Наш Кум я незнаю що порадити.
Відправлено 09 грудень 2009 - 11:51
Хочу порадитись звами що мені робити справа втому що нашого кума (хресний малої) залишила його дівчина (жінка), я розумію що це не причина для дипресії я розумію що інколи і знами таке траплялося коли ми були молоді, але справа втому що вони жили як одна сімя уже 5 років, уже частиночку життя спільне пожили а тут таке.
Він не знає як далі жити я розумію що йому порадити чи познайомити його з якоюсь дівчиною, я ще вшоці.
Відправлено 09 грудень 2009 - 12:17
Ой, щодно додивилась, що ви з Дрогобича. Ну,до Львовва не так далеко, головне бажання.
Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 09 грудень 2009 - 12:19
Відправлено 09 грудень 2009 - 12:27
Хоча багато хто так "лікується", іншим коханням.
І дійcно краще бути обережними і непоспішати, щоб ви небули крайніми, можливо вони помиряться, а ви знайомите його з іншими дівчатами.
Повідомлення відредаговано Veronika_S: 09 грудень 2009 - 12:38
Відправлено 09 грудень 2009 - 12:31
zOzyLKa, права. Якщо хочуть зберегти свої стосунки, нехай ідуть до психолога. Самому деколи тяжко розібратись....
Відправлено 09 грудень 2009 - 12:33
Я розумію що час лікує, але коли лікування в процесі як нам поводитися безперечно ми його підтримуєм.
А знею як, вона моя коліжанка була чи є?!
Доречі дзвонила і запитувала яко я до цього ставлюсь я безперечно сказала що це її життя як його постелить так буде жити усе життя, сказала це твій вибір якщо вона вважає що так буде краще то я її підтримую (хоча це не зовсім так) а що я маю казати.
Доречі найшла вона чоловіка який залишив дружину з малесенькою дитиною, я не розумію а вона не думає що він знею теж так зробить?!
Вона ходить нікого нечує ніби їй щось "поробили"
Відправлено 09 грудень 2009 - 12:34
1. Не тре шукати йому дівчину. По-перше має пройти певний час по-друге краще, якщо він знайде її сам.
2. Добре, що не вінчані і не мали дітей. Таке справді часто буває. По статистиці якраз після 5 років приблизно спільного житя половина розходиться, а половина жениться.
3. Можливо дівчина одумаєця?
4.Було б добре, щоб він загрузився роботою, а ви почастіше запрошували його провести час, щоб лишалось поменьше часу грузитись. Може в нього є неодружені друзі? Хай би підключились, витягнули на якусь дискотеку.
Хоча справді важко шось радити не знаючи його характеру і його почуттів до тої дівчини.
Відправлено 09 грудень 2009 - 12:43
Відправлено 09 грудень 2009 - 12:49
Відправлено 09 грудень 2009 - 12:56
Повідомлення відредаговано Юлія: 09 грудень 2009 - 12:57
Відправлено 09 грудень 2009 - 13:10
Це усе так заплутано вони ще разом працюють бачаться кожний день і кожний день рана його душі ще більше болить, а роботу міняти не вийде томущо зара дуже скрутно знею, а ми і не радим.
Я це прикрасно розумію що час лікую, але коли він лікуватиме потрібно щось робити, так ми його підтримуєм говорим даємо можливісь йому виговоритись.
А щодо неї щиро скажу не хочеться ворогів наживати я її прекрасно знаю вона не могла такого зробити, але що сталось я не розумію, знею неможливо навіть просто поговорити.
Відправлено 09 грудень 2009 - 13:13
Відправлено 09 грудень 2009 - 13:14
Галюсінька,ваш кум,дорослий хлоп,сам собі порадить,ви з своеї сторони підтримуйте його і її,але далеко з порадами "нелазьте"!!!така моя думка!!!!
Відправлено 09 грудень 2009 - 13:14
Відправлено 09 грудень 2009 - 13:37
По-різному в житті буває. Може і таке статись що вона пошкодує про своє рішення і захоче повернутись. І в такому випадку ваш кум повинен буде подумати чи справді хоче він щоб ця дівчина була поруч. Щось мені підказує, що не захоче. Бо люди дуже важко переживають зраду. А я так розумію, що ця дівчина його покинула заради іншого, що рівноцінно зраді.
Тому потрібно дати йому зараз трохи часу щоб він пережив це і як кажуть "переосмислив".
Відправлено 09 грудень 2009 - 13:41
кум- я небуду наговорювати, але вона була дуже неакуратна (я це терпів адже це не вада), прийшли зроботи вона тут кинула тут розкинула я постійно прибирав за нею а її це дратувало і почалась сварка.
Не подумайте він нормальний він не схибнутий на чистоті і порядку.
кум- вона за останій рік як 10 раз посуду мила то це дуже добре, я після себе прав навіть їсти навчився готовити, а вона до усього придиралася і сврка, сварка і таке загострення уже пів року було.
Наташа (його дівчина)- а він такий сякий він мені нічого не допомагав все я йому робила і мені усе це надоїло.
Дівчата я зробила висновок що просто він її надоїв і що я забула відзначити в його характері він дуже вірна людина.
Вона не відбивала чоловіка від сімї він уже був розведений.
Вчому моя проблема я їх дуже добре знаю і боюсь щось лишнє сказати, але і підтримати треба, вірити уме чомусь осад в душі.
Відправлено 09 грудень 2009 - 13:43
Відправлено 09 грудень 2009 - 13:48
Але жінок як приваблюють всякі негідники, є таке, надіюсь, що у вашого кума все буде добре, може, і справді все на краще
Відправлено 09 грудень 2009 - 13:59
ви не подумайте що я його так розхвалюю що може "запала" на нього це неправда мій чоловік для мене найкращий, але у нього крім нас нікого ріднішого нема
Відправлено 09 грудень 2009 - 14:04
Галюсінька (9.12.2009, 13:59) писав:
Так і повинно бути, він другий батько вашій дитині, і природньо, що ти його хочеш вберегти від переживань, та на жаль, не вийде, ти й так його підтримуєш, я думаю, що він це оцінить і ваші стосунки стануть ще теплішими і кращими, хоча, як я зрозуміла, то нема куди краще, ви й так дуже близькі друзі.

Допомога

[/url]