Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Як відкрити дошкільний заклад(школа раннього розвитку дитини) - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків
Доброго дня. Хочемо з чоловіком відкрити школу раннього розвитку дитини для діток 3-6 років. Але в цій справі новачки. Хочеться взнати ,що для цього потрібно: які документи, ліцензії, дозволи.... Можливо хтось знає що і як робити по порядку. Буду вдячна за будь-яку пораду. :)
Lissa mum І в мене така ідея в голові давно, але думаю не про документи в першу чергу а про те скільки потрібно грошей для започаткування такої благородної справи, а потім вже про документи, нормативні папери і т. д. Теж цікаво з чого краще почати.
Може хтось порадить куди і до кого звертатись?
Lissa mum І в мене така ідея в голові давно, але думаю не про документи в першу чергу а про те скільки потрібно грошей для започаткування такої благородної справи, а потім вже про документи, нормативні папери і т. д. Теж цікаво з чого краще почати.
Може хтось порадить куди і до кого звертатись?
Так так, гроші це справді найважливіше. от також незнаю скільки треба. Може хтось підскаже приблизну вартість такої ідеї?
у нас є тема про те,як створити домашній садок.
Там є багато порад.
перше це приміщення, вимог до нього я незнаю, але на певну к-сь діток має бути певна квадратура.
А про дозволи і ліцензії-то підіть туди,де рееструють підприємства і там вам все розкажуть.