю чи тоді вже б дивилась на те, чи одружений, але сімейного з дитиною точно не змогла б любити, або сама б собі тихо любила, а сім"ї не чіпала б. От так.
Але жінок як приваблюють всякі негідники, є таке, надіюсь, що у вашого кума все буде добре, може, і справді все на краще
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 13:59

У кожного є якісь мінуси, але то що я написала це цілковита правда і це не з його розмови, прийшли вони ввечері я їм вечерю, а він до мене ми самі і чай зробили і посуду помили щей вчора рибу (оселедиць) купили і самі зробили салат і ще попросив щоб я попрала курточку в машинці я кажу дава і джинси а він ні я що сам рук немаю(він живе в особняку там криниця і він пере руками).
ви не подумайте що я його так розхвалюю що може "запала" на нього це неправда мій чоловік для мене найкращий, але у нього крім нас нікого ріднішого нема
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2009 - 14:04

Перегляд повідомленняГалюсінька (9.12.2009, 13:59) писав:

ви не подумайте що я його так розхвалюю що може "запала" на нього це неправда мій чоловік для мене найкращий, але у нього крім нас нікого ріднішого нема

Так і повинно бути, він другий батько вашій дитині, і природньо, що ти його хочеш вберегти від переживань, та на жаль, не вийде, ти й так його підтримуєш, я думаю, що він це оцінить і ваші стосунки стануть ще теплішими і кращими, хоча, як я зрозуміла, то нема куди краще, ви й так дуже близькі друзі.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему