Підготувала звіт про наш вікенд цьогорічний в Карпатах, може кому стане в пригоді
Люблю в гори з дітьми і з кожним роком більше і більше, і це правда!!! Цьогорічна подорож була легкою і приємною, за винятком кількох нюансів, що так і не змогли зіпсувати настрою.
Важливо: Дітлахи люблять вередувати і з цим треба змиритись, навчитись дещо втихомирювати і переключати, інколи це складно, бо на голові на виїзді не одні дітлахи..)))
Цього року пробували от цю садибу, були першопроходцями, так як будиночку всього 1,5 роки і відпочивальників ще не приймав, "на ліцо" усі плюси і мінуси(кому цікаво, пишіть в приват розкажу, а може і тут викладу, як буду мати хвильку часу..):
Прихований текст
Ціна була дуже хороша, проживати було досить комфортно і зручно, а дітлахи з радістю гонили по хаті, було де..
Тепер про гірку, були на Орявчику, який не дуже подобався мені до того як я стала мамою, але дуже сподобався зараз в ролі мами. Для дітлахів-це саме те, що треба, висота, пологість, трохи не зручний підйомник, але це не надто велика проблема, при позитивному настрої, непогані дядьки, що виручають-помагають, хоча одного незадоволеного життям таки зустріли.., але це деталі..
Погода була просто чудесна і навіть снігопад, який безперстанку летів на наші голови останнього дня, не зіпсував нам відпочинку, бо після нього з"явилось сонечко і відчуття зимової казки не покидало ні на мить.
Отож підсумки:
наші витрати за 3 дні: 1200 грн.
це включало наше проживання в котеджі, досить комфортне проживаня 500 грн+харчування 400(готували самі, сніданок включений в проживання)+підйомник і дорога 300 грн.
тепер в емоціях: дітки покатались на справжній гірці, татко теж трошки відпочив, навіть я кілька раз, правда з малечею (якось материнство вбиває самолюбство і хочеться максимум приділити дитині, тепер її емоції твоє щастя і своїми емоціями можна пожертвувати..), але все-таки спустилась з гірки. Таки витягли ми кількох друзів-знайомих з дому і ще пару дітлахів і дорослих спробували стати на лижі, усім дуже сподобалось і дуже рада за них також.
ну і пам"ять в фото, кілька таки встигла зробити:
Дитяча гірка і підйомник:

і таке було:

вид з вікна, чомусь гори завжди вранці були в тумані:

втомились добряче, спали довго..)))

з гірки до хатинки їхали на лижах:

старшенька показує куди ми поїдемо наступного року:

ніби все...