дітки, які погано набирають вагу
Відправлено 07 грудень 2009 - 19:23
Відправлено 07 грудень 2009 - 19:56
Відправлено 07 грудень 2009 - 20:27
А ще порадила Мультитабс бебі, там комплекс вітамінів, вони теж сприяють набиранню ваги
Відправлено 07 грудень 2009 - 20:37

Донечці-помічниці Вікторії 5 рочків 10 місців.Нашій сім"ї 7 років 4 місяці
Відправлено 07 грудень 2009 - 20:44
nadeжда, дякую! Ви вселили в мене оптимізм :)!
Відправлено 07 грудень 2009 - 21:02

Донечці-помічниці Вікторії 5 рочків 10 місців.Нашій сім"ї 7 років 4 місяці
Відправлено 07 грудень 2009 - 21:07
Відправлено 08 грудень 2009 - 11:05
Відправлено 08 грудень 2009 - 11:27
але є але: треба дивитися не на те якими ви є зараз, а якими були у віці вашої дитини і з того робити висновок, що дитина вдалася у вас чи в чоловіка. я, для прикладу, в рік часу важила 11 кг, як і мій чоловік, тобто були пухкенькими (відносно) малюками, а от наша мала не зовсім, хоча наша педітр сказала, що вона і не важитиме багато, хіба з мусу пхатимем і чи то піде тоді для користі.
і погоджуся з nadeжда, що режим грає велику роль! розумію, що часто малих неєдяк важко до режиму привчити, але якщо то вдасться, то результат, як кажуть, "на лицо"
Відправлено 08 грудень 2009 - 11:27
Зате живчик ще той, не сидить на місці ні секунди. Свекор так і каже - як він може поправлятись, якщо всі калорії ідуть на рух.
Відправлено 08 грудень 2009 - 13:08
Вишенька (8.12.2009, 11:27) писав:
моя в принципі теж їсть не дуже, але був період, як тільки почала підгодовувати, що їла просто супер, за день з"їдала десь 150г каші, 150г супчика, яблучко або пів банана і, крім того, цицю. А коли зважилися, то поправилася на 300г, як і раніше, до прикорму, хоча на вигляд поправилася. А як виліз перший зуб, то взагалі перестала їсти, їла хіба що печиво
Відправлено 13 грудень 2009 - 18:19
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
Вишенька (8.12.2009, 11:27) писав:
В мене дитина їсть все,що даю,за деяким виключенням,і я б не сказала,що вона дуже поправляється,звісно краще ніж на одному ГВ, і теж непосидюча,вже скоро сама ходити буде

Ісус Христос дарує спасіння кожному, хто увірує у Нього і прийме Його своїм Господом і Спасителем!
Відправлено 13 грудень 2009 - 18:52
Відправлено 13 грудень 2009 - 19:56
А всі ці педатрівські норми явно завищені! Був місяць, що ми практично нічого не набрали (народились 3900 і 55 см). Я звісно трохи переживала, та і порадників збоку багато було ... Але я нікого не слухала, а довірилась собі. І все у нас добре! І мама моя розказувала, що я була дуже худенька в дитинстві, та і татко наш високий і худий. Так що це все відносно. А щодо Мультитабсу - ми його теж приймали, за порадою педіатра, але він нам в наборі ваги не допоміг. А купити ви його можете в аптеці без рецепта.
Відправлено 14 грудень 2009 - 12:54
Якщо дитина здоровенька то непотрібно даремно бентежитись, адже буває що батьки повні а діти худенькі.
Відправлено 09 січень 2010 - 18:13
Та хвилюватися нема чого, адже доня жвава, активна, розумниця (вже знає майже весь алфавіт, кольори, розповідає казочки...)
А недавно доня трохи хворала і зоооовсім втратила апетит, то педіатр порадила вітаміни купити ( я купила Піковіт), то апетит, ттттттт, значно покращився!!!!!!!
Відправлено 09 січень 2010 - 18:34
У книзі фітотерапевта,професора Мамчура вичитала,що:
"Особливо корисний виноград для дітей як дієтичний продукт,що має лікувальні властивості. Діти добре ростуть,стають врівноваженими,менш подразливими. Спостереження показали,що при щоденному вживанні близько 1 кг свіжого винограду маса тіла у дітей за місяць збільшується на 1,5 - 4 кг. Адже поживні речовини,що містяться в 1 кг винограду (в основному цукри),дають енергію,що відповідає близько 25-33 % добової потреби людини в ній. 1 кг винограду за енергетичною цінністю дорівнює 227 г хліба,387 г мяса, 1,1 кг картоплі, 1,1 л молока"
Ми малій даємо сок виноградний розведений,а також настій ізюму і самі ягідки вона з задоволенням їсть. До того ж ізюм корисно впливає на нирки.
Відправлено 09 січень 2010 - 19:05
Менша в 11 місяців має 9 кг. Рот у неї не закривається. Цілий день щось жує. Іноді з"їдає за раз більше, ніж старша сестричка.
Я вважаю, що дитина має нагадувати коника - стрибунця, бути зграбною, рухливою, м"язистою, а не ведмежатко - неповоротке та незграбне.
У подружки донька до двох років майже не набирала вагу, ребра світилися. Тепер у свої 10 років вона носить спіднички більші в талії за мамині. Загодували дитину. Тепер і раді б щось змінити, та природні процеси вже збиті.
Діти, особливо маленькі, мають ще природнє чуття того, що для них корисно. Як тварини, що по ньюху знайдуть траву, яка їх вилікує.
Головне - дати їм можливість розвиватися так, як закладено природою.
Мені дуже важко було боротися з панікою, коли дитина не їсть. Мабуть це діють старі забобони, що дитинка, яка гарненько їсть - здорова дитинка. Життя вже не один раз довело що це не так. І повненькі дітки мають багато проблем і зі здоров"ям і психологічних.
Якщо ваш малюк веселий, рухливий, життєрадісний - то не має причин турбуватися за його здоров"я. Значить все йде так, як треба.
Відправлено 11 квітень 2010 - 20:37
Відправлено 12 квітень 2010 - 21:42

Допомога